Meet me halfway


I love to love you

Hej jag har haft min goaste natt, jag och robert låg i princip och kramades hela natten, han hade hosta så vi vaknade några gånger sen så fick han sova i mina armar. Imorse så gick vi upp och duscha sen blev det frulle, jag käka inte det jag läste amelia, haha, jag har redan så mycket energi så jag behöver inte frukost. Men jag fick skjuts till gymmet när robert skulle åka och jobba. Gick bra på gymmet och sen efter det vandra jag hem till furuvägen och tog lite medicin, sen gick jag till annika och nu är jag här och äter risifrutti och kollar på en film på tvn. Ha en härlig söndag.




hungala bungala no time for this

tja i have no time, robert kommer strax tillbaka jag drar det lite snabbt. Jag vakna imorse robert ska på match och jag ska åka och gymma, vi får skjuts av hans mamma och jag är tvungen att åka och köpa tampong innan jag ska till gymmet så dom släpper av mig vid statoil, jag sa att jag skulle träffa en kompis där för jag våga inte säga att jag skulle köpa tamponger när putte var med i bilen, när jag ska köpa dom kommer det fem unga killar in så jag får stå inne på statoil ett bra tag. Sen drar jag till gymmet och det gick jävligt bra och jag försökte köra slut på krafterna men fick bara mer och mer. Sen efter gymmet kom annika och hämta mig, vi åkte och hämta mormor och morfar, hämtade tårta och åkte hem till furuvägen, där jag går in på mitt rum lägger mig och sover, sover över hela kalaset, men mormor förstog mig och la undan tårta åt mig.

robert råmar som ett djur måste sluta här kommer mer sen! bye!

Want to put them on

Hejlo jag sitter här nyduschad i den nya tröjan jag fick igår. Men idag ja efter att jag gymmat så gick hem till furuvägen. Jag skulle visa mamma skorna jag hade sätt på crispin, jag hade knäppt kort med mobilen. Men mamma och pappa var inte hemma men dom kom bara nån minut efter mig. Så snacka lite med mamma om skor, så kom jag på att jag vill lämna tillbaka ett par skor, ett par svart med guldnitar, så vi åkte in till valbo men först var jag tvungen att hämta dom hos robert så då på samma gång skjutsa vi hem mormor som fyller år i morgon, också sen skulle vi skjutsa jonas till träningen och min lillasyster och hennes kompis hem till henne, så det tog ett tag innan vi kom in till valbo. Men när vi kommer dit så kan vi inte byta dom för kvittot är kastat så robert måste gå till banken och få papper på det han köpte under den tiden så jag kan visa och byta shoesen, men innan vi åkte från valbo så var jag in på intersport och hälsa på robert och snart kommer han hem om ca en halvtimme. Men ett tips, spara kvittot.

Efter valbo var vi bara till bernö och skulle kolla på flovers till mormor och såg en hylla som rörde på sig, hahaha, pappa och jag blev fasinerad och kolla på den ett tag. Sen så åkte jag till annika för att kolla om kvittot låg här men det gjorde det inte. 

Men fan vad jag saknar to put them on, såklart snackar jag om shorts, äta obegränstat med isglass och kunna ha solbrillor. Jag saknar sommaren så oerhört.


Its mine



My little blue gymcard

Tjena jag har alltid haft mycke skor på nåt sätt men använder mindra en helften av dem. Men idag var jag in på crispin efter jag gymmat, justia jag köpte ett gym kort idag och sådär ser gymkortet ut, en blå liten knöp. Men iallafall så var jag in där testa alla normala kängor jag kunna hitta och fann ett par as grymma men det var dock storlek 36, jag fick på mig dom men det gjorde ont i tossingen. Jag blev besviken men jag hade även hitta dessa skor, det är ett par converse med acdc tryck, jag vet inte men jag gillar dom och dom satt fint, jag tänkte det är ju snart vår sen sommar, kanske inte ska köpa fler varma skor men jag är inte säker på om vi kommer fåse nå grönt gräs i år.


sick of this

hej jag är sjukt trött och ska plugga, var icke i skolan idag men ska gå imorgon, jag har varit i valbo och fick en tröja, skulle köpa en cardigan på hm men den var slut, äh jag orkar inte skriva nå mer, telefon har damp så kan inte lägga in bilderna heller. Det luktar kattpiss, äckliga kattjävel. hejs

a elephant never forget

Hejsan svejsan, jag dör, jag har prov imorgon och glömde böckerna hos robert, men nu ska jag baka lite schweiziska marängbakelser med riven chocolate, robert ville ha't så jag gör't. bye

I own to much feelings

Here iam, jag sitter just nu och lirar fifa 10 med robert, men han åkte nu för att skjutsa hans broder och kesky till MMA träning, min brorsa tränar också med dom om han inte har slutat. Jag var i skolan idag med var inte så pigg men efter skolan pullsa jag genom snön till annika och sen hämtade robert mig där. Jag har varit på så dåligt humör idag så jag ville bara skricka och sen gråta, men jag surade och sen börja jag små böla och sen började jag skratta, snacka om humörsvängningar, jag vet inte vart det kommer ifrån men hade väl mycke känslor i mig.
När robert kommer hem så ska vi spela lite mera sen ska han åka till tandläkaren och jag skulle vänta hos honom, sen ska han på träning ikväll så då kan jag plugga, jag har svårt och plugga i hans närhet för då vill jag bara puss på honom. Men jag har börjat lyssna på rihanna, inte för att jag inte gjorde det förr men det var längesen jag verkligen gilla hennes låtar,  men det började med att jag såg hon på tv när hon var med i ett norsk/svenskt program och pratade om misshandeln säkert för jag såg inte programet från början men verkade så, sen så sjöng hon russian roulette och sen dess har jag lyssnat på hennes låtar varje gång jag suttit vid datten. Men ni får ha det brao, jag har inte mer och skriva just nu så, chingen.


Not the same, i miss my parents

Hej nu kan jag äntligen skriva om idag. Jag har vaknade ju upp hos mimmi som sagt och vi var mer än trötta, kanske stark och använda ordet död, men nära in på. När vi kommer till skolan har vi matte och sen rullar dagen på och på lunchen går vi hem till henne och jag älskar att vara hos henne, det är så enkelt, man känner sig aldrig nervös för att prata med hennes föreldrar, kan bero på att jag känt henne sen fyran men ändå. Dom lär vara dom raraste människorna. Hennes farsa har brutit armen så han var hemma och gjorde varmkorv åt oss fast vi sa nej, haha. Men vi drack äckligt te, eller jag hatar te överhuvudtaget men smakar säkert gott för dom som gillart.

Efter lunchen så var det mera skola, gick lätt och sedan efter skolan så gick jag till annika min faster sen skjutsa hon mig till robert, annika ställer alltid upp, om jag skulle gemföra mig med henne skulle jag vara en egostisk skitunge, men jag kan faktiskt få värsta ångesten av att jag värkar så butter mot henne, men det är oftast hon som gör mig glad. Men när jag kommer hem till robert så får jag youghurt och sen duschar vi och o.s.v sen åker vi intill gävle för vi ska gå på bio, snabba cash, jag hade grymt stora förhoppningar om den och den var grymt bra i början, men som robert säger, den gick inte enda in i mål, haha han sa flera sånadära talesätt men kommer bara ihåg det där. Vi åt iallafall subway innan bion och gick och köpte molltisers, haha.

Efter bion åkte vi hem, eller aa vi kissa innan. Men när vi kom hem till s-viken så åkte vi hem till furuvägen och jag skulle hämta ett par skor, och några syskon vistas i köket men jag ser bara jonas, och gud vad jag har saknat vissa, speciellt honom. Men när jag kliver in i mitt rum, är det inte mitt rum längre, inte att dom har tagit bort möbler eller så, men det är inte samma doft eller känsla. Mitt rum var en trygghet, det lyssnade och tröstade mig när jag grät eller bara fanns där, ja det kan ju inte flytta på sig men jag saknade bara att knäppa på tvn utan dosa och lägga mig i sängen med det kalla täcket, för mitt fönster tycktes alltid öppna sig av sig självt. Så många gånger jag satt där i sängen och bara satt eller väntade på att robert skulle komma efter sin sena träning eller som sist då jag väntade på att mimmi skulle komma för att vi skulle göra ordning oss för nyårs firandet.

Jag har världens skönaste säng och mamma hade alltid så fina, matchade sängkläder, jag vet att jag älskade att hon hade sån koll på stil och fin heminredning. Jag önskar att nåra av syskonen flyttar hemifrån så jag kan komma tillbaka till mamma och pappa och bara ha en ensåndär hemmakväll till nån gamal komedifilm på tvn. Jag älskar när mamma skrattar till nåt, för det tycks värka så mycket roligare då eller när pappa lägger armen om en och frågar om allt är bra med robert och säger nåt om att kämpa med skolan, ett sånt simpel men gott råd.

Jag hatar att jag ska bli så ledsen, hatar att jag kan bli så arg på dom och säga att jag hatar dom när jag älskar dom så mycket.

En bild på mitt rum i somras då det var clean and beautiful, man ser inte hela rummet.






Sleep over

Hej allihopa, hade apsolut ingen tid för datorn igår. Det var skoldag och vi fick reda på att vi skulle få extra sovmorgon nästa vecka, så many happy faces. Sen efter skolan så kom robert gullet och hämtade mig hos min faster, han kom in med ett stor påse från siba, han hade köpt xbox360, vi tänkte först på wii, men det hade jag ju hemma på furuvägen men sen blev ju allt det här. Men iallafall så lämnade han det där medans vi åkte till till gävle.
Vi kollade först på blå som alltid, vi båda älskar kläderna inne på blå men vi skulle kolla lite i andra äffrer så vi tänkte att vi kunna gå tillbaka sen. Vi gick en runda och sen in på flanör, sen käka vi på woki woki inne på nian, men jag tycker det är smaklöst men ändå gott på nåt sätt. Vi gick in på blå en gång till robert köpte två t-shirtar det blev 900kr, jag tycker synd om killar, inte ofta det är nåt snyggt som är billigt förutom på h&m ibland. Men det var en tiger t-shirt som han köpte med fina randiga färger som fanns i tjej modell fast linne, tänkte på att köpa det men det kosta 499kr inte värt det men sen såg jag cheap monday t-shirts oversize som är både för tjejer och killar men var inte säker då så vågade inte köpa den men när vi precis gick ut från blå ville jag ha den, men varken jag eller robert våga gå in igen, skulle bli pinsamt, så vi sket i det, vi skulle ju ändå in till gävle imon, som alltså är idag, så kunna köpa den då, men kan säga nu, det gjorde jag inte.

Vi åkte sen till valbo för jag hittade inget, jag blev skit sur. Sen så gick vi in på gina och jag testa bara några leggings jag hade testa tidigare och nu satt dom bra, så köpte dom, robert köpte ett par åt mig. Sen gick vi in på intersport och robert köpte mjukisar åt mig, var behov av ett par som inte är så tjocka och snygga dessutom. Sedan åkte vi och hämta påsen hos min faster med xboxet i. Åkte hem till han, kopplade i det och spelade lite. Sen skulle han på träning och sedan efter den skulle han iviga det med att spela det hela natten med några killkompisar så jag kunna inte sova där.

Jag åkte till min faster, skulle äta så vi skulle åka och köpa kycklingsallad men då ringer mimmi darling och säger att jag ska komma innan nio, för jag skulle sova hos henne. Hon ville hinna gå till statoil och köpa nåt snaskigt, så jag sa att vi hämtade henne för jag skulle ändå köpa salladen där. Vi köpte molltisers och det är så sjukt gott, smakar som en puffigmaräng med chokladöverdrag, det är inte maräng i den men smakar så tycker jag. Vi följde med min faster hem till henne och kolla på guldbaggegalan. Sedan skjutsa hon oss hem till mimmi där vi käka molltisersena och kollade på film. Ja sedan somnade vi.

That was monday.


She can deal with it


I can handle it

hej jag är pigg som en lerka nu och har fått en dålig start på dagen med hel vilt bråk, såkalrt står jag på egna ben och får försvara mig själv. Jag undrar hur det kommer bli på utveklingssamtalet då mina föreldrar inte kan säga ett piss om hur dom tror det går för mig om hon hjälper mig med läxor tillexempel. Men jag är en sådan om det blir bråk med någon nära så hyser jag unden, som nu, jag är bara hos robert och annika, för att det är bråk hemma. Så gör min mamma jag är besviken och ledsen på henne så jag blir bara arg när vi pratar och istället för att försöka prata med mig och vilja att jag ska komma hem så hyser hon undan, visst kan man tycka att det är ett omoget betende. Men jag skulle aldrig göra så mot mitt barn, visst vi är 11 stycken barn men mina föreldrar orkade väl inte bry sig eller älska alla så jag blev en av dom. Jag kanske är elak som skriver så om mina egna föreldrar och pekar ut dom, men inget vet vem dom är satt tycker det inte spelar någon roll. Linnea säger att dom försöker, men isåfall jävligt diskret så att jag inte ska märka det. Men det är ingen ide för jag vet att dom inte bryr sig på riktigt. I leran to live with it.


Early in the morning





The f word

hejdär jag har haft dålig uppdatering för jag har inte haft så mycke tid till datorn, fast kan tyckas så. Jag skulle egenteligen sovit nu men robert skulle upp och spela match så jag vaknade då. Jag vill gå och kolla men det är ingen som vill följa med vid den här tiden en söndag. Men jag kan ju skriva  lite mer om igår.

Igår var det vanlig morgon, jag sov hos robert så vi gick och duscha och sedan var det frukost, jag äter inte det så robert fick göra det self. Vi kollade vm-kval för långskidor och det mina vänner var end of the day. Nej klart inte men han åkte och kollade på aston på jv och jag åkte och sola, efter lite brunare skin så gick jag till min faster, satt mig vid datorn. La mig efter en timme i soffan och försökte somna. Då min faster föreslår att vi ska gå och äta när robert kommer för att hämta mig, så sen när han väl kommer åker vi till aldos men det var stängt så vi tog napoleon.

Jag har som vanligt svårt att bestämma mig av vilka dom tre slutvalda rätterna, men det blir efter grupptrycket, vi alla tar fläskfile med bandspagetti och banan,curry, grädde och nå mer var det i, men dom hade nå latinskt namn för bandspagetti, wierd. Jag kör på hela faderullan, förrätt, varmrätt och efterrätt, om det inte vore så att, vi fick förrätten efter varmrätten, för hon hade glömt bort den, lär vara svårt när det bara var vi och två gäster till där. Men iallafall så fick vi vänta mer än en halvtimme på efterrätten dock, men det var mycke fler gäster där då. Allt var jamsi och vi fick förrätten gratis.

Vi åker till hemmkväll efter det för robert tog ingen efterrätt så han skulle få en ben&jerrys av min faster, visst hon  har bjudit oss förut, men att åka och köpa en ben&jerrys, dom kostar dock 55kr så då kämdes jag för att jag kände mig bortskämd, skit konstigt, men jag har blivit bjuden på saker hela den här veckan, jag är glad men känner att jag måste ge nåt tillbaka iallafall.

Men sen kollar vi på robinson och robert tog godis istället för glass så, men iallafall så åkte vi hem till han vid halv tio, kolla på sommar med göran och sen hade roberts mamma gjort tacopaj, jag älskar hennes tacopaj, så vi var tvungen att ta lite, tur så fick jag inte nån illamående känsla. Ja där efter somnade vi.

Idag blir det inte så mycke lär ja tro, plugg kanske, ska kanske städa roberts rum nu. Ha det la gött hörrni, ching chong kines var det du som fes. Abo





Nighty nighty

hej jag har legat på soffan, varit och ätit på napoleon, trerätters men tog en jävla tid, har varit med robert och ätit godis och kollat på robinson med min faster. Skulle ut med mimmi och några men blev inget för det fanns inget place och gå till. Men vad gör det när det finns tacopaj hos robert. adios orkar inte skirva mer fin stil än sådär.

Same meat and blood

Tjosan jag är hos robert nu, inte oväntat. Men idag var det en snabb skoldag tycket jag, eller hela veckan har gått fort och därför kommer helgen också göra desamma. Men idag hade vi hemkunskap och vilket flyt jag och mimmi har vi blev klar först igen och det blev gott med, Ulla hemkunskapsläraren smaka av våran också. Men efter det så gick jag till robert och vi har kollat på halva 2012 tills vi skulle åka till posten och robert skulle hämta sin innebandyklubba. Thats is all from now men ska träffa mimmi sen ikväll och vi ska kanske basta och fisa lugnt.

Men idag på språkverkstan fick jag ett otrevligt sms av min syster linnea som jag är mest osams med. Men iallafall för att ni ska förstå så måste jag förklara från början. Jag och min ovän till syster har en gång varit sams och vi bakade hemma hos vår andra systers lägenhet. Då vi åkte därifrån så lånade jag en töja och min linnea nåt annat. När vår syster fick reda på det så blev hon förbannad och tog nåt av oss, hon tog min nikejacka också skulle hon ta nåt av min linnea, då var det så att linnea hade tagit en klänning som var min och min syster trodde det var linneas. Men iallafall så går det ett tag och jag letar som en tok efter klänningen och jag vet att linnea hade den sists så jag ber henne ta fram den och hon ska göra det, men det blir att jag frågar flera gånger utan att hon tar fram den fast hon sagt att hon ska det. Sen till sist fattar jag att hon har haft bort den och jag säger att hon får betala. Då säger hon att hon redan gett den till mig och blir spydig. Sedan när vår syster kommer hem och får reda på att det var min klänning så förklara hon och jag ska få tillbaka den, men då säger linnea att hon hade gett den till mig iallafall fast vår syster säger att hon tog den inne på linneas rum. När jag berättar det för linnea vad vår syster sagt då ljuger hon och säger att vår syster sa nåt helt annat. Sen när jag frågar vår syster igen om hon har ändra det hon sa till mig så sa hon att hon inte har det.

Men det var inte allt i våra sms men resten vill jag inte skriva om. Nu när hon fått mig ur huset, mina föreldrar inte bryr sig, när jag äntligen hittat någon slags utväg känns det ändå som hon kan plåga mig med sina äckliga ord och sitt hat.


Connes

hajhaj jag är ronja och idag har jag varit i skolan, den var normal utöver att jag och mimmi skulle gå till gympan och alla sa att det var på jernvallen men när vi kommer dit är det ingen i A-hallen och B-hallen var låst trodde vi. Men vi gick till statoil och köpte gum och sen gick vi till skolan och kolla om vi hade där men där var vi inte heller, till slut smsa jag anna och hon sa att vi var i B-hallen bara att dörren är väldigt tung så man att det känns som den är låst. Men får förklara för lenart imorgon, det är alltså vår gympalärare.

Vi meditera i skolan idag också, funka sidådär jag blev lite yr och såg lite suddigt. Sen så efter skolan så gick jag och mimmi till badhuset, jag solade, hon kollade på, sen när vi går ut sitter my brother jonas där och vi ger varandra ett vänligt hej. Sedan så drar jag och mimmi till resecentrum och åker in till valbo, går runt och kollar, mimmi köper connes, blåa läckert tycker jag.

Men när vi ska åka hem fattas det cash till bussen så jag ringer annika, eller hon hann ringa mig och hon kommer in till valbo, och hon bjuder oss på ikea-food. After that så åker vi hem nu är ja hos henne, mimmi är hemma och annika på furuvägen för att permanenta dianas hår, min syster som bor några mil härifrån är på furuvägen just nu och vill träffa henne men vill inte åka "hem".

Men jag ska vara med mimmisan imorgon och vi tänkte gå på snabba cash men vi fårse, vi ska ju bowla på lördag. Ha det fantastiskt.



broder jonas för kanske 5-6 årsen, han testar den läckraste jackan i stan.

Cheating people

Hej på er nattvarelser jag har just brusat upp av tanken på att folk är otrogna, jag vet inte hur jag själv skulle reagera efter som ingen jag har varit tillsammans med har varit otrogen vad jag vet. Men jag blev sjukt arg, jag skulle slå min kille så jävla hårt, kasta hårda saker på honom och tjejer han varit med, ja jag skulle elda upp hennes hus om hon inte har nåt skulle jag elda upp henne. Nä men seriöst jag skulle nog bara bli arg först sen efter ett tag bli ledsen. Egenteligen fattar inte jag varför man gör en sån stor sak av det, men jag skulle nog bara bli äcklad och inte kunna ha nåt intimt med den personen längre. Jag kanske tänker för mycket just nu men var skönt och skriva av sig, nu ska jag lägga mig in the bed and look at paradise hotel, cya.

ringeling ting ping

Tja jag kollar på hundraen dalmatiner den gamlaste, sjukt ful. "men jalle jag har tänkt", "jeppe jag har varnat dig för att tänka". Men väntar på robert och sen ska vi kolla på 2010s första andra avenyn avsnitt och käkakladdkaka till, får gymma imorgon.

Här har ni ringen, snyggare irl hahaha.




Cashflow

tjena gorgaross jag är hemma hos faster aster och vi har nyss varit på ica och köpt, semlor, klasskaka och pucko, lite annat också men not so much.

Men idag åkte vi skridskor i skolan det var helerious, mimmi ramla sisådär två gånger men jag klara mig fint. Vi hade en inställd lektion och det var den sista, så skönt så. Jag åkte till mormor och morfar en sväng sedan hem och åkte vi furuvägen för att hämta mamma,nora och diana. Sedan när vi är påväg in mot valbo så ringer robert och han följer med oss. Jag köpte en tröja på gina, fick en ring av annika också hade hon köpt en liten suprise. Hon bjöd också på mat, både mig,robert,nora, diana och sig själv, så jag täntke shit mama that girl is THAIGT! så jag frågade henne sedan var ifrån hon fått all cash men jag fick inget direkt svar.

Jag ska icke skriva mera nu, amanda ska göra en header till mig nu och jag ska lägga upp bilder sen på grejerna. Tjosan.

My life

Journalist, vetrinär, jurist, vad ska jag bli, jag är bajsrädd, jag får panik. Jag går och tar livet av mig så kanske det fixar sig, haha. Jag vill också här ifrån så vill söka till en linje som inte finns här, what should i do? Ska åka och äta nu så adjö och ni får lite mer ångest från mig sen.

grow up little girl

Hej idag har jag haft en elegant dag tills nu, jag har åkt och ätit på aldos med min faster och sedan gick vi in på lindex och jag fick lite smink och sedan fick jag en mysig morgonrock som jag har tjatat på min mamma efter sen jag var 10år.
Nu satt jag mig ner för att plugga och tänka på att höja betygen då jag börjar diskutera vad jag ska söka till för gymnasium och vad jag vill börja bli, jag har fått sån ångest jag är skit skraj, jag blir bajsnördig va fan. Jag vill söka handels trani, smhp, mediprogrammet, design och typ gymnasiet i norrland så man kan bli vetrinär, jag vill helst här ifrån, minst gävle. Jag vet ju inte ens hur man söker, jag vill inte söka med mina betyg nu jag vill ha upp dom. Tänk om jag väljer fel tänk om jag gör ett stort misstag. Jag vill ringa rita, HJÄLP MIG!


 

before lunch

hallå där tjocka småblåbär jag är just nu hemma hos faster och syster yster tina här är, hon bor just nu i åre p.g.a av jobbet men är här i viken på besök. Jag har håltimme och ska tillbaka om en timme ungefär sen har vi musik och bara no. Jag tänkte baka med mimmi efter skolan om vi orkar annars går jag till faster och vi går och fika/äter någonstans. Jag behöver dock sola och köpa nå plagg till benen imorgon plus gymkortet, detta blit tajt tills på måndag då är det frid och fröjd igen. Dålig på att pristera pengarna, lever som en kung några dagar istället för medelmåttigt en längre tid.


Work hard do well

hejsan alla krussiduller, jag mår fint men är rastlös igen, jag har lagat mat åt robert, plocka ur och i disken och sen när robert skulle åka till träningen så sprang jag till min faster, sedan gick jag in och kissa och ut och gick en vända. Nu ska jag försöka fokusera på skolan och helgen. Jag ska duscha nu men vi hörs later.


Knowing is growing

hallå det är hårdmacka-ronja, jag har blivit carzy about hårdmackor, jag äter nästan bara mackor överhuvudtaget, för det känns fräscht, det går fort och man får inte någon äcklig bieffekt av dem. Jag har iallafall käkat sex stycken mackor idag bara på några timmar, testade mussli också men blev illamående för det var vita youghurt klumpar i den som bara smackar socker. Men robert är och duschar och jag ska plugga, sedan ska han på träning och tror jag ska ta en spring tur då, för jag har inge gymkort, längtar som fanders tills på onsdag, då det är barnbidrag som är lika med nytt gymkort. Men kul och få reda på att vi har nationellaprov i svenska nästa vecka, jag tyckte det gick bra med krönikan men om jag ska skriva om nåt mer kommer jag glömma den lika bra. Ska sätta på en film och ha de lite hakkuna matata. hejs

If there so much i must be, can i still just be me

hej och hå, jag gick till mimmi igårnatt för att sova hos henne, på vägen dit så kommer en man cyklande som ser precis ut som mördaren i saw han med vitthår men han cyklade motsatt hål så fick inte han efter mig iallafall. Jag kom in till henne och vi la oss i sängen och snacka sen börjar vi bli trötta och jag får ett samtal, ett konstigt samtal men sen så när jag har somnat ringer robert, han var hyperaktiv genfört med mig och jag försökte få tyst på han så vi kunna lägga på men det tog ett tag men vi fick sova tillsist iallafall.

Jag vaknade vid 6 kanske av att mimmi gick upp sen somnade vi igen, senare så låg jag vaken en timme somna om och sen gick ja på toa och somnade sedan om efter det, vid två så vaknar mimmi och hon går och duschar så då kommer miriam in i rummet och vi kollar på seanbanan, sen kommer mimmi tillbaka och efter en tag så går jag till min faster och nu sitter jag här. Min icke lillasyster var här så irriterande, ja är ju inte hemma för att slippa dem jag icke gillar. Men tänkte plugga nu sen ska robert hämta mig och vi ska kolla på innebandy, fi fan vad tråkigt och han lovade att vi skulle gå på snabba cash och nu är alla platser slut.

Ne nu ska jag sluta skriva nu blev jag bara grini, haha. goodbye


Old times is good times

hej jag sitter och har haft ganska kul vid datorn hur man nu kan ha det, jag fick gamla bilder av en vän som mimmi hade skickat till den förut och kanske jag någon men bland annat den här. Det är jag och mimmi för jätte längesen och det blev grymt bra bilder bara att fan va fet man var men bilden har så mycket minnen och så fina färger så lägger upp den, like it so much. Men ska iväg och sova hos henne strax så ni får ha en trevlig natt så hörs vi.


chocolatecake

hejsan just nu har jag ätit kladdkaka med mimmi och det är lamt, alla är på tidningscupen och finns ingen ork för att gå dit. Men vad gör det när man har en finne till hands.


At mimmis place

men hallå där jag har nyss ätit lite hemmagjord pizza hos mimmi och vi kollar på louchalibre med hennes family och hennes systers pojkvän. Men igår så orkade vi inte åka till tidninsgcupen så vi ringde joel och var med honom och erik. Vi "chilla" och garva till 12 sen gick jag och mimmi hem till henne och kolla på sex and the city sen sov vi. Nu i morse så forsatte vi kolla på sex and the city sen duscha vi och bara legat hemma, nu så ska vi se klart på filmen och sen vill jag gå och köpa kladdkaka sen fårvise vad det blir utav dagen, ha det fin fint.

Kitchen gods

Hej hemma från school, haft hemkunskap som sista lektion och jag och mimmi är gudar in the kitchen. Våran linssoppa blev mexicangryta. Sen nu ska jag skriva en krönika men kommer inte på nåt ämna att skriva om sen så ska jag göra hemkunskapsläxan direkt. Men känner inte för tidningscupen ikväll, kanske en liten titt men vill hellre ut eller umgås en grupp ink mimmi, always mimmi. Jag vet inte vad hon vill men vi ska höras senare idag om hon inte dissar mig för hennes pojkä. Men kommer mer sedan ville bara skriva lite, adios.

timeless

hej jag är så smart att jag glömmer svenskboken hemma med pappret om krönikor, får göra den efter skolan imorgon och skicka på fcn, kul att göra en läxa på en fredag, men if you do, you do. Men nu värker det i mina ögon av trötthet och det är bara tre minuter kvar tills robert ska komma hem. Jag ska sätta på en sista film och sen hoppas jag att jag somnar eller nåt. Det är tidningscupen imorgon för er som inte vet är det en fotbollscup inomhus, önska jag hade varit med men dum som jag är slutade jag på fotboll. Men hoppas det blir chill hemma hos någon sedan, ska dit med mimmsan äntligen.






One two three selerparti

ejo jag är hos robert och har precis ätit lite bullar med mjölk och kolla nu på filmen spirit och sen kanske simba två, kollade på ettan igår hihi. Nej men jag ska plugga om ett tag och skriva en krönika, i skolan kändes det jätte lätt nu vet jag inte hur jag ska göra, ska plugga lite matte också känner jag. Men idag vaknade jag halv 8 och fick skynda mig till skolan sen så var det so och språk, sedan gympa och vi hade på jernvallen så tiggde om skjuts. Vi fick välja mellan bedminton och fotboll, tänkte välja bedminton men blev fotboll iallafall och det jag kul, men jag kände hur dålig jag blivit sen jag sluta, vill faktiskt börja igen nu men skulle bara sinka laget haha. Sen lunch och en lektion till sedan var detslut på dagen. Förra året var min favorit dag också torsdagen, lätta lektioner och en kort dag, men imorron går vi till halv fyra men har hemkunskap, fast vi ska nog bara lära oss om tvättmaskinen då, unfun. Ska kolla vidare på filmen, adjös


more after school

hejsan svejsan. Jag kände mer än bara att ligga kvar i sängen idag, somnade om när klockan ringde också men tur så har jag en pojkvän som både är min mamma och pappa så han väckte mig. Jag satt på mig dom gula cheap monday jeansen idag för att jag aldrig har använt dom men bytte sedan när jag fick tillbaka min wrangler från mimmi. Jag har varit aktiv i skolan tills efter lunch då jag kanppt orkade hålla ögonen öppna, men tur så hade vi bara två lektioner kvar. Efter skolan så gick jag till robert och vi åt nudlar, jami kycklingsmak. Sen lite oboy och kex. Kollade på en gamal film för det bara var perkele program på tvn men sedan somnade jag i roberts famn och vaknade till rösterna från familyguy. Jag gick upp på hans rum och kollade på paradise hotel och sen har inte jag gjort mer, ska kanske lägga mig och läsa boken. Jag har haft ont i ena näsborren, det är så torrt att det svider när jag andas och det gör så att det gör ont i ögat och vidare upp till huvudet, blir irriterad. Men ha det fin fint och så hörs vi. bomsi bomsi!


I can teast the summer

Men hallå jag sitter nu och kollar på mästarnas mästare men ska ta fram boken och läsa lite, men jag var nyss och skulle köpa frukt för att göra fruktsallad men robert hittade en vattenmelon och vi hade plockat frukt redan men la iväg dom och tog vattenmelonen och två bananer. När vi kom hem  så tog man av plasten på melonen och man kände att det luktade söt sommar och man kunna känna hur solen brände på ryggen när man ligger på stranden, fick värsta falshback. Det smakade så sjukt gott också, jag ska sluta med candy och bara äta melon och kladdkaka, för den kan man inte leva utan. Fast jag och robert tänkte göra marängtårta i helgen, hur ska de nu gå, haha. Men fifan den gjorde min dag alltså.




justia jag la benet över huvudet idag också.


after school

hejhå kattersmå, jag har haft en lååång dag idag iaf i skolan, vi har inge syv längre så satte det blir ju en la håltimma där då men kändes ganska hårt ändå, som väntat försvann ju mimmi efter lunch, try harder baby. Jag gick till robert efter skolan och just nu ska vi kolla på halv åtta hos mig, my favorite program, föresten hade snack om våra favorit program på engelskan, kom på det nu. Sen plugga. Men nu ska jag skratta åt helge skog med robert, ha det galant, adjås.

webcam rocks

hej alla goda och glada, första skoldagen sedan jullovet and im feeling great but im sceard, vi har 4 test i kemi, nationella, ett lite större läxförhör, det praktiska, sedan en stort prov på det hela och en egen uppsatts om jag fattade allt rätt. Jag skulle börja med att plugga idag kände att jag hade flyt och ork, men lovade lina att åka in till valbo med henne också tänkte jag hälsa på grappen på sjukhuset för han skulle operera sig. Men efter skolan så åkte jag hem faktiskt och ville duscha men när jag kom hem var duschen upptagen och jag kände mig äcklad på något konstigt sätt och vill bara åka där ifrån, men jag ställde mig i duschen och då kändes allt mycke bekvämare, jag bytte om och gjorde mig i ordning sen drog jag till resecentrum, helt ärligt jag orkar inte skriva mera nu så sjukt less och robert kastade nyss min mobil på datorn sen flög mobilen vidare ner på golvet, clean unge.
Imorgon vet jag inte vad som händer, skola iallafall till halv 4 sen kanske jag går till gymmet fats jag tror mitt gymkort är slut. Ha en finemang kväll.




Lady dunderik

My best side my own finish girl, my half, its mimmi kristina mähler aoutio, i will se her tomorrow at school och vad jag saknar min egna fiskudde. Kommer ihåg när vi var yngre att våra storesystrar hade skaffat sig pojkvänner och inte umgicks så mycket längre, att vi aldrig skulle bli så, but look what we are now, i dont se much of the girl i love most in the hole world. Måste börja umgås och ha kul, har alltid kul med henne och speciellt på sommararna. Dont let it go, snart är det gymnasium och då blir det ännu mindre av oss. Inget utan dig.


I dont want to cry when i hear your voice

hej klockan är 19 minuter över 1 och jag har försökt somna sen 11. Efter att legat till klockan tre i sängen hos robert så klädde jag på mig och gick till hemmakväll för att lämna tillbaka filmen, men fan vad kallt det var det började värka i fötterna och gjorde faktiskt ont, men gled in på ultra brun för att värma mig och ringde efter skjuts så åkte jag hem till min faster, värmde mig och sedan duschade jag i en halvtimme om inte mera, min faster tjata om hon skulle ta med sig smörgåstårta hem till mig sen för hon var hemma i barrsätra och firade lillesyrran, men jag var verkligen inte sugen på nåt mina föreldrar köpt inte ens deras marängtårta som jag avgudar. Jag var hos min faster tills robert kom hem från work, vi åkte hem till mig först för att hämta mina nycklar.

När jag kommer in så hörs det skratt från köket och jag visste redan då att jag hade varit med där om det vore som vanligt, jonas med hans överdriva roliga skämt och nån fulhistoria av någon, just vid sånna tillfällen är mina syskon dom skönaste men som vanlig överväger det andra, är så sjukt ledsen fortfarande. Men jag slank in på mitt rum fort som sjutton för att dom inte skulle märka mig men pappa gjorde det och sa "men är det en mumie som kommer" för jag hade luvan på mig, sen så tog jag nycklarna och gick till hallen igen då han kommer ut dit och frågar "säger man inte hej" jag säger hej bara och blit knepptyst sedan, pappa säger "är det jobbigt" jag vet inte vad jag ska säga så jag säger "våde jobbigt" fast jag vet exakt vad han menar, pappa upprepar sig "ja är det jobbigt för dig", jag vet inte om han hörde mig när jag svarade "klart det är jobbigt" sen för jag var påväg ut ur dörren, jag ville inte se han i ögonen för jag hade redan klumpen i halsen och ögonen börjde hetta och det var nästan tyst i köket. Jag trök igen dörren två gånger innan jag gick ner från bron och hoppade in i roberts bil.

När vi kom hem till honom och åt nån färdig taco från felix eller nåt sen kollade vi på första köping avsnittet. Åkte till ica för att köpa kladdkaka men fanns ingen så åkte till ica björksätra och där fanns de jajamensan, lite grädde och hallonsoda också, suveränt. Vi fika uppe på robert rum i sängen till en film sedan borsta vi tänderna och nu sover han och jag är pigg som en lärka tur att vi har sovmorgon imorron.

Should i go

Tjena jag vaknade precis, hade lite svårt och somna efter den nya halloween filmen igår så satt på de tre musketörerna med muse,kalle och långben haha men alla kollar ju på kalle anka så. Idag är det söndag och imorgon en hel vecka skola, jag kommer vara något sliten efter den för jag lär ge järnet nu jag vill ha upp mina betyg så. Men idag fyller lillesyrran år också men jag vet inte om jag har så stor lust att åka hem och fira henne, vill inte ens åka hem för fikat, känner bara att jag har ingen mening att vara där. Men ska göra ett försök med att lägga in musik på roberts ipod som har bestämt själv att inte fungera och sen kanske gå och gymma, men ha en fortsatt bra dag.

Hard feelings

hej im fucking angry, jag kan icke somna då, vill helst bara skricka och slå nåt mjukt och luddigt haha. Jag har inte gjort så mycke mer ikväll bara att robert kom och hämta mig sen åkte vi och handla sen förbi johanna och sedan hem, myste i soffan till robinson och sedan kollade vi på filmen vi hyrde. Ja ha en bra natt gott folk.


Riverside motherfucker


Everyone is almost gay




















True story

Hej på er om igår då så var det så att efter skolan, så åkte jag och johanna in till valbo och kollade, det var meningen att jag skulle köpa strumpbyxor bara, men kom hem med en topp med öppen rygg och korssband och en jeansskjorta, very nice. Vi fickade också jag tog en prinsessbakelse och varmchoklad, även fast det var varmt där inne. Jag hälsade på robert inne på intersport innan vi åkte hem. Jag åkte hem till barrsätra iallafall för att duscha, tur så var det lugnt hemma och ingen sa nåt ovanligt. Jag fixa mig halft sedan åkte jag till johanna för att göra resten med henne, vi satt hemma hos henne till lite innan nio och sedan började vi göra i ordning oss. Vi fick hämtning och hämtade upp lina sedan mcdonalds faktiskt, tog en cheesburger och choklad milkshake för första gången på några år.

När vi kom tll lucas hörde man skrick från badtunnan på gården, galna nicole, dom hade redan bastat och badat. Så jag johanna och lina stack in i huset och satt och för oss själv och snacka och snygg emma kom ut från toan och jag såg henne nipel faktiskt. Vi satt och frös, jag tog inte av mig skorna men sen längre fram mot kvällen började de släppa lite, jag hade gaser,hihi, skoja haha. Nej men vid midnatt så kom en till grapp in i gänget, linus. Jag orkar inte skriva alla som var där men iallafall så stack några hem en efter en så jag, lina,johanna, lucas och linus stack in i bastun sen ville vi bada fast jag hade inga bikinitrosor utan ett par string och de är fan som ett snöre. Tunnan hann aldrig bli varm så vi stack upp eller dom coola satt ju kvar en stund till, lina och johanna.

När vi kom upp försökte att få upp temperaturen i kroppen men det tog ett tag, johanna åkte iallafall hem vid halv 4 kanske 5 så jag lucas,lina och linus vart kvar och kollade på en kass film, jag ville sova tillslut så jag gick och la mig i ett annat rum där det fanns två täcken till, vilken lyckansost. Jag somnade och sedan hade jag en mardröm så jag hoppa upp och ropa på lina men hon kom inte för lucce vägra släppa henne, nedrans lucce, we wonder why haha.

När jag vaknade så var håret äntligen torrt och jag skulle precis gå ner på toa men då gick linus före så fick ligga i sängen och klämma ihop. Iallafall när alla hade vaknat så gick jag in till lina och linus, för lucas hade redan gått ner och börjat städa men en kille som somna där nere, har glötm han namn igen. Iallafall jag ringde efter skjuts och när vi skulle klä på oss så haha var linas strumpbyxor borta, så hon fick gå utan, en t-shirt connes och en jacka, tre ord räcker, du är läcker. Vi fjanta oss ett tag medans dom käka frukost sen åkte vi hem, lina till sig jag till mig.

Snackar med robert när jag kommer hem och han vill att jag ska komma in till valbo klockan två och käka lunch med han på kitchen och mer än gärna ÄLSKAR deras kebab. Jag får skjuts in dit och hinner gå en sväng innan jag möter robert vi käkar oss feta och sen så lär han go back to work. Justia hans mammi och anders var också i valbo så dom stog och glodde när vi åt.

jag åkte buss hem och busschafören digga inte mig precis, han tyckte jag var oklok som inte tog upp pengarna innan jag gick in på bussen. Men nu är jag inne i värmen och ska vänta på att nåt gott händer. Have a nice day.

About yesterday


Living The Dream

Tja det roligaste med idag var att i morse eller aa sådär halv 10 så vaknar alla till lite och jag har lagt mig i ett eget rum efter att frysit ihjäl och varit blöt,kall och o.s.v så säger jag, "lina?" lina, "aa" jag "I'm Living The Dream, wooouhuu!"


At lucas place

Tja jag hinner inte skriva om igår men kan säga såhär att skinet på fötterna fastnade i isen på marken när man skulle gå till bastun från badtunnan. Det kommer fler bilder sen med fler folk och rip emmas kamera.










15:08

hallå tänkte säga att jag är vaken, jag är vaken. Jag har bara ätit frulle och duschat, fårse hur dagen blir sen, skola imorgon iallafall fast alla säger att dom inte ska gå,  jag tänker gå. Ha det finemang.

Who said that you cant

Såhär roligt har jag just nu, och den där grejen har sin charm.


Yeah lil al-fadji rock it


habba habba


I hate it i hate it

Hej jag får psykbryt snart, jag vill inte ligga inne som nån jävla lax, jag vill ut göra nåt, röra på mig. Hatar vintern, de är just det värsta som finns, jag vill köpa en ny bikini och åka till stranden sätta mig på stranden och vara där i fem timmar, åka hem duscha och sedan åka tillabak. Det är ju för kallt för att göra nåt överhuvudtaget ute. Det enda man vill göra är att åka snowboard i kungsberget eller åka bort härifrån men då krävs det pengar och det är inte vad jag har gott om nu efter jul och nyår.

Jag tänkte iallafall att smyga mig ut och känna skinet frosta och benen domna bort, men jag vill ut så det är priset man får räkna med. Kanske visar några bilder sen när jag försöker tina upp mig, men ni får väl ha det så skojsigt medans. Adjö

The news


I wish it was my last time i go home

Hej påer, jag har haft en bra morgon somnade ganska sent, robert hade varken jobb eller träning idag så vi tog en lång frukost, satt och kolla på tv sedan kom hans mamma och anders hem. Efter en dryg timme så frågar hans mamma om vi vill följa med till mika, roberts bror. Jag skulle iväg och gymma kände jag så jag följde dock inte med fast jag ångrar mig lite nu, för han bror har en liten bebis man kan gulla med men jag är rädd att den ska börja gråta haha. Iallafall så är roberts ipod borta så jag var tvungen att åka hem för att hämta min. Vi åkte och hämtade hans mormor först sen förbi mig, jag springer in med skorna på som alla andra gör när man bara ska in och hämta nåt fort, då blir pappa förbannad och säger att jag ska ta av mig skorna och säger att han får torka upp om det blir blött. Jag fattar inte jag är aldrig hemma, jag äter inte hemma, jag sover inte hemma, jag duschar inte hemma längre, jag kostar inte ett skit för dom ändå kan han gnälla om att det blir blött. Men som sagt jag fick skjuts till gymme och det var bara några få personer där när jag kom men efter en halv timme så var det smockat men efter jag var klar på rullbandet var det inte så många längre. Men jag fick ont i ögat och ena näsborren när jag börja springa, det sved, skit konstigt. Jag blev hämtad och nu har jag dushat och tänka gå och sola, sen så kommer väl robert hem och vi hittar på någe. Chingelinkan chingelinkan chingelinkan.

En gammal bild på mig och jag saknar färgen på håret.


I know who you really am

Hej det här är nog sista inlägget om min knäppa familj, men kommer nog bli mycke elaka kommentarer efter detta speciellt av emil som nu han vill kalla sig. Jag har blivit beskylld i många år om att alltid har tagit grejer och stulit pengar sen när det kommer fram att det inte var jag så har jag aldrig fått en ursäkt eller något liknande, jag blir bara beskyld igen när det uppstår samma sak. Gustav har varit värst, men jag ska inte ta upp gamalt för det kommer bara bli kallabalik om det då, grejen är att min bästavän frågar honom varför vi bråkar och varför inte han och jag pratar och reder ut allt. Då säger gustav "för att hon har tagit pengar av mig och när man ska snacka med henne ber hon bara en att dra åt helvete och hon kommer aldrig till mig och berättar om hon har nå problem med mig". Din lilla snikna jävel, för det första har du inte nämnt nå jävla pengar och jag har inte tagit en jävla krona av dig. Du har aldrig försökt och prata med mig och skälet att vi bråkar är att du står och snackar skit om mig till våra andra syskon, så det lär ju fan vara du som inte kan komma fram till mig och berätta om du har nå problem. Jag blev så sjukt arg inombords och blev arg igen när jag skrev det här därför det kom svordommar med. Men vi fårse vad som ploppar upp i kommentarer och kanske fortsätter bråket.

Im bee st

har ätit gröt för första gången i år haha. Jag snackar med mimmis lillesyrra på msn och ska gissa vad figurer är, deep konversation. Jag fick emmas spotify lista nyss och fanns en del sköna låtar jag inte hade på min men inget slår ju finska dansband. Men idag ska jag hitta på nåt med mimmi tjejen, men ha det bra bye.


Dont be sad when you can be so much more

Tja på er jag har varit och gymma idag och ficka mina tankar på annat, men med något dåligt kommer alltid nåt bra så fick mig en kick och tänkte det finns dom som har det värre. Men jag hatar folk som tjatar om lögner fast dom fått sanningen så därför bryr jag mig så jävla mycke om folk som inte bara kan låta det vara. Men sen när robert kom hem från jobbet så körde vi lite innebandy i snön och sen gjorde vi lite snöänglar på slutet där. Nu ska jag möta mimmsan, så ni får ta det lilla lugna medans, adios.

Im cold but you are icecold

hej jag är vaken och väcker uppmärksamhet, inte lite sköna kommentarer man får här inte. Ni ser vad jag står ut med, så som ni fårstår kommer inte det här sluta på länge för jag tänker nämligen inte bara be om förlåtesle för jag har inte gjort nåt och dom kommer aldrig i helva världen känna att dom har gjort fel, dom sa till och med till mamma att jag hade snacka skit om dom, haha. Ja medans ni sitter i vardagsrummet fyra stycken sitter jag själv på mitt rum och snackar skit, är ni dum i huvudet eller, dum fråga. Jag önskar helt ärligt att ni var med om en olycka och blev cpskadade eller dog, jag satt igår och täntke på om jag skulle gråta och jag tror fan inte det. Linneas nyårs löfte var att aldrig mer vara snäll mot mig eller hjälpa mig, you never did så det kommer inte blå så jävla svårt gumman. Jag kom på att om jag söker ett gymnasium så jag får flytta så slipper jag dom men jag vill gå en linje som finns här men får komma på nåt. Jag tycker synd om den andra delen av min familj eftersom dom också framstår som idioter för mig men så är det inte, jonas har alltid varit snäll mot mig, kommer inte på en enda gång vi bråkat så jag blivit ledsen. Grejen är att jag måste ibalnd hem och göra saker för jag har fortfarande grejer kvar hemma men jag försöker ta allt till robert så jag slipper åka hem. Jag har iallafall tre år kvar med dem minst fast jag har ju mina utvägar som att vara hos robert och kompisar också har jag ju en supersnäll faster.

Shame on you

hej allihopa, jag har nyss varit och handlat mackor och pucko med annika, fick en ben&jerrys också fast jag åt det igår, fårse om jag sparar den. Robert är påväg hit också. Men jag var hem en sväng idag för att hämta grejer och precis när jag möter mamma så säger hon "vad gör du hemma då" med en gladton. Som jag inte skulle få vara hemma. Sen så när jag sitter och väntar på att annika ska komma så frågar hon vart jag ska, fast hon inte bryr sig egenteligen. Innan annika kommer hinner hon fråga hur jag mår och säger att tjejerna har sagt att jag skriver på bloggen att jag inte vill vara hemma. Dumma jävla idioter tror hon att jag vill vara hemma när fyra av 5 syskon som bor hemma snackar skit om mig. Pappa sa inte ett skit föresten, men jag hade hoppats på det också, jag visste inte vad jag skulle ha svarat. Men iallafall så fick jag ett samtal igårnatt kanske vid 5 på morgonen av en full josef och hans kompisar, nån kille jag hade skrivit med förut snacka old times, haha också berättade han när gustav stal hans skidor i kungsberget och dom förnedrade honom verkligen, i vanliga fall skulle jag försvarat gustav och blivit sur och ledsen som så många gånger förr, men inte en enda jävla gång kommer jag på då gustav försvarat mig så jag brydde mig inte nu, för jag bryr mig inte om han längre, han har bara förstört.
Jag ska nog sätta på en film nu och sen ta det lugnt, dricka min pucko. Ni får ha det fin fint.

The last picture of 2009

sista bilden blir när vi var hos anela och jag praktiskt taget log och sov.

Keep going

Hej jag lovade mig själv att inte vara arg det här året och vara snällare, hur nu de ska gå till, hähä nä. Men som sagt jag blir så sjukt less, jag gör fan vad som helst för att bosätta mig i ett eget place. Linnea säger att alla syskon hatar mig men kan inte säga vilka, hon säger inte vad jag har gjort mot henne heller, jag fick den där "jag kan ska inte skriva mer med dig nu" svaret. Jag ringde och frågade om skjuts av folk igår även fast jag nästan var säker på att dom drack men chansade iallafall sen så får man skit av pappa när man kommer hem, linnea måste ha öppnat käften. Jag såras lika mycke varenda gång. Jag fattar inte hur han kunna ta hennes parti, vad gör jag för fel, ingen annan har problem med mitt sätt med min personlighet förutom en del av min familj. Nora skicka smsa idag och sa att hon inte var min syster längre, precis som linnea sa dagen innan och sagt så förut när vi bråka. Sedan ville nora låna datorn av mig. Jag är inte den som fjäskar hemma för mina föreldrar för att dom ska försvara och tycka om mig mera men tydligen är det de som krävs för att få lite kärlek, men kanske ska jag vara nöjd med små saker. Mamma hjälpte mig med håret på nyår tillexempel, hon frågade om jag hade haft roligt, men sen är det dom där stora händelserna som överväger allt. Men vi får väl se, godnatt på er.

That day and the day after

hej klockan är snart ett på natten och idag har man inte gjort mer än ätit och kolla på tv, käkade kebab och sen ben&jerrys sen godis och läsk, fettma. Jag tänkte dra in på gymmet imorgon iallafall medans robert är och jobbar sen så kanske lina ville umgås lite, vå får se. Men iallafall så igår så stack vi hem till johanna sen skulla alla till bergsman och röja, kanske fel ordval men det är precis vad som hände, det spåra. Han räcke i trappan gick sönder och foton på väggarna ramlade ner, inte för att vara taskig men om det är något som betyder så mycket så plockar man fan undan det när man ska ha fest. Vi blev utskickade allihopa på gatan, stod där i några cirkus timmar och frös, tills klockan slog tolv och alla kysstes som galningar, även flok jag inte kände kysste mig på truten, dom passade väl på då dom jävlarna, haha skämt o sido. Jag, mimmi, ture och robin drog till anela senare där några bruttor vistades och jag fick se emma ramic i string, god so hot. Sedan terra robert mig om att något skit snack var på gång som alltid så då vare lika bra och åka hem så det inte blev fler för jag skulle sussa hos ture med mimmsan först. Men jag tog mig pepparkakor och satt och åt dom tills hämtningen kom och vi släppte av mimmi sen gick jag till robert, där anders hoppar fram och ger mig en fet hugh sen så blir det kvälls fika och några historier jag icke minns much of. Det var kvällens kväll och tagga 2011, whoho. Men först kommer linas kalas också sista april och faderutan prutan. Vi hörs imorgon då pussignutti lutti dutti go.










New year evening

hej här kommer nån enstaka bild eller så, men får lägga upp mer sen nu ska jag tillbringa lite kvalitetstid med robert. ha det förjävligt bra. Det blev ingen bra på mig så what are ugly pictures fore.






RSS 2.0