Buy-see-room-pan

vad ska jag säga, laugh a lot!


I love fika

tjaaa ompalompier jag har fikat och käka en GI-sallad vad nu det är men gott var det, också en varmchoklad sådär på slutet men det var inget chokladsås runt kanterna, en stor besvikelse.
Är hos robert nu, mimmi kanske ringer sen fårse, det var ju planerat fest ikväll men vette fan känns så överskattat. Man måste ju inte festa på halloween eller. Jag kanske ska plugga så jag är förbered efter lovet. Men ska trycka ner arslet i soffan nu och få lite ögon underhållning. tjaaao

Now i will tell you everything about yesterday

hej gottfolk jag har nyss vaknat nästan men igår blev det icke som planerat.
Vi åkte till lager det gjorde vi, vi började med ett glas cola och en fet chokladboll när vi kom dit, dröm frukost om ni fårgar mig. Men sen var det att leta på kläder, jag vart blev besviken förra gången så hade stroa förväntningar nu när dom hade fått in nytt. Jag hittade en cardigan också fick robert ett par chinos, blev avensjuk för det inte fanns nå tjejchinos. Men kan visa er hur allt såg ut sen. Vi var där kanske två timmar sen åkte vi till lappen igen och åt. Sen kom vi hem jag och robert åkte hem till han och kolla lite på johan glans.

Sen så ringde mimmi och jag skulle gå till henne om en stund. När jag väl kom dit så snacka vi bara en massa och sen skulle vi hem till mig och sen till stan var det tänkt men vi kom aldrig dit, mimmi börja frysa och vi stack hem till henne sen var det bara en en stund kvar innan allt sluta på stan så då sket vi it, istället satt vi på robert gustafssons nya dvd och skrattade a lot.

Ja sen gjorde vi inte mycke mer förutom att mimmi gick på toa nån gång och jag med men sen så gick vi hem till mig och ture, lucas och jacka kom dit, vi kollade på film och så. När den var slut var det ta´me fan i mig sent så dom stack jag ringde robert och han sov den fisen men svarade, så skulle ta sällskap med mimmi påvägen och sen skilldes vi åt och jag gick till robert men ingen öppnade(robert öppnade inte) stod där frös och blev surare och surare och ganska rädd, jag brukar skrämma upp mig själv med att tänka på skräck filmer och nyss har jag nästan kollat genom alla halloween så ja ni förstår. Fick gå hem ringa pundhuvudet och börja bråka(jag skällde på honom) han kom tillslut och hämta mig.

När vi kom till han så kollade vi på ännu en skräck men somnade nästan när den hade börjat.
Föresten den fantastiska cola smakern har ju kommit tillbaka, coca cola vanilla! welcome back my friend.

Allram is fucking damn hot dude!

hejsan svejsan jag kollade nyss på oskyldigt dömda sen nu på fråga olle dokumentären, faktiskt bra haha. Men ska snart klä på mig och kila till robert och kolla på halloween 8, vi har kollat på alla snart bara den och 9an kvar. Men jag är skit rädd för mardrömmar så jag fattar inte varför jag ser på dem. Det var så typiskt att vi började kolla på skräck nu när det är helloween för vi har kollat på alla scream också. Men mina favorit skräckfilmer är typ the game, jag har jätte många i huvudet men kommer inte på vad dom heter men typ skräck/thiller sånna som är ganska verklighetsbaserad men bäst är det om dom bygger på en sannhistoria.

Jag ska byta om nu så vi hörs imon då säkert, chingelinkan chingelinkan. Föresten är det bara jag som saknar älsklingen allram. Det är därifrån jag fått chingelinkan chingelinkan, önska man kunna dejta en sån som han. Jävla snygging.




fuck sandviken

hej igen, nu är jag tillbaka vid datorn ska kolla på en film tror jag. Men en sak jag verkligen har kommit fram är att sandviken är en fitta, en jädra fitta med massa små fittiga människor, helt ärligt. Jag hatar att bo här, dom små reserna man gör inom sverige känns fan som thailand för mig, att komma här ifrån är min största jävla önskan, man blir bara besviken på folk här.

Men jag orkar inte va arg, sur osv för någon gång emellan åt är man ju glad här men största delen är man bara less. Japp men nu ska jag göra annat ville bara förmedla mina feelings lite, har varit arg ungefär hela dagen och nu fick jag ut det. så tja vi hörs dock.

Carpe diem

hallå hejsan och här har ni en grymt dålig bild men det får duga. Robert har nyss åkt till körskolan och jag ska pallra mig hemåt kanske skulle följa med linis till frissilissan men vet inte när aja iallafall så åker jag till falun igen imorron och kommer hem vid fyra fem kanske också ska jag fåtag på mimmsan. Dom släcker ner sandviken imon och har uppträdanden också är det railjam vid sju. Men ska dra hem nu så vi ses gott folk, bye.



New song

The new song from maskinen. Vad tycker ni om den.


Peace out

heeeeeeeej jag fååååår damp, jag vaknade fucking jävla 08:46 plus tve gånger till inatt, får ta sömna tabletter strax fast jag inte får för päronen. Men jag fick smyga fram till datten medans robert sover, han hatar verkligen när jag sitter vid datorn, han ska vet allt jag gör och han klickar ner vad folk skriver på msn. Drygt kan ni tycka jag med men det finns ju bara ett skäl till varför han gör det om ni inte kommer på nåt ologiskt haha. Ska kolla klart på wallander tänkte jag nu då sen idag vet jag inte vad jag ska gö, tänkte fråga annika om hon ville ta en fika, är nämnligen grymt sugen på varmchoklad och det är inte lika gott och göra hemma, visst håller ni med klart ni gör småsetossingar. Men vi hörs sen då cya!


In the rain

hej sockerbitar och turkispeppar idag när jag vaknade och kollade på klockan tänkte jag "yes äntligen har jag sovit till tolv, wuhu!" men ack min blinda syn vi ska ju ställa bak klockan en timme för vintertiden är här. Iallafall så blev jag lite besviken för jag kan inte sova länge längre inte till tolv iaf. Jag vänta tills robert skulle vakna för han kan sova länge men när han väl vaknade så gick vi och käka frukost, ytterst viktigt  jag som aldrig käkar frukost, blev mussli av nå slag sen så frågade jag min partner vad vi skulle göra idag, såklart ska vi ut till trebo han ska springa jag tar en promenad sen ska vi kolla på albamatchen, vilken höjdar dag, bara hans intressen, visst det kan va skönt och röra på sig men inte när det blåser och regnar. Men eftersom jag inte hade nåt förslag fick jag finna mig i det, jag kan ju alltid sova lite under matchen eller dagdrömma som jag brukar. Men toppen på dagen blev att robertsmamma ska göra hemmagjord pizza, haha. Men ni får mer av mig sen nu ska jag ta av mig som slimmade blöta kläderna och torka håret, tjao.

såhär får ni en låt istället för en bild för mobilen är fortfarande iieh tycker den äger och att den är cool


Back on track

yo yo fett  mycke yo nä men jag fick låna roberts  ipod imorse för den jag har var det inge batteri kvar och jag kan ju inte åka bil utan musik. Så jag tänkte ja lite annan musik lite promoe och så men vad är det jag hör, jädra yo ey brush låtar. Bara refrengen i ken rings nya låt tare lugnt "om du kommer in på klubben med en fet jävla brud tror att du vet men vem fan är du" får mig nästan att hata svenskarap men det finns ju bra och dåliga. 

Vi åkte vid halv elva typ, och kom fram ja vette fan, not so inportant. Men gick in på scooret hitta inte ett bajs, gick in på lager hitta inte ett bajs och kläderna dom skulle få in från somewear var slut eller borta. Eller jo jag hitta ett bajs men inget som passade mina kropp så särskilt bra men fick bli en skjorta och en tröja till robert, för på kill avdelningen fanns det mycke jag gillade. 

Efter vi hade varit där i några timmar så åkte vi hem först in på ett mat ställe, fanns inte mycke mat så vi väntade tills vi nästan var hemma och käka på lappen och jädrans var gott det var. Vi ska till lager i slute av veckan. Men här får ni en dålig bild, digitalkameran hade inge batteri så ni får se på den här medans, ska ta bild på roberts läckra tröja sen men ni får ha det såbra, ikväll ska jag vara med vänner och ha de såbra tjaaapåer. 

 

The end of the day

Hello hello jag ska precis kolla på film innan vi ska sova, både jag och robert ska upp tidigt imorgon, jag ska till falun och han ska spela match mot sitt gamla lag hoppas det går susen. Men jag fick migrän idag så blev till att ligga hemma och sova, för er som har migrän ni fattar hur jävla ont det gör, till er som inte haft det kan inte föreställa sig, ibland ligger man och grinar för det gör så ont. Men jag fick min medician fort så den värsta huvudvärken kom aldrig. Men jag vaknade av att linnea spelade sin fjortisdunk från köket och jag blev ännu argare när jag ser att hon haft mina nya skor som blev förstörda av att hon  hade dom.

Men jag fick en annan tablett senare som gjorde så jag somnade om och blev halvt yr sen när jag vaknade och hörseln blev konstig, tjock liksom. Men det var ett hejdå kalas för tina ska till åre nästa vecka och blir där enda till vår, hon ska väl hem och hälsa på men ändå, plus att hon fyller år när hon är där uppe. Men åt lite chokladdröm sen gick jag och la mig igen, sen när alla hade dragit så la jag min framför tvn och kolla på det hederliga disney chanel tills tina fråga om jag ville med till valbo.
Vi åkte dit och jag gick in på intersport och kolla om robert jobba, men precis när jag gått in så ringer han hemmifrån och säger att han är hemma och vi ses när jag kommer hem. Vi åker hem och jag käkar då sen kommer robert till mig och sen får vi skjuts till hemmakväll, glass som vanligt blev det till idol och cirkus möller på tvn det är en ny komedi show, ganska bra får jag väll erkänna men trodde mer om den.

Sen så skulle jag egenteligen ut och träffa ture och lucas men dom hade dragit till festen redan och sen böga sig en person så träffade aldrig dom. Men vi drog hem till robert till slut och nu ska jag borta gaddarna och sen movie time, sov gött everybody! cya

I'm good or what




Here comes the sun

hej nonstops loveing ronja people hehe. Jag har nyss ätit tre risifruti så jädrans gott men tänkte köra på nån annan smak nästa gång det är ju viktigt det här med att skriva vad man äter och hur jädrans gott allt är, men för er som inte fattat det ännu är det här min matblogg, nä inte på riktigt men sak samma.

Jag träffade robert vid stoplyssena när jag skulle hem också åkte jag med honom hem istället där fick jag mellis(cheerios för er som vill veta och det är jädrans gott). Han gjorde hamburgare och vi kollade på luftens hjältar, det är ett gammalt barnpogram där balo från djugelboken är med. Vi somnade nån gång i filmen och sen väckte robert mig och fråga om jag sov, undra hur många som ställer den frågan egenteligen till folk som sover och om dom inte får nå svar så väcker dom en.
Vi kollade på The little eye, nån gammal film var det för den fanns på VHS och den var väl sådär man kan ju räkna ut nästan vad som ska ske i dom gamla filmerna. Sen så vid sex tiden så tog vi macka och oboy och sen kollade vi på lite jerry springer och simpsons sen var robert tvungen att åka till träningen och jag gick hem med music in my ears och det fula jag kom på är när man råkar gå itakt med musiken också började jag skratta åt mig själv.

Men nu när jag kom hem så satt jag mig vid datorn och tänker på hur underbart lovet ska bli, gud be with me. Och sen har jag bara käka mina risifurti och kollat på oskyldigtdömda. Men nu ska jag inte skriva mer men här kommer två gammla godingar.



 


Do you want to by some socks bitch

Hallåj på er godingar jag är hemma ska till skolan för lite english strax men papprena är hemma hos mimmi och hon är sjuk så jag vet inte hur det kommer gå jag får väl se söt ut till mitt försvar.
Jag har en massa bilder på mobilen som jag inte kan lägga upp än men kommer sen hihi. Det var också nå uppträdande på jogge för estetiska pogrammet, dom spelade upp mina favorit låtar från muse och dead by april, men en tjej såga ju sönder en låt plus att det var en kille som grovla och varje gång han gjorde det så kom han närmare och närmare med kroppen mot golvet. Sen efter det så testa jag och mimmi lite på vägen hem till henne och tanten som kom cyklande åkte över till andra sidan, haha. Vi kollade på mimmis fiskar när vi kom hem till henne och jag snacka lite busniess med miriam sen åkte jag med mimmi till valbo och vi skrattade åt "köp tre strumpot, betala en miljon" för det var typ ta tre betala för två på strumpor inne hos carlings. Men köpte jeansleggings och hitta lite smycken men vil spara pengarna till lager så blev inte mer än det.

Sen när vi kom hem så åkte jag med mammsing och annika till affären. Hade lovat robert nåt gott när han kom hem till mig sen och jag kom inte på nåt som jag var sugen på så det blev lite moröter, gurka och paprika med dipp och fy fan vad god dippen var, men kommer inte ihåg vad den heter med det var OLW iallafall, kan kolla upp senare. Men ska kila nu skriver mer när jag kommer hem och så, hejdå!


In my place

Onkilidonkili och är just nu hemma på lunchen och precis när jag var on my way home så kommer en liten blåfis på vägen och trycker till också får jag skjuts hem. Hemma så hade dom köpt malaysian och fick lite nudels och chicken. Maya och hennes boyfriend som heter precis som min robert är här också. Men halv 3 så ska jag till mimmi sen ska klassen till jogge, old school, men jag vet inte vad vi ska göra där men nåt. Ska till valbo efter skolan sen så ska jag plugga och lukta på tvättade handdukar med bigga nigga lika känd som mimmi den allsmäktige. tjao

From pooping with your sisters to partysongs

tja, jag har fikat så har väl laggt på mig ett och annat kilo och fick smaka på pappas marambou och åt av nutellan jag köpte tills jag fick veta att linnea hade stoppat sina fingrar i den. Men är otroligt skönt att ha systrar, bröder med men systrar, i love them, skönt när maya också kommit hem, älskar hennes skratt och hon påminner om en tjejkompis jag tycker är så jädra skön. Men som sagt jag har kollat på skräckisar på youtube med nåra av syrrorna och blev brun i baken av räddsla haha.

Men till imon så ska jag åka till gävle köpa braxerna jag har valt ut och sen ska jag till lager i helgen så då ska jag köpa tröjor, men ska kanske åka in med frida då, var ju otroligt längesen jag var med henne, saknar henne väldigt mycke men hon är ju mitt uppe i ett förhållande och jag vet hur det är då så. Men jag ska lägga in bilder från mobilen sen om jag hittar sladden. Men medans får ni lyssna på mina två bästa taggar-låtar, gillas mer än vad möggelost är möggligt men jag lyssnar iprincip på vad som helst!



 


Flashbacks

hej på er era kötthuvven. Jag har lite flashbacks just nu för vi hade ungefär tre timmar på oss och skriva om något och jag tog ett barndomsminne för det var lätt och jag hade det på lagret. Jag har skrivkramp och ska strax åka och käka lunch. Men var och kollade på brölloppsfotografen i lördags, och helleflundrans vilken bra film, vill se den igen, skit rolig och inte nå långtråkiga scener den får 5 av 5 toasters.
Men igår då, då hade jag och robert ettårsdag och ingen av oss orkade ta tummen ur arslet och göra nån middag eller baka nåt, så vi beställde mat och köpte kladdkaka och resten får ni inte veta.
Men som alla vet så snöade det i sandviken i morse, det fucking snöade, men det har försvunnit nu, men det blev på med fetjackan imorse. Jag fick julstämning i hjärtat och kom och tänka på alla pepparkakor och gröt till frukost. Jag kom och tänka på när jag åkte till tomteland också och att jag måste komma på vad jag ska ge min stjärna i julklapp. Men just nu är det halloween på gång och det var ju förr när man var liten man käka läskigt godis och köpte lysande spöken och gjorde pumpor, en iår har tänkt att jag skulle göra nåt liknande kanske inte gå ut och tigga precis, men det blir väl nåt partie också nåt litet bak. Men vi hörs sucker.

ska kolla lite på en ultimata förebilden innan jag kilar, svampbob fyrkant, much love to you my brotha!!



FU

tjena fuckface's jag mår bra är i topp jag har nyss skrivit på uppsattsen från son och har ganska bra flyt, hoppas jag är till förväntningarna cannis.
Men jag kom hem typ halv tre nånting då robert fick möta mig och vi drog hem till han och satt på en film till fyra och sen fick jag sms av en jävla tönt som inte kan sluta skriva FU så fuck you on you to men somnade vi iallfall.
Jag vaknade tio som alltid och vänta till elva innan jag lära gå hem med ipoden till linnea men hon var ändå inte hemma när jag kom så då vare chill. Jag tog en dusch och ja jag kommer inte ihåg kamma håret eller nåt, var lite uppkäftig mot pappsi innan jag gick tillbaka till robert också så jag missa lunchen hemma men fick flingor och youghurt hemma hos robert istället för han sov fortfarande när jag kom tillbaka vid ett, sen så har jag plugga sen dess. Men ska bli färdig nu så jag kan planera kvällen.
Vi hörs puddingar och jag måste ringa jane och fråga hur fan hon mår, ni ska bara veta. Tja amigos och jag är fortfarande arg på dig.

james blunt - give me some love

Why don't you give me some love?
I've taken ship-load of drugs.
I'm so tired of never fixing the pain.

After school

tjena och hej fick ha typ 10 minuters SO idag, tack armin och inte tack, för jag har lättare och jobba i skolan. Men som sagt så gick jag hem till annika där linnea färgade håret och jag ville se hur det blev men så kom vi in på solning för jag solade aldrig igår och så snacka vi om vart det var bäst också var det fortfarande happy hour på badhuset så jag ville dit och värma mig så fick skjuts dit. Ja man blir brunare på badhuset, det är just nu det bästa ställa i sandviken. Sen när jag skulle gå ut såg jag fredda min syster tinas kille och hon undra om jag ville ha skjuts hem men hon fick skjussa mig till annika och sen var vi där ett tag och jag läste lite revyn medans linnea skulle bli klar sen kom tina med fika och vi satt där ett tag sen åkte vi hem till furuvägen.
Jag hade fått hem mitt kort så annika och jag åkte till banken och nu har jag äntligen ett kort så nu ska pappa får överföra alla pengar till det, jippi yey. Men jag har planera för kvällen så vi hörs senare ska dricka min cocacola cherry nu. bye!

hur jävla fittig får man bli, jag tyckte du var den skönaste att umgås med, lätt och vi hade alltid roligt. Men nu när jag vet hur du kan bete dig, så FU have a nice day.

but much love to you my cute little friend



12 a clock

hej alla fans, haha jag sitter hemma på håltimmen just nu och tänker lite vad som ska hända ikväll. Är hos faster och hon fick nyss besök av matts och kristina dom som jag såg sist när jag var 12 tror jag. Ja nu ska syrran också färga brunt, undra hur det kommer se ut, hon passade i det förra gången hon färgade. Nu ska jag kolla lite på svampbob tror jag och sen tillbaka till skolan.

Mine kampf

hej idag fick jag boken fast bara del två, och jag ska säga helt ärligt jag fattade inte ett fis av dom första sidorna, hitler måste varit psyko, kanske hade hamnat på psyksjukhus om han hade levt i detta nu. vem vet. Men han är en mycket intressant person tycker jag, gillar och ogillar. Men nu ska jag till valbo med mamma och tina. ses.

For sure

Tja gott folk
jag kollade nyss på första arn för första gången, haha, jävla kristna jävlar fy fan om man levde på den tiden, sparka nunor i arslet och jävlar vad jag skulle svära. Men jag har kommit fram att jag och johanna taggar bakfylla inte fest, utan ja bakfylla, för hur mysigt är det inte att vakna och må skit med sin vän och sedan köpa kinamat och sen ben&jerrys, kolla på filmer eller bara ligga där och se död ut. Sen drar man ut igen om det möjligvis är lördag om det är en söndag äre ju bara slappa dagen ut! fy fan längtar till helgen. This is life.




Ready

hej gör inte mycke just nu, har duschat och käkat, ska nog börja plugga men jag fick en sån längtan efter robert nu, saknar, saknar så förbannat blev värsta saknaden, haha. Kan han ringa eller, nej men jag surfa runt lite imorse och jag kom på att jag måste verkligen dit kanske ska dit i helgen om min gode kära faster vill och orkar åka dit, hoppas, bara hålla tummarna. Men nu ska jag kolla på disney XD, disnet chanel, nickelodeon också var det nån till för vårat cartoon är på engelska också har vi disney playhouse men det är för 1 åringar och upp. Men vi hörs hejdåå.

 



Some help?

hej jag har vaknat och har sömnen i mig fortfarande. Men igår så blev det hem från skolan och fika och allt det men sen kom jag hem och syrran ska ju till åre och jobba där till påsk, hon kommer ha en lägenhet och ett hus som henne killes föreldrar äger, så jag och robert har planerat att tillbringa vinterna där i åre, hoppas på det, då åka skoter och snowboard. Men hon ska låna min snowboard för hennes är borta så är min snowboard redan där uppe när jag kommer dit sen, men dock då kan jag icke åka nåt i kungsberg. Iallfall så kom robert hem till mig på  kvällen, han överraska mig med att smyga upp bakom ryggen, ja sedan kollade vi på simpsons lite, sen blev det andra avenyn men jag gick ner i källaren och spelade lite wii sports istället, sen gick jag upp och kollade lite på det som var kvar och efter det vandra vi hem till robert och hans mamma hade gjrot min favorit, tacopaj, så jag fick det, så glad jag blev,haha. När vi skulle gå och lägga oss så kollade vi på disturbia och den värkade vara en kärleksfilm långt in på mitten av filmen och sen började det så kallade läskiga, jag hatar när den där spänningen kommer fram och man bara väntar och väntar på att mördaren ska komma fram och sticka kniven i den eller nåt för man vet att det kommer, men när. Men den var bra måste jag erkänna i helheten iallafall, sen satt jag på hitta nemo för att lugna nerverna, men somnade på engång. Men just nu så ska jag hem och sen duscha och sen vet jag inte, men vi hörs då. ciao amigos.

men en slutgiltig fråga, vad ska man göra med sin partner på deras ett års dag, kan man få lite hjälp eller?




The super extra special chocolatedrink

Chenah vad gör ni, jag kom nyss in från den kalla luftens vindar.
Japp jag vaknade försent idag men det var bara skönt, hihi. Men hann iallafall typ en halvtimme på matten och gjorde halva provet. Sen var det bara att glida runt tills vi skulle sluta, när vi väl gjorde det så skulle jag till banken med annika och fixa mitt kort så dom ska skicka mitt tredje kort hem till mig nu, så ska jag gå dit och få ny kord.
Efter besöket hos banken så gick vi till fiket runt hörnet kommer inte ihåg vad det hette så, men har varit där förut och det jätte gott där, men anledning till för jag just ville dit var för varmchoklad, såg en bild på foki igår på wyneés cofé med en stor kopp choklad med marshmellows och grädde och det fanns på fiket vi var till plus att det var chokladsås på kanterna, det var eorhört gott och jag kommer gå dit flera gånger, men mobilen låste sig och seg när jag skulle knäppa kort så jag kunna visa upp på bloggen så ni får se en bild på när jag hade druckit upp det istället, haha. Men jag tog en fralla till det också så ni vet.
Men nu sitter jag här och ska sätta igång en film tror jag, så vi hörs väl senare då, hejdå.

nu funkade det inte att lägga in dom jävla horbilderna för mobilen är cp, så jävla cp så får bli sen.


Schindlers list

hej just nu fick jag huvudvärk för mongot i min säng drygar, men han läser teori för körkortet nu så det är bra. Vi/jag kollar på sverigest fulaste hem iallafall och nu ber drygot mig och hämta dricka så får väl lyfta på rumpan. Men innan det ska jag skriva om idag har jag tänkt, jag träffade äntligen mimmi efter helgen vi hade mycket att snacka om, fick dåliga och bra nyheter, men kan bara komma ihåg dom dåliga nu och jag hoppas för allt i världen att det inte stämmer, det kan inte stämma, det måste var en lögn.
Ja vi kollade bara på film hela dagen idag och det var schindlers list, tror den hette så. Bra, verklighetsbaserad och man blev inne i filmen speciellt av att folk verkligen var dum i huvudet, men oskar chindler försökte rädda så många som möjligt genom att låta judarna arbeta i hans fabrik istället för att åka till läger där dom antingen dog av svält, blev ihjäl gasade eller skjöts så småning om.
Efter filmen gick jag hem och käka mellis sen kolla på tv och pluggade, sen tog jag en sväng ner till solariumet, så skönt och sola när det är kallt ute. När jag precis kom ut ut solariumet så ringde robert och han var hemma hos mig så jag gick hem och var tvungen och städa så jag börja dammsuga och plocka undan, hur jag orkade det vet jag inte, men lite hjälp fick jag av robert när jag nästan var klar. Efter städandet så käka jag och nu är jag här och ska plugga mer och hämta drickan till robert, men vi hörs imorgon, chingelinkan.




In my mind right now

hej jag har precis kollat klart på ensam mamma söker och käkat lite av chokladflanen vi skulle sälja från skolan, dom var ganska goda. Men idag så blev det att jag drog och käkade frukost istället för att sitta vid frukostbordet med roberts lillebror som är äldre än mig och hans tjej som gick ut nian på min skola före sommaren, skulle bli sån jävla konstig känsla.
Men är nästan aldrig hos robert mer jag vet inte varför men jag vill ha tid för vänner och har fått ett stort intresse för att festa, hade inte nåt behov av att vara ute, träffa kompisar, killar och må dåligt dagen efter för jag har ju en kille och vi hade så otroligt roligt tillsammans, vi har det nu med, men nu har han innebandy och jag skolan och vill lägga ner energi på mina betyg så jag kan gå vilken linje jag vill gå.
Men idag när vi kollade på min syrras ex match och roberts jobb/prao kompis så blev jag så jävla förbannad på allt, först på att robert inte ville gå hem efter vi sätt två perioder för det stog 1-9 och han hade sagt att vi skulle gå hem då och jag ville inte att han skulle vara sur på mig om vi gick hem, så det blev att jag blev sur på honom och att idag har jag upplevt som folk undvikit mig vet inte varför men jag har inte fått ett enda sms av någon som jag brukar smsa med, antingen ligger alla bakis eller något, jag vet inte kanske jag som yrar.
men imon är det skola och har sovmorron och vi har skolsamling sen kolla på film nästan hela dagen, så jädra skönt, man får ha med sig vatten och frukt så ska nog köpa bananer och mandariner imon. Men ni får ha det så bra och en trevlig kväll.


Soccer

hej alla lala vaknade för ungefär nån timme sen, robert sover fortfarande men igår blev det att jag duscha när jag kom hem och mådde fortfarande dåligt, feber och frossa men kolla på tv ett tag och sen mat men sedan ringde robert och ville att jag skulle komma till jernvallen men jag skulle precis åka till valbo men valde att pappa fick skjutsa mig dit istället, men när jag kom dit så gick vi till statoil direkt och robert köpte en macka och jag fick en pucko sen kollade vi på match med hans kompisar.
Efter dryga två tre timmar så bjöd han mig på monroes och sedan fick vi hämtning, vi åkte till han och fixa med hans innebandyklubbor för han hade slagit av en när han spelade match tidigare. Kolla klart på johan falk sen åkte vi till hans pappa hämtade hans bil sen hem till mig och vidare till hemmakväll, där man skulle handla godis till hela familjen, blev ett och ett half kilo lösgodis, jumi. Men sen åkte vi hem till mig och kollade på fotboll, brorsan hade ett helt gäng i källaren och kolla och resten hade parkera sig i vardagsrummet och fan va sverige sög, robert satt och skreck att kim källström var sämst hela tiden. Men efter matchen drog vi hem till robert och sov.
Jag mår bättre idag än igår iallafall, och ska väl plugga idag men hoppas på att jag gör nånting annat också. Ska käka frulle nu så cya!




09:30

Hej jag vaknade sisådär 29 minuter över 8 eller det var då jag kollade på klockan efter att legat vaken ett tag. Jag blir så jävla sur, nu har jag ont i halsen och haft feber och haft ont i halva sidan av facet, tog två timmar efter skolan igår så var jag sjuk, jippi. Jävla bajs, men det ska faktiskt inte få förstöra ska äta lite mirakel tabletter så är jag på topp igen. Men jag ska strax klä på mig och kila hem, sen ville robert att jag skulle kolla på hans match, men vi fårse om nån är vaken som man kan dra dit med, men jag ska lägga mig i sängen eller titta på slutet av filmen igår nu, vi hörs amigos la trigos.

Chilling with u

hej och hallå, gick till skolan och började med lite svenska, gick susen och sedan engelska och så vidare, skönt har smsat mig egenom fredagens skoldag då bara längtan efter kvällen existerar. Men sen när jag kommit hem blev jag otroligt trött, och la mig framför den tvn och sedan beställde dom kebab och fick det till både frukost och lunch, haha det märks att det är fredag. Men jag har ont i halsen och känns som feber och jag som ville ut ikväll, plus att om jag inte ska ut nu så slutar robert klockan 8 ikväll och kommer komma hem vid 9 ungefär sen kommer han vara så trött så han inte orkar göra nåt annat än att köpa ben&jerrys och mysa. Jag hatar detta, jag vill ha ork, eeuh. Vi fårse girls and boys, haha tja på er.

jag chillar med soffan(mimmi du fattar) sen den 58tums tvn och med ögongen på svampbob fyrkant och high qualite.




Damn hot

Tjenixen just nu har jag precis tryckt i mig en fet stor macka med philadeplia och pressad jordgubbs/lime dryck, haha. Kolla på nåt barnpogram med trolkarlarna nu, riktigt bra om jag får säga mn åsikt, hahaha så jävla fult pogram helt ärligt. Men ska plugga snart efter ett antal timmar men idag händer det inte så mycke mer, skulle bara uppdatera er lite. Min snygging.


Let's laugh

hallå där idag plugga jag "stenhårt" jag har nån break up med min hjärna nu, brukar var på hugget när man är hemma och pluggar vid datorn men nu vill det inte alls. Men jag var till robert idag ett tag innan jag skulle på bio, men jag var och kollade på äntligen midsommar och den var helt okej. Men det blev skrattanfall i mitten av bion och det varade ungefär i tio minuter, lär ha stört dom andra som kollade, lite pinsamt, men roligt. Imorron vet jag inte riktigt vad som sker, skolan iallafall och sen hem och plugga kanske, har inte allt så toppen just nu. Men vi hörs ska kolla klart på oskyldigt dömda sen cykla till robert med packning, good luck me. Tjao


9A

Tjena kolla in klassen 9A, jag vet jag är ganska missnöjd(tog bilden från emmas bdb) för jag glömde lämna in lappen så jag får inga skolfoton på mig, bara katalogen haha lika bra det.


I love the rollingstones

hej jag har precis käkat upp min sallad, plockat reda på lite saker på rummet, bakat big size chokladbollar och kollar på the hills sesång 5 och ska strax börja plugga men väntar med matten tills robert kommer hem för jag behöver lite hjälp. Men fick mitt MVG på svenska provet idag och jag är så jävla glad, det gav mig ny drivkraft för mera plugg, för mer plugg ju större chans till MVG, vilken känsla.

Här kommer en gammal oufit men den älskade tröjan älskar märket, big fan of it, bättre sent än aldrig ellerhur.




Star



säg upido jag vill va som du, du duh, vill gå som du, va som du, nu uu uh

Take it easy with my love

Hej alla har precis kommit hem till robert och tagit oss en kanelbulle, eftersom det är kanel bullens dag fast jag visste inte det såg det när jag kom in på bloggens hemsida, vilken tajming. Jag älskar det där med traditioner som halloween, klart man gör nå läskiga bakelser och har maskeradsfest om man är äldre annars går man ju ut och tigger godis och gör bus.
Men en tillbaka blick från igår då, jo robert kom till mig och vi käka upp mitt godis från borlänge och kollade på allt möjligt på tv för vi orkade inte göra nåt även att mitt sår på knät verker hela tiden bara jag börjer lite och jag trodde det var blodförgiftning eller nåt så frågade pappsen som vet allt och det skulle försvinna imon två dagar typ. Men jag kände mig sjuk för jag vaknade flera gånger inatt och var torr i halsen som hetaste öknen och frågade om robert kunna hämta vatten, tre vänder fick han ta in i köket innan jag somnade ordentligt.
Jag vaknade runt halv 9 och låg i sängen och vänta på att robert skulle vakna men det tog ett bra tag så kollade på barnpogram gick runt lite i huset och vid halv 12 vaknade han så käka vi frukost vid tvn och sen kollade vi på en film, sen blev det lunch och sen cyklade vi hem till robert och nu sitter jag här och han duschar för jag lovade att följa med på alba herrar's match om vi köpte ben&jerrys ikväll och myste rejält. Det var ett lätt val för honom för han älskar det lika mycket som jag, haha men kommer upp bilder när jag hittat USB-sladden(igen) men ni får ha det gött!

Borlänge Kupolen

hej har kommit hem från borlänge och käkat pizza och godis så jag vill spy men när vi kom till borlänge så var det uppträdande och det var robin från idol från förra året och ja man skämdes lite när tjejerna skreck. Köpte inget förutom en fläta man sätter i håret och godis, men var in på house-nåt och det fanns så jäklans roliga hem indrednings grejer och annat som "puss tuggummin" och "kärlekssaft" men sen när vi åkte hem var jag påväg att somna jag är så sjukt trött plus att jag mår illa av läsk nu och jag köpte en merdricka inne i kupolen och det smakade precis som drickan igår, jag vill spotta ut dricka och kräkas lite men jag hade tjatat om att jag var tröstig i en timme så bara pina i mig drickan. Men nu är det konstig stämning igen, för du är så jävla självvisk idag kände jag hur mycke jag hatar dit betende, jag önskade att du kunna se själv, du borde skämas som kallade mig självvisk.
Just nu så säger folk att det är fest men jag får inte fram hos vem och jag skulle kunna somna nu faktiskt men ska invänta robert tror jag. Vi hörs bebos kommer bilder sen från idag.

Last night what a suprise

Oj oj oj jag har skrapat upp knät och märkte imorse att det hade runnit blod som fan. Men det började med igår att jag åkte till lina och där var johanna också, sen kom isabelle och vi åkte till anela men alla stog ute och jag lovar det var kanske 70 stycken där, sen fick vi komma in och det blev vildt som sjutton. Men sen så stack ala till ture och jag och filip tog sällskap dit sen kom johanna och alla dom efter, men tures syrra hade också fest där så blev blandat med folk riktigt kul, men sen så slutade det med att jag cyklade hem imorse och nu ska jag till borlänge med tina och mamma, pappa och pysse ska till falun och kolla på brorsans match. Men vi hörs gott folk!

Cold as hell

Hej jag fryser mer än vad en isbit gör, jag vill ha vinter jackan på mig, men just nu kollar jag på intetner för en ny, tänkte en peak jacka dom brukar vara snygga men hittade en svea och en fjällräven(inte tjockisdun) jacka men var lite högt pris tyckte jag så letar vidare.
Jag ska in till gävle vid halv 3 kanske om min skjuts piggnar till nu ligger den bara och tycker synd om sig själv och segar. Jag har inte alls lust för de aktiviteten jag ska göra imorron jag vill hellre ligga hemma och beställa kebab och sova, haha vad tråkig jag är nu. Men ska kolla på robert gustavssons nya lilla film med roligaklipp och fördriva tiden, hej på er!


RSS 2.0