Much to tell, read self

Du gör min dag, du gör min dag, det är de här vi är, det är de här vi har. Jag sitter just nu hemma hos robert, han duschar efter vårt gympass, sedan åkte vi hem till mig och käkade. Idag så var det skola, dansat med svettiga händer och samtidigt var det roligt, men i tre timmar, vals, bugg och någonting mer. Vår dansinstruktör var lite konstig men rolig också, tyvärr så sket jag i och gå på självaste skoldansen som var i kväll, orkade inte.

Men efter skolan åkte jag med annika till mormor och morfar och skjutsade dom till sjukhuset och mormor skulle kolla fossingen, där fick hon åka rullstol och jag blev en aning avundsjuk, men när vi var klar på sjukhuset så satt jag mig i rollstolen och försökte glida lite, sen sjuktsade morfar mig i den när vi skulle lämna tillbaka den. Min morfar är den gladaste och goaste personen, samma med  mormor, så sjukt rädd om dom.

Men senare vid 6 fick vi hämta mormor och morfar igen för då skulle dom till sjukhuset i gävle och röntga, så då fick jag umgås lite mer med dom, kan inte bli för mycket. Men mamma och jag gick på stan i gävle medans dom var på sjukhuset, jag fick en blus av mamma, tack kära mor. Sedan åkte vi hem.

Åkte till prix och jag fick en fet godis påse plus att jag fick välja mat, grillat och o.s.v, sedan fick jag ballerina kladdkaka. Detta måste vara min dag, så sjukt taggad till imorgon också, det bara rusar på tagenterna så jag får nackspärr och träningsvärk i axeln. Ska bli så kul och grilla med tjejerna och sedan festa.

Förresten så somnade jag och mimmi i skolan idag också, haha i biblan, vi slocknade bara tills biblan skulle stänga då väckte anne oss och vi gick på lektion. Så gosigt och sova med mimmi. Mer som hänt idag var att jag fick låna en vattenpipa av annikas jobbarkompis, haha, var och hämtade den, den kommer fårn egypten men var dock inte så fin, men smakar nog bra ändå.

Det var allt, kollar om det finns nån bild jag kan lägga upp, har inte usb-sladden till mobilen med mig så kan inte lägga upp nåt nytt. men hejs pås ers.

You know that i love you

Jag vet att det inte jämt är lätt, men tycker vi har det mycket lättare än vad andra värkar ha det, du kanske inte förstår mig jämt och jag inte dig. Men jag vet att jag älskar dig på riktigt och inte nåt skulle kunna vara värt och offra dig för. Jag skulle känna mig trasig och naken utan dig. Lättare att skriva det än att säga det framför dig, du värkar inte uppfatta riktigt hur mycket jag verkligen menar det, redan nu vet jag hur du skulle reagerat, men det skulle inte göra något, för det är en del av dig och jag älskar hela dig.


When we girls come around



Det roligaste som finns är det man inte minns.

You make your own dreams


You cant touch me

Hej jag har inte så stor för att blogga, men idag var det skola sen blev det gävle i nån timma, sedan gym och sedan solning och nu är jag hos robert, jag är ganska taggad till fredag, men det är allt jag kan tänka på för att bli glad. Idag blev jag sårad, verkligen sårad, men jag är inte den som tar till tårar, och verkligen inte inför andra, men man kanske lär börja storböla för att bli tagen på allvar. Jag orkar inte argumentera för jag vet ändå inte vad jag ska säga, oftast efterår kommer jag på nåt smart jag kunna sagt. Men du kommer inte komma åt mig, inte igen för samtidigt som jag hatar dig älskar jag dig, vår relation baserar på dig, det har inte varit jag som har blivit arg på dig från början och du kan inte se det igenom mina ögon, om det fanns ett större ord än komplicerat så skulle det passa perfekt. You will never ever get me.

This is the last time you did me wrong




you mess me up

Kom hem från skolan idag sedan när jag skulle ta av mig shoesen så hoppar roberto in och guskelov vad glad jag blev, älskar när han överraskar mig med hans närvaro. Vi stack och gymma sedan solade vi och sen köpte vi hem kycklingsallad från viking. Nu har vi ätit upp och kollat på jerry springer, nu är det meningen att jag ska börja plugga men finner ingen konsentration, robert har lovat att hjälpa mig därför men kommer bara sitta och gosa med han. Emma ramic och robert är så sjukt lika i sättet har jag märkt, gör samma grimaser och uttrycker sig på samma sätt, lite roligt tycker jag. Ska väl försöka plugga nu då, eller så åker jag hem och duschar, kommer nog logga in på facebook först, men vi hörs tja!



What do you want from me


Im getting my ass home now



hej nu sitter man här på sista lektionen och fick börja om på ett helt nytt land för det fanns för lite fakta om mali, så nu ska jag gemföra Norge och kamerun, värkar som ett fint land, hade skrivit ganska mycke då allt försvinner från skärmen, yes, its my fucking day today. Slutar nu, hörs sen pussi.

Dont mess with roni

Hej, är vaken och klar, jag har nyss kommit från sifmatchen, stack dit med johanna och lina, men johana drog efter 40  min och stack på träning. Sen har det varit chill, har varit till valbo idag också, köpte en blus och bytte storlek på shoesen. Thats all from now, men ibland önskar man att man kunna spola tillbaka tiden eller bara låta vissa stunder försvinna.Var sista gången jag blev äcklad av dig.



When i look back, and litsen to the summertrack.


Gym is awsome


Suprise my dear!

När jag kom hem var älsklingen i mitt rum och skulle precis spela xbox med brorsan men det hann han inte, och dä stod den på mig säng, ett paket från robert, jag slet upp det och se, skorna jag ville ha, visste nästan att jag skulle få dom men vart lika glad ändå.




Keep on glide




Åkt longboard i ca några timmar med denna dude, shoejoel, var jävligt trevligt ska ni veta, älskar longboard mer för varje gång jag ser/åker på en, så underbart till en soligdag, allt blir kul med longboard. Sen stack vi hem till joel en stund och jag klappade hans feta kisse sen vandra jag hem.

Lick the kamera dude


Made in sweden


Everything is Cheap Monday but not cheap








Where earth and ocean meet

Hej och godagens, vilken flopp jag gjort, vi ska skriva om ett i-land och ett u-land och smart som jag tror att jag är tar jag ett av världens fattigaste länder Mali, finns inte ett skit om landet och det har inte uppdaterat sen 2006-2008, var också till biblioteket och fanns en lite pytte bok med fakta om Mali sen 2005 och en guidebok på engelska, score, haha vet inte hur jag ska göra nu.

Förutom det så har jag gymmat och åkt longboard med shoejoel och sen så har jag gymmat igen när robert kom hem från work. Vad bra jag har blivit på longboard förresten, värsta stjärtskottet, ska bara lära mig bromsa nu, resten kan jag nästan.....lägger upp bilder sen, funkar inte i vissa datorer och tur som jag har, så har jag två datorer det inte funkar på så får låna nån av syskonens.

Nu har vi ätit mat och jag vet inte hur jag ska göra ikväll, ska jag gå ut eller mysa med robert, har dock inge hallonsoda så jag vet inte. Skulle ju inte vara helt fel och åka till gävle. Men vi hörs, adjö.


To be someone else somewhere



Man blir värsta filosofen i stockholm, när man går där, kollar på alla andra, undrar hur deras liv ser ut här i storstaden. Robert skulle söka nåt i stockholm nästa år sa han, brandman kanske, nån lärare hade sagt det till han. Jag vet med förmodan att vi skulle inte klara av det, vi skulle nog göra slut, för där finns det flera möjligheter och mer att välja på än här om jag säger så. Men det skulle vara roligt om jag kunna åka till han på helger och bo där på loven, skulle finnas så mycket mera att göra. Men änsålänge är det bara en tanke.

Into the big city

hej på er jag sitter nu och pluggar so för fullt, eller kanske inte, jag gjorde ett litet break och skrev ett inlägg men ska snart till biblioteket för att leta på några faktaböcker om Mali, stod inte så värst mycke på internet. Förövrigt ska vi grilla hemma idag och sen igår var jag ju till stockholm, allt var stressigt som fan innan vi kom iväg, men gillar ibland när det är så, men när vi kom in i stockholm blev det allt annat än mysigt, vi åkte runt en timme på samma ställe för gpsn fick fnatt, och robert tog ut allt på mig som det var mitt fel, sen börja vi bråka, klockan var nu 4 och allt stänger klockan sex sa han fast dom stängde sju, sen så när vi fick parkering så hade vi ingen växel, och inte en jävel ville växla tills jag gick in på subway och hon i kassan växlade ur egen ficka. Då fick vi parkering till kvart i sex, och robert sura för att vi inte skulle hinna gå på stan och vi skulle få pböter men efter sex så kostar det inget. När jag sa det så slutade han sura och skämdes lite istället tror jag, han sa iallafall förlåt att han tog ut allt på mig och sedan hade vi en underbar dag på stan, fast vi leta kanske i en timme efter någonstans att äta, och sen blev det nå kebab ställe och jag fick iprincip kebab utan sås, men åt ändå, var så jävla hungrig, men kommer aldrig gå dit igen. Sen blev det ben&jerrys glassbar, blev inge burgerking, vi var mätta hela dagen efter det där. När jag kom hem till sandviken så stack robert ut på krogen och jag låg hemma pågrund av att festen jag skulle till var "full" fattar inte. Sen så har alla varit sur av nån anledning. Men jag köpte iallafall allt på weekday, för souk har flyttat? hittade inte monki eller nån av mina favorit affärer, får planera bättre nästa gång jag åker dit. Nu får det vara nog, ska käka upp resten av maraboun polkan som jag köpte igåt, den smakar precis som marabou mintkrokant. Hejdå.




I kind of like it




I gotta feeling with you

tränat och ätit kycklingsallad från wiking, wiking har nog den godaste kebab med ris och kycklingsalladen i denna komun men fan dom är ju senila eller har minneförlust dom glömmer ju allt, denna gång fick jag fel bröd och fick vänta på att dom skulle göra ett till rätt, sen glömde dom dressingen, skriv upp för fan. Men annars är jag glad, har nyss duschat med babe. Men godnatt med er så hej på'er.


Electric city


Kidz rule dis'hood

hej slutade efter lunch typ idag, men är super duper taggad till imorgon, ska ju äta burgerking. Förutom det så hade vi bara nationella idag och sen teknik, sen satt jag nån timme med lina i skolan. Ska plugga tills robert slutar sen blir det gym sen sola om jag får pengen nån gång. Sen så har jag sett så fula klipp på youtube och facebook så det inte är sant, men det funkar ju inte att lägga in på bloggen från youtube längre..eller. Kom på nu att vi hade hemkunskapsläxa också så lär fråga någon ur min söta klass om dom kan skriva vad vi skulle göra. Ska dock ha 300kr till skolan imorgon också, min klassdress är grå med en hoodie och mjukisar och på stjärten står det österberg. Thats all from me right now, bye.

Come away with me

Kom hem nu så jag kan få laga mat åt dig och krama din midja och lägga huvudet på ditt bröst och leka med händerna i dit hår. Lyssna på dig och få skratta med dig, se dig le mot mig och skratta åt nåt roligt jag sa och du ger mig en komplimang som berör mig lika mycket varje gång. Få pussa dig och våga se dig i ögonen och veta hur mycket du vill pussa på mig. Att ha ögonkontakt med dig och få veta vad du tänker på, du gör mig så sårbar och så lycklig.


Who says i cant get stonde

Hej jag sitter här och fryser i shorts och strumpor, tyvärr så har jag inga kläder hemma, och robert är och jobbar så kan inte hämta heller. Men ska bara invänta till klockan 8 så att jag kan dra till gymmet, då får jag svettas istället. Nu är det kalas här, nora fyller och vi har ätit grillat kycklingspett och lite annat, fattas bara jordgubbarna nu, och dom andra får tårta, ska sluta äta godis och sånt, men kommer inte funka så länge, har redan brytit mitt löfte, jag klara det så bra tills jag ser allt det goda, kan inte det bara försvinna tills jag är klar med träningen. Men orkar inte grubbla mer nu, gjort är gjort så jag får se till och inte bryta det igen. Jag lärde inte mig one med kiss, det var metallica haha. Imon är det natinela i matte och jag kommer försöka plugga som fan ikväll, men när jag är med robert är det inte lätt int, sen så ska jag göra so imon och på lördag, försöka bli klar så fort som möjligt så jag kan plugga andra ämnen, vill så gärna in på thoren. Ska dra hejs.


On the beach

hej sparvar, jag kom nyss från gymmet, körde ganska hårt idag tycker ja. Imon fyller lillesyrran år så det blir kalas i huset 50, tyvärr så får jag äta min tårta utan robert för han ska jobba, därför hoppas jag att det blir lite mulet imon så han inte går miste om en solig dag. Tyvärr så snöade det idag haha vad var meningen med det, kanske i 5 minuter och tack och lov för att det inte varade längre. Skolan var chill mannen, jag och mimmi dissade varandra på gitarr också lärde jag mig introt till one med kiss. Jag tänkte precis gå efter emmas råd och knäppa kort på analen och lägga ut för att få fler läsare men jag uteslöt det för en del av min familj läser min blogg. Efter skolan så stack jag hem och då ringde robert mig och han kom och hämta mig sen åkte vi hem till han, jag duschade och sedan åkte vi till stan och mötte hans mamma och travade in på sandegårds och robert testa en fin studen outfit, det blev min favorit färg på skjortan, lila. Jag och robert åkte sedan in till valbo för jag skulle köpa springbyxor och hittade inga på hm så kollade på intersport, fanns inga heller, sen löplabbet, sen stadium och sen löplabbet igen och där hittade jag dom, nu saknas bara mina nike skor, men dom får jag på lördag av min älskade robert, så snäll.


Broken strings

Hej jag har nyss kollat klart på arn på tvn och idag var det lugnt i skolan, känns hårt och veta allt man lär plugga. Men idag så stack jag och robert till gymmet direkt efter att jag hade slutat, det var sjukt mycke folk där, sophie,lisa och hanna träffade jag där iallafall och många fler som dalill, patrick haha, söta killar. Men efter gympasset som inte var det bästa jag gjort så åkte vi hem till robert, duscha och sen hem till mig och åt grillat och pommes, efter det så blev det glass och jordgubbar, men tyvärr så bantar alla, så det blev extra jordgubbar till mig. Kanske ska ta kvällsfika nu haha. Sedan spelade robert och jag fotboll på gatan och jag lärde mig lite ronaldinho tricks, fast såg mer ut som mina egna. Nu är vi hemma hos honom och han ligger förtillfället i sängen och läser sin innebandymagazin, ska nog hoppa på honom snart hade jag tänk mig, men ska bara skriva slutet på inlägget och lägga upp nån bild, tjao.


Feel the spirit at your feet. where the earth and oceans meet. emotion rising on the breeze. as you find your inner peace














free fallin'

hej jag har varit beskymerfri och oansvarig tills idag eller tills nu, fick en tanke på att man ska tillbaka till skolan imon, har haft en underbar helg med robert, bara robert, var längesen jag fick vara med bara han långa dagar, vi brukar ju bara ses på kvällar annars, även fast vi har tillbringat varje minut med varandra nu i två dagar så saknar jag honom enormt nu, dock är det ca två timmar han ska vara borta men ändå, varför saknar man så och inget blit ju bättre för att jag lyssnar på sorlig musik, men det är vad jag känner för att lyssna på nu, so go with the flow. Vi har iallafall snackat om utomlandsresan, vi skulle ju åka till alanya förra året men fick inte åka själv med robert då, och helt plötsligt tycker mamma att jag har mognat eller nåt nu på ett år, men syrran och hennes pojkvän ska kanske följa med, men till mindre resor så ska jag och robert till stockholm på fredag, så uppspelt, kanske för att där finns allt, hände allt, min favoritplats inom sverige. Vill egenteligen träffa dani och dom men kanske inte så praktiskt och komma med sin pojkvän då, inte för att det skulle vara fel men ändå, plus att jag vill ha med mig mimmi då, som jag inte hört röken av på tre dagar, var är min misscvini, känns som man glider isär, det är en hemsk känsla.
Men mår bättre nu, fysiskt alltså, har tränat varje dag nu och äter frukost även, rädd för att det ska försvinna nu när skolan börjar igen, är ju så ohungrig på morgonen. Mera har jag inte att säga nu hejs.


Would it be nice


It's true, that life smile for you

 

 

tjena mittbena, jag ligger i sängen och tar det chill med robert, vi har varit och tränat och vi tränar nästan varje dag nu, eller han tränar varje dag. Men igår blev det marabou digistive, så jävla gott också lite hallonsoda, men utöver allt så var det skönt igår, slutade efter lunch, vart nationela i matte sen håltimme sen skulle vi ha matte men då fick vi läsa sen var det lunch sen slutade jag. Men igår så skjutsade robert mig på styret, jag har en cykel med lite större sryte än alla andra så var grymt skönt, var som att sitta på en pall.


Beautiful girl

Undra om mitt finger får plats i den där taighta näsborren?




ryhmes

hehe hej statestiken har sjunkit rejält må jag säga, men im busy, jag har inga bilder nu heller att lägga upp, men ni kan följa mitt liv på facebook, nejdå. Jag har idag varit i skolan och haft utomodentlig fin dag. Tack emma för dom snygga bilderna, att peta näsan "på riktigt" är skönt. Lite mer av allt får ni en annan dag, men resten av den idag har jag gjort dumheter, borde sluta. Men ska stänga ögonen nu, lägga över ögonlocken, somna skönt och drömma gott, om dom pomfrit jag aldrig fått, haha nej jag hatar pommes, för det mesta. Hejdå


faster then quik

Hej som sagt det märks att skolan börjat, no computer för mig, igår så tog skolan hela dagen och sen var det hem också var jag och fixade ett par jeans, sen träffade jag johanna och vi var ut till trebo, kan skriva mer om det i ett eget inlägg, plus bilder, datorn är förseg för att lägga upp alla dom, men annars har jag umgåts med robert och vi har bara gymma typ, fast idag hade vi fiktiskt riktig tid för varandra, inte bara ses på kvällen och se på en film och sova, idag hade vi roligt, förvånandsvärt roligt. Men nu ska jag kolla på andra avenyn och andas ut från dagens gympass, hejs.


In your sunnyface

Nu ska jag sitta här och bara stirra i matteboken, jag fattar inte ett skit, finns bara en som förklarar så man förstår och det är min lärare stig, och man får inge hjälp av robert, jävla träningsnarkoman, but you do what ever you want. Lite bitter för tillfället, har lite ont i magen av pizzan också, köp aldrig inbakat pizza från jensas, smakar ost och äckel. Blev kissnödig nu också..livet är fasiken inte lätt, vill bara ha allt överstökat, klara av skolan nu och ha sommarlov, blir depprimerad. Idag så har jag cyklat,solat på balkongen och kollat klart på playa del sol, haha så sjukt fult. Ha en bra måndags kväll, känns lite som en sommarkväll nu, blev lite glad känner jag.





från igår mannen.

No one really ever wins


She is a good girl

ut och köra är vad jag ska göra!


hello kissekatter, rawr



I want it so badly

Kissekatter look what i got

Detta går mitt nästa barnbidrag till, bara the right size finns kvar dock. Lär köpa mycke skor, därför att dom har slutat tillverka converse förtillfället och för att när man kommer åka longboard hela sommarn, så nöts skorna ut.


living in a green world

hej det är över midnatt och jag är dock vaken och spricker snart av alla ballerina och muffins jag käkat, men e man go så e man. Jag sitter och taggar till sommaren och till nästa helg, det blev inge mer party än såhär för ronja detta påsklov men ändå har det varit minnesvärt. Ska chilla nu och kolla på tur och retur, sen så ska jag väl förhoppningsvis somna. Så godnatt och söv görre hörrni.

Gamal bild

all we ever do is say goodbye

Här sitter jag och det fulaste igår var att jag,mimmi och lina fick mens samtidigt, ville bar punktera det, haha. Jag är lite trött, vaknade vid 1 idag och kan dra mina slutsattset varför men..ja och idag så blir det väl nån fest eller nån hemmakväll till, man har inte så mycke och välja på här i sandviken men inte ska man vara butter för det. Men jag är mer orolig för annat och att ta upp matte boken kanske inte skulle vara så dumt har ju nationela på fredag också aa massa annat vill inte tänka på allt, vill lägga mig ner i grönt gräs och sova med solen i ansiktet. Ha en fortsatt bra dag, så hörs vi.


Sweet dream




Be my love


When cimon went to kharma


hejsan jag har nyss varit hem till robert och gjort våfflor, dom blev fastbrända i våffeljärnet men några klarade sig så vi åt som med vaniljglass och jordgubbssylt. Men intersport ringer robert och han ska åka och jobba och så var min mysdag förstörd. Men ska försöka leta på bilderna från igår, emma skickade aldrig dom hon tog men det var ju vimmel fotografer där men vet inte vart bilderna kommer komma. Att beskriva hur cimon är så är det perfektion, vill stoppa han i väskan och gå hem, fick kramar och ögonkontakt, känner mig som en liten tjej som ser en hoppborg på ett tivoli, men lina och jag fick iallafall komma upp på scen själva när cimon och djn stod där. Jag har nog aldrig svettats så jag var blöt i håret men det tillhör ju bara dansgolvet. Förutom det var en av vakterna inte så pjåkig heller, magnus hette han och det var fler tjejer som tyckte han var snygg, attans inget får man har för sig själv, fast det är väl ett bevis på att den är snygg. Men sen blev det en sväng ute innan man gick hem, tog pizza och gick och la mig. Kan inte beskriva kvällen mer kommer bara tänka på allt för mycket och göra det hela dagen då så jag låter det gå. Nu ska jag kolla på heybaberiba har jag bestämt om jag hittar filmen. Hejs!


come down

Tjuhu jag är taggad till hundra prosse nu, tänker på morgon dagen och allt kanske löste sig ändå. Jag hoppas emma tar med sig dom tuffa glasen, om hon har några fler, dom försvann snabbare än kvickt i järbo.


Ticket, done. Now i need more money



hej nu sitter jag här sötsugen som ut av helvete, har tryckt i mig spagetti och köttfärsås och sen när vi kom hem till mig så blev det tacopaj. Men vi var och gymma efter robert hade sluta jobbet. Sen träffa jag mathilda och köpte biljetten till kharma imon och fattar inte hu detta ska gå ihop, jag är skyldig min underbar faster pengar och lär köpa strumpbyxor till imon eller så kanske jag ska skita i kharma denne gång, fast det kommer bli makalöst men har man satt sig i skiten så har man. Men bara att andas lugnt och kolla på hockey nu, man är ju tvungen, finns nackdelar med att ha pojkvän också, hehe men finns dubbelt så många fördelar.

Förresten så läste jag om norrfly imorse och jag tycker det var väldigt intressant men sen läste jag som flera ställen och johanna berätta om bergvattnet, där man kan sova över i ett spökhus, det är en prästgård där det spökar men är ett hotel nu och om man vågar så kan man sova över och man får ett fint litet diplom som bevis på att man hade mod att sova över. Jag ska besöka flera ställen, jag blev helt uppspelt igår, hade svårt och sova men vet aldrig när sånt blir av, det som hände igår var ju helt spontant och sånt älskar jag. Men nu ska jag chilla vidare, adjöken.


Norrfly












Det gammla mentalsjukhuset

hej igår efter att jag kommit hem så kommer robert hem till mig inom kort och jag får reda på att brorsan och dom ska dra till nå gammalt psyksjukhus och jag ville följa med men då hade gustav och dom redan åkt, så jag robert, kim och lisa åkte dit i en bil, vi åkte mot bollnäs och sedan långt efter så svängde vi in vid en skylt norrfly om jag minns mig rätt, där står det typiska skräck films huset, dörren inslagen dock, det var inte långt ifrån nästa grannhus eller så kanske det inte bodde nån där. Men man fick gå igenom lite snö först för att komma fram till huset, jag, robert, kim, lisa, gustav, tajten, louise, jessica också glömde jag bort namnet på sista killen men alla vi gick in och ner i källaren, rent ut sagt när vi var där inne höll jag på och skita på mig, för jag hade äckligaste känslan i bilen påvägen dit. Men just nu ångrar jag att vi inte var där längre, ville gå upp på övervåningen också. Vill så jävla gärna åka dit idag men det var fruktansvärt långt att åka men nu har jag besökt ett ner lagt pysksjukhus, undra varför det fick lägga ner. Gustav har nån bild på kameran tror jag, får ta den för min blev helt svart, det var liksom klockan 1 på natten vi var där, ingen morgon sol då precis.

Nothing to fight for

hej jag är hemma nu och har smsat sönder handen i den kalla luften, tur har den tina nu och den är funktionell, jag var påväg till gymmet efter att ha kollat på haybaberiba och ätit kakor hos mimmi. Men påväg till gymme kommer jag på att mitt kort är hemma så jag vänder på klacken och kilar hem. Nu sitter jag här och surar för brödet är slut till maten men väntar på att robert ska komma och gosa med dig lite och kanske han har nåt gott med sig. Imon ska jag köpa biljetten till kharma också chilla lite. Humor grejen idag var ett på emmas parkering hade någon ställt en drive in skylt från sibylla. Orkar inte skriva mer så sur, hejs.


Hello fools

godmorgon puddingar.


In my room right now

Här befinner jag mig just nu förutom att datorn ligger i knät, men jag hade världens äckligaste dröm inatt, euh, kommer inte ihåg allt men började med att vi borde i en gamal villa på bruket och inne i mitt rum var det som en jägar stuga, tunna trädörrar och omatchade möbler och en liten tv med ett ninteno spel, och där satt jag och mina syskon och robert och spelade hela tiden och ibland var själv vi inne i spelet och ibland inte, sen så hade jag liksom ett litet föråd, man öppnade bara en dörr, det var nästan som en garderob också där hade jag alla nintendo dosor och gossedjur som låg i korgar, så skulle jag lägga upp ett gossedjur men fick inte dit det så kronglade där ett bra tag men sen när jaag var klar och gick ner från stolen, för jag hade ställt in en stol för att nå upp till hyllan med gossedjuren där inne, men jag gick ut från det lilla förådet och stängde dörren, då lät det som den låstes av sig själv och jag tänkte va fan, sen så låtses den upp och sköts upp och en hand flimta till också drog jag lite i handtaget och ryckte tillbaka och då kom en kvinna ur garderobden och jag börja skricka men det blev som viskningar och sedan vaknade jag. Det var inte allt ur drömmen men det läskigaste iaf, det var så verkligt, haha.


Crazy about her

hey kille som tyey, igår kom robert till mig och han fick sitt påskilipåskägg, han blev ytterst glad och börja äta godiset nästan på en gång, för han var bakis, men jag skulle tydligen få my suprise idag, vad säger vi om det, men han är och jobbar nu så träffar han vid sex om inte han skulle lira fosboll eller om jag gör nåt annat. Men senare vid sju stack jag och robert och köpte badskum och ansiktsmasker och sen hämtade robert sina nycklar o.s.v hos olle och sen traskade vi vidare hem, det var riktigt skönt att kunna gå ute i skinnjacka och torrafötter på bar asfalt. Vi gick hem till han och käka lite skinka från påskbordet deras och sen väntade vi på att badet skulle bli klart, sen plumsa vi ner i badet och jag trodde det inte ble nå skum så jag hade i mer och mer badskum, men när vi satt på bubblorna i badet så blev det jätte mycke skum så vi fick ta ut lite vatten för att det inte skulle rinna över. Det vad avslappnande och huden blev aldeles len. Men efter badet så åkte vi hem till roberts pappa och robert skulle hjälpa han med nåt sen åkte vi och köpte mat och sen hem till mig för att se på filmen vi hyrde, som va totalt kass, men det ska ju finnas sånna också. Det var en nice kväll och nu ska jag sova mer hade jag tänkt mig sådär, tjingeling.


Not all but something

















it comes up later

lägger upp bilderna senare.


Thanks you all

heysan sveysan jag har nu varit och köpt ett påskägg till min soulmate och en t-shirt från mq och godis, massor av godis han tycker om, jag vet inte om han kommer ihåg att vi sa att vi skulle ge varandra nåt, men jag har gjort det iallafall, hoppas han inte har glömt.

Men till igår då, turn back the time, fick känslan imorse " jag ska aldrig mer dricka " men jag hämtade anna sen emma sen åkte vi till järdbo, träffa folk, polisen kom dit så kunna inte börja dricka förns ett bra tag, men sen gick det fint, hade en skön kväll till sent, då jag mådde pretty bad och tack till dom som hjälpte mig te.x emma och julia också mycket kärlek till min bror som fixade skjuts hem åt mig och tack till den som hämtade mig, haha.

Nu blir det ala påskmiddag hela dagen, hoppas illa måendet har gått bort tills dess också ska jag sätta mig på balkongen med robert när han kommer, men ni får ha det grym påsk, tjao.




love cookies

Igår natt/kväll så kom robert hem till mig och dryga men gullet och jag bestämde oss för att åka och köpa nåt smarrigt och all den kritik som ballerina kladdkaka fått så är det sjukt att jag prova den, men när vi satt i bilde påväg hem med vårt enda snaxs som ballerina kladdkaka så kändes det som jag skulle gilla den, och vet ni vad, jag älskar den, sjukt gott, kanske inte smakar precis som kladdkaka men ganska nära, doppa i mjölk annars smakar det torrt. Det står på den att man ska doppa för bästa smak, men du MÅSTE doppa om du vill att det ska smaka bra.


Linne on stick

Här har ni linnet jag köpte igår, blev lite kort om rumpen men funkar nog ändå, får ha kavajen över. Det är en dragkedja i ryggen också.


Goodnightie nightie


white nigga with atitude

Det här var coolaste tjejen i stan idag.




Is emma and life the same word?

Tjabbaa, det blev inte så dåligt iallafall, jag kom från skolan, det blev mat och jag fick ont i magen, sen snacka jag med emma om att dra och kolla på fotboll men först åkte jag till valbo och köpte en tunika,linne som jag ska ha imorgon. Efter valbo så åkte vi och hämta emma sen chilla vi på fotbollen och över oss satt tutterduvorna mimmi och häll-smällkaramell. Vi drog till statoil för att vänta på skjuts och fick det inom tid och sen skjutsade vi hem emma fast jag frästade med jordgubbsskum om hon ville bada med mig, men icke sa nicke. Vi skulle ta det en annan gång, då skulle kom ta med caramia också. Men imon blir det på fest med kanye west, drar dit med mimmi girl, sen träffar man resten där, lovar att jag kommer hänga efter emma hela kvällen, hålla i hennes hår så hon inte går vilse. Men annars har jag chillat och ätit ballerina kladdkaka för första gången, doppa med mjölk, det var ju fan skit gott. Hejdå.



söttma!

RSS 2.0