it's insane and INSANE

hej har solat nu och dör av värme, robert jobbar och får icke tag på mimmi och alla drar från eller är redan på stranden. Jag dricker och dricker bara vatten. Men det är fan inte klokt att 12 personer hade tagit livet av sig för att michael jackson har dött, värsta är om dom hade familj och tog livet av sig för han dog, dom kände honom inte ens, it's insane. En annan ska som är insane är atraktionen på görnalund som jag ska åka imorron, men ska shoppa först. Det var allt, kanske gör ett till inlägg ikväll, hejdååå.











what would i say, it's my birthday today

hej gay it's my birthday
nu på morronen så fick ja bakelse och present av mamma, pengar och mineralsmink och min utomlandsresa. Sen penar och blommor och ett par victoria jeans som lär sys in. Plus att jag fick bestämma vad vi skullekäka idag blev tacopizza från american. Sen för ett tag sen kom robert och sen drog han ut och sprang sen ska jag och nåra dra och grilla på stranden och på onsda blire stockholm och på fredag fest. Plus att emma skicka skit fin bild, kom lädjetårar när ja fick den men får ladda upp den sen för den här datorn är cp.


10:37

hello klockan är 10:37 fan va skönt, gått upp halv 12 som högst.
Men strax så ska jag fara till stockholm, det är svin skönt men dock finns det en nackdel, måste ta farväl av min kära syster. Ser inte henne förns i höst. Men jag hoppades på att man kunna träffa stockholms kompisarna som man träffa förra sommaren, ja det är bara killar, men tjejer är så jävla kaxiga, svårt och kaffa sånna när alla andra har fördomar och dömer en genom ögonen. Men jag har inte fått tag på dani(en av stockholms kompisarna) så jag vet intehur det blir, också känns det lite pinsamt och träffa alla dom själv, hade varit bättre om mimmi var med. Men ska göra mig ordning nu, hejdååå och hej underbara stockholm.

horses and streetrace

hej everyone
jag ska fatta dagen kort för robert ligger i sängen och surar för att man sätter sig framför datorn. Men iallafall så började dagen med att robert åkte och jobba och jag hängde med nisse,linnea,nora och diana på travet, blev så varmt så fick ringa efter hämtning. När jag kom hem ringde robert och vi skulle dra och bada men det blev så sent så vi följde med nisse och linnea till ockelbo när dom kom hem. VI gjorde inget där typ, var meningen att vi skulle köpa godisremmar men ingen av oss var riktigt sugna så vi smakade lite av linnea istället. När vi kom till sandviken så köpte jag och robert ben&jerrys kollade på sommarkrysset av det som var kvar. Sen så åkte vi till honom, käka och kolla på en film medans. Sen ringde vi engvall och vi skulle ut och åka bil, då ville kim och mimmi också hänga på så alla vi åkte in till gävle och racear lite. En snabbis på donken och sen racear lite till. Sen nu kl 01:54 kom vi hem så nu ska jag sova med robert och imorron blire stockholm och om två dagar fyller jag 15, helt fucking ambulivebullll. hejpåer



him is all i need


movietime in the summerlight

hay the day
idag vat det ockelbo vid halv 4 fan. Det blev jag, robert, linna och nils-olav bara. Vi hållde på att dö i bilen av värme dock, men när vi väl kom fram så lära jag och robert dra och äta på dirrpan. Vi leta efter ett bra matställe men fanns inget lockande så blev nåt kinastånd, det smaka inte så gott det jag tog men robert valde värsta goda, så smakade av han. Sen blev det lite remar också testa jag nån konstig mat som jag inte kommer på namnet på nu. Men nu kollar jag på lite filmer som äre ett måste se. Men ska färga håret nu så hejdååå


king of pop is gone

hej på er
som alla redan vet så har michael jackson dött, eller hamnat i djup koma. Men han kommer nog inte vakna, iallfall vad det stog på aftonbaldet. Att folk över hela världen sörjer för ens död, är ganska mäktigt. Alla kommer prata om dig och minnas dig. För en vanlig människa glöms ju bort efter en geneation, ganska sorgligt. Men idag äre iallafall ockelbo marknad som jag ska till med robert, linnea och nisse och tror lillesyrran skulle följa med. Jag ska köpa godisremar och massa gott. Älskar när det är nåt sånthär, plus att det är 3day left to my BIRTHDAY. Ska ha ett partie antar jag och dagen efter blire stockholm om allt går som planerat. ska kila så hejpåer.


what shoes i'm gonna choose?

hejsan, idag var jag i valbo med robert och annika skulle köpa bikini så blev en sån och ett armband och mascara plus en god lunch/frukost på kitchen och sen glass på mcdonalds. Men sen åkte jag och robert  till stranden sen hem och ska gå nu och köpa nåt  smarigt sen. Men min önskelista ser utsåhär nu

1: utomlands resan (den får jag på ett villkor)
2: nya shoes
3: pengar till stockholms resan.


Alanya wait for me

hej alla, jag har kollat utomlands resor, för jag fick i födelsedags present en utomlands resa om jag kan höja mina betyg, så då ska jag åka med robert i höst för då fyller han 18 så vi kan åka själva. Vi ville åka till ett varmt land och billigt. Så det blev turkiet hoppas vi på, till alanya. Det är ungefär 27+ grader i september då. As nice hoppas så jäklans mycke att vi kommer iväg till nåt av dom här ställena men skulle inte skada om det var nåt bättre heller.

det här mysiga hotellet var billigare 3968kr per person, fast typ 4,5km till shopping inte klokt, men skulle kunna leva med det men tror inte min soulmate gör det. 350m till strand också. Den har balkong också.



den här resan blir typ 5148kr per person och 500m till shopping och 150 till strand, ett val jag gärna tar. Hur fint som helst och har balkong.


bad boy what are you gonna do, when we come for you

hey day lay say jadu
lär bara berätta att den här killen på bilden blev tagen av polisen hos frisören skön frilla vill jag på peka, haha riktig gangsta. Idag har jag bråkat mot allt, jag vakna med att försöka få tag på mimmi som jag gjorde hela dagen igår men till slut lyckades jag. Men hela morgonen letade jag efter min bikini överdel också hittade aldrig den så blev ett jävla ståhej på mig jag vill ju bada för fan när det är såhär varmt. Men jag tog en skit bikini sen så man kunna dra och svalka sig. Efter det så duscha vi hos robert och sen hem till mig och åt jordgubbar och vaniljglass sen blev det grillat. Men nu sitter jag och bränner låtar för att ha musik till stockholms resan. Ja och alla drar ju på peace and love nu så, hörde ju att halva sandviken ska dit så det kommer bli ganska skönt, fast jag ville också dit menmen, nästa år kanske. Jaaa var finns der mer och tala om.. ja att det är bara femdagar till min födelsedag och då blir det kalas som fan, hoppas det är fint vänder så man kan ha partaj. Även ska linnea åka till öland och jobba nu så nur blire bara jag,gustav,nora och diana i huset med mamma och pappa. Men kommer sakna hennes festsminkningar och framför allt hon själv då. men ska avrunda här hejdååå.




angry as hell

hej idag har det vart den näst värsta dagen
bara skit snack överallt, bajs josef, hatar sofie skit snackarn. Kan inte vissa personer bara dö, som man vill ska dö. Man tror massa saker om hur bra vänner man har, men även den trognaste kan va en jävla fitta. Att vara förbannad är inte min favorit grej. Ska invänta robert, så ska vi tare lugnt. Älskar dig robert. hejdåååå

sleeping outside

hej
blir en förkortning på igår och dagens händelser. Men igår så bestämde jag,robert, mimmi och kim oss för att tälta och vi gjorde det vid en strand, skit mysigt sådär. Men jag och robert drog och köpte bullar och chokladbollar först. När vi kom dit så satt vi upp tälten eller robert och kim satt upp tälten. Sen när det var klart fika vi, alla bara vräkte i sig. Sen så hoppa vi från bryggan i iskallt vatten, plus att det var nåra som grilla på stranden och malin noob var en av dom. Men sen la jag och robert oss i vårt tält och dom i det andra. Sen på morronen så åkte jag och robert hem med saker så vi skulle slippa bära på det. Sen när vi kom tillbaka så paka vi ner tälten och åkte till en annan strand och bada, men jag och mimmi tog en båt och åkte lite för fegisarna kim och robert våga ej, blev as sur, ska alltid finnas nån som inte vill. Men sen åkte jag och mimmi hem och lämnade dom där kvar på stranden. Vi åkte hem till kim och väntade på dom där och vi fick saft av hans mamma, och drack upp allt ut kanan ungefär. Sen ringde jag efter skjuts så tog cyklarna bakpå bilen. Sen kom kim och robert, värsta tajmingen. Vi var skit sura på varandra men robert åkte med mig lämnade av han hemma och jag hem till mig fast jag saknar honom jätte mycke nu men han ska väll bada med engvall och nåra plus än äckeltjej som man har hatat i alla tider. Men jag får väll åka till gävle eller nåt, hejpåer.







kate ryans new song

Hej skulle bara berätta en rolig grej. på låten med kate ryan - desenchantee så säger hon (lyssna noga, vid 2:07)

Sibling love

hej
mh, jadu imorse när jag kom hem så fråga mamma om jag skulle med till lager 157 och det ville jag, men när linnea fick reda på att jag skulle med så ville inte hon med och sura som fan. Så det blev inget med det. plus att hon käka upp mitt och roberts godis igår, blir så jävla sur på henne. Jag skiter om hon blir arg för att jag skriver såhär för hon skrev ett helt inlägg om hur jävla cp jag var och att jag var till salu. Jag vet att man säger massa saker när man är arg fast man älskar dom, för när vi är sams så är det skit härligt. Men jag ska kanske byta mobil med brorsan för jag använder inte ens alla hundra funktioner på mobilen, fast hans är också touch. Men nu ska jag ta en promenad eller nåt ingen lust och sitta inne. hejs

happy birthday brother but it is 9d to my birthday

hejsansvejsan
idag var det som sagt brorsans kalas och här är lite bilder. men resten av dagen blev en stor godispåse från hemmakväll, sommarkrysset på tv och en kvällspromenix.










outfit

hallo this was yesterday
det blev massa med food och shit men här var min outfit



det här var på dagen



och det här på kvällen plus en tjocktröja

party yesterday party today

hey on you
igår kväll så vart det så att jag och mimmi åkte till ockelbo för att vara med josef och sweet-mannen, som vi kallar han. När vi kommer dit så äter dom tårta så vi väntar i stugan och sen kommer dom och vi snackar och bara tare lugnt sen kommer sweet-mannens brorsa och skämtar och han hade det konstigaste skrattet så man fick sitta och skratta åt det. Sen blev det nån slags fest i en annan stuga och vi var där och sen somnade jag.

Nu har jag kommit hem och duschat och ska vänta till robert vaknar vid 12 typ så jag kan ringa han. Men brorsan fyller år idag så det ska bli kalasis här då, blir mycke kalas vi är ju 11 barn. Men alla bor ju inte hemma så, så mycke kalas blire inte. Men jag kanske lägger upp bilder sedan om jag hittar dom på mobilen för den har fucka ur totalt. hejdåsan


hello kitty and i tomorrow night

hej på er puddingar
i'm very very happy, fuck va happy i'm. imorron ska jag tillbringa dagen men mimmi och sen till nån grej där dom reser sommarstången sen till ockelbo. Nice men ska även in till valbo again och jag köpte icke det jag skulle som jag sa att jag skulle jag köpte jeans, skor, tjocktröja, amrband och ett linne men jag skulle ha nån klänning till imon, haha jag känner mig väl. Kan lägga upp bild sen kanske. Men nu ska jag invänta robert, han skulle göra nåt så jag gick hem medans. hejdååååå fis

money time, i love it

hej
sjukhusets besök vart  lyckat tror jag, jag fick en till salva, idomin, mjukgörnde och ett tips om att använda babyolja. Testa när jag kom hem och jag kan garantera att len det blev man. Men just nu väntar jag på att pappa ska komma hem så vi kan åka till valbo, kommer bli så roligt och fåse vad jag har med mig hem, jag kan nästan lova mig att det är en dyrgrej. Men nu kom daddie så hejs svejs

sun in two days now

hej hoppsan
idag blev det stek stek stek på studsmattan med linnea. Efter det så satt jag mig vid datorn tänkte göra ett inlägg med det fucka upp sig. Så robert kom till mig och vi var ner på stan, sen hem till  mig och kolla på fotboll, då jag somnade i hans famn, grymt trött. Vi drog till hemmakväll senare för att hyra en film. Sen hem till honom och kollade på den men han drog ut och sprang efter halv filmen typ så sitter är själv nu och väntar på honom, för vi ska käka när han kommer tillbaka, hatar att äta själv. Men iallafall så är stina-lee gravid, fatta och ha henne som mamma och barnet kommer väll bli världens finaste. Men imon får man pengar så ska köpa min efterlängtade hatt och lite mer, sen hoppas jag i helgen att det blir nåt roligt partaj med mimmi, inte träffat henne på länge nu. Sommarn är liksom "Hennes och  min". Alltid roligt med den bruttan. Blev grymt sugen på choklad, vill så gärna testa marambou jordgubb, choklad och jorgubbar är ju det godaste som finns så det är en trevlig kombenation. Idag fick jag också ett brev från mcdonalds om att jag fick en grattis-grej, får en gratis meny för 60kr, men den ska robert få, gillar inte mcdonalds så mycke. Men hejpå er ha det fint.


happy birthday grandfather

hej 
Idag så fyllde morfar år. En fantastisk karl i sina finaste dagar. Det blev grillat med kyltpotatis och rotfrukter och det fanns kyckling också, meloner och olika såser, jami. Det blev tårta och jordgubbar o lite godbitar till efterrätt. Efter att ha ätit allt så var jag proppmätt och jag och robert drog till frissan och vi utnytja presentkortet. Jag använder inte stylingprodukter så jag fick ta schampoo och balsam, vädre 300kr och fick en hårinpakning på köpet. Efter det så gick vi hem till mig och kolla på pisstvakt och sjukan. Sen var vi till robert och spela spel och då blev jag hungrig igen, det är inte klokt, min mage är cp som fan, ibland blir jag mätt och får i mig en macka om dagen, sen om en vecka får jag i tre stora rätter. jobbigt att vara hungrig. Sen får jag sånt jävla sockersug om jag dricker cola så måste dricka det tills jag tröttnar på det. lilla cpiga jag, but nobody is perfect. Det kommer lite bilder från idag upp sen också men nu kollar jag på film och robert är ute och workar out ingen så ska vänta tills han kommer hem.


looking good

tjena mittbena
har ont som fan i ena axeln och i nacken för jag har suttit och gjort ett collage med kläder jag vill ha, skulle visa er. Men det blev fult, så lägger upp lite bilder på dom för sig själva, jag är inne på den där skön-mjuka stilen men shorts och en baddräkt eller nån stor t-shirt och leggings. Skulle vara hur skönt som helst med ett par ljusa jeansleggings med hål i. Men jag har letat överallt efter en hatt jäkel och det ska finnas på cubus or hm men hittar inga på hemsidan. Men får kolla runt den 18de då man får cash. Inte långt till min birthday heller men då ska ju jag få den där härliga utomlandsresan om gud är villig eller om nåra förtrollar mina föreldrar. Men jag fyller 15 satt och det är ju inte varje gång man blir straffmyndig, haha. hejdå på er.


får lägga upp resten sen, ska käka. pöss

swedish summer, you know

hej
jag blir så jävla less, kan sol jäveln för i helvete komma någon gång. Vill inte sitta inne och ha filmkväll varje kväll, äta godis och dricka cola all the time, kommer va fet som ett klot när jag ska till stranden om det fortsätter såhär och jag är inte so big fan av att springa ute nu. Hellre på ett rullband på gymmet, men jag är för ung för att gå på gym, gillar att promenixa ute i naturen eller vid stranden men då måtse det ju vara fint väder. Alltid fattas nåt. Jag har kollat på action filmer som jag egenteligen hatar och insett att jag faktiskt gillar det, okej inte när det bara gäller krigsfilmer, men om det är typ james bond eller nåt liknande. Jag har vart med robert hela dagen, vi skulle till frissan och få en gratis hårprodukt för han vann nåt och fick ett presentkort, så han fick välja vilken hårprodukt som helst men vi orkade inte. Så filmdag blev det. Men just nu är han och tränar. Jag ska väll kolla lite runt på internet och sätta på en ny film och vänta tills han kommer hem. hejpåer.


studenten

hej på er
idag har det var studentfirande, vi firade linneas kille, nils-olav (nisse). Jag, linna och robert stack till stadsparken för att ge nisse blommor, champagne och ett grymt stort kort. Sen så gick vi hem igen och så skulle vi hem till nisse vid 1 - halv 2 tiden för vi var bjudna på middag. Jag, jonas, linnea, mikael, diana, nora och annika åkte dit. Vi fick snittar och bål. Sedan kom det mera folk eller släktingar till nisse och hans grymt snygga broder. Vi fick mat, olika pajer, rörer och mer. Sen så skulle nisse öppna lite presents som han fick, han fick massa glas och prydnadsaker också två klockor och ett fallskärmshopp, hur kul som helst. Men vid 5 tiden åkte vi hem och när jag kom hem så stack jag till robert där han, matte jansson och putte var. Vi spela supermario cart. Sen så stack dom och jag och robert åkte och köpte ben&jerrys för att äta till talang och helt rätt person vann också, trollkarlen, kommer dock inte ihåg vad han heter. Men nu så ska jag väll sova, hej på er och det kommer lite bilder sen från idag.


i have never been so scared

hej
i torsdags så skulle jag vara med robert och hans gang, men hade inte så stor lust när det finns 94ra hatare, nä kanske inte hatar men det känns pinsamt bara ibland men alla är snälla, hittills iallafall. Jag träffa mimmi istället då och vi skulle med kim och nordin på en fest, men jag tänkte inte dricka, bättre och hänga på än att va hemma. Så vi träffa dom i norrsätra och det är grymt mycke folk. Robert var där med sigge så hälsa på dom och jag pussades lite med robert. Sen så blev det strul. vakter kom och sa att polisen skulle komma så vi stack, vi träffa massa folk på vägen och alla var stört sköna och stört fulla. Men det sluta med att vi drog tillbaka till norrsätra vid typ 2. Vi drog in och där var amanda linnea kompis, jätte snäll faktiskt, jag skulle gå in med henne för robert och alla dom försvann i massorna. Men såklart står fjollan johan i dörren och tror han kan bestämma, försöker gö så att jag inte kommer in, men det gör jag. Där inne så händer det inte så mycke. Bara massa äldre och man börjar skämas lite att man ens är där. Mimmi och jag ska dra hem till mig en stund och komma tillbaka sen. Vi drar ut och börjar vandra hemåt då det är nå turkar, en fet med vit tröja och nån kille till i svart, dom börjar vissla. Vi börjar skratta och tänker äsh vi springer så slipper vi dom. Vi börjar springa och dom börjar springa efter, vi blir helt panikslagna och det kommer tårar, jag får en adrenalin kick och kollar bakåt och dom är efter oss, jag tar upp mobilen i farten och mimmi ropar stanna, jag kan inte stanna, hjärtat slog så jävla fort. Men turkarna har försvunnit. Jag ska ringa tänkte jag, polisen, pappa, robert, nån kompis vem som helst. Jag ringde robert och berättar vad som hände, vi trodde turkarna var kvar nånstans och bad kim eller nån möta oss. Men vi klara oss hem. Hemma så tar vi det lugnt och så ska vi gå tillbaka, då kommer kim och möter oss. När vi kommer till festen så är alla ute och vakterna är där igen, alla är utanför och festar nu. Det blir slagsmål såklart och polisen kommer och jag har aldrig vart med om det, så nära liksom, jag såg när en kille grina och försökte förklara för polisen, och nån tjaffsa med poliserna. Vi är kvar ett bra tag till, mimmi och kim hade stuckit förlänge sen och jag är med robert och alla. Sedan när alla har försvunnit och vi ska trava hem så kommer putte och matte jansson, berättar om att matte spydde och jag garvar åt puttes skratt ( vem garvar inte åt det?). Men skit trött och hungrig är jag så jag bestämmer mig för att gå hem så följer robert efter och vi drar hem till mig och sover.


i'm sorry dude

Tjena igår sög det totalt, jag ville inte men någon peppa mig till det. Men alla drog till högbo, såg nåra fjollor sen så skulle vi hem i högklackat, från högbo bad till sandvikencentrum. Jag träffa robert där, plus tidigare idag när jag skulle köpa jordgubbar och glass så var nåra guys där. Står skit coolt i kassan vettu, sen tar jag ingen påse jag bär glassen och jordgubbarna, robert tvingar mig ta en påse också ska vi gå, så kommer dom bakom oss så när jag ska stoppa glassen och det i påsen tappar jag allt. Men tur börjar jag skratta. Har Hittat lite nya klädsidor jag ska råkolla nu istället för topshop och nelly. Men idag ska det blir en bättre dag, ska hänga med robert och deras kompisar men mimmi ska med också, i hope. puss








get ready

Chingelinkan
fatta imon äre skolavslutning, kvart över tio börjar det och kvart i har jag sommarlov. Ska hem med mimmi fixa jordgubbar och allt sånt smaskens. Men tog lite photos på klänning hur den satt och skorna jag ska ha, man kanske inte ser så bra. ser bättre ut in real life må jag säga. Men ska ha mera accessoarer.




god be with me

hej
idag, imorron, skolavslutning. Fan det går fort iallfall. Idag ska allt fixas, hatar att fixa allt samma dag, vill ha allt ordnat så ja slipper stressa. Jag ska snart träffa mimmi och greja lite för idag. Men just nu sitter jag och lyssnar på härlig musik och väntar på att tiden ska gå, ska nog ta några jordgubbar nu och njuta av att om två dar är det frihet, vill även att solen ska finnas till på den fantastiska dag, god be with me.

the boy from hell i wanna kill

tjena som fan
jag är på topp idag känns det som, igår var det ju fotboll, sverige - danmark så jag och robert kolla på den fast mitt intresse inte är så stort. Jag har nyss solat med robert, för solen värkar ha lämnat sandviken helt, så får fejka solbrännan då.Snart sommerlov då, Hoppas på som fan att få vara med mimmi i stockholm i sommar och såklart vara med robert, åka på nån kryssning för jag tror det inte blir nån consert iallafall också glassas-sas-sas i stora lasas-sas-sas.

Fast jag fick nyss reda på en sak som gör mig så jävla arg, aldrig varit mer arg, hatar lögner, speciellt när det kommer från ett jävla äckel som han, jag skulle bli glad om han blev misshandlad och förlamad, han är djävulen. Allt han säger är lögn, all jävla skit, orkar inte mer, nu lär fan nåt hända, han lär få konsekvenser även om jag måste göra det själv.




only 24days left

hejhej
jag är lite glad idag. Men jag skulle egenteligen spelat brännboll med skolan men jag är urusel på brännboll, så då tycker jag det inte var nån ide men pappa väkte mig och sa att jag och han skulle gå ut och träna i trädgårn, haha jag skratta och somna om. Men jag vet inte vad som händer idag, det är så jävla tråkigt väder. För jag orkar inte åka och köpa ben&jerry's och kolla på film gjort det hela vintern. Jag har bytt möbler med syrran också så nu har jag en vanlig garderob och allt är vitt, först hade jag ekfärgat. Det är bara 24dagar kvar tills jag är 15 också, så då ska jag önska mig en utomlandsresa med min älskade robert, så kanske ska vi åka med tina och fredda. Tycker jag borde få det i present faktiskt, jag fyller 15 och plus att linnea och gustav fick moppe. Jag har aldrig önskat mig nåt särskilt dyrt, okej en kronancykel och snowboard men det är en födelsedag. Men nu ska jag städa rummet och göra klart det hejpåer.


help

denna dag som börja så bra, fan fan fan också. Jag drog till skolan vid 8 i tid och allt inte en sekund försenad. Men som jag märker är skolan helt tom och det som kommer upp i huvudet på en gång är vi har sovmorron och såklart är det så. Jag åker hem och smsar nåra för att fåreda på när vi börjar, vi började halv 10. så jag somnar om och vaknar vid 12. Men vi skulle bara städa skåpen idag så jag tyckte de var lugnt. Duschar och sätter mig vid datorn och robert drar och gymmar. Mimmi skriver att hon fick städa mitt skåp, tyckte inte det var så taskigt vi har ju delat skåp sen i vintras om inte längre. Men nu kommer det värsta för mig, min skolavslutningsklänning är för kort det är som en jävla tunika som jag visar hela röven i, jag vet inte vad jag ska göra, jag kan ju inte gå på skolavslutningen, fan fan fan. Känner mig så jävla nere för jag vill egenteligen ha den från nelly, men får deppa vidare. tjao


the worlds greates bestfriend

tjena
tänkte göra ett inlägg i väntan på att veta om jag ska till valbo eller inte, ska kolla om nya skor, för att min ena sandal har försvunnit. Men det finns en så tråkig nyhet, min bästavän av alla vänner kanske ska flytta till stockholm, hennes och min sommarstad, våran önskan tillsammans att bo i stockholm, den går i uppfyllelse för henne men jag får stanna i min hatort. Sandviken har inget att erbjuda. Plus att nu blir det ett värre ställe än någonsin om hon flyttar, vi har pratat om att jag skulle flytta med och mina föreldrar skulle skicka barnbidraget till mig. Grejen är att jag skulle säkert få fär mimmis föreldrar tror mimmi och jag. Men mina är lite komplicerade, men bara fortsätta be till gud, haha. Men nu ska jag göra annat så vi cya.


crousing

hej
denna lördag var jag och robert ner på stan och kollade på modeshow från butikerna på stan. Dom enda som var okej tyckte jag var crissa och en kille från sandegårds. Men vi var till viking och käka. sen var vi ute med engvall och kollade på crousing. Sen träffade jag mimmi och vi snaska jordgubbar och sen drog vi ner på stan och träffa kim, nordin och putte och deras gang. Ringde robert och han kom dit med engvall. Dom skulle till en kille och mimmi å jag hängde på. Vi vänta utanför för han hade inte kommit hem så engvall börja dricka och jag,robert och mimmi börja käka kladdkaka, det blev en god kvällsmat. Killen kom aldrig så vi stack till stan och träffa dom och fler folk, folk som man vill träffa och folk som man vill ska försvinna eller bara inte existera. Det blev lite drama också på stan men säger dock inte mellan vilka. Blev mycke skratt när sigmund kom, killen är rolig konstant. Men två äckelpotter var erik och odlander som ragga på en 40årig mamma. Men det slutade med att jag och robert åkte hem och sov som alltid och som jag vill att det ska va.


the day on the beach

chingeling
i helgen var det en underbar helg. Det blev bada med mimmi efter skolan på fredag och det var faktiskt varm i vattnet efter en liten stund. Sedan träffade jag och mimmi joel och vi gick med erik och jesper, men vi stanade aldrig vi gick vidare till kim och nordin. Vi gjorde ingenting i princip helt meningslöst. Men vi stack hem till mimmi och käka och på vägen så träffade vi ett par kaxiga flickansikten. Men vi träffa joel och dom igen och så var olivia och en till tjej där och dom försökte fixa en plats för att dom skulle röka vettenpipa. Efter några timmar så träffade jag och mimmi kim och nordin igen och åkte hem till kim och tog det lugnt. Sen bar det hem igen mitt i natten så jag ringe upp joel för lite sällskap under vägen hem, men när jag väl är hemma så kommer robert också ringer ökände dalill och vill att robert skulle med ut så tvungen eller inte tvungen hänger jag med vi ska till stan, men vi åker bil, riktigt kul för vi åker i full fart, kanon kul. Men när vi kommer fram så ska vi va utan för lobby. Alla äldre kollar på mig och känner mig väldigt liten. Men jag och robert drar hem iallafall efter en stund.









RSS 2.0