Stand by me, oh stand by me

Hej förresten glömde jag skriva vår demostration på klassrådet, vi skulle nämligen bestämma hur våra klasströjor och byxor skulle se ut, alla var överens om vilken färg på texten och färg på tröja/byxor får man bestämma själv. Men nu kom vi till trycket, haha ojoj vilket kakel det blev, många ville ha nån efterbliven "rolig" historia, eller nån töntig text, men vi mode inspererade kom till undsättning och demostrerade in till det sista och det blev class of 2010 på tröjorna, good work everybody, utan offer ingen seger haha. Nej men här sitter jag och lyssnar på lejon kungen soundtrack och har lite ont i magen, har tryckt i mig för mycket toblerone och m&m. Imon går vi halva dan as skönt. Men so long suckers, fis.



Robert det fyllot och his friend.



You can die when you shit! think about that



wazzaaa, jag har nyss käka pasta, med gurka, tomat sen var det annat gott på mitt fat, men nu orkar jag inte rimma mer, ja e lat. Jag har konka runt på gympakläderna hela dan idag trodde vi hade gympa men vi hade teori och fick även bland annat veta att man kan  om man tar i för mycke på toa, galet, jag blev ärligt rädd, jag klämmer som fan, det är en grej som spricker vid hjärnan och man kan få hjärn blödning, skrämande, men livet är en kamp om att behålla det. Annat så fick vi veta att den största moddningen inom yrken är dom som jobbar inom kyrkan, galet men sant det också, you learn something new everyday. Men efter skolan drog jag och sola med mimmi, frös arsle av mig, så det var mer skönt än tanken på att bli brun, om man blir brun är ju bara ett plus. Men utöver allt detta så var jag och åt på aldos deli, eller deli caffe som det nu mer heter, var dit med annika sen var vi på droghandeln och köpte tuggummin, det heter så istället för apoteket, dont think anything else. Men nu ska jag äta tableronen robert kom med igår, plugga och kolla på tv, orkar inte mer än så idag. Hejs svejs!

Should i cut it or not

Hej nu har jag kommit hem till barrsätra och sitter och kollar på gamla broke knows best avsnitt, men jag har färgat hårbotten idag och märkte att jag har en klick utan hår, så nu fattar jag varför jag hade så ont i huvudet, men måste blivit när jag råka rycka av hår, men syns ändå inte så bra, så hoppas det växer ut annars får jag göra som tony erving. Men jag sitter här och funder över den där luggen jag vill klippa men inte har mod till, måste vänta tills linnea kommer hem igen så jag kan fråga henne, tycker det passar på alla och tycker det är enormt fint men försöker komma på nack och fördelar med det, rädd att jag ska se ut som en köttbulle i det.


When i hear this, i thinking about summer




Are you going


Ännu på en fest med kanye west



Nu hade jag dock skrivit en radda en rejäl men den försvann lika snabbt men ska göra det bästa av det och skriva om. Jag sitter nu i brorsans rum nere i källaren och dunkar musik för robert var nyss och hämtade upp han för dom skulle gymma, men var meningen att jag skulle plugga men robert glömde böckerna hos honom så får plugga hela natten men han skulle hjälpa mig så thats cool. För övrigt var det kalas ju och jag har ätit gott och ska snart upp och kolla efter om det finns nåt kvar. Men det är ju kharma på påsklovs veckan och såklart har kharma plågat cimon med betalning för att komma nykter på 16+ och kommer flokas av småtjejer på axlarna, nästan pinsamt bara man inte är en av dom själv, men annars kommer det bli roligt, have a good time.

Happy birthday jonas


were is the happiness

hej skoldagen avklarad, vi fick sluta en kvar tidigare, vi hade den erfharna läraren som brätta av egen erfharenhet om i-land och u-land, tycker det är rätt intressant, gillar sanna och verkliga historier. Men utöver det så går vi 3 ½ dag den här veckan med idag, går bara halva dagen på torsdag som alla andra skolor i sverige tror ja. Så lite längre lov gör mig inget, förutom gott. 

Nu vankas det kallas på furuvägen, my lovely brother fyller år, och det blir potatisgratäng och fläskfilé för mig och tacos för alla andra, haha jag ville inte ha tacos så mamsi gjorde det andra åt mig, kanske jag som fyller år idag, vem vet? men efter det blir det prinsessbakelser om man orkar. 

Men den här dagen som ni läser värkar mer än fantastisk, där har ni fel, det här har varit en stor besvikelse, jag har rent ut sagt vilja skricka och gråta p.g.a blivit besviken IGEN, och är rätt trött på dessa vanor och all förgivenhet. Men kanske såhär det ska va, kanske därför det finns så många berättelser om vacker kärlek och slut så vi ska inse vad vi inte har. Kanske jag som filosiferar för mycket, men då är jag ju bara mig själv, jag bryr mig för mycket, försöker låta bli men då blir jag bara ledsen inombords.

Fast det här ska inte få förstöra min dag, jag är ganska bra på att dölja om jag vill, så ha en bra dag själv, adios amigos.

 

Sweet dude, jump style


Att vara på fest med kanye west



tjao när jag precis kom hem imorse så vart det fiskpinnar, potatis och mycke fisk dressing. Förutom det har jag duscha och smört in mig med bodylotion och bytt lakan och städat lite. Idag är det meningen att jag ska äta upp min ben&jerrys som jag var igår och köpte med joel men ska på roberts innebandy match i gävle ikväll med mimmi om vi har nån skjuts vill säga. Utöver allt det här så ska jag plugga och sen blir det tv hela kvällen, ballar av stål, wipe out och är inte fortsättningen på arn ikväll, kollar endast på det för att det går på tvn fast vi har båda filmerna på dvd. Så mycker mer har jag inte att berätta just nu, men jag glömde berätta om i torsdags tror jag, vi var till lager och jag köpte endast ett linne från somewear, ett kill linne men funkar på tjejer med. adjös!

leopard love

det hära köpte jag idag dåe.




I look like this today

tjena såhär ser jag ut idag och nyss var jag i valbo och kika runt, gick och hälsa på robert på intersport också. Sen ikea och kolla lite. Sen så nu ska jag kolla på film, ringa mimmi och sen får vi se vad dagen bjuder på. hejdå.




Maskinen dose it




lee will go out and walk






Take this feeling, make it grow, never let it go




stockholms trip

wazzap yo, jag kan inte sova nå mer, får adhd reaktioner på mig själv, jag som höll på att dö av sömn i baksätet igår från stockholm. Men skall väl uppdatera lite nu när jag har fixat bloggen, jag var i stockholm igår, åkte dit med robert och hans vänner, blev lite lamt för jag känner ju ingen av dom särskilt väl, men vi kollade på innebandy i solna, tyvärr hann jag inte träffa varken syster eller vänner. Men innan vi åkte till stockholm så var vi inte till valbo och jag köpte en mössa, hade den p.g.a min utväxt, ser wierd ut. Men också en sjal och ett par solbrillor, enkla svarta, för jag visste att solen skulle skina igenom mitt bilfönster. Efter att vi hade varit i köpcentrumen så åkte vi hem till robert också kom matte och hämta upp oss sen åkte vi vidare och hämtade resten. Sen vare inte så mycke mer men vi kom hem vid midnatt och sen drog jag och robert hem till han och sov, nu har han dragit och jobba och jag ska klä på mig och gå hem. Men tja då, byeis.


put that togheter and i love you forever



Volim te danas, volim te sutra, uzmi ga zajedno, a ja te volim zauvijek.



promjena je dobra

tingaling baby shake that thing hehe, jag sitter just nu och lyssnar sönder på låten stereo love på ronja.s blogg. Men annars har jag bara skrivit med folk på msn och bytt gardiner, bloggens nya header har tagit hela dan, diana gjorde en jätte fin men ville ha den här bilden istället, kool ju. Nä men ska baka till lärarna nu på skolan, för att få in cash till klassen, men våran klass ska inte till göteborg, för lite pengar för det och ingen orkar eller har tid i klassen för att engaskera sig för vi har many prov just nu. Men istället ska vi som alla nior till stockholm och det gör det till ett super tillfälle att träffa dani och dom, och shoppa såklart. Justia jag har också lovat mig själv att skaffa magrutor, bara sånna som känns och syns yttepytte när jag spänner. Men det blir till att skaffa nytt gymkort strax och gymma järnet då, måste bara sluta med allt gott då, åh. But anyway så ska jag inte skriva mer, så goodbye's.


Can we still be friends or

Kan man verkligen vara vänner efter ett förhållande, har svårt och tro att det verkligen går fullt ut, fast det är värre att bröja hata nån man älskat än att låtsas vara bra vänner.


junkyard

Här hittade jag lite sommar accessoarer från junkyard, har fått ett stort hjärta för vans just nu, i dont know why, men brillorna är från vans, och strandbagen gilar jag much, svea som ni ser, finns i vit också med då står det i och ett hjärta också står det svea i det. Allt finns på junkyard, ta en titt in, det ä nu frifrakt över 299 kr til den 31 mars.




I can be angry, i promise you

heeej jag fick en lite längre sovmorgon imorse p.g.a att jag skulle till tandläkaren, jag skulle gå dit själv för första gången, alltså helt själv, men när jag kommer dit sitter elida där i väntrummet, hon går i min klass, så vi språkade lite till jag fick gå in till tandläkaren, jag kände mig knappt orolig för att ilningarna hade gått över, men det var en sprick i tanden så vi fick borra,slipa och fila, hade en hel verksta i munnen och förutom det kändes det som jag skulle kväva mig själv när dom sprutar vatten samtidigt, jobbigt vare iaf men fick bedövning och det kändes upp till örat, läskigt men har gått över nu och nu har jag huvudvärk och ilning ist, men om det blev värre så skulle jag kontakta dom igen. Men förutom det var jag hem på lunchen där robert låg bakis fortfarande haha, pysslade om han och kramades, sen plugga jag och sen hämtade jag mat till honom, vilken dröm morgon hade jag tyckt, men han visar inte att han uppskattar saker lika tydligt som jag. Men tillbaka till skolan, tränade vi på att göra ett prov på kemin/biologin och sen var det so prov, som kändes bra men man vet ju inte. Sen så var det meningen att jag skulle få gosa med robert, för jag har saknat han men han dissa mig, great, blev lack som fan, för att bli dissad är nåt jag inte kan ta särskilt bra, sånt gör mig unhappy. Men får se det bästa av situationen och få umgås med mig själv, plugga, baka, spela wii, kanske ska dra och hämta min cykel. Men just nu ska jag nog kolla på en film så chingeling.


The city weekend break

hallå där idag kommer robert hem, i miss him so much, men tills dess blir det att kolla på the city, är lite dåligt nu eftersom inte jay eller nån annan av whitneys kompisar är inte med längre. Men ska kolla vidare nu och ha en härlig morgon allaihopa.




In the grass i want to be with you



hej kom hem för några minuter sen och har garvat åt mcdonalds reklamen, så sjukt ful. Men glömde säga att jag köpte en skinjacka idag, hehe vet inte varför men gilla den, köpte den. Just nu har jag sutitt och ätit upp skit mycke popcorn plus godis och läsk, också kommer robert hem imon med godis från taxfreen åt mig, jag som skulle börja köra träningen seriöst, whata fuck. Jag vill till hårfrisören nu och fixa håret, äckligt med ljusutväxt men det ska jag ordna ska snacka med mami imon. Men har inte mer och skriva om att jag saknar honom och vill träffa han nu och mysa och gosa ner mitt ansikte i hans halsgrop. sov gott.



in summer 2009, we look at running horses, me and my sisters and nils-olav, but there im sitting and drink some soda in the grass.

dubbelbed alone

ikväll ska jag sova själv i mitt fräscha rum, jag har nyss satt upp fyrkantshyllor på enda sidan av sängen, ska ha på andra också men köpte bara två nu, men att ligga ensam i den stora varma, mjuka sängen är dock not so nice, nån som vill joina.


gold skull

justia i fredag så köpte jag denna hottie grej, sov med den till och med, glömde den kvar på fringret.


Maybe its my last outfit here

det här hade jag på mig idag, sköna böna ja e asså.




In your face

hej bepe, jag tror jag ska sluta blogga, har tröttnat påt, också har jag inte haft tid och har inte tid heller, bara nån gång och det är inte så kul med dålig uppdatering. Men iallafall så är roberto på studentkrysningen och min syrra maya jobbar där på båten så hon har lovat att hålla ett öga på honom, haha skönt att ha mycke syskon. Men just nu går det nå visningar från "män som hatar kvinnor" på tvn, det ska tydligen vara en serie från alla filmerna, wierd haha, men kollat på det iaf, orkar inte göra nåt ikväll kanske. Igår blev det helt fel men orkar inte skriva så mycket, men tyckte putte var jätte söt som sa att han brydde sig om mig och robert, vet inte om han mena det, men det tycker det iallafall. Men idag har jag bara legat framför tvn och kollar på the city, hihi hejdå.


Dancing in the dark

Att sakna är inte nån härlig känsla, kännes mer som ångest blandad med sorg, visst att sakna nåt/nån har ju nåt med ett fint minne att göra men klumpen i magen som når upp till halsen är mer än obekväm.


little there little here

hej jag har inte suttit vid datorn nåt så har inte hunnit blogga men jag kommer inte ihåg ett skvatt av vad jag gjorde i tisdags eller igår haha vad läskigt, kommer ihåg att jag baka lakrits kladdkaka med hallon, tydligen skulle det vara jätte gott men antingen är det äckligt eller så har jag gjort fel, den ser ut att vara gjort av gummi. Men jag städa mitt rum igår och nu är det vackert som snus, men det är inte klart, jag ska ha lite andra möbler och lösa ett problem med en garderob, har alla mina kläder hos roberto just nu så. Men imon är det helg, och man får cash, bara att jag lär spara, hur det kommer gå vet bara gudarna jag vet iallafall att jag tänkte få lite färg på kroppen för just nu smälter jag in med snön, haha som också smälter, det är fantastiskt att man kan gå på asfalt, men idag var det ingen sol. Jag försöker också planera lite framöver här men jaja det får vara stopp här och så hörs vi later, hejdå.

nothing is better and the weekend



hej, solen skiner och det blir varmt på tagenterna men det gör inget, bara skönt. Jag har haft veckans första skoldag och känns good to be back. Men inget är ju bättre än helgerna, så nu är pencilinkuren över så nu är ja back on track där också, tyvärr är det nästan alltid lamnt i sandviken men var gör det. Barnbidrag på fredag, mycke gott, mycke gott, ska spara pengarna till sthlm om det blir nåt. Sen så ska ju godingen på studenkryssning i helgen så får be lite till vatteguden att ta det lugnt med vågorna haha. Men nu blir det film, plugg, film, plugg och kanske en promenad, inga konstigheter, ha en bra dag och grattis till emma ramic som nu är en big liten tjej.


Im hear the voice inside

varje gång jag läser boken "bakom stängda dörrar" så lyssnar jag bland annat på den här, ger en sorglig och mer inlevande effekt, read with music.


everything disappeared

Allt jag skrev försvann, haha very nice, nat. Åh orkar inte skriva om allt, och nu försvann solen bakom ett moln också. Ska ta lite fruit nu och snaska på, vi hörs.


On hospital

Haj haj haj, jag sitter hemma i köket just nu och kollar på reprisen på melodifestivalen och en film på datorn, och skriver här, haha väntar på mat. Men igår var det ju kalasis här och det var nice, skönt och vara hemma, för igår kände man hur man verkligen trivs bland sina familjemedlemar, dom man har haft i sitt liv jämt. Mormor och morfar var också här, och annika, men efter alla hade käkat tårta, chillade vi, haha, jag och nora spela nintendo wii, super mario, och vi får jämt panik när man är påväg och dö eller nåt så blir jämt att vi gapar som fan, och det är så sjukt roligt och spela med nora.

Men mot kvällen så när jag hade åkt och tagit ut pengar och var påväg hem så ringer mamma till annikas mobil och berättar att vi lär in till sjukhuset i gävle, jag blev bajsa rädd att det hade hänt nåt, men det var inte så allvarligt, det var brorsan som var tvungen att åka in. Men typ vid 8 åkte vi in med gustav och jag följde med. Vi fick vänta i ca en halv timme innan dom tog emot brorsan och sen tog det ytterligare en timme för honom för han fick sitta och vänta en annanstans.

Men jag, pappa och annika satt i väntrummet och där fick vi se melodifestivalen och vi han se den och nästan en långfilm och jag hann göra tre teckningar innan brorsan var klar och vi fick åka hem, helt sjukt typ 3 timmar tog det, och jag saknar robert som in i krovars korvar, men vid halv 12 fick jag krama och pussa på honom. Jag och robetr åkte och skulle skjutsa hem hans brorsa, kompis och tjej, så vi gjorde det och köpte cheesburgare, så gott, för på skjushuset hade jag bara druckit en caffelate och missade kvällsmaten hemma, men gjorde inte så mycke.

Efter allt ståhej åkte vi hem till mig och söv gött.

in my own room now

hej på er, tänkte skriva några radet också, idag blir det "kalas" smörgårstråta, fi fan och euh, men ingen sorg, jag har sovit hemma i mitt egna rum för första gången på några månader, det känns skönt bara att jag har inga kläder här eller smink så får ha på mig samma kläder som igår. Men annars är det bra med mig, min inflamation är nästan borta, bara snor och lite halsont som är kvar, plus att jag får lock för örat då och då, obhegligt må jag säga. men ska nog försöka fixa mer i rummet men det blir efter kalaset isf, också ska jag färga håret idag med, fårse hur det slutar, be srtong my hair. Det är mma match idag, för kim men mimmi har inte kommit hem så vi blev inget att åka och kolla på den, brorsan har åkt dit men han får inte tävla än, han måste ha rätt vikt, men good luck guys. Men nu ska jag göra annat, adjö farvel.


black always work

här är bilderna på byxorna och tröjan, dåliga men orkar inte ta med nån kamera, så tog webcamen i datorn, va glada. Justia också ett grattis i förskott till syster linnea, hon fyller år imon men ska tydligen fira henne idag, happy birthday. hejs







och här dör jag.. ser ut som jag har orangehår, men har tänkt på att klippa lugg.

Me mett thats is what matter


Do you know what you started
I just came here to party
But now we're rockin on the dance floor
Acting naughty
Your hands around my waist
Just let the music play
We're hand in hand
Chest to chest
And now we're face to face


I like when we drive in you car



hej mina dudillidu, jag har haft en väldans besviken skoldag idag, mimmi sårad mig djupt genom att skita och va med på hemkunskapen och baka ost och skinkpaj. Men jag gjorde den med mathilda och våran blev superbt. Men på lunchen idag var jag hem till annika och satt lite vid datorn eller försökte, internet fucka upp sig, men det hände en ytterst pinsam sak idag, kan inte skriva den här tror jag. Efter skolan så gick jag hem till annika igen och vi skulle åka till falun, men fick först åka med diana och hennes kompis till högbo, som jag just kom på då att jag sakna, vill börja rida igen, verkligen. Sedan när vi kom dit och först gick vi in på scorett och jag hitta kängor till robert som skulle passa perfekt till han, men hade för lite cash för att kunna köpa dom, plus att jag hitta ett par jag ville ha men om jag säger såhär dom kostade mer än barnbidraget. Hittade lite kläder sen men köpte en paek tröja och ett par svarta jeans. Efter det så åkte vi hem men vi stannade vi statoil först och tog oss en varm sandwitch, haha blev ganska mycke garv påvägen hem i bilen men det är ju bara nice. När vi kom hem till furuvägen så var min säng nerställd och jag skulle fixa sängkläderna själv, men hittade inte påslakanet till dubbeltäcket så mamma är hemma och letar nu.

Men jag åkte till annika och hämtade ipoden och sen gick jag till jernvallen där robert kom och hämta mig för han hade gymmat, sen nu är jag hos han och nu ska jag kila vidare. Adios amigos, have a dirty-fun fridaynight.

In the world of books

Hejsan svejsan jag har dock huvudvärk och mår rätt illa, men kanske av pencilinet eller att jag inte kan käka för fitt halsen gör så ont, jag får damp, gör så sjukt ont att svälja. Men jag är hemma hos annika nu och väntar på att robert ska höra av sig, i need to talk to him. Men för att fördriva tiden läser jag "bakom stängda dörrar" den är så sjukt bra, måste läsas av dom som inte har läst den.


In 30 sek

Justia idag när jag och robert skulle bada så hade vi, mh jag mena han, hade förkallt så då ville inte han bada, så då lekte jag lite, har alltid tyckt det är kul. Så jag tränade på att hålla andan också efter ett tag så kommer robert tillbaka ner i badet och vill också pröva, duktig som jag tycker jag är kan jag hålla andan i 22 sek, sen provar robert och han kan i 46, då försöker jag och tillslut klarar jag sådär 30sek och han 66sek, livet är rätt orättvist, men han måste träna mer om han ska kunna klara av utmaningarna i robinson, haha. Men sedan höll vi på ett tag, tills vi skulle basta och sen efter det chillade vi lite, mjaaa, nu ska jag sova tja.

Bihålsinflamation is hot

heeeeeeeeeeeeeej alla glada, och icke glada. Jag har förvisso ont i halsen som vanligt, jag har nämligen bihålsinflamation och får pencilin nu, några tabletter om dan sådär ska jag ta. Men fårse om jag kan sova inatt, nätterna är värst, gör så ont att jag inte vågar svälja också vaknar jag av att jag sväljer i sömnen, plus jag fick ett litet stick i fingret idag, det kallas Blodprov, men min tenta(tror det heter så) var förhög därför jag fick gå till doktorn, så då fick jag diagnosen, bihålsinflamation. Så blir inge starkdricka eller översträngd kondenation för mig på 5 dagar, hatat men vill hellre bli frisk.

Sådär ja, nu ska jag hopp i säng, klicka på en film och skriva en dikt till mimmi, som jag ska ge imon, om jag orkar.
godnatt gullepulle fjun.


If you have money you have it all



Tjenixen tjenare, hatar och va taggad lika som att jag älskar det, men att tagga förtidigt pajjar det lite, just nu taggar jag nya kläder, nya fester och vårjacka och såklart sommar, men att leta kläderna nu, bara sitta och stirra och degla, varför blir man så jävla lycklig av kläder, det finns ju ett såkallad ha-behov. När jag tänker på att jag ska spara pengarna för jag har ju ganska mycke kläder, så känner jag att jag inte behöver, men när jag ser dom, det kläder man bara älskar, blir kär i, nya skor är värst och bli förälskad i, för dom kostar oftast mest och då går alla pengar åt, plus att jag har nå par jag inte använder ens, inte ens har använt, inte så mycke för klackskor, så mest sneakers och odinary shoes. Får krupp, jag har ca 400 kr kvar av branbidraget och då tycker jag att jag gjort det bra, men jag ska ha till nästa och det kommer inte funka, ska ha ny vårjacka, kanske par jeans, pengar utöver det till mat och fest eller bio, eller nåt överhuvudtaget, shit alltså, ge mig extra jobb. Justia och på allt det här så har mitt gymkort gått ut så ett nyss sånt och gymskor och en ny sport-bh min är ju dock borta på nåt konstigt sätt. Denna värld, money is all.

Holiday


Nothing can keep me from my holiday






Cant you se, you belong to me

Hej och hej till nuet, jag har inte gjort nåt, im still sick, men ska nog gå imon, blir stressad när jag missat allt i skolan, plus att jag har prov. Men jag chillar bara till tvn och äter massa youghurt typ, haha. Men nu ska jag nog kolla på en film och tagga till helgen. Plus att jag saknar mimmi, så oerhört, ring mig feta doris.






The pictures we always remember



haha jag kollade på gamla skolkattaloger och shit bitch vilken tuffing och mes man var/är. Klassen har förändrats något, haha. Tog inte med under alla år, skulle bli förskräckligt.



När klasserna slogs ihop, då man fick umgås med mongobarnen man nu tycker är helt ok eller, haha driver bara. Men fick äntligen göra läxorna tillsammans med mimmisan, eller åt vi kakor istället.



Yeah, tycker vi ser ut som att vara med i ett mcgäng men det är ju bara vad jag tycker.



Haha var tvungen att knäppa kort på den här, det var i 6an, då emma och mimmi inte gick i min klass, tur var det för se så fula det var. Nejdå dom har inte förändrats ett dugg, as heta.



Haha kolla min klass i 6an, jag ser ut som den ultimata bleka coolingen, julia ser ut som en heffaklump haha as söt. Louise var avril lavinge eller nåt, nu är hon motsattsen typ. Alla ser så små ut, speciellt armin.



Själv ser man äcklig ut som fan haha. Armin ser ut som robert när han var liten fast lite brunare dock, jätte söt. Också har vi mervans eyes där ja, haha.

We dream about ungeskallen

Såhär ser det ut när bästvänner sover.




Extra energy

Vi var också och hämtade ut robert hundra enegri grejer, haha. Han ska ju gymma när innebandysesången är slut. Men pulvren luktar himelskt, och hans förra pulverkur med jordgubbssmak var as god men nu hade han mintchoklad, men jaja inte jag som ska drickat i nån månad. Men tog lite härliga bilder på't.










Pics from kharma night

Justia här är lite bilder från kharma kvällen och det fulaste jag fick höra var att robert sa att jag hade varit där före han och kim, haha loser, i think. Närå men as nice är att det är en gång i månaden nu, i love to dance my as off. Sen är ju det på folkan näst nästa helg, känner att livet är på min sida just nu.












I think i buy it in black





The spring sun

Tjena nu när jag laggt in bilderna på datorn(tinas dator) så kan jag lägga upp dom. Lite från var stans och lite när som helst men tycker det är roligast bloggar med mycke bilder. Kul och lägga upp och sen om ett tag så går man bak och kollar på gamla inlägg också ser man underbara, roliga bilder. Tycker min blogg är mer som en dagbok eller allmenaka, inte det hemligaste men bara lite om vad som sker.. jaja nu ska jag lägga upp bilder.






I can be sick to after all

Hej det blev sent igår men det är så det ska vara, speciellt när det var sista dagen man kunna vara ute sent innan skolan. Men jag har fått feber och halsont, å huvudet såklart, så i morse så fick jag brus av robert men då kommer roberts mamma med superkuren mot halsont spritlikör, en snaps sådär 11 på morgonen, inge fel med det heller, men det funkade jag har inte lika ont i halsen och öron, men är lam i kroppen. Robert åkte till jobbet och jag klädde på mig och stack till mimmi, hon sa att vi skulle ut och gå också snacka lite, hehe, hänt mycke nu, men när jag kommer hem till henne så sover fläskfia, så jag tjocka doris klämmer mig ner bredvid henne också börjar vi köta, tills hon somnar och jag försöker också men går inte lika bra, sen vid två tiden kilar jag hem till min faster. Nu ska jag bara vänta på att mimmi eller robert ringer, kanske ska på bio om robert har lust, antingen på småstadsliv 3 eller kanske i love you philip morries, inte bestämmt än.

Ögonen hänger inte riktigt med när jag rör på huvudet, känns konstigt, haha, det är konstigt. Men ska väl ladda hem film, kolla bloggar och kanske lite vår kläder, jag vill inte skriva ordet, inte tänka på det men plugga..jag vill inte att lovet ska va slut jag vill inte, känns som nån drar i ryggraden och trycker ovan på lungorna med vassa handflator när jag tänker på den vita byggnaden men tomma bänkfyllda salar som snart kommer fyllas, bara ca 18 timmar kvar sedan är jag där.


Kingmoutain

bara jag som vill åka till kungsberget igen, hur roligt ser inte det där ut.


Im in miami bitch hihi

Im in miami bitch, den enda låten jag kommer ihåg som jag inte dansa till, haha. Den här videon är bättre än riktigta.


The morning is here


When we went to kharma

hejsan ja från igår kväll var det bra, blev svettig som f-an och varför har dom inte sånt oftare. Men jag och mimmi stack till kharma sen så träffa vi resten av folken där och dansa och drack vatten och umgicks, ja ni förstår. Men Kvällen rullade på men en del fick damp för inget och jag är jävligt trött på en äcklig människa så nu tänker jag inte vara sweet to that person. Men efter festen så försvann alla och jag följde med oscar och mattias och nån till guy till en efterfest som var botten, jag visste inte vad jag gjorde där, hade aldrig sätt människorna i mitt liv, förutom oliver och ture och grabbarna som gick på min skola förut. Men efter det stack jag till statoil så fick jag hämtning sen åkte jag raka vägen hem, och när jag kommer hem så får jag samtal och sms om efterfest och då blir man heltplötsligt eftertraktad då när man tvättat av sig sminket, och gått och lagt sig, tycker det alltid blir så men men, det var den kvällen det återstår miljoner. Kanske kommer nån video eller bild från igår, fick nån enstaka men fårse hur dom ser ut, tror det nästan bara är svart. Chingeling.


Hello kittycats

Jag tror ja klara mig rätt bra ändå.. kolla 03:07


When we cross the line

sorry lorry för uppdateringen men idag har jag inte haft en lugn stund förns nu, eller jag har ca en kvart på  mig och skriva så, jag har varit i gävle idag och följt med min faster när hon skulle röntga benet, sen var vi in i valbo och jag köpte niples cover eftersom jag ska vara bhfri ikväll p.g.a den öppna ryggen. Men sen har jag varit till skatteverket och fixa personbevis och till swedbank två gånger, det låter som en kort dag men det tog från halv 2 till 16 över 4, sen har jag chillat med robert och nu är han på träning och jag väntar på hämtningen sen drar jag och mimmi hem till mig sen träffar vi johanna och dom utanför kharma sen blir det festa natten lång. Men vi hörs gott folk.


people in sweden

Imorgon kör vi.


Sheena is a punkrocker

ching chong kines va det duuu som fees, ja sa ching chong kines var de duu som feeees. Kollade nyss på eva och adam 4 födelsedagar och ett fiasko, såg den igår också eller iförrgår mena jag, men ville se den igen. Förutom det så ska jag på alice i det underliga pullandet snart, ville dock se 3D föreställningen men vi är efter med allt här i söt,fula,äckliga gästrikland. Jag ska nu ta mig en pinktur och sedan chilla lite granna, adjö.


Vans "off the wall"

hehe yes i found them, letat lite överallt efter en, vill ha en till sommarn för det är just det ända jag kan tänka på nu, vad som jag ska ha i sommar.

finns fler färger.





Smocko choco

hejsan jag sitter här och kollar på gamal bilder från moblen och vilka flashbacks man får när man ser dem, speciellt när jag ser detta, kladdkaka och mcdonaldsglass då leker sommaren. Jag vill inte vänta mer, longboard och shorts, kom nu kära rara sommar.






hello and godmorning ronja, what a shine day



hej jag somnade vid fyra nåt i morse och vaknade vid 9 halv tio, jag har sovit djupt men inte länge och därför har jag inte sovit så skönt, plus att det lyser in i rummet här, fast idag gillade jag det, kändes som världen hälsade mig godmorgon typ. Jag som ensam hemma inatt, det funkade tills fattade vilken jävla idiot jag är fast det är bara inte jaag som är idiot, men igår blev jag så jävla galen men ska försöka rätta till det nu. För övrigt är det skönt och vara hemma och jag tog precis en dusch. Idag vet jag inte vad som händer, jag ska åka och fixa legget idag istället för jag hade glömt korten i roberts bil och han var i valbo och jobbade då, så idag gör jag ett bättre försök.

Jag ska nog smörja in mig med bodylotion och sen fixa ordning mig. Kanske skriver nåt sen.


Kharma for 16+

hejsan det började med att jag vaknade också fick robert ett samtal och dom ringde från intersport och fråga om han kunna komma och jobba, och det gör han. Jag åkte till annika men hon är på jobbet, så här sitter jag, nyss kollat på dumbo som måste vara den kortaste filmen någonsin, inte för att jag ville se nå mer på den utanför att jag bara tänkte på det när den tog slut. Men idag ska jag köpa biljetten till discot på torsdag, och jag hoppas att det är värt hundra spänn, men jag tänkte dra till swedbank och fixa legg också sen kanske man ska fråga om man kan få skjuts in till valbo och köpa nå smycken. Mina försvinner jämt, för jag bär alltid mina på fest, har högst ringar vardagligt, vet dock inte varför.

Men ska nog göra ordning mig nu kissekatt, hejs grrr.


Cheap monday always work

Casanova.


im pisst off sweden

hej jag har nyss varit i gävle/valbo och köpt ett cheap monday linne med öppen rygg, tänkte den kan jag ha när jag drar till stranden, men jag blir bara mer depprimerad när jag kollar ut i fönstret, tänk om det inte blir nån sommar, jag tror alla vill ha sommar, tycker alla snackar om sommaren och planerar saker, men jag önskar alla kunna gå ut med hårblåsen på högstavärme och smälta snön, varför uppfinner man inte bara nån värme maskin som smälter all snö. Mitt humör var på topp i morse men nu är jag så sjukt sur, har värk och huvudvärk, känner jobbig. Men ska klicka på en film nu och chilla järnet. hejs


You can see my heart


When you just feel

Det känns som en sten har lättat eller som om nån har torkat upp saften som man spillt, jag känner nu att huset på furuvägen 50 är mitt hem. Jag har dock inget rum, för där är det proppfullt med grejer och min säng som jag fått är inte fixad. Men jag är sams med linnea, kan jag iallafall säga, vi har pratat nu, inte om det som skett utan bara framåt, och nu kan jag se hur fin person hon är, skulle bli skit arg nu om någon skulle säga nåt elakt om dig, när vi var osams brydde jag mig inte. Medans vi haft vårt bråk, så har inte varit avensjuk men nåt annat ord för det, på mimmi och janina, för dom har kunnat prata om det som händer omkring och om typ stötta varandra, det kunna jag och linnea också förut men det tar väl tid, det känns iallafall som jag fått henne tillbaka, för det är inte som förut, utan nästan bättre och lättare.

Men jag har fastnat för en låt iallafall, som jag hörde när jag fick låna linneas ipod till gymme, hehe.


What you cant see in my eyes



Att få allt klart framför sig kan vara riktigt skönt, få veta den så kallade sanningen, men den kan också göra ont, eller i mitt fall göra en besviken. Förut hade jag inte en aning om hur det stod till, hade aldrig en gissat på det här, men alla är ju falska, så otroligt falska. Men det gör inte mig så mycke, jag vet ju nu att jag levt med det hela livet, så det blir ingen skillnad bara att jag vet om det nu. Det äcklar mig samtidigt som det är helt okej. Det värsta är när du sa att du var ärlig mot mig och det misstag jag gör så som många andra är att jag ändå tror på dig, sedan säger du, nästan skryter, om att du ljuger jämt för att slippa blanda ihop sanningarna med lögnerna. Jag kan inte säga att jag är bättre på något sätt, men ärligare än så är jag.


Sweet night

hejsan svejsan, jag har inte haft tid till datorn i helgen, men börjar med igår då jag kollade på melodifestivalen med robert och hans ena päron och anders. Efter malodifestivalen så drog jag till mimmi och robert vart med kim(mimmis kille). Jag och mimmi drog till joel och var med honom och jeppe, det flöt på som flötet i vattner men sen vid halv ett kanske det var var jag sugen på att dra hem så jag och mimmi kila hem till mig och jag tog mig en billys panpizza och mimmi mackor.

Men mystiskt som det var fick jag ett sms och sen började kvällen, det slutade med att vid 8 kommer vi hem till mimmi och tar oss en dusch och sen lägger oss och sover.

Men idag så vaknade vi vid 5 och tog det lugnt, sen så drar vi och gymmar och efter det så skall vi träffar våra pöjkar ett tag. Annika kommer och hämtar oss på gymmet och vi skjutsar hem mimmi och sedan åker jag hem och precis när jag kliver ur bilen så kommer robert och hämtar upp mig. Vi drar hem till han jag får ta en dusch och sedan åker vi och äter på american.

Sen så får jag skjuts till mimmi och robert hämtar upp kimsan på samma gång. Vi är hos mimmi ett tag, planerar kvällen lite och ska vara med några men i slutändan så blir det inget, säger bara de, killar i vår ålder.

Men ska lägga mig och grina till magvärken försvinner. Ha en as nice söndagnatt.

RSS 2.0