Right know 12:30

kan inte släppa denna blogg helt, och nu när jag skrivit sådant dramatiskt inlägg tidigare så kanske jag borde uppdatera. Jag sitter nu i skola i gävle och har nyss ätit lunch, mening att jag skulle plugga men tiden går åt sådant här istället.

Robert som lämnade mig för någon annan, har nu ändrat sig, han vill komma tillbaka och jag har nästan tagit tillbaka honom. Men jag är fortfarande förvirrad och vet inte vad jag vill. Han ska flytta till gävle snart i en lägenhet och vill att jag ska följa med men jag tänker inte rusa in i något.

Snart sommar lov också och jag är orolig hur jag ska göra med jobbet, tänkte säga upp mig men jag har nog ändrat mig, eller, kanske. Nu ska jag skita i allt och bara ta det lugnt, snart åka hem också, gymma eller något i den stilen. Det regnar ute.


Goodbye my lover, my friend

Min nya blogg. www.upendi.devote.se

Känns som jag bordet avsluta denna blogg, men är rolgit att se tillbaka på alla inlägg. Har använt denna blogg under en lång tid, men allt har förändrats. Den största skillnaden är nu att jag inte har robert vid min sida, det har varit mycket bråk, trodde aldrig det skulle sluta lyckligt, men hellre vänner än att inte ha honom alls i mitt liv.

Jag har aldrig kommit min familj såhär nära. Min syster och jag efter allt jag skrivit i denna blogg, är nu väldigt goda systrar/vänner. Jag har för mycket att säga så därför drar jag bara en sammanfattning. Jag har en biljett till peace and love i sommar och fårse om allt stämmer som folk påstår. Kommer jag vara full i minst 3 dagar i rad och vara oduschad och ha den bästa tiden i mitt 17 åriga liv, än så länge är jag 16 men ändå. Fyller samma vecka. 

Jag umgås med folk jag aldrig trott jag någonsin skulle lära känna, inte för att jag brydde mig om det men ändå. Påsklovet i år har varit mitt bästa lov. Jag har aldrig druckit såhär mycket och villa aldrig sluta. Har börjat med fotboll igen.  

 Jag känner bara att detta måste skrivas, vill inte gå tillbaka i arkivet och läsa om alla stunder, skulle bryta ut då, tror jag faktiskt, men ska sova  nu har praktik imorgon på intersport i valbo. Kanske jag skriver någon gång igen. Men så länge adjö.

RSS 2.0