In this city, everyone know's

Justia idag på sista lektionen så hade vi information om gymnasiet i sandviken dock, som jag hoppas jag mer än allt slipper men om det så var det att sandviken vill efterlikna skolor i usa, och då har dom gjort så att man har fritidsaktiviteter i skolan som filmgrupper, bild, idrott o.s.v men det största skämtet var skvallergrupper, som om sandviken behöver det, den grupper pågår jämt, hela tiden. Ville börja skratta när jag hörde det, för idag har jag fått ett påhopp en falsk sak, men jag är inte ovan om man säger så..är det bara här det är såhär eller är världen så grym.




It can be fun to eat

Wopaaa, jag sitter här och ska plugga biologi men går inte så bra nä, men annars har jag nyss varit på toa och klämt fram en krov. Sen idag så har jag letat efter vita låga converse i sandviken, valbo och gävle men hittade bara röda och fick bli dom. Men vet inte om jag ångrar mig. Nu har jag bara ett prov kvar och det ska göras imorgon sen är jag done med skolan, bara be till gud och hoppas jag kommer in på thoren, kanske kan jag plugga upp nåt ämne i sommar, men i sommar ska jag ju sommarjobba den första veckorna, vi kommer bli värsta söta gänget haha. Sen så ska jag ju utomlands kanske. Blir väl stockholm en hel del också får jag hoppas. Men glömde säga att i lördags när vi var där så var vi in på lagerhouse och det är så sjukt roligt grejer där. Men nu ska jag plugga vidare, hörs.





All in from yesterday

hejsan nu sitter jag på dianas datte och tänkte lägga upp bilderna från igår men ibland har den här datorn tendensen att råka logga ut bloggen så hoppas att det inte sker nu. Men det började med att i fredagsnatt kom jag hem klockan sex på morgonen och vi skulle åka vid 9 till stockholm och var tänkt att vi skulle gå upp klockan sju för att hinna, men sov till åtta. Men vi käkade rulle lite innan nio sen åkte vi strax efter tio. Vi stannade vid statoil och alla var tvungen att gå på toa, också köpte vi marabou. Sen när vi kom till stockholm började festligheterna. Time for shopping, var först in på weekday men köpte dock inge cheap monday den här gången men robert gjorde. Köpte två linnen och sen en t-shirt på monki och ett linne, sen hittade jag inte mer, letade efter nån old school butik som skulle ha en vanskeps också letade vi hjäl oss efter kahalani men får ta det nästa gång också. Vi var in i björnborg butiken och robert köpte sig ett par rediga kallingar. Sen letade vi efter converse, fanns inga i mins storlek, så jävla sorgligt och dom på nelly finns inte kvar, varför ska dom sluta tillverka dom den här sommaren för, whata fuck are they doing. Men det var dag för att äta och jag skulle inte göra samma tabbe som förra gången och välja ett ställe med kabab utan sås. Därför valde Annika kungshallen, det var så snålt med plats så vi fick kriga lite, men först fick jag och robert gå runt och välja vad vi ville äta och självklart glömde jag mitt förra misstag och väljer wok med jordnötssås, det smakade endast salt, så aldrig mer jag väljer mat när det är någon okänd plats.

Efter mat timmen så kilade vi vidare ner på gamla stan då det började regna, vi köpte paraplyn och när vi skulle fälla upp dom slutade det regna, men det regnade senare på dagen så det var inte förgäves. Men vi fickade också inne på gamla stan, blev orginial kladdkaka med grädde. Sen var det grönan som gällde, och på färjan dit så höll jag på och bajsa på mig, sen när jag hittade en toa och när jag kommer ut från toa står en man och kissar utanför, mitt på ljusadan och allmänt, men förstår han, toan kostade fem spänn. Inne på grönan blev det genrep direkt och vi såg snygga måns möller och alla andra mega coola kändisar. Sen blev det ben&jerrys glass och sen blev det live sommarkrysset och vi fick sittplatser och såg showen. Men sen efter showen så blev det fish and chips och fan vad gött det é, smakade langos av robert också, det var superbt. Men aldrig har jag ätit så mycket godis på en och samma dag som igår, och när vi hade åkt färjan över igen till stan och kommi till bilen hade annika p-böter. Sen stannde vi vid statoil påvägen hem och köpte ännu mer godis, sedan somnade jag i bilen och vaknade när vi var vid valbo och sen igen när vi var i sandviken. Thats was all, eller det var en olycka på vägen när vi var påväg till stokcholm, två bilar hade frontalkrokat och såg int fint ut, men det hade nog ingen förväntat sig heller, förutom olyckan i "Trasan och banane". Nu ska jag till valbo så vi hörs.













Genrepet.



Steven simmons i genrepet.



Måns möller i live show.



Linda pritchard i live show, men hon såg likadan ut i genrepet.



EMD i live showen.

 

Lazee och apolo i genrepet.



Här är allihopa, papa de också, enda bra bilden på honom här.


Går inte att lägga upp foton

Nu ska jag kila iväg och plugga matte, hmm aa fårse hur mycket matte det blir. Men förövrigt hoppas jag att det händer nåt imorgon för det vet jag att det gör på lördag, men fredagen får vi inte glömma, så.


happiness is your bestfriend

vart är du min goda kamrat, saknar dig hela tiden, det har blivit så konstigt, jag är så glad för din skull för att du är så glad, men jag vill hellre att du är glad med mig. Vi behöver inte snacka skit och hålla koll på vad andra gör, för när vi umgås så spelar det ingen roll, vi kan ligga tysta i gräset och ha världens bästa dag. Varje natt vi smög ut, varje dag vi skrattade oss genom problemen. Jag har alltid varit så glad att jag hade dig och att ingen hade det som vi, nu verkar du ha det bättre med någon annan. Jag har gett upp flera gånger men ändå vill jag inte släppa dig. För sånna bra vänner ska inte skiljas åt. När jag läser i vår bästispärm hahaha, vet att du ler nu och om du läser det. Men ivarjefall kom tillbaka nu eller så dödar jag dig, nej men synd om det ska bli såhär, trivs inte alls.


Pretty hard life

hej jag blir så damn lack på folk som inte fattar någonting som inte kan skärpa sig och sluta vara så bajskorviga. Min tröja är borta som min syster svansa runt i här för en vecka sedan, sen när hon åkte var den helt plötsligt borta,hur jävla dum tror dom att man är. Min peak keps är dock borta, som jag fick av robert, därför betydde den ganska mycket, den påminner mig lite om saker. Mina klackskor är trasiga för att en annan använt dom, och det har gått två månader sen hon skulle fixa dem. Pengar försvinner upp i tomma intet. Det ända jag kan glädjas åt är att biologi provet gick bra och fysik provet. Sen kan allt dra åt helvete tycker jag. Skulle fått hjälp av robert med träningsdagboken igår men klockan 1-2 på natten tyckte han att han kunna ringa mig och fråga om han fick komma till mig, fu säger jag bara. Skulle sy fast en knappjävel på byxorna också, först vart det åt fel håll, sen fick jag börja om sen var knappjäveln förstor. Inge lust för att gymma idag, känner mig svettig och fet. Hungrig och slö. Ska till stockholm på lördag och kommer se ut som en hora. Locktången är borta också. Jävla fitta.

In the gym we are kings


What we looking for

tjosan brosan idag har det varit nice, jag vaknade lite försent men hann med lite peritions uppgifter på matten till provet imorgon. Sen så har dagen flytit som ett flöte. Jag var till bessemer och köpte en make it right tröja och mimmi var också med. Sedan var jag hem till annika på lunchen och det blev att vi var ut och luncha. Efter det så stack jag tillbaka till skolan hade bild och blev klar med min tavla och sedan var det teknik och emma och jag byggde vår råttfällebil som vi inte visste hur man skulle bygga. Men nu ska jag skriva en träningsdagbok, försöka minnas min träning i en hel månad men har gymmat nästan varje dag satt det blir inte så svårt. Sen om jag hinner och om jag har lust drar jag till gymmet. Men nu kollar jag på världens bästa film, fame. Men nu ska jag chilla adjö.


Maj 23, 2010

hej kommit hem och chillat, försöker plugga men hur fan gör man när man bara tänker på annat och plus satt på en av sina favorit filmer. Jag vet inte riktigt vad jag håller på med nu förtiden. Men nu ska jag läsa biologi och hoppas mimmi fick en bra födelsedag igår och nu är hon sexton och får börja övningsköra. Jag orkar inte skriva något mera vill inte öppna mig för mycket, har lärt mig från tidigare misstag. shue.






everyone is right but no one is alike



hej på er, nyss kommit hem tänkte sätta mig på balkongen och grilla skinet på mig lite men solen stack precis när jag hade slagit mig till ro. Men var och luncha med mimmi idag på mulligans, inte varit ute och käkat med mimmi på ett år kanske, vi umgås inte heller nå mer, vi har inte så mycket att snacka om, det känns verkligen att vi glider isär, men orkar inte försöka längre. Iallafall så käkade jag köttbullar och makaroner haha, var sugen på det men jag fick det utan ketchup så blev inte till min belåtenhet, så käkade bara sallad och bröd. Men annars så tror jag att det gick bra på provet idag, trodde verkligen inte att jag skulle minnas men ack det gick galant. Känner att jag har mycket positiv energi, ska plugga lite, skriva träningsdagboken och sen gymma om någon vill gänka. En pinsam sak är att jag hittade cykeln också, jag hittade den fast låst på skolan, hahaha, men hellre det än att den faktiskt var stulen. det var väl allting just nu men jag är sjukt taggad till helgen, sthlm på lördag och se lazze och framförallt shopping!. men cya.


My heart is broken

Hej jag har kommit hem, duschat och ätit äcklig mat. Men skandalen idag är när jag ska dra till gymmet med sophie, jag hittar inte min cykel så jag får gå till robert i rasktakt och börjar svettas sen är inte cykeln där så får gå hem igen och den är borta, jag ville börja grina, den är stulen och när jag ser den jäveln ska jag skrika den i ansiktet och skälla ut den jävligt och sen krama cykeln och tvätta den. Men fick ta cykeln som låter som en bergodalbana till gymmet, där står fisan och vänta så sen kör vi ett hårt pass. Sen cyklade vi hemåt i regnet, det är allt just nu. hejdå saknar min cykel så.


The flavor is gone

hejsan ligger nu i sängen och tuggar på tuggummi som tappar smaken helt. Men förövrigt så blev det en lugnt dag i skolan igår, på hemkunskapen som jag nästan var tvungen att hoppa över men inte gjorde det så bakade vi bara brödet till klassmiddan. Jag fick den äran att skriva bordplaseringslappar också, blev skit fula enligt mig men. Sedan så drog jag och gymma efter skolan. Sedan blev det duschen när jag kom hem och pappa sa att man skulle göra sin egen mat och lat som jag var så tog jag risifrutti och en macka, sedan efter nån timme kommer dom hem med pizza endå, dom fick en utskällning sen gick jag och bara haft en myskväll. Nu ska jag strax kliva upp och det är allt just nu, hejs.


Have a good time

hej, sitter här mätt som en fisk, kollar på haybaberiba istället för att plugga, känner mig bad, very bad. Men imorgon så blir det skolan, och sen blir det fest eller, men nästa vecka blir det stockholm och ska kolla på lazze, vad sägs om det va, hehe. Nej men jag smakade cartdor med muffins och choklad idag, köp aldrig den, smakar skit. Men fick provsmaka kladdkaka på ica idag, det var nice. Nu ska jag ta mig i kragen, om jag hade nån, och plugga. Men vi hörs, tjao!



jag skrattar idag

The sun will rise again

Jag skulle precis skriva ett ärligt inlägg men vet inte om det skulle vara så bra att publicera, jag vill att allt ska va bra, att vi skrattar idag. Jag vet inte vad jag ska göra, ganska tomt här hemma nu. Vad har dom tänkt vad som ska hända nu med dig, inget blir bättre för att du inte är här, tycker mer att det är doms fel än ditt. Dom har ju varit med om det förr, jag vet inte, jag vet inte om jag har kunna gjort nåt men jag gjorde inget iallafall på grund av allt bråk. Men ändå saknar jag dig.


Sing along

hej gulligull jag kollar på ghostwisper eller det tog precis slut, istället så såg jag cartore reklamen med muffins i och tänker på om jag ska köpa den. Men idag var det skola, men var så sjukt trött så att var tvungen att powernappa. Men vid halv 4 vaknade  jag och sedan drog jag och gymma, när jag skulle hem så spöregnade det så det var extra skönt och duscha när jag kom hem. Kan dom sluta visa god glassreklam, haha väntar på att mammasingen och pappsingen ska komma hem så jag får eta!


Your colour was blue

hej på er, jag har inte haft tid även fast jag har haft mycket att blogga om, men som sagt igår var det skola, jag färgade håret och var med lina och joel en stund, köpte glass och chilla och åkte på hans nya longboard, im really good at it now, i think. Men idag så har jag varit i skolan också, chillat var och åt med annika på lunchen, men efter skolan så drog jag och gymmade på momangen, sedan när jag precis kom hem och skulle duscha och vila så ringer puddingen mimmi och vi går ut och går, sen tillslut kommer jag hem duschar och ätit mackor, nu ska jag plugga...och sen sova. Men ja thats all right now.

Går inte att lägga upp bilder.

Fire master

hej på er jag kom nyss hem från gymmet, svettades som en galning och nu är jag hungrig som en best. Men det roliga hände igår, igår så låg jag i sängen och myste till klockan fyra på eftermiddagen fast det var 23 celcius ute. Sen tog jag en dusch och sen började man planera kvällens planer. Jag bestämde med sophie och lisa att dra till hedåsen med ett gäng för alla andra skulle till norra. Men från klockan 5 till halv 9 så velade alla fram och tillbaka om vart vi skulle, men det blev hedåsen, vi chillade där jag och rebecca själv, haha sen kom alla till oss. Orkar inte skriva alla men vi tände två brasor, kändes som robinson och rökte vattenpipa, en del drack och en del grilla korv. I några timmar var vi där och jag käkade min marmbou, så sjukt jävla gott är det, men om man visar att man har nåt ska alla smaka, men antar att man får nåt tillbaka sen i livet. Alla drog till donken sedan satt där och chilla, jag tog glass också kom robert å putte dit. Sedan var man väl där i nån timme sen drog man hem, orkar inte skirva mer fin detaljerat för nu skricker min mage, adjö!







Kommer antagligen mer sen

Im still alive and im super fine


haj haj haj, jag har inte orkat skrivit eller velat sagt vad jag har gjort om dagarna för det är pretty hemligt. Nej men man ska ju ta det lugnt med vad man skriver asså, men igår gymmade jag med sophie iallafall, mycket gott snack blev det också, det är meningen att man ska ha gjort uteaktiviteter dom här dagarana men tyvärr så har gud varit en aning kissnödig, eller vad tycker ni. Jag gillar dock när det regnar och man inte har så mycket på gång då är det ett tillfälle och ta i akt att lägga sig i sängen med någon mysig person och kolla på en radda filmer och helsike mycket snaxs. Men det är allt från mig nu asså, hejdå.


Yeah dirty dirty rich

Justia igår när jag skulle bli upphämtad vid prix sådär på nattkvisteln så gick jag igenom skogen för att slippa gå runt allt, smart som jag tror jag är ser jag en bäck och en till bäck  efter det, första bäcken hoppar jag galant över och tycker fan vad jag hoppar bra, men sen vid andra bäcken så ser jag lite "hö" eller något mjukt som jag kan gå över på istället för att hoppa, men när jag går över så sjunker hö jäveln ner i det svartbruna vattnet och min sko bli i samma färg. Men sånt händer i livet, nu har jag lärt mig att alltid hoppa snyggt istället för att chansa på att hö't håller.




I get roses


About the weekend

vet inte vart jag skall börja men jag trodde verkligen att denna helg skulle jag göra ingenting, men det började ju i fredags, fick blommor av robert och vi pratade. På lördan låg jag i sängen halva dagen för jag hade en sån jävla värk i magen sen så när jag skulle ut så skulle jag vila ett tag men då somnade jag också vaknade jag klockan 2 av att en person ringer och frågar om man vill ha mcdonalds så den kommer hem till mig. Sedan i söndags var jag med emma på sif matchen och vi träffade lina och johanna där balnd annat och snackelisnacka med dom, plus att fisan lina fyllde år. Efter jernvallen så stack jag och kollade på film i ett annat hus i barrsätra, sedan så träffade jag robert för han lånade mitt gymkort och han bjöd mig på mat. Sedan var jag ut en sväng och kom hem klockan två, jag gör misstag allt för ofta. Men nu är det måndag morgon och jag vaknade försent men vi har inga mera lektoner tills efter lunch så ska ta det lugnt tills dess, men idag blir det gymma och plugga, har muntlig redovisning imorgon om shakespeare. Men vi hörs, adios amigos.


It's just my favorite and now its yours to




I had forget





Dom gjorde visserligen flera låtar men orkade inte filma alla också kom jag lite försent haha men dom var förvånadsvärt bra på att sjunga, telefonens ljud är lite fuckt up men.

You blow my mind

I cant belive it. Jag har sovit själv i fem dagar. Men dock är dagarna svårare, jag har ju så många vänner som vill umgås, men jaja. Vi hade spexfoto i skolan igår, jag var et ridtjej, men såg mer ut som en fet häst men jag gick hem och hämtade nåt innan vi skulle knäppa kort och det kallar jag spontan och dum men funkade. Sedan så hade vi hemkunskap och vi gjorde det i våran utstysel haha. hej på er ska kila och gymma.


No hunger for this

hej orkar egenteligen inte skriva, vill bara lägga mig ner och sova i några dagar. Slippa allt, nu är det ju helg och om jag inte gör nåt aktivt eller är med nå kompisar kommer jag att dö i sängen liggandes och kolla på drama, kanske en action också. Nej men det är faktiskt bara på gymmet jag släppet allt och tänker på annat, dagdrömmer gör jag när jag springer på rullbandet med ipod, så otroligt skönt, skulle kunna springa hela dagen om jag hade ulitmatum kondition. Annars har jag bara tagit det lugnt idag, lagade skit äcklig mat till mig själv, uck. Sen kom mimmi och vi rökte vattenpipa och var ute och gick. Nu ska jag försöka leta på en film eller nåt så hörs vi, bye.


yeahson

hej varit hemma nu i en timme kanske, började med att jag vaknade och hittade inte ett skit att ha på mig för ALLA mina kläder är hos robert och orkar inte gå dit. Men hittade ett par svarta jeans helt plötsligt också lånade jag lillesyrrans tjocktröja som det var spillt på märkte jag. Men vi skulle bara ha nationella och sen hade vi håltimme. Jag skrev mycket men chansa på allt typ och planeringen av laborationen kunde knappt ingen, tror jag bara såg hakki sita och fila på den. Nu ska jag ta det lugnt i en timme till sen tillbaka till skolan och ha biologi och so. låt det gå fort och lätt. Förutom det kanske det blir att gymma idag också, åkte vid halv 7 till gymmet igår, mötte sophie där inne sen skulle hon till bussen och jag hem och det var åt samma håll så det var ju perfekt. Men fis nu orkar jag inte mera, tjong.


If there so much i must be, can i still just be me



hej gott folk, har kommit hem från skolan, sitter just nu och smälter maten som jag drog hem och käkade efter musiken, as gott med bulgur ju. Men förövrigt var det meningen att jag skulle göra annat än att sitta här men sånt man får acceptera orkar inte argumentera nå mera. Ska väl plugga till nartionella imon också gymma, gymma själv på länge eller försöka locka med någon av flickorna. Blev grymt sugen på polly sommar nu också när jag såg inlägget på bloggs hemsida, men får vänta till helgen, för det är apsolut inge godis i veckorna nu. Men vi ska ha klassfoto på fredag också, våran klass har bestämt att vi ska vara en disney figur, undra vad man ska vara, mimmi ska ju självklart vara mimmi mouse. Jag tyckte armin skulle vara aladdin. Nu ska jag bara ta det lugna laxen, baby goodbye.


Late again

hej jag har försovit mig, två timmar, pappa väckte inte mig men det var skönt att sova ut lite. Det var bara klassråd kvar innan lunch så var lika bra och vara hemma för sen har vi håltimme. Sedan har jag bara två lektioner och sedan slutar jag, musik och teknik, dom minst krävetänkande lektionerna. Men nu ska jag tänka på vad jag ska ha för brunch och bara ta det lugnt. Ha det så bra så länge, adjö.


She inspare me

hej jag sitter just nu och kollar på det okända och väntar på flygande jakob. Sedan ska jag dra och gymma och sedan ska jag sova sörrni. Men det är 3 maj och det är fan inte långt kvar nu, i cant belive it. Men skönaste grejen idag var denna underbara bild, hon inspererar mig.


You are not my last, but you are my first





If i were a boy


I dont have any time

tja jag har inte tid för det här men ändå, klockan kommer vara tre när jag skrivit klart inlägget. Jag sitter nu och håller mig för att inte kissa på mig. Jag har skrivit i 8 timmar på so uppsattsen och blev klar typ vid halv 2, men är nöjd och så är det. just nu kan jag inte gå och lägga mig p.g.a av en person som håller mig vaken men jag tycker det är kul så jag håller den vaken. Men måste ta mig i kragen strax och gå och lägga mig men först kissa. Jag har inte tid med bloggandet när det är skolan..men får försöka klämma in det, för jag tycker delvis att det är kul, framför allt för mig själv, och läsa om gamla dagara vad man gjort och så. Mer orkar jag inte skriva just nu, får kommer med nåt bättre en annan gång, chillevippen.


I get home early in the morning



När vi  kommer till lina så börjar vi fixa oss och johanna och lina fixar käket, sedan kommer isabelle och sedan resten av tjejeorna. Grillen krånglar och vi får köra på stenåldern, fram med flinta stenarna och ved, nä men en orginellgrill med eld. Alla står och kollar på varandra och ingen vet hur vi ska börja grilla så det tar ett tag för oss att sätta fart, men grillas det och alla var svin hungriga. Men när kroketterna var klar, salladen, bean och köttet grillat, sleva alla i sig och sen tryckte vi i oss kladdkaka, glass och chokladsås en del av oss, haha. Kan inte skriva allt i detalj men, vi rökte vattenpipa och hann bara med en smak, och kolen ramlade ner på mimmi och hennes fot blev kölsvart. Tog svin lång tid innan vi kom iväg till norrsätra iallafall och när vi kom dit var alla ute nästan men vi kom in ändå, snacka hade det götteligött gött, gosade och frös med vänner och bakanta. Sedan efter några timmars rundvandring så stack jag, johanna och lina först hem till lina sen åkte vi och hämtade en nyckel sen hem till henne igen och sen till donken, där var det efterfest kan jag säga, haha, så jävla mycket folk, också hade en jäkel med sig gitarr och spela, vad är detta, men kul var det. Det här måste vi göra om flickor. Kommer  bilder sen från mias kamera, tror jag det var.



Just the start

hej tjejor och grebbar haha hm, jag sitter nu på mitt rum efter en hellflundrans kväll, denna sista april tillbringa jag in sandviken annars brukar jag alltid åka nånstans, var på väg mot gävle ett tag igår, men ändrade mig. Det började som tänkt, skolan först och hade nån pankaks grej på hemkunskapen, mimmis och mina var såklart dom svåratse och göra, men är man gluten och laktos intollerant så har man inte så mycket val, men då måste man tycka om smöt också för dom där pankakorna badade i det. Sen efter skolan åkte jag mamma och annika in till valbo, jag skulle köpa ett armband till kvällen, för jag ville ha lite färg när jag bar hade en vit klänning. Men köpte underkläder och ett linne också, mycket fint, mycket nöjd. Sedan hälsade jag på robert inne på intersport och fick en liten puss. Vi åkte hem i brodska för skulle vara hos lina om en timme, men blev tidigare än så, fick hämta upp fläskdoris också. Tar resten av kvällen i ett annat inlägg.


RSS 2.0