The situation

precis sju dagar kvar tills jag åker, jag åker dock runt fem på dagen men allt funkar för mig just nu. Ska leva som kungarnaskungs kung. Allt blir lite bättre av musik speciellt om det är house och man vet att nåt är på gång i helgen. Johanna kommer ju hem snart också de e också kung.


let me hear swedish house mafia and axwell



suget efter att blogga på den nya datorn fast jag inte har ett skit på den.. ligger och lyssnar på house i hörlurarna samtidigt som jag kollar på 2 ½ män och skriver med sanna om robin hood. Krogen,baren i alanya jag ska tillbringa mina kvällar på, ska dit när vi kommer dit, eller vad jag och robert har sagt iallafall, om inte han hänger på kan man ju hoppas sanna och robin gör det. Vill bli neger och dyka, sitter här och taggar mig själv.


Babe it was me

godevening idag fick vi datorerna i skolan och jag har tappat mobilen i backen två gånger, jätte hårt. Datorerna är nya och fräscha men ljudet suger och jag kan inte ladda hem någonting, måste fixas, får prata med pär imorgon. Blir lite youtube medans. Efter skolan så fick jag åka in till gävle igen nästan direkt, åkte in med annika för vi skulle skjutsa yvonne och hennes dotter och dotterns barn till tåget, skit söt ville gosa lite men avstod. Åkte förbi valbo och sen hem igen och nu är klockan snart åtta, sjukt. Hoppas jag somnar som en trött björn inatt, har sovmorgon imon också, så slipper jag gå upp klockan 6.


Home to early

Bio ikväll med emma och anna, annika skjutsa in oss och sedan skulle anna på toa och kissa sedan köpte vi godis, inte popcorn av nån anledning. Vi kollade på grownups, galet bra film fast inget oväntat hände. Sedan när vi kom till sandviken så gick vi till donken där lina och mathilda redan var och ja köpte mig en varm oboy. Sedan vandra jag hemåt, pappa sa "vad tidigt du är hemma" och klockan var några minter över tolv, brukar vanligtvis komma hem vid sju på morgonen, kom hem en gång när mamma och pappa precis klivit upp och åt frukost, blir dom inte oroliga, väntar bara på att nåt ska hända, lika rädd varje gång jag ska gå hem men förhoppningsvis så händer det inget. Robert är på krogen och ringer väl sen och vill komma och luktar sprit och när han andas låter det precis som när man har grinat. Ska väl vänta på att filmen laddat klart, men medans lyssnar jag på lite i walk the line med johnny cash. Adios


To the deepest and the darkest

hemma och kall, tryckt i mig varmamackor och oboy, så skall väl sova gott. var på fest å fest med emma och anna sen träffade vi mathilda och lina ett tag. Kändes så sjukt fel att vara på förfesten vi var på, sjut gamla människor. Men vi och skippade den riktiga festen för att emma skulle få lite banankontakt, but what are friends for. Men tack vare de fick man vandra hem i skyhöga klackar och kort klänning, trippa förbi stadparken i kylan, livet på en pinne. Ska lyssna på lite peter och sova, adjöss.


Let the bass kick in the city



stamp on the ground, och förhoppningsvis en fest ikväll. Men var i skolan idag och hade några lekar och sen skulle vi får datorerna men icke sa nicke, dom hade fuckat up så vi fick bege oss hem och det var de, justia jag köpte choklad på ica i väntan på bussen också, tog två mackor på lunchen också och två sprite. Sen kollade jag och mia på walk the line med en annan klass, men karin, jannifer och anton gick i den. såjaa nu ska jag luta mig tillbaka och lyssna på house och skriva en truddelutt på facebook. tja


In the right ligth

abu jag är gävle gangster, har en gun som jag ska skjuta på folk. I just love to be where im now, nyss starta skolan, har inga riktiga lektioner, har en hyffsad klass som kan bli topptopp om ett tag. Systrarna gör blåbärspaj där nere och om det regnar imon så ska vi bara få hämta datorerna och sen åka hem. Har en snygg lärare också, om man får tycka sin lärare är snygg. Maten var god idag med och imon blire picknick om det inte regnar som vi hoppas på. Dör inombords när man kommer nära en kille som luktar så jävla gott, vill bara krama om han då och andas in doften. Sen är det bara ca två veckor kvar till utomlandsresan, pretty taggad, få springa på morgonen vid stranden fast kommer lägga mig ner efter tio minuter och robert får hämta upp mig på vägen tillbaka, sen så ut på krogen på natten, man kan säga att jag har en vision.


It's all about the class

Andra skoldagen, hade en trevlig dag haha älskar maten, fattar inte hur man kunna få höra att den sög, den äger ju rådjurspung. Men idag så kom en ungkille och berättade om hans väg till framgång och det var imponderande kan jag säga. Sen så hade vi en grupp grej och fan vad jag garva, några tjejer verkar kunna kanske ha samma typ av humor, men saknar tjejerna där, hade legat med magknip då, men börjar gilla min klass. Men imorgon har vi några föreläsningar också får vi schema, men ska ju ändå byta klass.


Thorén buisness school

Första skoldagen på Thorén, började med att man vaknade flera gånger på morgonen dock av att man inte kunna somna, plus att lillasyster spelade musik på övervåningen som hörs suveränt bra. Sedan så ställde jag mig och locka håret som tar en evighet men tröttnade såklart som vanligt och gjorde stora lockar så det gick en aning fortare. Sedan var det bara kläderna kvar, men drog på mig dom älskade kängorna. Sedan var det bara att fara ner till resecentrum och där var alla tjejor, satt så fint och väntade på tåget. När vi var väl på tåget så började det pirra i magen. När vi var framme så stod rektorn utanför skolan och sa att vi skulle läsa på lapparna och se vilken klass vi skulle gå i. Jag kom med sophie, anton och samuel och emelia kom i en klass själv, men sån tur är så går det att byta. Jag, sophie och emilia ska byta till 1a där fanny och mia hamna. Men vi samlades i matsalen iallafall och den var fräsh, som en nyrenoverat personal/fikarum. Sen så fick vi följa med våra lärare till klassrummet och fick lyssna på honom och sen köra nån namnlek. Efter en stund blev det lunch och vi åt i klassrummen nu för att få en lugnare miljö. Men maten var fantastisk, fanns sjukt mycket att välja på. Men efter maten så blev det lite mer pratiliprat och sedan fick vi sluta, men blev kvar i skolan en stund för fanny och mia hade inte fått slutat än. Men stack med jennifer, karin och sofia ner på stan och gick till intersport för att se på skönheten robert, var meningen att jag skulle kunna prata lite man han men kom nya kunder hela tiden. Så vi sket i det och gick lite till på stan och sen åkte vi hem. Eftersom jag och karin inte hade fixat busskort så drog vi och hämtade ut våra så nu äger man ett busskort för första gången i mitt liv. Sen vandra jag hemåt och varit här sen dess. Ska kanske till emma om hon mena vad hon sa på facebook. Adjöken

its hard to keep it

hej igen ide att sova, kom nyss hem och mimmi svarar inte. Idag så var jag och käkade med tjejerna på klaras mitt blev ca tvåhundra kronor för jag köpte dessert medans dom andra köpte på hemmakväll efteråt. Sen var vi hos emma och chillade till sagan om ringen på tv. Vid strax före elva så åkte jag hem och mimmi kom till mig och vi kilade ut och gick till sophie i stensätra där vi åt kvällsfika och vad resten av natten hade att bjuda på. Kände på mig att jag skulle ångra det, varför lyssnar jag inte på mitt samvete om man ska kalla det så, men jag bara svalde det och lät det pågå. Finns inget skönare att skriva av sig, men kan inte skriva allt lär innehålla så mycket, men det värkar ju inte fungera för alla frågar endå sedan, men för dom närmaste brukar man ju berätta men ibland är det bättre att hålla käften.

Time is money

varit i valbo hela dagen sen 4 iaf, när vi kom in dit så gick vi och tog en macka på engång på fiket mitt emot jc. Sedan började man letandet, skulle leta på bikinisar till alanya, kanske inte sagt det men ska till alanya den 7de september men robert, robin och sanna. Men hittade tre underdelar och en överdel att ha med i bagaget. Blev kär också, hatar att bli kär, en baseballjacka från nike, tjock och mysig. Sedan så köpte jag ett laptop underlägg på ikea från den nya katalogen. And i have done a bad thing, a very bad thing, sånt som emma brukar göra å gina, mitt hjärta har aldrig klappat så hårt, värsta adrenalin kicken, awsome, som dänske. Sen så var vi på ica och sen hem igen.
Fick reda på igår att thorén min underbar skola är svin jobbig och vi gör allt på datorn förutom mattematik, im gonna die young, kommer kanske inte heller få ta ledigt för att inte komma efter. I hope for the best, kommer kämpa som ett vilddjur iallafall.
Linnea kom hem igår också, träffa inte henne förns idag. Hon kollar inte ens på mig men förstår henne, kommer väl ta tid men det har jag gott om, sen så kommer vi ju aldrig bli som förut. Tänk när vi var små, då började jag grina för att hon sa att hon inte kunna vara min bästis längre, sen så fick jag följa med henne när hon skulle på kalas till sin kompis. Har haft sen respekt för henne när jag var mindre, gjorde allt hon sa, nu är det väl tvärt om.
bilder kommer sen!

hundred years ago

hej dom närmaste dagarna har man hoppat omkring och allt och ingenting, varit på några fester detta sommarlov iallafall och umgåts, bråkat och blivit sams. Inte för att jag ska dra hela livet nu men igår så kollade faktiskt jag, emil och anton på film igår och jag köpte en ben&jerrys dom ville smaka på. Men iallafall filkmen sög och sedan blev det fara hem vid två. Imorgon blir det boka utomlandsresan, men vågar inte gå och kolla hur mycket pengar jag har kvar, ska ju betala en räkning på 2000, hoppas jag får hjälp men har iallafall lärt mig nu att när dom skickar sms från telia och säger att man överskridit så äre nog dags och lugna sig. Snart kommer linnea hem och känns som jag behöver flytta, kommer inte orka, skönt att jag kommer vara i gävle om dagarna när skolan börjar. Tror jag ska starta om filmen man nyss såg på och se en gång till innan man kliver upp. Cya.



i loved you first

hejsan jag kom nyss hem från sif matchen, men igår så var jag och åt med lina på jensas vid tolv sedan drog jag hem och slappa lite och fixade inför kvällen. Men prima hade ingen fest så blev en på stan istället, men som sagt så åkte jag till lina runt åtta på kvällen och vi fixade oss tillsammans fast vid 11 så drog vi till festen, ganska lamt tills runt helvete sent på natten, dont remember. Iallafall så drog lina och jag hem med lucce och ture i regnet. Först hem till lina och hämta grejer sedan hem till mig och sova. Men bara för att jag ska komma ihåg vad jag gjorde skriver jag att jag kom hem sent på morgonen. Utöver det så vaknde vi lite före tolv idag, sliten som gatan och vill bara sova, ska antagligen till lina sen idag och se på film och äta godis. Men vi drog på alba matchen och såg på robert när han lira innebandy, sen drog vi till monoroes och åt pizza. Där möter vi också rebecca och emma, dom hänger på oss till sig matchen och kollar på ena halvleken med oss. Det var de, men det kommer mer, tja.

Dust your windows

hejsan idag så gick jag upp klockan tio och åkte hem till robert med han och duscha och så bytte han om och sen åkte vi till effect så skulle han fixa frillan. Sen så drog vi in på intersport så han fick se på putte lite, sedan så gick vi till american och åt mycket pizza, sen kom putte dit också och joina oss. Efter det så gick vi en vända till och sen fick vi åka runt för att tanka och ta ut pengar sedan så träffa jag på mimmi påvägen hem men hann inte snacka men hon ska ändå till mig efter valbo, så ska till valbo nu och kolla efter nåt jätte hot. Men ska till ludde ikväll och chill-festa om man ska sätta ett ord på det, han skall ju flytta, eller gå skidgymnasium. Hejs

Det är fan inte lätt!

hej jag kom hem för en halvtimme sedan, käkade kvällsmat nu och resten av min glass. Idag var har jag legat i sängen och kollat på jersy shore tills halv sex, sedan åkte jag med annika och diana och kollade på hundvalparna hos birgitta, jag hittade min jakthund dock kunde ingen av dom gå helt och det såg ut som om dom gick ner i spagat, så läckert. Sedan iväntade jag robert  och när han kom så bjöd han på ben&jerrys den gofisen, åkte till ica, träffade johanna och lina och sen när vi kom hem hann jag äta lite på glassen och sen ringer dom och säger att det är fezdt i gävle. Jag vill åka dit och säger det till robert men han blir sikt förbannad och säger att jag är elak, dock har han gjort samma sak mot mig men det tycker inte han för jag blir inte arg jag blir bara lite ledsen för stunden men förstår honom samtidigt, han hotade med att vi inte skulle åka utomlands, då blev jag så jävla grinig, tror han att jag tänker ändra mig för att han hotar mig med nå jävla skit. Men drog till gävle med sophie, lina och johanna iallafall, dock var festen meningslös, allt var meningslöst, så linas "kompisar" fick hämta oss och så åkte vi till sandviken igen, åkte lite bil, det var iprincip det roligaste på hela kvällen. Men var in på donken och såg på alla fyllon och träffade brorsan. Men åkte iaf hem och nu ska jag väl sova men kommer inte kunna somna, miss u to much. Kan föresten inte ens sova själv.. fattar inte varför det blivit så svårt och somna ensam. Nu verkar det vara nåt bra på tvn så ska lägga mig ner och se på det, tja.


RSS 2.0