if I'd see you the darkness will turn to light





FEAT

I'm the maniac.


Mojo So Dope

isolerat mig i rummet, direkt när jag kom hem, tycker det varit en jobbig dag i skolan fast det inte varit det egenteligen, har så mycket plugg att göra, plus så vill jag börja gymma igen, men har en icke gym period nu, inge sugen att springa eller anstränga mig för att röra på mig, hoppas robert kommer hem och peppa mig, han kan få mig göra mycket, utan ens övertala, nästan jämt.

Vi kollade på Funny games i skolan nåra stycken i klassen på håltimmen och rasten, det är min appsoluta psyk-skräck-film. För övrigt var det god mat idag men blev så jävla mätt och mådde lite illa ett tag, viktigt att punkter, jag mådde illa.

Plus så hade jag mina konstiga strumpbyxor idag som var jävligt jobbiga gled ner och drygade, men outfiten blir tusen gånger snyggare med dom, men inte i skolan. Nej tyvärr.




Pursuit of happiness

Förresten så påpekade johanna blixth min kära vän att jag ofta skriver när jag har bajsat eller ska bajsa, men det är för att jag alltid blir bajsnödig när jag gör ett inlägg, vet ej varför, kanske så avslappnad när jag sitter med datorn i knät i sängen så tarmarna pumpar på, jag vet inte, men kom och tänka på det nu när jag skrev ett inlägg nyss och blev skitnödig.




satt på toalettin på ett turkiskt buger king.

Up Up & Away

 Att få en väckarklocka är alltid bra men oftast vill man ju vara redo för allt som händer och slippa den där tiden, men som alltid så tror jag att man får tillbaka allt som man ger. Aldrig varit en allvarlig person utåt, bara här bakom skärmen kan man samla sina tankar, speciellt när man är ledsen. Det är ganska skönt faktiskt, brukar bli en klar blid och få lite perspektiv. Det är så sjukt skönt just nu, och bara lyssna på kid cudi's nya och gamla album och bara filosofiera. Förutom här i sängen så gör jag det på bussen också, när man vet att man är sugen att lyssna på just den låten och bara dagdrömma lite, kolla ut genom fönstret eller bara sluta ögonen. Finns så mycket skit i livet, men inte där.






sanna och robin.


Solo dolo

meningslöst är inget men jobbigt och tar kraft, men hade inget emot att gå upp tidigt imorse, fast när jag väl skulle slita mig från värmen och naken fisen under täcket blev det motgång. Vi klädde på oss, våra allra tjockaste kläder och vandra till sjukhuset, tog kanske en halvtimme där om inte mindre, sen så gick vi hem igen, han till sig och jag till mig. En lektion var inställd så började inte förens efter lunch men hann inte till den lektionen, sen så var det bara gympa och jag hade inga kläder med mig så blev bara strutta runt tills nästa buss kom.

Påväg hem,känns så dumt och kalla nåt man hatar hem, sandviken är vad jag syftar på men ändå så finns ett litet hus där som jag kallar hem. Men jag gick direkt till annika och vi åkte och käkade, hade ju inte hunnit med frulle,  äter aldrig frulle så ingen skillnad på idag, vill äta frukost, men min aptit är begränsad, istället äter jag på natten. dåliga vanor, men sånt är livet.

Fryser ständigt, så ska väl försöka värma mig och kolla på någon film, kanske va med olov, beror på när han hör av sig om inte robert hinner höra av sig före eller om nåt annat dyker upp.


28 november


Crazy


Största myten

idag så vaknade jag vid 11 men låg kvar och väntade på att robert skulle vakna, och det hände vid klockan 12. Då gick vi upp duschade och gosade. Later, så fick ju skjuts till mig, för att sedan vandra ner på stan där det var julskyltning. Ganska mysigt, det roligaste var när årets lucior skulle presentera sig själv också skulle man berätta en "bra" sak om sandviken, vet inte om dom var tvungen men verkade väl fint på nåt sätt, men i verje fall så sa hon "det finns alltid nåt att göra i sandviken", alla vet att det är en lögn.

Ivarjefall så fortsatte våra liv, robert köpte kängor, riktigt snygga. Vi gick till annika sedan för att låna hennes bil till valbo för robert var fortfarande trasig eller nåt sen olyckan. Vi åkte till valbo efter snöskottning framför garageproten. Inne i valbo var det varmt och skönt, jag hittade kängor! älskar skor. Kan inte få förmycke, inte sådan som köper tusen klackskor, hellre tusen converse och snygga kängor, dock har jag högklackat till fest men finns inga fester här i sandviken om du är under 18, så att jag äger tre par klackskor.

Efter valbo fick jag åka runt lite men hämtade sjalen hos lina, var till johanna som inte var hemma, men jag och robert åkte med annika till ica och köpte grönsaker och dipp, sen tog vi bara det lugnt hemma hos mig och kollade på veckans paradise hotel. Haft så mycket plugg och skola så har inte hunnit nåt annat, skönt och ha nåt och kolla på när man inte har nåt att göra, så det var bara positivt. Vi blev hungriga efter nån timme och åkte och köpte kebabrulle, nu ligger vi i sängen bara och kollar på da vinci koden, sen sova.


Lite grabbigt

vet inte var jag ska börja, i lördags så vaknade jag upp hos lina och vi sov iprincip tills 12 tiden sedan så kollade vi på mirrors ett, sedan så var det dags för mig att åka hem och duscha inför jobbet, så annika kom och hämtade mig. Hemma så gick tiden sjukt snabbt, och sedan helt plötsligt var jag på jobbet. Dags att ta beställningar och knöp, dock kom sandvikens näst snyggaste kille dit och det var ju hur kul som helst. Vid åtta får jag åka hem! och Annika och Nora hade varit dit och ätit så dom väntade på mig så åkte hem med dom, och jag blev avsläppt hos robert, sedan stack jag iväg en stund och hänge med några goa och basta och tog en kall, låter gubbigt eller grabbigt men var härligt, sedan var man så sjukt trött men vid två så gick jag hem i snövädret till robert, hade snö till knäna nästan.


lovely things

kollar på cirkus möller och just nu är det sean banan. Åkte till skolan imorse och satt där med mia och emilia sen kom johanna och ja blev lite gjort men var tvungen att åka vid 2 tiden för att jag skulle hem duscha och ta det lugnt innan jobbet. Ska jobba imorgon också, orkar inte, vet inte varför, fan vad skit man får ta, sura kunder är så jäkla jobbigt och när man inte hör vad dom säger. Efter jobbet åkte jag till jernvallen och träffade gott folk, inge mer med det, alba vann iaf. Sedan fick jag skjuts av ture, eller tures mamma hem. Nu är jag hemma, kanske ska göra en macka och kolla på en film.




saknar


18:48

äntligen hemma, eller jag är inte officiellt hemma men ska ut och käka igen, kanske på Aldos men hoppas på annat. Jag har pluggat och pluggat och ska till skolan imon och plugga. Sjukt stressad, inte bara jag, alla i klassen. Jag träffade lina på stan efter skolan och sen fanns inte sjalen jag ville ha i gävle, så lina åkte hem med wanke och jag tog bussen till valbo köpte min sjal och åkte hem, busskortet funka inte så jag fick betala..

2010-11-24

hejhej idag käkade jag på aldos igen, tack det var jätte gott. Sedan så har vi studiedag idag och jag har endast legat i sängen tills efter fem då gick jag upp och tog en macka och dricka, sedan forsatte jag och plugga och kollade på bert. Sedan var det ju avbrytet med att åka till aldos sen efter det åkte jag och sola. Ska väl plugga klart så man slipper åka in på fredag. Robert lär hjälpa mig med företagekonomin. Väntar på att hans korpenmatch ska sluta. Sedan fick jag ett samtal idag om att jag har tid på måndag klockan 10, så jag inte glömmer. tack


More than words on your body



Mina framtida tatueringar och såklart betyder dom nåt för mig. Jag har skrivit in texten själv på bilderna, så ni fårse ett hum om hur det ska se ut.





2010-11-23

svinkallt, verkligen svin kallt, hade bara chinos på mig idag så kan ju vara lite däför, men alla andra tycker desamma så att. Hade på min en blus/skjorta som jag fick fina kommentarer för, dock är den förjävligt svår att ta av sig.

Vaknade klockan 9 därför att Robert väckte mig då, jag skulle egenteligen till sjukhuset men fick ingen tid när jag skulle vara där, men Robert skulle till jobbet så han sskjutsa hem mig, fanns ingen ide att gå och lägga sig när man kom hem så jag gick in i duschen och värmde mig. Sen så var det bara två timmar kvar innan jag skulle gå till rese. Men var precis klar tills det var dags att gå. På rese träffade jag lina och sen kom sophie åkte in till gävle och lina skulle på prao såklart.

Vi hade bara engelska idag och kollade på en film som sophie och amanda börja gråta till, haha roligt, men jag  kan också börja grina. I pausen från filmen så var ganska många hungriga, eller iaf, amanda,sophie och fanny och amanda spillde tydligen youghurt som jag inte hann se, men tog mig en hårdmacka med emilia.

Sedan kollade vi klart på filmen och åkte hem, hemma i sandviken, var det snöstorm och jag och sophie gick till Annika och skjutsa sedan hem sophie och jag och annika gick och åt på adlos deli, tror det heter cafe deli nu bara. Käkade bakad potatis, och det är så jävla gott.

Nu är jag hemma och ser på The hills som jag hatar i princip, men går inte att släppa ögonen ifrån det, Älskar the city men inte the hills.


In i den minsta detalj

idag blev det som alla andra gånger jag säger att det inte blir som det blev planerat, kan börja med att jag ville mer än allt annat ligga kvar i sängen idag så fick en funderare på att ligga kvar och sjukanmäla mig, är trotts allt väldigt förkyld, eller var, lite kvar nu. Tog mig upp och var en halvtimme kvar till bussen skulle gå, visste inte riktigt när vi skulle börja men chansade på nio, och det var det. Jag hade ingen skjuts till rese så fick gå och åkte med prick bussen. När vi kommer till busshållsplatsen innan motorvägen så hoppar johanna och lina på så sätter mig med dom och anton.

I skolan så var det väl som vanligt, första lektionen fick jag inge gjort men det var företagsekonomi och det förstår jag ytterst lite om, så ska ta hjälp av robert, det var dock allt en hemuppgift fast var meningen att vi skulle göra den på lektionen också. Vi roa oss med annat. Efter det var det god lunch, eller nää god sallad, det var "falukorv" och makaroner, får huvudvärk av det av någon anledning, vet ej, kanske lukten.

Vi hade därefter matte och sedan idrott, jag säger gympa men sophie skrattar åt mig varje gång så lär börja säga idrott, men som sagt så var det idrott och var fotboll, jag var inte speciellt positiv till en idrottslektion men det visade sig vara mycke positivt, var akttiv och kände att jag gav nästan allt, älskar idrott, räkna hur många gånger jag skrivit idrott nu.

Efter idrotten så fick jag ett samtal av faster att några av familjen var där och jag kunde  åka hem med dom, så hoppade av i valbo och traskade in till ikea för att vänta på dom då jag tog chansen att skrutta lite på toaletten, men fick vänta och skruttade nästan på mig, när det var min tur satt jag där länge och bekvämt. När jag kom ut var faster, mamma och syster diana där och vi kilade runt och kollade, och strutta omkring, när vi var färdiga så åkte vi hem.

Vi stannade vid ica, där jag träffade Hanna forsberg och klev ur den varma bilen men Annika satt kvar och mamma och diana var inne på ica, men satt med Hanna på en bänk och snacka lite gojja, sedan skulle hon åka och i samma veva så kom Johanna blixth och vi snackade ännu mer, och hennes mor snackade med Annika. Tills mamma och diana kom då åkte vi hem, men fick skjuts till Robert och vi kollade på Johan Falk - GSI för särskilda insatser. Hann med halva typ, lite mer kanske, sen skulle Robert med hans lillebror på korpen match och jag blev hem skjutsad, vi hämtade upp kesky på vägen också, men nu är jag hemma och ska förmodligen plugga, nightie.


Love yourself

väntat hela dagen på robert och han slutar klockan sex, sen ska vi på harry potter och dödsrelikerna del 1, ganska taggad, tur har vi sovmorgon imon, bion börjar som sagt 9 och är i två timmar, tur fcik man cash till godis, love you. I can feel the love tonight kom nyss upp på spotify, och där med kom jag på att jag skulle kolla på en film, haha. Förresten är det nå fel med att älska sig själv? jag gör det och ser bara det som positivt.




Önskar mig en i julklapp


upendi

igår blev det inte som det var planerat, jag var hemma och kollade på harry potter och de vise sten på tvn med robert, dock var jag jätte trött men det hade inte varit fel och vart på partaj. Satt istället och smsade med en vän om partaj och allt som ska göras i sommar. Men tillbaka till nutiden, jag är hemma hos faster aster nu och nyss beställt två biljetter till harry potter och dödsrelikerna del 1, hatar att det inte är hela filmen för kommer bli sjukt missnöjd när man inte får se slutet, dock har jag läst boken. Ska plugga egenteligen men får göra det när jag kommer hem.

Nu ska jag äta fruskost som jag inte gjort på ett tag.


One day in my life

Igår så var jag också med joel jag inte snacka med på skit länge ens haha, lite roligt, vi var med jeppe, pontus och thomas, var sjukt trött och förskyld så orkade inte vara så social och rolig, haha bra va. Nej men dom kolla på klipp, och sen spiderman på tvn. sen kilade vi hem i mörkret och kylan, härligt va. Men sedan la kura jag ner mig i sängen med en drama film som visade sig va riktigt bra, sen vaknade jag av att robert kom hem och fick hans kalla ben mot mig men hans kyssar övervägde till värme.


Sinnesfrid

hey folks är hemma och slut i huvudet pga av så jävla täppt i näsan och det bidrar till förminskat syre intag och försegar hjärnan. Så känner jag just nu. Jag ska kanske berätta vad som hänt dom senaste dagarna men som sagt så igår jobbade jag mina fyra timmar bakom disken och fan vad personal får ta skit och stress, helt sjukt. Kan folk ha lite empati, förstår arbetande folk nu som håller på med serivice, man kan inte tillfredställa alla, dock är det deras jobb men man är inte mer än människa. Man kan ju vara bra på det man gör man man måste få göre fel. Som mamma sa igår, det är av misstagen man lär sig.

Så i å med det så var det en jobbig arbetsdag, en krävande, men jag kommer lära mig, fick en beställning på tio menyer. men fick hjälp med att leverera den och så, tack för det. Sen så var det en som försökte säga att han hade beställt mer än vad han hade, sen kom lina in och villa ha paj, och sen kom min lillasyster och hennes kompis och beställde, sen när jag skulle hem och min andra lillasyster och henne kompisar. Men fan vad folk äter på mcdonalds, sjukt. Själv så blir man mindre och mindre sugen på att äta där.

Så trodde jag att jag skulle jobba idag men det ska jag inte så ska vänta hem lina och så ska vi göra nåt, festa för hoppnings vis. cya



jacke får stå för bilden, när vi var i alanya. Saknar det så sjukt mycket.


I will be missing you

I tordags så hade vi vanlig skoldag, men efter skolan så skulle vi övernatta i skolan och sophie, mia och cecilia hade träning så dom kom senare men jag emilia åkte in till sju, så vi tog en uppblåsbar dubbelmadrass och dubbeltäcke och två kuddar sen så godis, chips och läsk. Vi fick sjukts in och där var några redan från klassen så vi chillade tills pizzan kom, el taco från american, så sjukt gott så satt alla och snacka, spela musik och hade det gött. Våran mentor var också där. Så fick se honom i hans personliga kläder, han hade okej klädstil. Men vi kollade på skräckfilm och sedan blev det nåt annat som man somnade till, sen så ville alla spela kort förutom jag, sophie och emilia, vi låg och kolla på lejonkungen och aladdin och sov, sedan vid halv sju så väcktes vi och skulle åka hem och dog på tåget hem. Men vi hade otroligt kul och saknar dom i klassen lite fast man ville döda dom när dom tände lampan.

Men så kan det vara.


Love

okej nu ska vi sova, blev en del brotas, skrik och gnäll men nu ska vi krypa ner under täcket, robert har fisit en del så kommer få öppna fönstret, eller så ligger jag här och njuter av dom undrbara som kommer ut från min älskades stjärthål. i love you.


Can you pick me up

skyller på att det är en demon i mig. Var i skolan idag fast jag hade tusen osaker att ligga kvar i sängen och skita i skolan, men pallra mig upp, duschade och pös iväg. Idag så var jag och lämnade tillbaka böckerna på gävles biblotek och därmed sprang där ifrån för att inte bli påmind om räkningen. Men får väl en faktura hem, 10 gånger tre veckor, hatar onödiga utgifter. Ont i magen har jag nu, ätit två gånger idag ändå är min mage fuckt up, gör ont vid revbenen.

Kollat på film med lina palo och väntade på att mirrors ett skulle ladda ner men tyvärr inte, fick se på toy story och nån till knöp. Väntar på robert nu sen ska vi sova.


i just want back in your head



inte en lugn stund, inte en dag utan problem, och dom tar jämt år och dar att lösa. Tiden, vilken jävla dålig grej, dåligt att ens finnas till ibland, om någon kunna fundera ut meningen. Hittat en ny låt jag älskar, back in your head, den fanns på låne telefonen när jag fick den, någon liten ching chong som laggt in den kanske, varför jag tror det är för att det är bara kines bilder på den och kinesiska krussiduller.

Fick prata med sophie och tjejerna idag, riktigt skönt, men hade förväntat mig att deppa hela dagen  men dom får mig allt att skratta. God mat vare också, jätte viktigt att skriva, dock glömde jag idrottskläderna hemma, så åkte tåg hem själv idag. Sen så nu kom jag hem och sitter och filosoferar, om det fanns ett jobb för det skulle jag vara perfekt, men filozoferar endast om mitt egna liv. Om jag hade tre öskningar så skulle jag först ta bort alla fördommar som finns, det leder till fred. Min andra är att det finns lösningar på allt, som en sjukdom, så finns det en medicin. Varför jag inte tar bort sjukdommar osv är för att om dom inte finns så minskar jobben inom den arean kan man säga. Dum eller smart, tyck själv. Min andra är att jag blir näst rikast i världen, jag anser att man blir lycklig när man har mycke pengar, och kan göra allt man vill, varför just näst rikast i världen. Jo för att jag gillar bara tanken av att säga näst rikast i världen att man kanske har ett mål att bli rikast, men jag skulle bara glida på räckmackan.

Det var det, fortfarande i dåligt tillstånd, orkar inte gymma eller nåt idag känner jag, bara chilla med en vän.




bild på älskling.


Att få lätta

jag ligger bara och tänker på det hela tiden, kan inte släppa det, hjälper inte med att robert ligger brevid mig. Vet inte vad jag ska göra, vill skrika, tala ut. Hoppas jag somnar snart och vaknar med annat i huvudet med robert som sover framför mig och ligger med hans armar runt om mig. Arg, galen och så sårad, kan inte beskriva, det tar på alla mina psykiska krafter och fysiska, vill bara ligga ner och andas. Helvete va allt är äcklig, fel och vidrigt, jobbigt, svinigt och värdelöst, det finns inget värde på sånna saker, helt meningslösa, varför sker dom, vill anklaga dig för allt, vill tycka att allt är dit fel, hur kan du göra så, det är inte okej, det borde kommit upp i dit huvud, någonstans lär väl det finnas något samvete en moral, en styrka. Du är svag, skyller ifrån dig, allt för att allt ska verka lättare, ingen är felfri, men det gör ganska ont ändå, om det inte vore för dig hade det inte gjort ont.


more than words

allt har fan rasat samman, kan inte fatta, tror inte det är sant, är jag i en dröm, visste ni bara vad jag har på mitt hjärta, så skulle det bli mer än en tusen sidig bok, böcker. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, ska jag gråta, kan jag gråta? nej stel men stor bölar innuti, inte bara en sak utan fler jätte saker har hännt. Vilket jävla liv.


....................

selamor, sitter i sängen, ska duscha, ska borsta tänderna. Ska göra allt just nu. Väntar på robert gubben som är glad idag, han börja snacka om lägenheten när han ringde. Orkar inte skriva mer än så, abo.


Nothing compares 2 you

Sitter och lyssnar på en lista på spotify som jag fick av lina nyss, känns skönt och skriva till underbar musik. Klockan är snart tre, folk går från krogen och mcdonalds för att sova hemma eller hos någon annan. Kan tänka mig i någon annans liv. Börjar och bli för djup men skönt när ögonlocken blir tunga och man vet att man kommer kunna somna men ska först lyssna på en ljudbok, längtar efter honom också. Ont i magen man får, antingen godiset eller saknaden av att ha någon bredvid sig, inte lätt och vara utan när man haft nån i ca två år. Vill vara arton och ha körkort och framförallt inte bo här.

fick nyss reda på att ljudboken jag ville ha inte gick att ladda ner? men får leta på en annan. Funkar inget nu för tiden? orkar inte kolla på film......................................


Wonderwall

hemma och lyssnar på ulltimata bögar låtar, robert börja grina för att jag facerapade han och ville inte träffas på grund av det. Så sitter ensam i min stora säng och nyss torkat av sängbordet så jag kan ha datorn där och plockat bort flaskorna som stått i nåra dagar.

Idag så, eller hela helgen så har jag vart med lina, i fredags så var jag och gymmade med sophie och sedan stack jag till lina och basta och mös, sen sova jag kvar. Imorse så låg vi kvar till två halv tre och sedan så gick vi upp och satt oss i köket och kollade på klipp på ipaden.

Fanns inget och käka, eller vi var sugna på pizza, så vi väntade tills lasse kom hem från travet och då satt vi och kökade pizza med honom och hans manspolare, som förfestade eller nåt. Snackade om att dra till florida och lina ska med, något avundsjuk, ja. Vi drog sedan ner till henne och chillade och sen till hemmakväll och köpte candy och lirre, sen bara låg vi där och hade det gött.

Drog hem halv två, och nu ska jag väl skicka in engelskan så den är grön på måndag och sen lira nintendo eller sussa, have a nice night to me, to you, to us. 

  

Kan det hända någonting bra


Slice

Nu är allt bra, kan man tro, jag vek mig som vanligt går, jag blev mutad med ben&jerry's, alla fans av det förstår mig nog men som sagt jag vek mig i varjefall som helst. Vakna 8 och skulle åka med halv 9 bussen så fick rappa på. Men när vi är på gävle tingsrätt så har rättegången flyttats fram till ja några timmar senare så vi sitter där och chillar, jag och mia hade nog roligast. Rättegången handla om en grov rattfylla, tyckte den inte var så grov som jag hade hoppats, var tråkigt med andra ord, ville ha lite action. I pausen när ordförande och nämndemän ska överlägga så får vi gå ut och chilla, då ser jag tobias gunnarsson, det var trevligt. Sedan fick jag själv vandra till skolan för att göra en matteuppgift, det gick bra kan man då intyga, och sedan så åkte jag buss hem själv, nu är jag hos faster och ska snart bege mig hem, så fort hon vill skjutsa mig.

hatar sakna och minnas det man helst inte vill, men mest av allt inte vill glömma.

duger ej mycket till

somliga går med trasiga skor och kolla på ladies från östermalm matchar ju med varandra. Förövrigt är jag jävligt sur, på ett och annat, speciellt på mimmsan som aldrig håller det hon lovar. Hon bryr sig väl antagligen inte. Men det är inte bara det, jag fattar inte sista uppgiften på englskan, som kan dra åt helvete, robert gör mig bara tokig. Hatar och inte bli tagen seriöst, och jag viker alltid mig för honom. Nu ska jag fokusera på helgen och vi ska på rättegång imon med klassen, jag är jätte intreserad av sånt, men dock får vi inte se så "allvarliga" fall, alltså inga mord eller nåt liknande, alla fall är väl allvarliga men hoppas ni fattar vad jag menar.

Kan inte släppa min irritation, vill bara såra dig och se dig gråta på nåt jävla sätt, då känner jag mig stark, alltid är jag den som gråter som en liten mes, önska jag kunde skrika dig i ansiktet, ge dig en käftsmäll men är för rädd att du ska slå tillbaka, men jag tvekar inte särskilt mycke om du trotsar mig nu.


we can wish

Det är roligt och sorligt hur äldre hanterar saker, speciellt avundsjuka eller bara saker dom stör sig på något, som tyvärr måste ha en anledning. När man vet att den personen som man menar till kan se det, är det för att dom är äldre och vi yngre dom tror att vi är dum i huvudet. Jag tror alla är snälla, egenteligen. Men en del kan bara inte låta bli och yttra sig och yttra sig på ett dåligt sätt. Hoppas du växer upp och gör det snart.



The sky is fallin

vart hemma sedan ett ungefär, först lirade jag lite nintendo och sen låg jag och kolla igenom alla program man har missat. Väntar på robert också, tänkte fråga han om han ville dra ut och gå lite, kanske brottas i snön eller nåt annat trevligt. Skolan idag så hade vi bara matte och sen var det tacobufe på lunchen, som man älskar, men börjar surna lite på det när varje gång jag tar det så är det nåt som är förlite förmycke eller trasigt. tog för mycke cream fresh.


i want to sleeeeeeeep

gick upp sex imorse och det är svart och snöigt ute, tanken av imorse får mig att rysa. Sitter nu i skolan och vi har kollar på en film, bara halva av den för vi ska göra någonting mer, men just nu har vi rast i 15 minuter. Vill bara hem och gå och lägga mig, höll endå på att somna under filmen.



så långt ifrån just nu.


It was me

sitter i sängen med robert och har nyss dippat lite grönsaker och druckit hallonsoda, så fruktansvärt gott. Var på gymmet vid sju och sprang men finns ingen lust när mobilen stänger av sig och det inte finns någon musik, sen så gjorde ipoden samma sak och då sket ja i det och tränade lite mage och armar.

Imon så slutar vi tidigt men börjar tidigt också, men hinner chilla en stund innan jag ska jobba, ska jobba med anna i kassan imon också. Har energin just nu och hoppas jag är pigg imorgon, men ännu mer energi så jag orkar le och komma ihåg det kunderna beställer och vara snabb, hoppas dom har lite översende. Mest längtar jag efter att pengarna ska casha in, hehe.



mia och lisa när vi var på saw i 3D.

all around

snacka om att jag blev blåst, pappa, jag fick en iphone som lånetelefon, dör om jag skulle tappa den här, så ska skydda den med mitt liv nästan. Ska lägga den så mjukt som på ett fårsull, ska smeka den lätt istället för att trycka.


miss you already

fick nyss reda på att min lånetelefon är antik eftersom vi lämnade nyss in min iphoen. Undrar fan hur den ser ut, pappa sa att det inte var nåt att visa kompisarna..


Hope so

saknar det, saknar allt som har och göra med det, stress, svett och illamående, det spelar ingen roll, ska spara varenda kosing för att kunna åka igen.
















Day 2

hemma! idag började vi i skolan klockan tolv och åkte in lite tidigare för att äta på skolan, men när jag kom dit så var jag inte ens hungrig, det kändes ju lönt. Men satt mig ner och kollade på passionärsjävlar som är faktiskt jävligt roligt, typ som en annan del av köping, men inget slåt tobbe.

vi hade bara engelska idag, i tre timmar dock men bara en lektion iallafall. När vi kom ut från skolan så snöade det, och ändå fast det är mysigt just nu i sängen så var det sjukt kallt och man kände på sig hur jävligt det kommer att bli sen när den "riktiga" snön kommer.

Bli avbruten helatiden i allt mitt skrivande pga the simpsons på tv, men nu slutade det. Kanske ska lira lite mer super mario 64 eller så plugga.


nintendo 64

back in the days, om jag inte ska ut i helgen vet jag vart jag har parkerat arslet!


Jersey shore sandviken






Day 1

jag har den här bloggen endast för mitt egna syfte och kunna argumentera med mig själv, som sagt har inte så många läsare och ännu mindre kommentarer så ska försöka vara seriöst för en vecka och se om det händer nåt. Idag var det första dagen efter höstlovet och som sagt vi skulle ja idrott men den var inställt så släpade gymnastik kläder och datorn i onödan, förövrigt var jag jävligt trött idag, kanske beror på att robert satt och kollade på tv till 5 imorse så vaknade då och då, men ska spela super mario nintendo 64 hela natten(till 12), känns som man åker direkt tillbaka då jag hade rum uppe brevid mamma och pappa och en vit liten säng.
 
Just nu sitter jag hos robert, och vi har duschat och han ska åka på hans lillebrors match och jag ska hem, orkar inte stå i en och en halv timme. Men var till telia efter skolan och ja dom kunde inte göra nåt åt min telefon så får väl räkna med hemförsäkringen och om inte så var det dom fyra lyckligaste månaderna i mitt liv, kära iphone, jag är seriös när jag säger att den är en del av mitt liv, en sak i min vardag, en rutin, när den inte funkar tar det kol på mig, blir grinig och ledsen, och inget verkar bli bra. Tur har jag pappa, som har mitt hopp uppe om att det kanske finns nån chans att jag den blir lagad eller en ny.
Annars så ska vi få en ny mentor i skolan, för våran ska flytta till stockholm, om jag var han skulle jag göra det med engång, men hade börjat gilla honom, inte för att jag inte gjorde det från början, men han påminner mig om nåt och är alltid glad, han själv sa att han inte kunde bli arg. Är orolig för att vi ska få en lärare vi inte gillar, men som sagt man får väl se och lära känna.
blev fan skitnödig, men ska jobba för första gången på onsdag, vet jag tjatar men det är så spännande, anna sa att hon gjorde fel ganska ofta och det gör mig mer skitnödig...


Allt ordnar sig, allt kommer bli bra



tja lovet är slut, jag äter popcorn och dricker läsk med robert till beck på tv, idag har jag varit bakis bara och åkt in till valbo för att fixa telefon som har fucka ur totalt med andra ord, jag fick ingen hjälp på telia iprincip. Men åkte med robert hem när valbo stängde, och åkte hem till honom och åt maaaaat. Troett nu så ska lägga mig ner och sluta ögonen ett tag.


Jobb

Jag har varit och gymma och det gick sådär hade inte käkat nåt före så var förjävligt seg, orkade inte ens intervallerna på slutet jag brukar kö, får så jävla ont i fötterna av att springa i 30 minuter, men ska kö efter ett schema snart så jag ska nå mitt resultat, för övrigt så är det jävligt skönt och gymma. Vi åkte hem till robert och lagade mat, köttbullar och spaghetti, känner att jag kommer få laga en del mat för att få variation om vi flyttar till gävle, vi? jag menar han men att jag bor där med han oftast.

Ska snart på introduktion, är spänd men inte lika som i morse, klart jag klara det här, bara att peppa sig själv och pusha, måste få motgång för att få framgång. Nu ska jag luta mig tillbaka och lyssna på afasi och filthy i högsta volym, eller nära iallafall.


You and Me

varför sover killar alltid med en kudde? jag har minst tre. Men har kollat på prince of persia med sophie och lina, det sög, vi kollade mer på varandra än på filmen. Kissnödig sitter jag och spänner mig för introduktionen imorgon men vill så gärna att jag ska klara av dig, inte att jag blir för trött och ger upp, jag gav nästan upp på sommarjobbet för det var så jävla tråkigt och jobbigt men jag klara ioförsig mig igenom det, nu lär jag pissa

sådär jag, det har ju börjat nån skvallerblogg också, kan bli kul.

Men nu är robert påväg till mig och ska väl be han plocka bort popcornen ur sängen, han kommer med andra ord bli sur och kasta allt på golvet. Men 

Nu kom han och vi ska kolla på roast på berns.


Benen på ryggen

Ligger kvar i sängen sen badhuset i morse, skrev ett inlägg klockan tolv idag men blev aldrig publicerat och skrev vad jag har gjort imorse, var ovanligt aktiv tycker jag. Men nu liggar jag här i sängen och lyssnar på afasi och maskinen, som den gamla tiden, jonas är också hemma men ändå ligger jag här. Robert gjorde narr av mig igår för att jag ska jobba på mcdonalds, blev faktiskt ledsen men tänker iallafall jobba och skita i vad folk tycker. Jag kan jobba med mycke skit, för med något ont kommer alltid nåt gott, efter regn kommer solsken, lever jämt upp till dom vad det än är, jag tror på kharma faktiskt nu när jag tänker efter, men ändå lite osäker, för en del grejer kan jag inte koppla till hur kharma skulle kunna ha nåt med det att göra. Om vi säger såhär, barnen i afrika som fötts till fattigdom, svälet och dör, förtjänade dom det? på grund av kharma, det man ger får man? men då kan man resonera såhär, om dom varit "dum" i sitt tidigare liv så kan dom ju ha förtjänat men jag är tveksamt, men alla kommer vi ju fåse. Blev för seiöst, ska sänka volymen på spotify och sen kolla på simpsons.



Work

jag växer och känner mig väldigt stor nu, lämnat ett cv idag, sedan åkte jag till gävle och åt med robert på östen pärla bufé oh yeah. Sen så åkte jag hem till sandviken och gymma, efter att gått hem i regnet och dunjackan glibba med svetten som var kvar på kroppen så satt jag mig framför datorn och relaxa lite då jag får ett telefonsamtal och det är från mcdonalds och dom ber mig komma på en arbetsintervju och jag har en halvtimme på mig, så jag springer in i duschen och duschat sen springer jag ut, klär på mig och drar puderborten över ansiktet sen iväg. Jag får tack och lov skjuts dit av annika, sen så går väl intervjun bra och hon ber mig komma på introduktion på torsdag och sedan ska jag få börja jobba! yes. Mcdonalds vad gör det, jag hade såklart fördommar mot det förut men är helt okej, man äter ju där så varför inte jobba där. Dom är miljövänliga och är ett multinationellt företag. Men nu ska jag plugga och sedan ska jag vänta på robert så kanske vi ska gymma igen.



justia mobilen.

Free way

Sitter hos faster och skrivit ett fantastiskt cv så det första jag gör imorgon är att traska till mcdonalds och frågar om dom berhöver extra personal. Jag hoppas på det bästa efter som resten av dagen gått åt helvete, spräckte skärmen idag på iphonen och det kom vatten på den men tror inte det blev nå fel på den, förutom skärmen då. Ska köpa nytt glas istället för att köpa en ny eftersom grantin inte täcker sånna skador. Jag ska också kanske plugga lite, fårse vad min hjärna orkar med just nu, kanske nån hör av sig och vill göra nåt kul. Halloween var ganska lyckat tycker jag.

RSS 2.0