Den svenska björnstammen

Ätit chips och dipp, även en ben&jerrys efter spring turen, haha känns ju bra, men vad gör man, imon så ska jag sköta mig, fast det är ju helg. Ska duscha också, har inte hunnit men ska lira fifa 11 nu med babe, sen sova så jäklans gott, kanske gym imon och skorna ska ju komma också, i feel freedom. natti


Il cattivo

dags att ta tag i saker och ting, jag ska ut och springa nu när mobilen är fulladdad, sedan ska jag slänga mig i duschen och smörja in mig två gånger så jag inte kan bli torr så färgen försvinner, sedan sak jag plugga hela natten. Kanske se på en film också. Maten var god i skolan och för första gången tog jag två gånger nu, men fanny och sophie gjorde det också, hade aldrig vågat ensam! men idag fick vi också läsa extra länge på engelskan och man fick sitta vad man ville också gick nästan hela lektionen så vi gick tillbaka när det var 10 minuter kvar och då hade hon glömt oss, men det gjrode inget tydligen. Plus så satt vi oss i lärarnas fikarum först och skulle läsa, mia och fanny tog ett äpple, för det var två stora fruktkorgar där också en massagestol. Vår mentor sa att vi fick testa den om vi ville men sen kom våran lärare vi hade på den lektionen och sa att vi inte fick vara där... dåliga mytare. men iallafall så drog jag med johanna på stan sen och fika, äckligaste fiket, coffehouse by gorge, fikar aldrig där igen, gjort två gånger, lika äckligt båda gångerna. Men ska byta om nu, hejs.


easy to heat

jag visste att jag skulle få skulden redan innan nån hade sagt nåt, en gång när jag skulle grilla med tjejerna så tog jag en cola hemmifrån som vi kunde dricka för dom andra hade fixat resten, så jag tog den för att bidra lite och jag hade inga pengar kvar och ville inte fråga om för jag hade redan fått så mycke dom andra dagarna. Så när jag tog den så fick pappa ett utbrott och frågade vem fan som hade tagit colan och jag vågade inte erkänna, så det gick ändå tills ingen fick gå från huset tills den kom fram, och jag gick till mamma och sa att det var jag. Sen så prata mamma med pappa och pappa blev tokig på mig men jag erkände iallafall. Nu när en person har tagit en annan sak så får jag skulden för allt..inte lätt och vara ärlig när man blir behandlad såhär, men ändå är jag det, men hoppas rättvisan visar sig och den skyldige kommer fram, för det är inte jag.


WeWantCandy

Kanske glömmer och skriva vad som händer, men i helgen så hände inget på fredagen, jag låg hemme och plugga sen kom robert, eller vi drog till hedesunda och hämta hans xbox. I lördags däremot så var det fest, jag träffade mimmi på kvällen fixa oss och hade mycke tid över så vi spela gitarr med miriam och sen fick vi skjuts för att hämta drickan och en jävla massa krångel, sen hämta vi sophie och sen till festen, där var det oös så fick dra igång nån jävla dans och sen kom en massa och jacke hade nå eldshot och ture och boysen satt sig och kolla på tv så jag och mimmi drog och träffa johan och christian och käka på donken sen drog jag hem, men kommer ihåg att jag skulle tända en ciggaret och tände den från fel håll och rökte lite filter också spyde väl nån som vanligt. Men på morgonen dagen efter så hade jag en godispåse i väskan, hemmakvälls godis, perfekt när man är lite nere så då tog jag upp den ouch båtten på påsen var söndertrasad pga av dricka som runnit ut sen så smakade godiset sprit så gav det till lillesyrran, men sa att det luktade lite sprit så ja vet inte om hon åt det.

Nu ska jag dra, kanske köpa chokladboll men har iaf lektion, chaaa.


Nu blir jag så jävla kär i dig



skit i kissie, kolla på den andra tjejen.

Vi ska bara vara tung, när man där dom på ryggen



sitter i skolan med cecilia, och nåra tjejor, dom andra är och äter och snart har vi samhällskunskap, rätt okej, skön lärare. Men utöver det så känner jag mig sarkastisk och lyssnar på riktigt bra musik, den svenska björnstammen. Magknip har jag också, ändå käkade jag men annars somnar jag väl. På torsdag så blir det klassfest kanske, de är oklart. Nu ska jag bara fördriva tiden och sen hem och sova, kanske gymma om jag orkar.


Before you knew it

letar som en fisknöp efter ett par kängor, delvis har jag hittat ett par på en utländshemsida, men det verkar osäkert för hemsidan såg slaskig ut men dom hade ett par kängor iaf gemfört med alla andra butiker och hemsidor, dör, sitter och väntar på att annika ska ringa till stockholm nu, förresten hör henne prata nu. Hoppas inså. Sitter och pepprar med johanna nu, ska be johan gå och köpa dom, kanske finns det hopp.


From paris to berlin, every disco i get in, my heart pumin for love






haft en lång dag i skolan och blir en dag till imon, ska plugga men kan inte slita bort läpparna från mitt hjärta som leker lite dj på sin iphone 4. Får uppdatera någongång senare.




Hoffmaestro 2010

igår började dagen med att jag kom hem och linnea kommer hem och får ett vredes utbrott men vad ska man göra med en jävla anorektiker, skyller allt på alla andra, när hon fan gör samma sak själv, damp jag får, men orkar inte diskutera med henne, det är hemskt. Så en skit start på dagen men det skulle inte få förstöra så jag gjorde mig i ordnig för kvällen och sen var det middag för att fira pappsen. Efter det hade jag ganska mycke tid kvar tills bussen skulle åka så då åkte jag hem till annika en stund och letade på ett halsband sen när det var 5 minuter kvar till bussen skulle åka från resecentrum då kom jag på att jag hade glömt biljetten, så fort som fan hem och hämta den sen till mossvägen och där satt emma och anna fint som två katter, sen var lina redan på bussen. Utanför maxim så träffade vi ebba och sen när vi skulle hänga av oss jackorna som tog en timme så kom johanna och isabelle. Men såg även min mellanstadielärare där som min lillasyster har i skolan nu. Sen blev det trängsel som fan till hoffmaestro och det var sjukt långa killar framför oss men lite såg man väl, men har flera videos och några bilder, emma har också som hon skickar sen antar jag. Men kvällen rullade på och det slutade fucking tidigt så blev donken och sen kom annika och hämtade oss, sen var det hem och sussa och jag fick krypa ner vid robert som sov som en stock men var ändå varm att hålla om.




Get dumb

i wanna be like the sunshine, light up the day. Sitter just nu i robbans säng och väntar på skjutsen för han har redan stuckit på innebandy dm, men igår så blev det kalasis hos honom som jag missade för jag låg och kollade på shan atci med hörlurar och han hade ringt ett x antal gånger, men fick ju va med på pizza och godis och idag ska vi fira pappsen så  ska hem nu och göra saker redo för konserten ikväll, kanske lära min en hoffmaestro låt utanttill också.


Alanya 2010

legat i sängen hela dagen och bara lekt på datorn, och gått på toa två gånger och käka smörgåstårta en gång. Älskling fyller 19 år idag och han är och jobbar..undra om han ska ut ikväll, antagligen. Men eftersom vi fick lägga 1000 spänn på taxin till flygplatsen så har jag inga pengar kvar och därför får gullet nåt av min när jag får pengar, så kollar runt lite nu, han säger att han inte vill ha nåt men jag vet med säkerhet att han skulle bli grinig om han inte fick nåt, och det är roligt och ge faktiskt, iallafall till någon man tycker om. Saknar alanya hela tiden, sitter och kollar på bilderna om och om igen och lyssnar på samma låt som jag lyssna på när jag åkte till arlanda den tisdags eftermiddagen, är det så underbart, ska redan börja spara pengar till en ny resa, vi funderar på grekland men fårse, nu är det bara plugg plugg.. och den där hemtentan..





























will never forget.

miss it already

hej och jag är hemma, kom hem igår natt, tråkigt som fan, saknar redan alanya, om vi hade varit där nu hade vi gått på stan i hamnen och jagat god glass och prutat på kläder,klockor och skor. Men igår kväll så var vi påväg hem från stan, robert och jag stannade på markomarket och sanna och robin gick till migros, och robin och sanna kom till hotellet före oss, när jag och robert kom till hotellet och hade köpt godis,chips och cola och var redo för att chilla till film på sannas dator så möta vi i lobbyn av att killen i disken frågar vart vi varit hela dagen och säger att vi ska checka ut, då kommer robin och sanna ur hissen och säger att vi ska åka och bussen har redan åkt för två timmar sedan och vi lär skynda oss. Stressen kom på två sekunder, jag börjar skaka, från relax till max så svettas jag hela vägen upp för trapporna till rummet packar ner, lämnar alla krämer och underkläder, handduk och tandborste, robetr glömde dock sin klocka han hade köpt. Blev svarttaxi i hundraåttio till flygplatsen, men vi glömde flygbiljetterna på hotelrummet så blev vända och hämta dom sen raka vägen till flyget.

När vi kommer fram är det 15-10 minuter kvar tills planet ska plyga och vi springer och går före och vi får hjälp och fånig som jag var bad jag till gud i bilen men kanske det hjälpte men iallafall så var flyget en timme föresenat och vi kom med, aldrig kännt mig så rädd och svettig, men på nåt sätt kändes det som jag kunna ändå se mig på planet i stolen sovandes, och det lugnade mig. Blev iallafall göta kanal 3 på flyget hem och somnade innan halva hade gått tror jag.

skriver mer sedan, saknar alanya!!







Time to get nigga again

packar just nu och skriver med sanna om hur mycket elefant vi ska äta. Skönt att man fick mens idag, och blåsorna gör allt mycket bättre. Ska tänka efter vad mer jag ska ha och sedan lär jag läsa om hur man ska hantera medicin och osv.. syrran ska också komma med bikinis och kanske får jag låna en keps av andra syster eftersom min vackra är helt borta tyvärr. Det här kommer ta mig lång tid, och jag ska ha plugg med mig.




All i care of is love

tja jag är vaken, varit vaken före nio hela helgen, igår drog  jag till och med ut och sprang i trebo, tror jag kanske ska göra det idag igen om jag orkar. Men ska plugga och sen kanske kolla på nån film och bara chilla. Dramakväll igår också, hatar att bo här just nu, förr snacka man bara om att alla hållde på med alla, alla sviker, alla snackar skit men just nu är man inne i det hela, därför ska det blir så jävla skönt att åka utomlands i övermån. Jag har vattenblåser på båda fötterna, över hela fötterna och lite träningsvärk i låren. Ska duscha nu, hej.

whats the point to anything, whats the point.



hemma, hade ingen engelska, fick skåpen också jag har nummer 66 så jag kommer ihåg det, får fan 6 i allt jag har, telefonnummer, hade det när jag spela fotboll. Ska sola så man inte är snöfärgad. Syster fyller också år idag så blir kalas och sen ikväll ska väl nåt ske, ledig imorgon. so its right on time.


Nexr big thing

fångarna på fortet och time out sen ska jag göra min läxa, i helgen blir det insparken och imorgon fyller kim år. Är lediga på fredag så ska hälsa på bessemer då. Kissnödig försöker jag skriva nu men tror fan det inte går.


RSS 2.0