I hate this wrong world

Hur fan kan jag göra saker när det enda jag gör är att sitta på mitt jävla rum hela dagar och plugga, jag var nyss stolt över  mig själv på något sätt, allt blir bara värre och jag vill inget annat än att lägga mig ner mellan mamma och pappa och känna mig trygg som i om det var en mur runt  mig och inget kan komma åt mig, precis som när man hade dom där mardrömmarna. Robert är påväg till mig just nu från krogen, han är antagligen berusad och kanske arg, kanske lägger vi oss i en varsin säng med flera hundra meter ifrån varandra som ovänner, kanske sover han kvar håller mig i hans famn, bara några minter kvar att se, vill inte att han ska skämas. Vill att han ska kunna vara stolt över mig, jag kommer bara börja snyfta när han kommer in eller stor flina, nåt av dom är det, att bli tagen seriös eller oseriös det är bara att se. Väntar på att höra vår tunga ytter dör öppnas väldigt tyst men stängas med en duns, sedan skor som sparkas av mer än vanligt på grund av hans tillstånd, sen bara nån meter så öppnar han min knarrande trädörr, vill veta vad han säger, han tänker han. Det kniper i min mage, skulle vilja vara med om en olycka så jag hamnade på sjukhuset och när jag vaknade fanns inge problem alla kände bara sorg och lycka att jag klarade mig och allt är glömt. Det gör inget, huvudsaken du finns, jag blev nyss sågad också, jag bryr mig tydligen inte om folk blir ledsen, jag tycker själv att jag har för mycke känslor, för mycke att bära på. Robert är här nu och det blev ett fiasko.


Lättar hjärtat för en stund

allt suger mer än vanligt, tror jag dör lite, var det inte värdelöst redan, du krymper mig hela tiden, tycke jag varit duktig men du skulle aldrig förstå, det sägs att det är samhället som formar en men samtidigt så tar man egna beslut och därefter konsekvenser men om man är oskyldig och blir "bestraffad" ändå. Jag erkänner det jag gör, men när du vill att jag ska erkänna saker som inte stämmer gör det ont i mig. Räcker det inte med att jag redan har ett helvete, mår inte bra, varför ska jag bära skit som andra hittar på. Förstår inte och det du säger till mig om vad andra tycker skiter jag i, dom får fan säga vad dom vill, alla är horor i denna by, men om du inte är nöjd med mig varför stanna, det är jag som gått från dig för jag inte orkar just nu och det var du som sårade mig och nu tycker du att det är mitt fel, men håll då med dina vänner och lämna mig. Lovar jag klarar mig på nåt sätt, inte så lätt men tiden läcker alla sår, kanske inte helt men det kommer inte bli en ständig smärta iallafall. Dumma mig.


16 and life

Från på topp till botten hur kunna de bli såhär mår så jävla dåligt just nu, får bara höra skit också, dock så finna några vänner där till hjälp. Mest av allt vill jag ha hjälp av en viss person men du har så många brister som jag hatar så enormt, och det får mig att komma som en krypande toffel till dig men står på mig nu för en gångs skull, tänker ligga och tänka på det hela natten om de så ska va, alla ska vi få känna på lite pain ibland.

Uppskattar allt positivt tänkande nu, och lite hjälp får jag utav ture, han säger knappt nåt men tar emot mig ångest och ilska, och får mig att flina lite just nu. Ska kolla på nåt roligt nu orkar inte försöka plugga mer.

 


Twilight

Idag så vaknade jag runt åtta men sov till 9 då robert klev upp, och jag var pigg för en gångs skull så cyklade hem för att göra mig i ordning och åka till gävle med johanna och luncha med robert, sen så skulle jag möta hassan för han skulle fixa biljetter åt mig.

Inne i gävle så skulle johanna äta så följde med henne och kolla på när hon åt fast jag enormt hungrig men allt smakar bättre med robert så hållde mig. Sedan så träffade vi lisa på stan och stod och snacka lite goja. Klockan tolv så smsar jag robert och sen till slut ringer jag han för att han inte svara, då går jag till intersport och kolla om han är där, när jag genom sökt intersport och gått därifrån skickar robert ett sms "är och käkar med adam :)" citera den där jävla smilieysen, fick utbrott på 1,0 sekunder, sen ringde f*tt*ungen upp mig och säger en massa skit och skyller ifrån sig och då fick det vara nog jag drog till bussen och satt på värsta jävla rock låten på telefon och tänkte mina hatiska tankar. På bussen så lugnar jag ner mig men får bara med damp ju mer jag tänker på om jag hade gjort så mot han, han hade fan inte förlåtit mig. Nu tänker jag fan vara sur en vecka, blir vara sur nu när jag skriver om det. Bad han inte att höra av sig ikväll så ska bli skön kväll i nytvättade lakna och sängkläder, ska ringa hit mimmi my soulmate.

Blev inga biljetter heller för hassan hade sovit över, så pappa blev lite ledsen, hatar att göra honom besviken sånt tär på mina krafter faktiskt, älskar när mina föräldrar är glada och snälla mot varandra, det är de gulligaste som finns när dom är rar mot varandra. Då känns det som allt löser sig och inga problem är för svåra.

Ska väl plugga tills jag inte kan andas mer tills jag torkar tills jag dränks tills jag stryps tills jag går itur tills jag försvinner tills jag brinner tills jag lider tillräckligt för att vilja dö, för det verkar ju vara mitt öde numera.


Så ful så du blir snygg

livet suger och arg och deprimerad är jag, pga halloweenfesten, aldrig ska nåt få va bra, blir så jävla trött på mig själv och allt annat, vad är meningen med livet. Imon blir det bio iaf jag kommer sitta och blunda hela tiden, jag tvingar  mig saker till jag inte ens vill, jag gör aldrig nåt i tid, men varför ska aldrig jag få ha kul nu längre för, jag pluggar som en tok och ändå, hemma en helg till och jag blir sne. Då tänker jag fan ta livet, cyklar ju ändå förbi tågrälsen varje morgon. Snälla för gudsskull varför ska allt vara för bra för att vara sant, kan drömmen, förväntningar gå i uppfyllelse..


Värt att minnas

så blir nog allting bra, jag stannar upp och flämtar nu har jag inget kvar, nu slutar jag kämpar nu vill jag lägga av sjunger dom innan refrängen, fast lyssnar dock inte nå mer på den låten för fick göra ett avbrott och sätta i strömsladden till datorn och sen en visit på skitan. Men nu lyssnar jag på unerbar house, därför att jag ska på gymmet och kötta när robert slutar jobbet. Längtar en aning till att få springa och lyssna på muisken i förhög volym och tänja på krafterna i ben och ända tills det kittlar i magen och jag blir torr i halsen och flåsar, sedan tjäna ännu mer tills jag dunkar på stopp knappen och är andfodd och lär kanske böja på mig och trycka handflatorna på knäskålarna.

Vill vakna imorgonbitta känna mig stel och tunn i kroppen med träningsvärk så jag känner att jag slet, så ska jag göra desamma imon och på fredag, sedan är det bara lov och nöjen! har liksom lov nu, inställda lektioner imorgon.



stockholms resan med klassen.

Allting kommer bli bra

Allting kommer bli bra till slut
Du ska se att allting ordnar sig
Allting kommer bli bra till slut
Om du bara låter allting va

Det var just här jag stod för några år sen
Trevandes vid kanten, slogs jag av tanken
Att för dig berätta allt, för att se vad jag ser
Och jag orkar inte ljuga mer

Tömde mig på tankar, det är över för gott
Men att inget är för evigt är väl underförstått
Och jag gråter inga floder, källan är tömd
Och glädjen som fanns är sen länge sedan glömd

Jag stannar kvar och väntar, jag tror du kommer snart
Jag ligger kvar här så blir nog allting bra
Jag stannar upp och flämtar, nu har jag inget kvar
Jag slutar upp o kämpa, nu vill jag lägga av

Allting kommer bli bra till slut
Du ska se att allting ordnar sig
Allting kommer bli bra till slut
Om du bara låter allting va

Allting kommer bli bra till slut
Du ska se att allting ordnar sig
Allting kommer bli bra till slut
Om du bara låter allting va

Jag ljög och låtsades som ingeting
Visst skiter jag i dig men inte i mig,
Nu tvättar jag mitt lik för att slippa åka dit
Denna dagen har redan varit dag
Jag gjorde det jag gjorde men berätta bara det
Jag borde gjort och gjorde ogjort i min egen värld,
Nu tror jag inte längre på mig själv
och jag har ingen annan än mig själv att skylla

Jag stannar kvar och väntar, jag tror du kommer snart
Jag ligger kvar här så blir nog allting bra
Jag stannar upp och flämtar, nu har jag inget kvar
Jag slutar upp o kämpa, nu vill jag lägga av

Allting kommer bli bra till slut
Du ska se att allting ordnar sig
Allting kommer bli bra till slut
Om du bara låter allting va

Allting kommer bli bra till slut
Du ska se att allting ordnar sig
Allting kommer bli bra till slut
Om du bara låter allting va

Allting kommer bli bra till slut
Du ska se att allting ordnar sig
Allting kommer bli bra till slut
Om du bara låter allting va

Inga kan älska som vi 2010

kom nyss hem till robban och har varit i gävle och valbo hela dagen, glömt plugg helt och hållet, vad är det med mig, för uppspelt för engaskerad i helgens festligheter, värsta just nu som kan hända är att det blir en flopp eller inget alls, skulle fälla en tår faktiskt. Jag ser så framemot dem här helgen, vill ha perfektion. Men fixar lite i taget dock, ska fixa annat imon och på torsdag outfiten sen på fredagen är det bara chill och bio. Trodde det skulle bli lamt och jobbigt att lämna emma,anna och tjejerna, men blev inte så, längtar till skolan och sitta och garva åt nåt nytt, finns inte en dag vi är ledsna helt, och bara för att jag skrev så nu så kommer det väl komma, så ber för att det inte ska. Jag är glad att jag är där jag är idag, plus att robert är underbarast, överraskningen i söndags, och idag så blev jag bjuden på lunch och fick en tröja, sen så är han bara allmänt go. Fattar inte hur lycklig jag är och hur lycklig jag borde vara, ska läsa det här varje gång jag fåt ett utbrott, you drive me crazy in many ways.


And you said, but i'm afraid

hej jag sitter nu och taggar något rejält, kommer göra det hela veckan, har tittat på vad för kostymer jag ska ha och har kommit fram till sjuksköterska, men ska nog köpa en annan klänning som jag kan ha fler gånger. Men annars har skodagen varit relativt bra, massa nytt plugg dock men höstlov på fredag! och på fredag blir det saw i 3D fast jag hatar sånna massmördar filmer där dom bara skär i kött så köttsaft och blod sprutar. Klart man ska se när det är halloween men jag har tusen saker att ordna.

Nu ska jag chilla




kiss me

här kommer känslorna på en och samma gång. Halv ligger i sänge med robert, han leker med sin glansiga iphone 4 och jag min skoldator, han bad mig gå och hämta dricka, såklart jag ska göra det, om ett tag. Kollar dock på något fotbollsprogram på tvn också, faktiskt ganska kul, iaf när dom visasr klipp på när fotbollsspelare gör mål. Kollade på alba herr matchen idag med puddingarna. Sen kom robert dit när han slutade work så åkte hem med snyggingen som hade köpte mig en överraskning, det var panties, björnborg, så jävligt sköna ut så ska lalla runt i dom i skolan imon, så för dem som har laser glasögon kommer se dom svassa runt på mina rumpa. Vi drog och köpte mat på viking också, sallad tog jag kebabpizza tog han, sedan har vi bara legat och degat framför tv men som vanligt har vi det som mysigat.

Så sjukt glad för att helgen är ganska planerad, det är en ulltimatum helg för mig, när den är väl planerad så jag vet vad jag ska göra när jag vaknar, nått att se fram emot, vara glad och uppspelt, lyssnar på house music hela dagen och bara snacka med andra om hur taggade dom är! Imorgon ska jag kolla på kostym också sen så grymma med johanna om båda kommer ihåg att ta med gymkläder till skolan, sen så lär jag plugga också, måste priotera!

nu ska jag sova


You and i

Irriterad på en del, tänker iaf skite i dem nu. Imon är det skola igen sen lov och halloweenfest, tror jag vet vad jag ska klä ut mig till men vill ha nåt annat, sexig hemhjälp kommer nog en del vara om inte hemhjälp så nåt annat. Annars så är det alba herrar idag klockan fem så ska väl se på det. Men annars har jag väl bara umgåts med kärleken och kärleken, har nämligen två i mitt liv, robert är såklart en av dom, men såklart så har jag ju mimmi sen 4an. Ska fortsätta med det jag gjorde.


Välkommen åter

nervös som en jävla jös, har readovisning på fredag och kan inte ett kaka, förstår inte hur alla andra kan va ice cold. Jag har bara gymmat idag sen varit med roberto, ätit chiliconcarne och fan va gott det var trots att det är bönor i. Men sen har jag bara dega och kolla på paradise hotel och välkommen åter och nu sitter jag och väntar på robert sen ska jag sussa, sovmorgon imon!


my bad side

är på så jävla dålligt humör, får sitta och äta banan hela dagen för ingen orkar göra ätbar mat, spagetti och efterblivna biffar fick man fan i alanya, fast då var lyxen att man fick en sås och en fisk bit också. Hatar dagar med dålig mat, fan bättre i skolan än hemma, inte konstigt att alla får aneroxi. Plus att jag lär plugga och det går inte på tom mage, what to do.


It's good life

Hemma efter en härlig lördag, blev en onormalt lugn heg, men allt har en mening, fått träffa den flicka som betytt och betyder mest för mig, mimmi. Vi har snacka igenom allt tror jag, så jäkla skönt, veta att jag har henne kvar vid mig, även fast vi har varit ledsna och besvikna. Men vi gick på bio, på himlen är så oskyldigt blå och det är lite roligt eftersom hon älskar ted gärestad (som min mamma gör), bara för det ska jag lyssna på han nu. Ska också vänta på att lucas ska hämta sin jädrans skjorta som han skulle ha hämtat för år och dar sen så lär hålla mig vaken också ska ju robert ut på lobby så ska vänta på att fyllot droppar in, bara härligt. Sen så ska jag fila på uppsattsen och plugga imorgon. Sen så fyller ju sophie år imon, så hoppas på fika! hihi, hon vet jag älskar fika. Men nu ska jag göra mitt.



we will be the same, you make me strong.

Mitt hjärta dunkadunka

Ska fan baka imon, och plugga, just nu lyssnar jag på maskinen medans jag väntar på att robert ska komma men hinner väl somna. Så ska leta på en film och gosa ner mig. Skönt att man kunde få träffa mimm ikväll då, alla andra verkade ju vara upptagna, lite choklad med mimmi var det jag behövde. Allt blir lite bättre men en bästavän.



dom dissade min kära på idol idag, inte klok dem.


You set my soul on fire

vart på gymmet med johanna och åkte hem till robert efter för att hämta nåt att sätta på sig, då luktar det pannkakor och sylt, men robert var inte hemma så får väl snylta några sen, haha. Nu återstår endast plugg plugg plugg och dusch och mat och paradise hotel sen sova! jag är så jävla glad för redovisningen idag, fick sån mycke beröm, älskar lärarna, dock har vi redovisning nästa vecka på engelska och svenska och kanske håller på en timme denna gång. Ska sätta fart.



lyssnar på musik varje dag, vad skulle jag göra utan musik.

You can, You will

sitter här och haft redovisning, hatar min reflexer, hur fan kan man börja skaka när man är klar, jag villl få bort det, måste redovisa mer. Kom till skolan i dunjacka imorse, så sjukt skönt, ska sova på den i tåget/bussen påväg hem sen, men är i skolan nu för att plugga lite, men inte så lönt när man inte hittar nån information om laura ashley. Blev tacobufe i skolan idag fast det stod lapskojs så det är en liten överrasknig men som vanligt så tar man förmycke av nåt, och det blev lite för mycke rödsås, så starkt som satan. men hade iaf inte sönder brödet den här gången och min tallrik var renast när alla hade käka upp. råka göra illa fingret så sitter och försöker att inte få blod nånstans på kläderna. Fis och bajsnödig är jag också men orkar inte gå på toaletten, så istället så knäpper jag på knight and day och ser slutet tills cilla kommer. (hon kom nu).



fanny på donken för några veckor sedan.

Darling come home

nyss käka toast, kollat på paradise hotel och skriver sms, väntar på att roberts träning ska sluta så jag få hålla på med hans nya frisyr. Sen så ska ja sova! så sjukt jäkla trött, haft case idag i skolan, vi ska ge ett microlån till en i afrika. En massa sakll göras, det ska redovisas på torsdag, önska jag blev lite sjuk så jag fick va hemma och göra klart allt annat, fattar inte att jag inte pluggat idag, jag som borde. Men behövde en paus. Nu ska jag kanske sova, känns som mina ögonlock glider ner. Ska leta på mias jävla pannband också som jag tror är borta, haha.


Fresh air

igår kanske det var en av mina jobbigaste dagar, bara plugg, bråk och missnöje, men sent på kvällen kom det någon som löste allt, samtidigt som jag blir så galen så får ingen annan mig må så bra som du. Blev mest besviken på my frinends, men det som händer har väl en mening antar jag. Chips och godis har aldrig smakat så gott, lär borsta bort smulorna från sängen och sen börja plugga igen. Ikväll så har man ögonen på gymmet.


När det är som värst

inte lätt när det är svårt, igår blev det en sån maximal dag. Robert ringde mig 12 och fråga om jag ville käka med honom på viking och så åkte dit och åt med han, sedan så blev det gymmet med johanna. När jag kom hem var klockan runt halv fem och då satt jag mig och plugga till sex för sedan ringde robert mig och fråga om jag var klar men var ej det, så åkte hem till han bytte om och sedan vart det jernvallen och kolla på alba mot aston, aston vann. Efter det så åkte jag hem och träffade emma och anna, vi drog på nån fezdt men lika snabbt var vi på donken och jag tog mig en varmchoklad, sen kom robert och hämtade mig, vi åkte drive in för köpa chees men mitt i allt fick jag nog av hans gnäll och går ut ur bilen. Börjar gå hem genom stadsparken, har aldrig varit så jävla arg, om jag hade kunna omvandla den energin så hade jag kunna bygga en skyskrapa. Gick inte att lugna ner sig, och blev ännu värre när jag såg han utanför mig när jag kom hem, jag gick in och låste dörren, då åkte han hem. Sen gick jag och la mig. Nu har jag endast hunnit med frulle och tv, ska börja plugga snart, när pappa kommer hem så han kan hjälpa mig. Kanske bio ikväll, eller nåt annat nice i hope.


I will survive

Fattar inte hur, jag läste mitt horoskåp för en vecka sedan och då stod det att jag skulle ha tur i allt, kärlek och mycket pengar, jag vet inte exakt hur jag tänkte mig, hade skuld och små tjafsa med robert hela tiden, men ändå har jag haft en hej del nöjen och pengar, köpte även två saker idag och kärleken funkar fint. Antingen försöker jag få det att stämme med horoskåpet, jag har ju haft bättre gånger med pengar, nöje och kärlek, men det har det stått nåt annat men ändå får jag det till att stämma in med horoskåpet. Vet inte om ja tror på sånt, men ibland blir man förvånad och tror ändå. Men idag så var jag in till valbo och fan vad ont i magen jag haft, bajsat två gånger, tre kanske, vet inte. Men känns som nån sticker en kniv i höfterna och rör om, och nån har sandpapper och trycker ut höftbenen samtidigt som dom slipar, känns som jag ska spräckas när som helst, och de mina vänner kallas mensvärk. Men gjort det jag iprincip skulle göra, chilla och åter chilla, kollade på film med olov och sen åkte jag till robert och nu är  jag här, hungrig som en jävla best, men får väl vänta tills imon, just nu kollar jag på robert när han viker om alla sina kläder efter att han har små gymma lite (han är träningsnarkoman) kan dock vara bra, han får med mig och träna, jag kan nå mina mål. Imon gav johanna förslaget att gå upp 10 och åka och gymma, vi som är lediga imon och jag har inte sovit ett skit den här veckan, fårse, annars gymmar jag senare på dagen. Vet inte vad som sker i helgen heller förutom plugget jag borde börjat på idag men som sagt jag in priotera först, fan också. Nu kom "i'm the worlds greatest" låten på och nu tänkte jag avsluta här.


Dont move on

Sitter och tar förjävligt fina kort, men har ont i magen pga kissnödighet och skratt. Tänkt jag ska sätta gång och plugga, allt skall göras färdigt denna vecka för sen är det nytt block. Vill bara att lektionen ska ta slut så jag kan åka till valbo och få pussa på robert, blir bara kärare av att skriva om det. Har två biobiljetter som jag ska försöka få med robert på, dock i sandviken de suger. Kanske lära mig bli bäst på fifa och göra klart allt, priotera plugget först, låt mig komma ihåg det, snälla.


Utkast från igår

missa kvart i bussen så fick ta prick och sitta själv och guppa i bussen, kändes så obekvämt. Även att fanny satt i bussen fast längre bak. I skolan gick det fort, hade ingen gympa, tråkigt nog också får vi ju använda rättskunskaps tiden som vi vill, så satt och spela robot unicorn attack. När vi skulle gå till bussen så gick vi in på pressbyrån och så stod sophie i kassan och ser bussen åka förbi i fönstret och ropar, BUSSEN!! så vi börjar runa ut sophie i hennes klackar och tappar datorn rakt i backen och river upp strumpbyxorna haha. Vi hann med bussen iallafall och när jag kom hem så lirade robert fifa med kim och brorsan, sen drog jag och gymma med robert och det gick så segt speciellt med den träningsvärk man hade och att man inte hade ätit sen lunch. Sedan åkte vi hem till robert och han skulle leta på sina hörlurar för vi skulle sola och vi satt och diskutera jobb med tanja, hans mamma. Bestämde mig för att söka jobb, ska skriva ett cv och brev, men först läxan och se på halv åtta hos mig.


Att göra det tusen gånger bra

jag vet inte, är jag bortskämd eller är jag bara tokig, jag skiter i vilka som läser min blogg, sägs folk på pappas jobb, mammas vänner, jag skiter i vilket, sandviken kommer alltid vara var de är, jag vill apsolut inte skämma ut mina föreldrar, för jag vet att dom är bäst i världen fast det finns mörkasidor. Känns som mammas fel när det inte finns nå mat kvar till mig men det är de ju inte, förstår inte bara att det aldrig kan bli kvar till mig, vill någonting att jag inte ska äta eller. Jag hatar min sketna familj ibland, eller familj, en viss person, höra din jävla röst i huset, höra vad du säger om mig, och du vet att jag kan höra, kommer nog alltid hata dig. Jag får höra att folk skulle vilja ha lika många syskon, ha en sådan familj jag har, visst det finns fördelar och såklart nackdelar. Jag älskar dom det får inte missförstås men jag klara inte av det ibland bara, är så okonsentrerad, finns ingen att få hjälp av oftast fast vi är så många, jag kan väl också vara för lat för att hjälpa men skulle nog hjälpa om man fick nåt tillbaka. Hatar att lära gömma saker för att få ha det ifred, om jag gifte mig vet jag inte ens om jag skulle vilja bjuda en del, vissa har skämt ut mig så fruktansvärt, sårat mig, fått mig att aldrig vilja komma tillbaka. Känns så jävla värdelöst ibland. Men har mina vänner och att vara i skolan nästan hela dan hjälper, och sen kan jag ju ligga i roberts famn när det är extra hårt, fast dom timmar han är på träning och jag bara är hemma är bara allmänt jobbiga. Snart flyttar man väl härifrån hoppas jag.
















Something new





ska jag klippa mig såhär kanske.


"abal kazim"

Haft matte prov och vill inte tänka på hur de gick, svara inte ens på allt, så ska plugga nu, skulle underlätta med nån som kunde matematik och kunna hjälpa mig, men inget är omöjligt. Var och gymma med robert också, så skönt och vara på spåret igen, skönt och springa på gymme och andas in varmluft än ute och andas in kall och sen tro att man fått sår i halsen och det rinner blod. Kollade på kulturkanalen av nån anledning också och såg en författare och dramatiker ha föreläsning, jonas, han som skrivit ett öga rött, han fångade min uppmärksamhet och sa att man kan använda ett uttryck sen i språkform är "abal kazim", vet inte hur det stavades, men du kan använda de i sammanhang som "nää han var abal kazim bra", också berättade han om en intervju med nas och hur man ska hålla ett föredrag. Det passade ju, vi ska ju har det efter case veckan i skolan. Fast just nu tänker jag bara på annat, sitter och lyssnar på låten ja nyss uppdatera och känner att det inte är lätt när de är svårt och vissa saker man skulle vilja göra om. Ska duscha nu och sen äta och plugga.


Jag tog en kula för dig


Todays

Fick inte en enda jävla kanelbulle idag och därför tycker jag att jag kan klara av provet imon så blir det lite rättvist, men borde inte heller kolla på toy story när jag ska plugga. Men gymade efter skolan och aldrig varit så trött, och ätit dubbelt idag och ändå hungrig, vad är det för fel. Ska tvinga robert att sluta spela nhl nu och mysa med mig istället, sen sova. Skit mat vare i skolan idag också, blev flingor men vi fick ta varmchoklad i lärarnas fikarum när vi skulle kolla på film också fick vi frukt.



karren när vi fick god mat i skolan.

dynamite

i skolan på den där 3 timmars håltimme, haft matte och förstår lite nu iallafall, men skulle behöva ett halv år till, dock är provet imon, så efter skolan ska jag sova och plugga, kanske gymma men kommer väl bli nåt helt annat. Saknar robert redan också, det värsta är att lämna honom på morgonen när han ligger och sover. Men har inget emot att sitta här med cilla heller, sitter och väntar på att caféterian ska öppna, ska plugga företagsekonomi nu också så får väl sätta igång.


Pinsamt jävla kär i dig

sitter hos lina och fezdar hahaha, lyssnar på björnstammen och har fixat mig, men klart så har lina mycke kvar och göra, ska till lisa iallafall och dom andra är väl på gång där då. Förövrigt så har vi kollat på fotboll och degar på monroes, livet leker. Blev inge plugg så blir sitta inne hela dan imon och lära sig.


kill me softly

tryckt i  mig tacos, och robert spelar nhl, ska snart kolla på film och mysa. Men idag så har jag fixa ett halvårs gymkort och sen soalde jag, sen hem och packa sen till lina för att fixa sig, sen hem till födelsedagsbarnet anela. Träffade min köttiga kompis anna och mitt hårdaskal emma, mysigt blev det, speciellt att ligga på annas axel halva kvällen, fast vi spela biljard också, och jag är så stjärna på det. Thats all folks, höres.


RSS 2.0