Stop the train

hejsan ligger i sängen nu och ska strax sova, sedan ska jag fara till stockholm imorgon också, äntligen åker jag från den här hålan ett tag, också har jag fått min lön men ska spara 3000 till utomlandsresan. Så jäklans hungrig fast jag nyss trök i mig en ben&jerrys men ska nog sova och ta en glass på glassbaren imon, ska bli gött. Chingelinkan.


Cofé and some jokes

tja, jag sitter just nu och lyssnar på min älskade oscar linnros, gjort det hela dagen. Sen så fick jag reda på att jag ska på hoffmaestro 18 september med anna och emma, redan över tag, sen så har skitnsnacket löst sig och det är en lättnad men en besvikelse på att det var han, man undrar ju liksom varför. Robert ringde nyss också, och är rätt så full, kommer väl gnälla om att få sova här, fårse om den gode ronja kan vara snäll nog och låta honom. Fan jag kan inte sitta still, mitt ny blivna danske stjärt vill upp och hoppa och tagga till hoffe. Saknar också mine danske vänneh. It's hard. Lön på tisdag också, så ska till stockholm nästa vecka också fyller käraste faster år. Hejs!


it feels like the end

hej förjväligt fint oväder idag, passar mig perffa, ska in till valbo för tredje dagen på fyra dagar. Ska hälsa på familjen strid också och kolla på deras valpar, sen ikväll antar jag att det blir some kind of mys. Igår var vi hos anna i stensätra tills halv 6 typ sen så blev det sommarkväll i gävle, sög som alltid, åt äcklig mat också, älskar sandviken när det gäller ute mat. Önskade så jävla mycket att jag var 18, man har dubbelt så roligt då, mer options. Men ska försöka göra nåt av sommarlovet som är kvar, åka till stockholm iaf, trodde jag skulle vara där typ hela sommarlovet men ack nej. Men nu ska jag fortsätta ligga i sängen och lyssna på oscar Linnros.



True colours

tja är hemma hos anna nu med lina och jennifer, ingen är särskilt pigg och har tagit en powernap för nån timma sedan. Nu ska anna duscha sedan jag, sen blir det att se på skräckfilmen vi hyrde, och kanske der kommer en fördinge hit. Igår så var det lite folk här och vi had a good time, saknar emmäh på dänske, ska rädda dig ur tornet som shrek gjorde, men först måste jag övertala anna och vara åsna. Har varit i valbo idag som alla andra verkar det som, träffade på många igenkända faces. Men dock glömde kärringen på ginatricot att ta bort färglarmet på bhn så lär åka in imorgon och fixat. Nu ska jag bara andas och kramas med tjejerna. Goodbye.

Snyggaste i sandviken.


Want to touch you right now!

tjabba tjena hallå, jag sitter nu hos emma, har kliat annas rygg i några timmar. Sen så stack emma precis ut och gjorde nåt, orkar inte sova nu eftersom jag har planerat att sova hela dagen imon för jag orkar inte med allt bögigt. Men idag så har vi vart till stranden och det pirrar lika mycket varje gång när jag ser dig. Anna, emma och ja la oss i en sked på en filt tills annika kom och hämtade oss. Sen drog jag hem och låg i sängen tills karin skriver och frågar om jag ska till hanna. Då kliver jag upp cyklar till swedbank, gör mig pank och cyklar till ica där emma och anna kommer efter en stund, sen kommer karin och vi cyklar till hanna. Där har dom inte ens börjat grilla så emma, jag och anna cyklar hem till emma och käkar där istället. Sen efter att nästan spruckit några gånger, så har vi äntligen slutat ätit och kollat halft på när lammen tystnar, vi kollade tills emmas toadörr öppnades en decimeter och sedan stängdes, vi satt i soffan hoptryckt tills emmas dadi kom hem och rädda oss, eller det var bara toafönstret som var öppet och orsakade dörrens lustigheter. Det är just allt som hännt idag i princip, nu ska jag vänta till ett och få skjuts hem. adjö, på dänske.

You think you are cooler than me



tjena, vet inte varför men emma älskar min blogg så in i nordens mycket så får väl göra ett inlägg i hennes ära. Hon och jag har börjat snaäcka dänskä, och det är bara bra. Men utöver det så vart det stranden idag. Anna hämtade upp mig vid enen där jag satt och väntade runt 12 tiden i min solstol. Sedan åkte vi till hedåsen och bada och sula järnet, dock fattar jag inte varför jag inte kan bli brown nån gång, funka ju förut. Sen vid 5 tiden åkte vi hem och så duscha jag och cyklade till åsens och köpte bambam som vi b-rudar skulle äta, anna,emma och karin. Emma skulle egeteligen hyra film, köpa godis och fördinge kladdkaka men blev bara icas kladdkaka och grädde, blev fight ett tag men sen kom vi på att vi älskade varandra. Blev potatisgratäng och bea och bambam såklart, sen till efterrätt icas kladdkaka, som faktiskt funkade, men inte tillräckligt för att duga, men alla var så förbannat mätta ändå blev det chips och godis som karin och anna hade kirrat. Vi la oss inne och glode på p.s i love you, rätt sorglig film, men vi älskar att böga oss, iallafall just nu, hännt en del. Sedan ringde ture och där var det fezdt så vi begav oss dit men dom kom förbi karin och hämtade oss iprincip, hos ture spårade robin och lucce, har video, men eftersom min datte vill fuck me in the face så kan jag inte lägga upp bilder eller videos. Men efter några timmar drog jag hem och nu är jag hemma och försöker inte svettas men nja, godnatt nu iaf, så hörs vi! i hope.

Still no pictures

hej jag är hemma nu och chillar till family guy, har ätit pasta och bacon och tagit mig en dusch efter stranden. Det var meningen att vi skulle bada pool hos hanna men blev inte så så jag och emma cyklade till hedåsen ungefär vid 1 och vad där 2. Så var vi förbi vid hemmakväll också och skulle köpa gottigott gott men båda hade glömt kortet, sen på stranden hittade emma sitt kort i väskan, så då frågade vi roberteli robban om skjuts till statoil och så köpte vi chips, dricka och glass. Sen typ vid havl 5 tror jag var emma och jag nästan själv på stranden, var sjukt skönt. Nu ska jag chilla sen blir det grillning hos hanna kanske. Adjö!


GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER! FUCK!



hej niggas jag kom hem från hedåsen ungefär för en timma sedan. Jag har lagat kvällsmat själv för förstagången i sommar istället för att dra ut och käka, men blir väl nån godispåse ikväll eller donken. Men igår var jag in till gävle med emma och anna och var på nån fest, själv festen var inte ens värt besväret att ta sig dit, men tillfället att umgås med tjejerna är värt allt i hela vida världen. Jag måste få värsta balckout när jag sitter och ska skriva vad som hännt, kommer inte ihåg ett piss även fast jag gjort saker, men en del kan jag inte skriva. Men ska chilla nu och så hörs vi.


Your guardian angel

hejsan jag sitter nu hemma hos lina, vi har laddat ner, eller laddar ner just nu låtar från youtube till iphonen så vi kan lyssna på stranden imorgon, jonas kom ju hem imorse från ayianapa så då kom högtalarna hem också. Men idag så sov vi till klockan 6 fast det kan bero på att vi kom hem klockan 8 på morgonen. Sen idag så har vi bara vart en sväng till enen och sen lagat tacos och nu är klockan plötsligt kvart i elva. Men blir ett nattdopp sen sova för att vara pigg på stranden imon. inget mer att säga just nu, adjöken.


i going to take it

hej orkar inte blogga nu förtiden, finns ingen mening med det när man har nåt att göra, men idag är det helt dött, vet inte vart alla tog vägen. Fast jag är dock på dåligt humör, kul att man har vänner som frågar. Saknar mimmi så sjukt mycket nu. Inget varar förevigt tyvärr. Det är för varmt för att röra på sig också, men tror jag tar en promenad eller bara skiter i allt och tar mig en powernap. Adjö!


RSS 2.0