tired as hell

hej din feta fläskmoster jag är svin trött just nu, hade matte på morronen och sen gympa och alla sa att det var bad så jag runa hem och packa badkläder till mig och jane, så dubbelt av allt och ner i väskan och åka till badhuset sen in byta om och ner i basängen jippi! tänka jag tills vi fick reda på att vi skulle simma 40 längder och dom som skulle göra klassikern skulle simma 60 längder, shit pommes tänkte jag men gjorde det och vart klar ganska fort, fortare än vad jag trodde så det blev bubbelpool i några sekunder för den startade aldrig så jag och emma drog upp på 5ans trampolin där två fega killar stog och inte våga hoppa också satt det kanske 10-15 stycken där nere och väntade, så ingen hoppade men jag hoppade först tillslut och alla klappade händerna, haha. Men sen hoppa emma och två chickenbitsen efter en stund.
Sen efter badhuset var det några lektioner kvar och efter skolan vart det valbo på dirrpan och när vi kom dit var det nån bonde som hade gjort nåt så det luktade jössel över allt fyfan hållde för näsan nästan hela tiden men tur var luktde mina händer sött och gott från schampoot.
Men kolla runt i affärerna men hitta bara en kjol och det vill jag inte ha på fredag även ska jag sola lite så jag kan få lite bränna och vara lite färsh och brun men vill hitta en klänning med öppen rygg men finns ingen nånstans som faller i min smak så ska in til gävle imorgon, men vi gick på ikea och käka pankakor och jag träffade robert och putte där inne med.
När vi kom hem så åkte vi till stensätra hämtade laddaren och och skjutsade lillesyrran på träningen och sen till affären, sen hämta vi mimmi och åkte till vallhov men fick åka hem igen och nu sitter jag här och ska hämta lillesyrran från jernvallen strax. Hejdå!


day two at school

hej ett snabbt inlägg såhär på nattkvisteln.
Jag har varit i skolan idag och jobba järnet och fick kakor, kolor, chokladflan och chokladbollar att sälja men om jag fick bestämma hade jag käka upp allt själv, moahha. Jag färgade hårbotten idag och det blev bra men jag ska ju ha tillbaka det blonda men blir bara svårare ju mer jag gör brunt men nån gång så.
Sedan åkte jag hem och robert kom till mig gjorde köttbullar och makaroner till ponken, sen kollade vi på idol och andra avenyn och nu är det strax dags att sussa nattmössa.
Men kan säga att allt är som vanligt nu, inga sura miner hemma och jag kan känna mig säker, inte vara rädd för att hon ska lägga en kommentar. Undrar hur länge det kommer vara, hoppas föralltid men inget förblir föralltid tråkigt nog.

The best lasange in town

Wazzaaap dudes efter skolan så kom annika och hämtade mig så åkte vi ner på stan och fikade, blev lasange ist för våflor men lasangen var grymt god så jag är fortfarande mätt, så god var den och när vi satt på cafet så är det en underklädsbutik mitt emot och det blåste som sjutton idag så ställningen med underkläder på som stog ute blåste om kull och alla underkläder åkte av när hon tog upp den men hon på cafet gick ut och hjälpte henne, sånna människor gillar jag.
Men sen så åkte vi ner på ica och jag hittade lådor man kan rulla in under sängen så vi köpte två st det är bara det att dom gick inte under min säng. Men jag städa rummet och la kläder i lådorna iallafall så får dom stå nån stans. Sen nu har jag bara suttit vid datorn och tagit det jävligt lugnt.
idag tog jag en diskution med eva och jag fattar inte vad hon menar hon sa att jag var egoistik för jag inte sover hemma och att jag är ute med kompisar och att jag lana en bodylotion. Hon sa att jag hade lånat eller jag menar "tagit" mera men när jag frågade vad, så sa hon inget. Jag fattar inte vad jag gör som är egoistiskt det är fan hon och linnea som har varit elaka. När jag sa att jag ville diskutera så sa hon senare och hon sa inte varför men sen när det blev senare sa hon inte ett smack vad fan är det som pågår i hennes huvud jag vet inte om jag ska skita i allt eller om jag ska fortsätta men vad är det jag ska fortsätta med, jag kan ju inte ändra mig om hon håller käften men orkar inte skriva mer för nu är jag störstig så ska ta mig ett glaaaaas saft eller nåt liknande, peace brush


I'm still cool in school

Hej jag sitter i klassrummet och delar papper med machmoud eller jag ver inte hur det stavas, haha. Mimmi gör SO prov i andra rummet och alla andra sitter också vid datorer, vi ska skriva om andra värdlskriget och vi har fått uppgifter och jag har ganska bra flyt måste jag säga. Men efter skolan så ska jag käka dom efterlängtade våflorna som jag tänkt på hela dagen och sen plugga, ska göra prov på onsdag också ska jag göra en muntlig redovisning på en bok (ulrike och kriget). Men ska vi hörs dåååå

it hurts

Jag hatar er för stunden just nu men i själva värket älskar jag er jag fattar inte vad jag har gjort, tycker ni är barnsliga och igår sved det hårt när du kallade mig "mest egoistiska" undra vart jag har fått det ifrån, och även så är jag inte egoistisk jag vet inte hur länge jag ska bli hatad av dig jag vill inte ens vara utanför huset jag vill helst bara käffta emot men hur ska vi då kunna bli sams vad ska jag göra

I just say nothing


Right 17:10

Hej dudes orkar inte snacka om igår, var en helvete lördag, men jonas och lucas kom till mig och sen rille och martin sen så stack dom och lina och jag mötte robin hängde men han till norrsätra gick in med robin på en fest, jag stog som ett fån orkade inte knyta av mig skorna så jag gick ner till lina, och sen stack vi hem, lina drog hem til sig och jag fick ett samtal och nåra sms sen stack jag ut och imorse kom jag hem, duschade och stack till robert, sen åkte jag till american med annika och nu sitter jag här hemma hos henne och garvar åt strippan och bilderna. Men sen blir det lina och sen bio i gävle, ha en bra dag hörrni, piss.

More about it later

bilderna från e's place kommer mera sedan, det här är bara bilder på några av dom sjungande i rummet och en strippa, haha. Men det var förjävligt mörkt. Kolla in www.emmaramic.blogg.se om ni vill se bilder i kvalitet





















partie

hej i fredags var jag i skolan sen hem och sen till valbo med lina, hitta inte så mycke köpte leggings och sen åkte vi hem jag drog hem till mig och duscha och lina till sig, sen hämtade vi henne och åkte till lägenheten dit kom sofia, grymt härlig tjej sen kom robin, lucas, jacke och två killar till, var där till halv 10 då åkte vi till emma och där var det ganska dött fast det var halv fullt med folk sen när vi kom blev det högmusik, över drivt snackade och glada miner... ett tag på vissa, haha. Men sen åkte vi på efter fest till jonas vid 12-halv 1 ganska nice bara att dom kasta tomater i tröjorna sen låter jag bilderna tala för sig själv när dom kommer upp, have a nice night

Change

Tja och hej jag har slutat skolan för en halvtimme sen och dammsög golvet för det var kvistar och proslinsglas. Sen satt jag igång datorn och börjar skriva lite, tänkte plugga matte eftersom det är prov imorron men jag kan även välja och göra det på måndag men vill helst göra det imon så det är iallafall om hypotenusan och jag har glömt helften och vi fick andra SO provet idag och fysik provet, ska skriva om svarta hål, jag är faktiskt intreserad av det om jag ska va 100% ärlig. Jag har nån rymdbok här hemma som jag fick i present när jag fyllde 10 kanske. Men jag är lite ledsen idag också, hatar när saker tar slut, sker en förendring eller nåt, min vardag kommer inte bli densamma men får se ljust på saken, "efter regn kommer solsken", "allt ont har nåt gott med sig" älskar dom talesätten dom får en och bli positiv. Men just nu får jag nackspärr för jag har datorn i fotöljen och jag sitter själv på golvet, haha. Men ska göra annat nu hör av mig sen ikväll kanske, ha det mmm.


My luck

Hej jag testar min tur genom att delta i fokis tävling om ett armband från cocoo, jag brukar inte vinna saker så ofta nästan aldrig, deltar inte heller så ofta om jag ska erkänna så då kan man ju inte vinna men man kan ju alltid hoppas men man skulle lägga ut det man ville och det här armbandet vill jag ha, skulle vara läckert.


Puttin in the ritz

hej ÄNTLIGEN hittade jag låten, har letat en hel dag överallt på sportify, google, hemsidor och youtube också hörde jag den på lindex reklamen och när jag sökte på youtube "lindex puttin on the ritz" så hittade jag, ren lycka. Men den var bättre på radion men här är den iallafall.


Not so much

sjuker det är jag det ska plugga lite nu och sätta på en och en annan film har inte så mycke och komma med idag vi får höras vid när det finns mer intresant så ha det förtreffligt bra.

it sucks

hej igår blev det att åka in till gävle fast jag var sjuk, ville så gärna för en gångs skull kolla på roberts match, jag är en sån som tycker det kan va kul och kolla i dom första minuterna sen orkar jag inte se mer plus att den läktaren vi satt på var skit liten och fick helsike ont i röven. Men sen åkte jag hem och vänta på robert för att han var ju också påväg hem men jag fick vänta till kvart i åtta tills han hörde av sig, visst jag var med joel och jeppe en stund men det kanske var en timme. Ja jag är inte ovan att robert skiter i mig för att han är sur säger han och då får jag skiten för det så igår blev jag så jävla förbannad vill inte sitta och vänta hemma på nåt jävla arsle som inte fattar på sig själv, så this is his last chans. Men vi blev sams men jag ville helst bara slå in ansikte på han och kasta ut han men ändå inte haha ilskan sitter än kvar känner jag. Men ni skulle förstå om ni var i den här situationen själv för jag berättar inte allt som sker. Men sen kollade vi iallafall på ensam mamma söker sen gick vi och köpte glass på hemmakväll och robert var tvungen att köpa mat för han hade inte ätit så blev en kebabo och så hyrde vi den senaste wallander, den sög, men aa så var det med den dagen.




The girl next to me

hallåja och godmorgon och till igår så var den kanske en av dom bästa lördagarna, blev så hungalabungala mycke godsaker och gottigott men jag åt inte lika mycke som jag skulle i vanliga fall för jag skulle ju på bio och snaska popcorn och dricka min första cola på en hel vecka. Men typ 10 i 9 fick vi skjuss av tina och fredda in till gävle och bion var okej inte bättre än den första, lite besviken. Men tjejen bredvid lär fan vara cp eller käkat en jävla portion glosoppa, hon kollade på mig varj tredje minut och hon trodde att jag inte såg heller, jag vill sparka in nylle på henne. Men dom hade nya stolar i bion med mugghållare det var ganska soft. Men när vi kom hem somnade vi direkt och jag mår inte bra, har smyg huvudvärk, förkyld, fryser och är trött men kan inte sova. Ja men vi får höras mera sen hejdå då.

mores up

hej nu har jag duschat, fixat mig och hjälpt med att städa, mitt rum är skit fint om jag får erkänna. Plus att pappa har köpt en ny platt tv till vardagsrummet och den 57tum eller nåt jag kanske har fel men kan kolla sen eller den kanske kommer med på ett kort från idag för vi har kalas för mammsing, älskade mammsing hoppas hon får en underbar dag idag. Men idag blev det fucking bra lockar riktigt nöjd med håret så hoppas det håller hela kvällen men jag är fortfarande förkyld och har lite svårt med andningen vifårse. tjaaaaaaa




just people

hej en snabbis här då, vi har nyss firat robert, tycker det är så pinsamt och sitta med andras släktingar när man inte har nåt att säga. Men ja alla biosar var fulla på Flickan som lekte med elden så får bli inglourius bastards idag och den imorgon efter robert haft dm. Men jag tänkte lite på det för flutna och jag säger fy fan vilka patetiska människor det finns, snackar som in i norden men det dom snackar om handlar om den själv, lite svårt och formulera så ni fattar men ni aa. Jag ska väll borsta genom dom misslyckade lockarna jag gjorde i morse, fast andra sa att det var fint men jag vet att det inte är de, så ska göra det sen köpa nå tilltugg och sen bio och justia jag köpte en tjal, mässa och super härliga leggings can show later. Men vi hörs då hejhå till vår gruva gå

Pink

hello chicks and hulks just nu har jag städat mitt rum och mublera om och planerat lite när vi är klar med hallen och resten. Men jag väntar bara på att robert ska ringa så ska han få sin andra present och en ros om den inte är förstörd vid det här lagret. Men kan lägga upp lite bilder sen om jag inte somnar men innan så lägger jag upp två låtar som jag gillar eller jag gillar nästan allt hon gör, observera nästan. Men hon har grymt sköna videos.




Happy birthday darling


i like that bom bom paow

hej gullfisar idag mådde jag förjävligt, trött som johnblund. Men var på ett mysigt fick, men blev som lunch för mig tog kyckling sallad smarri smarr, sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde fårr en minneslucka men fixade skit härligt gratulations kort och sen hjälpte jag annika gör slingor sen träffa jag joel och vi snacka lite och sen följde han med mig till ultra brun och sen kom annika och hämta mig jag åkte hem och hämta grejer sen åkte jag till robert. Nu ska jag väl sova, har lite huvudvärk. håååååård puss.

let the song speak


Grand'pa ass

Hahahaha, jag älskar skolan med mimmi garvar så fläsket gungar, måste filman nån gång då vi visar hela vår talang. Men just nu har vi håltimme och lunch sen bild och fysik. Sen efter skolan så ska jag på två affärer, mohaha ni får icke veta för det avslöjvar min geniala presse. Men kan visa vad jag har på mig idag, peace grand´pa. Men det är ett par högachinos dom jag köpte igår då också är det ett monkilinne och en väst som är lång fram och kort i bak också har jag en tjock stickad cardigan från carlings med massa mönser och conves och skinnjackan och en fetjävla stjal från gina, fittskön. Tjaaaa




monday's is okey

hej pullor stora som små, hahaha nej men idag skola som vanligt, gick mycket fint vi kollade på en film om hitler på so:n och jag tyckte lite synd om hitler för han verkade så ensam men iallafall efter skolan så bytte jag om, gör ofta det och skulle in till gävle för en presse till en pojke som fyller 18år hade inte alls kommit på vad jag skulle köpa till han men nu vet jag, har två skit bra ideer. Jag köpte ett par cheap mondat chinos till myself gråa och satt jävligt snyggt framför allt. Tjatade på mamma om att få äta på subway hela tiden vi var i gävle men fick inte det, blev ju mycke godare mat hemma, icke. Men käkade hos robert istället, hans mamma gör förtrefflig mat. Men när jag kommer hem tar jag en super hot dusch för frös ballarna av mig ungefär. Men nu ska jag plugga lite känner mig ganska säker men kan inte bli försäker. Ni får simma lugnt, tjaaaaaaao


Acne shoes

what's up dude
jag har fikat gotti gott i dag, precis när jag kom hem så skulle vi fira pappa, käka blåbärsgråttor hela tiden och nån enstaka bulle. Jamsi. Men jag har kommit på när jag städa rummet att jag kan sälja alla mina grejer som jag aldrig använder kanske en gång högst, ärligt.



Ett rosa svea linne
storlek S
100kr



Mina mintgröna Acne skor som jag köpte men använt kanske två gånger, älskar att det är dragkedja men varför ha ett par snygga skor som man aldrig använder.
Det är storleken 38 men passar även en 37.
200kr





daddy it's your birthday

hej idag fyller pappsi år och jag känner mig ganska dum eftersom jag inte hunnit säga grattis än ens plus att jag är inte ens hemma och jag bad bara om pengar och drog, måste hem och städa mitt rum kanske så blir han glad, eller göra nå, för det är försent och köpa nåt för den här stan har stängt hela dagen. Men jag var in till gävle idag och skulle in på blå men dom hade stängt och jag blev lagomt sur men tänkte då kan jag iaf köpa skorna idag men dom hade inte storleken i den färgen och den finns kanske i sandviken men det är stängt så får göra det imorron. Men det blir bara plugg och ensam mamma söker ikväll men brorsan spelar match ikväll och vill ju gå på den men vill hellre ha mvg på provet för måste ge järnet nu. Men vi får höras ikväll kanske ha det glassigt

how sweet is it

how sweet is it diana min lillasyste har tydligen gjort den här


just chill

Tjena luftfisar idag har jag sovit länge och bara chillat totalt, men jag var en sväng till american pizza place också men jag vet inte riktigt var som händer ikväll, är sjuk ungefär har grymt onti öronen och antingen ska jag ut eller hemma och plugga, för jag och mimmi å nåra till klasskamrater ska till en lärare imorgon för att fixa i hennes trädgård så vi kan få in pengar till klasskassan men det värkar inte bli av, för att vara från 9 på morronen till 4 på dagen och jobba i en trädgård i detta skik känns ju inte hundra precis. Men vi får höras senare hur det blev ha det prima skinka

At home now

hej kom precis hem ska kolla om det är några vakna har inte lust och sova nu även fast jag fryser armhålorna av mig men ha en finkväll allihopa.


Inbrott

tja hann inte gör ett inlägg igår så jag drar den lite snabbt, jag slutade skolan och sen gick jag till min faster för jag skulle hjälpa henne och städa bilen men ingen orka för det var så varmt så vi skulle åka och köpa mellis, så vi åkte till ica i björksätra. Vi parkerade bilen och sen så träffa min faster nån utanför affären och stog och pratade en stund sen gick vi inte och köpte det vi skulle tog ungefär en kvart sen när vi gick ut och satt oss i bilen märkte vi ingenting, då när vi kom hem var min fasters väska borta och vi letar och åkte tillbaka till affären och ingen har lämnat in den. När vi kommer hem igen så ser vi att det var ett inbrott i bilen, på ljusadan vid 3 tiden på en kvart. Helt sjukt så nu är saker borta och hoppas hon får ut det på försäkringen. Men senare så träffade jag joel och vi tog en promenad och sen hem till han kolla på brädorna och klappa katten sen drog jag hem och kolla på idol somnade och vakna av att min robert kom och vi hade ett litet pusskalas och sen somnade vi.






Poooop

hej face'ssssss ja skolan fint, ska plugga men kollar på idol right now. Men idag var jag in till gävle med robban och käkade på subway och sen in till valbo och kolla om sladd till datorn och tv'N. Men sen så åkte robert på träning och jag kollade på fotboll med älsakde faster. Nu är jag hemma och ska strax trippa till robert och myspysa FIS

At home

hello brudar och grabbs har haft en lektion, känns som jag har feber och är hemma nu och käkar frukost ska strax tillbaka till skolan och ha engelska, vi kollar bara på film idag. Men sen efter lunch äre skofoto och hoppas jag blir skitsnygg, har inte blivit så jätte nöjd med korten åren innan. Men ska göra annat nu. tjaaaaa

Make me a star

hej det här är en låt


surprise

hej på er efter första inlägget, så kom robert till mig och han undra om vi skulle ut och käka, jami såklart jag vill. Men först till min secret jag har tagit hål i örat, övredel. Men alla sa att det skulle göra svin ont, men dåligt krydd alla hade, sved bara så tack för dom som lät mig nästan skita på mig i stolen. Men det blev urtjusigt iallafall och sen gick jag och käka med robert sen så var han tvungen att skynda sig hem för han skulle ha träning och jag skulle följa med mammsin, annika och diana till valbo, jag försökte ge diana råd till vad hon skulle köpa för hon ska ha det på skolfotot i morgon. Men själv köpte jag en over size stjal och ett par glasögon. Jag vet inte om jag ska ha det på skolfotot men vi får la se. Sen när jag  kom hem var det inte långt kvar till idol time och andra avenyn. Robert hann komma precis till mig när det hade börjat, jag kanske redan i första pogramet hittat min favorit. Sen efter andra avenyn så drog vi hem till robert och jag plugga och nu sitter jag vid datorn och han pluggar, men ska strutta runt lite till på nätet här och sen sova. hej på er tuffisar




damn secrets

hej good people
imorse så låg jag i en halvtimme ungefär och kolla på när robert sov, också igår kväll satt vi faktiskt och läste ist för att kolla på filmen vi satt på, men vi slutade kolla strax efter vi hade ätit upp glassen. Läste lite biologi och min bok "kort kjol" för inget går upp mot en god bok. Men skoldagen var som en skoldag ska va. Men vissa saker som man bara inte är sant eller saker som bara inte sker, sker och är även sant. It's unbelievable. Men jag har dans idag men den är stamtidigt som Andra avenyn och Idol idag, biff problems. Jag ska även kanske göra en liten hemlighet med mig själv idag som ni kanske får reda på sen. adioooooos

a little bit of little ronja

heeeeej din tjej och kille
men idag kom jag lite sent till skolan bara sådär 5 minuter för jag brottades med robert i sängen och sen lära vi göra ordning oss han skulle ha nåt med körtkortet idag nåt prov, eller aa jag kanske missuppfattade men nåt var det. Jag själv hade en bra dag, ganska lugna lektioner men håltimmarna år så jobbiga. Jag och mimmi stack till stan efter skolan för jag skulle kolla vad det kostade och tatuera en sak på armen, men det var så skumt i affären så vi gick ut. Sen ringde vi efter skjuts och åkte hem till mimmi och sen drog jag till annika för att kolla på en film jag inte hann kolla på igår och nu så lär jag plugga sen ska jag sova fram tills robert kommer hem och köpa ben&jerrys. Men här är lite kort jag hittade



jag och den tuffa boaormen, bois.



me and the gang. Var uppmärksam om att killen längst ner var tvungen att visa ögonbrynen en gång till i kamerna eller så fick dom inte plats på det andra.



Vänner från skitålderna den gamla goda tiden, och lillesyrran längst fram.

Sweet dude

Hej jag har bara slappat när robert åkte till sin daddy och ja käka lite söndags käk sådär pizza ala godis, fortfarande sugen på kladdkaka och godis. Har haft en sån vecka när jag har varit dubbelt så sugen. Men ja jag har kollat på hannah montana, hahaha och cheeta girl också nån till film men jag har fastna för den här låten från ja Cheeta girls. njut


08:53

hello dude, jag vaknade 8:30 ungefär och här sitter jag nu kan inte somna om, och vet inte vad jag ska göra vid datorn för jag kan inte sätta på ljudet för robert sover. Men idag hade jag tänkt och plugga, beror på vad robert har för planer, han kanske skulle till sin pappa. Men annars är det glada laxen med mig och nu har jag inte mer och tilllägga men kanske gör ett inlägg senare som har lite mer att berätta. Ha det förjävligt bra

to fresh to fine

hej dudels ja jag var till tandläkaren och hade inga hål eller nåt, var jätte fint bara att jag fick flor på tänderna med banan smak och polering, kände mig något fräsh i munnen. Sen var det tillbaka till skolan och loda runt, hade språkv och sen SO kollade på en film om det första världskriget. Sen så tappade jag bort  min nyckel eller nån måste tagit den, så fick dra min fucking jävla cykel enda hem och sen satt jag mig ner och tog mellis, väl förtjänad. Snart ska jag träffa babe och just nu kollar jag på hanna monathana, älskar pogramet dont ask why. Men orkar inte skriva mer nu så tjolahopp


Just for Me

Här är min stjärna, vi var på ett fikilifik eller man kunna äta mat där också, älskar alla sidor av han specillt dom han inte visar så ofta, bara för mig om ja siger så





something you like

Hej alla gummor och gubbar här är vi på ute på en liten promenix och pluppar runt. Men det roligaste kommer aldrig med på filmningen för att jag kommer på att filmna efter. DET ÄR I SLUTET DE ÄR FETAST


L for the way you look at me

tja godie ska precis börja baka chokladbollar. Tänkte överraska robert med det när han kommer efter träningen men han är en sådan som ibland kan käka onyttigheter och ibland apsolut inte. Men gick till skolan i morse och dagen gick fint käka lite magnum mini hos mimmi på håltimmen. På språkvärkstan så hade vi skrivit beskrivningar om sig själv i tredje person också ville hon läsa upp lite ur nåras beskrivningar men min ville hon läsa hela inför alla, det kvar kul att hon tyckte om det jag hade skrivit men lite pinsamt när man ska beskriva sig själv och dom andra fick höra. Men sen efter skolan så fjanta ja runt med mimmi en stund, kastade en fräsh binda på henne och lite sånna saker. Sen så tog jag sällskap med jane till robert också tog jag cykeln där ifrån och cykla till ultra brun och solade lite, var ganska skönt sen cykla jag hem och man lär gå in med jackan och skorna på sitt rum och klä av sig för vi gör om hallen nu och ska måla lister vita och nya dörrar men just nu är det linnea som håller på med sitt rum. Det blir skolfoto nästa vecka nån dag och vi har SO prov på första världkriget, ska plugga idag hade jag tänkt vill få MVG i det. Jag har gjort flera videos men ska lägga in dom sen och vad händer i helgen? jag var sugen på lite partie men när det kommer till kritan så finns det ingen ork, men stockholm kanske? för en dag, äta gott och shoppa lite med sin kära pojkvän. Utomlands redan värkar vara så långt bort nu, mamma vägrar låta mig åka själv med robert för hon tror att vi ska börja bråka och jag brukar oftast gå iväg(hem) när jag bråkar med han eller nån annan. Inte en chans att jag bråkar med min älskling i paradiset. Nu ska jag väll kila vi hörs imorgon, pöss.

helo candy

tja godis
idag var det skola, as nice, hade inte en lika rolig dag idag men det är alltid som en fis i fisriket när man är med mimmi. Våran humor är en anorlunda sort, tro mig den är det men dom flesta skrattar åt oss när vi snitzar runt. Jag fick ta bort klippet p.g.a en sak men kommer nog ett roligt sen igen. Men just nu så kollar jag på tv och utnyttjar våran box och kollar på extra kanaler, väntar på tacosen som ska bli klar. Men efter skolan så drog jag hem sen till robert och sen åkte vi till valbo och jag köpte mina höst/vinter skor, men jag är lite osäker för jag kunna både ha 37 och 38 och satt lika bra men tog 37, men kommer nog åka in och byta storlek. Men sen blev jag hem skjutsad och käka upp min marambou med bubblor och sen ska jag träffa robert igen ikväll. Men ha det fett med tjockt nice. bye


spice girls

hej alla, skoldagen var okej har inte skrattat lika fult nånsin som jag gjorde idag, kryddar ronja eller. Men vi gjorde videosamtal med folk, men bara anna, adam och joel som svara när man ringde. Adam som jag och mimmi inte sätt på ett år ringde vi och gjorde fula miner och han filma på sina ögonbryn och på sina vänner. Men sen så på bilden knäppte alla kort på varandra, jag starta det. Men knäppte bara på dom coolaste i skolan och alla är modeller.






RSS 2.0