For a planet far far away

Tjabba jag sitter hos min faster på lunhchen och glor på iphone på datorn, kanske jag blir en lycklig människa. När jag skulle till roxy så kom emma och anna förbi och gav mig en present, en cheesburgare. Men twilight filmen var very good och garvade vid några fekvenser, dock fick jag fördelsebarnet sitta på kanten. Sen så åker robert till stockholm imorgon och vi är fortfarande osams, hatar att bråka med honom, mår så jävla dåligt då. NU ska jag kissa och bajsa sen så ska jag kolla facebook och svara på mit sms, adios amigos.



           


I hope for tomorrow

Hej idag fyller jag år och haft den värsta fördelsedagen, grät sönder ungefär, fick fixa min egna kalasmiddag för morsan fick ett fästingbett och mådde dåligt, pappa hjälpte mig dock. Men mimmi kom och rädda mig, vi åt tårta och maten jag hade gjort. Sen nu ska jag på twilight med tjejerna. Bråkat med robert också, som fan, han hejade inte ens när kan åkte förbi mig. Värsta är att alla tror han är en jävla ängel, och jag ett svin, men jag är van, har liksom en i familjen, och därför att denna familjemedlem inte kan sköta sig så fick inte jag nån iphone. Jag får aldrig en chans, fick en kronancykel en gång som blev snodd tyvärr. Men ska jäsa sen fixa ordning mig om jag orkar och vi hörs. dödsdömda dag!

No picture now, its coming later



Tja det är sol ute så blir inge dator, plus att jag har to much to do, älskar mitt liv just nu. Vet inte vart jag ska börja skriva om vad jag gjort men på midsommar var jag i högbo med mycket folk men polisen kom dit. Sen så tog jag, emma och lina nattdopp och alla herjade runt. Sen så åkte jag hem och sov till min förvåning. Men på dagen innan så åt jag med familjen och sen åkte jag med robert till hans pappa och åt på kvällen.

Igår så vart det napoleon mat, bara älskar napoleon. Sen så var jag ut i trebo och var ute och gick med albin. Sedan så täffa jag emma och anna och chila i högbo och tog nattdopp och slutade på vårt favoritställe, vårat godaste.

Idag så har jag legat på stranden hela dagen och ätit voffla med grädde och sylt, och sen blev det tre glassar innan jag blev nöjd, sen cykla vi hem och jag hem till mig. Nu ska jag ut och äta. Ska jobba imon också, vill verkligen inte stå och svettas i sport bh medans alla är på stranden och svalkar och steker sig. Men lätt värt det.
Hejs.



Day'n'Night

hej på er glada jag behöver all positiv energi jag kan få. Men igår så var jag på jobbet sen vart det film hos mathilda med tjejerna, men fick ta en vända till hemmakväll och på vägen träffade jag joel och axel och körde på joel nästan, det var roligt. Men fick sällskap av dom dit, så stod anna troget där och väntade på mig och så fick jag handla mitt gotti gott gott, sen cyklade jag och anna till mathilda. Kollade på tv och skratta, sen var jag tvungen att cykla hem för skulle upp och jobba igår, alltså idag då.

Men idag så har jag jobbat, det blev tårta på jobbet för nikko hade fått körkort, men dock orkade jag inge tårta. Sedan vart det hem och valbo, var där inne nån timme sen nu har jag vart hemma och ätit kycklingsallad för tredje dagen irad. Annars så ska jag åka och hämta en sak nu sen så kanske det blir fest eller bara lugna puckar.

Fattar egenteligen inte vad som pågår, vad håller du på med. Du är precis som en annan just nu, samma jävla sak, känns som det upprepar sig.


En tant på stan, en tyst indian, jag luffsar fram som en gnu!




hej alla fans, jag har kommit hem coh trök i mig en macka med philadelfia bara för att vi hade det hemma, så jävla mätt. Men jobbade idag och har aldrig varit med om äckligare dag, trodde jag hade kryp överallt när jag kom hem och vi vara bara två idag, david var och operara sig. Men ska komma två nya, hoppas jag! sen duscha jag länge när jag kom hem och sen så träffade jag gummorna på viking och vi åt, men kycklingsalladen smaka bajs pga för dom har bytt kyckling, hoppas dom byter tillbaka. Vi drog till donken sen och ica, sen hem till karin och somnade nästan, så mysigt var det. Sen cykla jag bara hem, nu är jag här och ska hopp i säng. Jobb imon vettu! tjao.



Alors on dance

Tyckte ni borde få veta. http://fuldans.se/?v=ixsaxutaqa

Hold your head up high

abou jag sitter i sängen och snorar och har lite mindre ont i halsen nu, men det var det värt. Brorsan fyller år idag också så ett stort grattis till honom. Igår så vaknade jag upp tog mig hem och sedan började jakten efter dagen, satte igång datorn och började snacka med ture om vad man skulle hitta på och sedan drog vi igång nåt i högbo. Sedan åkte jag in till valbo för att leta på ett par shorts och kom hem med två, träffade efterlängtade mimmi där också, också johanna och lina. Sedan åkte johanna och lina med oss hem. När jag kom hem så åkte jag och annika och åt malaysia, var så gott men blev så mätt. Åkte sedan efter det hem och började greja, och sen cykla ja till lina och väntade på att dom skulle bli klar, men vi fick skjuts ut till högbo sen, men svängde förbi ica först för some candy and chips. I högbo var alla där redan och vi satt runt läger elden, vi började käka chips och samt godis, kunde inte vänta. Sen så satt vi igång vattenpipan och sen kom grabbarna efter ett tag. Vi beslöt oss att åka till mcdonalds som vanligt och tog oss hamburgare och glass, sen så träffade jag robert där också. Vi skrattade åt anna ågren larsson hästtand, eller jag mest men efter nån timme så cyklade vi hem i regnet, och fick åka förbi lina först för att hämta cykeln. Men efter många omoment så kom jag ner i sängen och sov till lite före tre idag. Kanske ska sova mer nu, ska ju upp och jobba imorgon. chingelinkan chingelinkan chingelinkan.


http://www.whocaresitsonlyfashion.com/

godmorgning igår blev det inte som tänkt men oftast blir det så, jag var i valbo och köpte två cardigans och fick en tisha. Efter det så åkte jag och annika och åt på napoleon, så sjukt gott men min varmrätt kostade 156kr, sen blev det ju förrätt och efterrätt. Men sen blev det hemmabio hos robert och massa candy, sen kilade jag hem. Justia min mobil funkar i princip inte och jag blir ledsen. Sen idag så kom jag in på läckraste bloggen, kika in själv,http://www.whocaresitsonlyfashion.com/. Ska kolla på match så goodbye.



Darenight in town

hej där är hemma och är meningen att jag ska sova, men det sket jag i. Jag har jobbat idag och det gick bra men var varmt, väldigt varmt men tillslut blev klockan 4 och jag fick dra mig hemåt. Hemma så duschar jag och sedan drar jag ner på stan till american där emma och armin sitter, snackar och vi kilar till donken efter en milkshake. Runt sex eller sju så åker jag hem, väntar på mat men såklart fanns det ingen sås så frågade johanna om hon ville dra och käka, och vi drar till jensas och äter oss mätta, vidare till krysset där lina kommer och sedan lisa och ellen, vi ska börja med våran darenight och första uppgiften vi gjorde var att sjunga nationalsången på krysset. Sen så fick jag beställa en cheesburgare utan kött, citat "jobbigt och vara vegetarian", lisa "när man är sugen på donken". Sen så träffade vi det andra laget, lisa, dessi, rebecca, frida, emilia och sen försökte vi slutföra resten av uppgifterna tillsammans och sen kom sophie, dessie gick dock in på statoil i underkläder och bildbevis finns på facebook, orkar inte koppla in mobilen i datorn och lägga upp, får gört en annan da. Men ska sova nu, adios amigos and sleep tight.


happy birthday ola for your 80 years!

Tjabba, som sagt har jag inte tid, älskar att inte ha tid. Men igår så var det jobb och efter jobbet så vart det chill och powernap, sedan norrfly again med putte,matte,kim,sebastian,lisa,lina, robert och oliver. Kom hem vid tre på natten och klockan sex var det upp och hoppa och jobba.

Idag var det chill med sol och jag fick bonbränna som jag tycker ser så snyggt på joel, men på mig ser jag ut som en gumma. Morfar fyller 80år idag så vi har ätiti smörgåstårta, ätit vanliga tårtor och ska grilla bambam ikväll, samt fanns det godis, chips och spirt, öl och cider. Finns några som är full, och morfar fick en 4 liters whisky, har en bild jag kan lägga upp sen, men nu ska jag bajsa. tja!


Just look what we have done

hej hej, har inge tid för det här, och precis så jag vill ha det också, vill inte ha tid att sitta hemma vid datorn, men ska egenteligen sova för några timmar sedan, hade min första jobb dag idag, gick bra, var segt i början men sen släppte de och de rullade på, förresten den som inte dricker kaffe får kuk i röven i fikarummet, hur skön personal är inte det, älskar sånna, omogna och roliga. Dock var detta jobbigare än vad jag trott och dåligt betalt men det lönar sig när jag fått min lön.

Efter jobbet chillade jag och senare på kvällen så träffa jag anna, emma och karin vid kb sen cyklade vi till emma och träffade mathilda, emma, lina också kom armin. Vi smoke some waterpipe and talk alot, about everything, sen hungra ja ihjäl och vi åkte till donken och satte oss, åt och sen blev klockan så jäklans mycket så fick åka och hämta grejerna i lägenheten sen åkte jag hem och nu är jag här och måste nu sova, men vi hörs, adjö.


im going to die young!

Tjabba, vaknade imorse och tog det lugnt i sängen några timmar sådär, sedan åkte jag till robert och kollade på deras hundvalp och den var söt som en kattunge, men orkade inte leka med den, trodde jag skulle somna. Men gick därefter hem och bara chilla, kollade på en film och åt frukost vid 3 tiden. Nu ska jag antingen gymma, sola om lina svarar, eller så ska jag gå ut och gå kanske, ska ju jobba imon så måste va pigg, måste dra och köpa energidryck. Hoppas det blir svalt väder imon och ingen sol.


They are days when you dont have any time



hejsan, har dock inte en sekund till detta men känner att jag kan ju inte överge den helt, därför vet inte jag när jag skrev sist men orkar inte kolla inläggen heller, men skolavslutningen gick fint, jag grät inte men andra gjorde, sedan dorg jag hem och fika sen drog jag till anna, käka och så, sedan åkte några till lisa och festade där.

i torsdags var det också fest, kommer inte ihåg vad jag gjorde på dagen men var med emma och anna och sedan träffade vi ju folk såklart och käka på donken.

igår så var jag på roberts studentmiddag och hade allmänt trevligt, sedan var jag med lina och johanna och vi hade sleep over hos mig.

men nu ska jag åka till lina och sen till johanna för make some tacos. byebye!

Your sex is on fire

tja, jag har inte kunnat sova på hela natten som var, dock somnade jag till en film vid ett kanske sen ringde robert trettio gånger sedan kom han hem till mig, vet inte när, sedan vaknade jag klockan 7 av att mimmi ringer och jag hade ställt klockan på åtta så då var det ingen mening att sova igen så låg och halvsov tills 20 över 8, efter nån halvtimme drog jag ut och fixade en grej sedan när jag kom hem fick jag väcka robert också var vi tvunga att åka hem till han och hämta en bh som man bara sätter fast så man kan ha öppenrygg som jag har på klänningen, men bhn fanns inte. Sen när jag kom hem surade jag ett tag sen åkte jag och mamma till lindex när dom öppnade klockan 10 och köpte en. Sen var det bara att fixa resten, linnea fick sminka mig och sedan skjutsade annika mig till skolan och där mötte jag mimmi, sen så fikade vi med klassen och carina sa nåt om alla och efter ett tag började hon gråta och några till i klassen. Men sen skulle alla börja röra sig till kyrkan och några gick och några åkte bil. Sedan hade vi skolavslutningen och fick betyg och int var det så illa, kunna varit bättre på många ställen men var väl bara min lathet just då, ska plugga som fan sen när jag börjar gymnasiet. Fast nu är det sommarlov, och nu har jag ätit tårta och köpt bambam till ikväll. Im going carzy tonight and tomorrow and the day after that, måste få igång sommaren, fast det ska börja regna ikväll men det gör inget, mysigt och mysa med tjejerna. Ska nog skita nu och ta mig en macka sen, vi hörs.





You remember me when the sun moves



Alltså jag vill inte, vill börja grina, vill alltid ha det som den dom här två sista veckorna. Visst jag kommer skaffa nya vänner, träffa nytt folk i mitt liv, men dom har inte sätt mig ful som stryk i fyra år inte sätt mig vacker heller, dom människorna känner mig inte, och jag vill hellre gå ett år till med just dom jag är med nu och lärarna som tjatar och stöttar en. Men hellre att det slutar såhär, nu kommer jag bara minnas det med leende på mina läppar.


Dont go, it hurts in my soul

hej vet inte vart jag ska börja, jag kan ju säga så att stockholmsresan var balnd den roligaste, vi var på junibacken, sen stan och sedan grönan, åkte typ allt förutom frittfall för det hann vi inte, men emma har alla bilder och får ta dom från facebook sen, kan också skriva mer i detalj resan, saknar det redan.

Men idag så har det varit berännboll på jernvallen, niorna mot lärarna. ja vi vann. Efter det så gjorde alla ordning sig i skolan till klassmiddagen, vi fick massa frukter, potatissallad och rostbiff, skinka och bröd, läsk och till efterrätt glass. Lärarna sjöng också för oss, också får några elever som utmärkt sig på nåt konstigt sätt en rolig grej, såklart så börjarar ola att säga, två som aldrig kommer i tid, ronja och mimmi, så fick jag gå fram och hämta två armbandsur, och såklart var inte mimmi på middagen. Efter det så följde mathilda med mig till vallhov en snabbis och sedan åkte jag med mamma,pappa,maya och kim till valbo och letade i tre till fyra timmar efter en klänning men sen blev det en vanlig med öppten rygg och ett armband.

När jag kom hem så städa jag rummet och bytte sängkläder och det är allt just nu, ska hoppa in i duschen nu och bada i bodylotion och raka benen. Så lär sätta fart så hörs vi, för imon blir jag borta hela natten. tjao


When you're with me baby the skies'll be blue



hejsan jag sitter nu och chillar framför tvn med chips i magen och massa trokadero men det är ju bara så det ska vara. Lite taggad till stockholm faktiskt, tråkigt att inte mimmi följer med så hade man kunnat träffa dani och dom också, men har knappt nån kontakt med dom heller. Har så roligt ändå så det gör inget, finns fler galningar som jag har jag märkt haha. Imon ska jag åka allt och äta allt på grönalund, kommer spy och må illa men det är ju bara härligt. Förutom framtidsfakta så var jag på sif matchen idag med lina,johanna och sofia, var svin kallt och åkte hem när det hade börjat lite på andra halvlek. Sen har jag bara chillat, var och köpte dom nedrans chipsen och drickan, kollat på en film och nu är jag här. Ska vakna kl 6 imon så jag kan piggna till och inte missar bussen imon. Sovdags nu känns det som, cya.


If you never choose it, you will lose it






But if you never try, you never know



Tja nu sitter jag ser och vattendropparna rinna på fönserglaset, bara för någon timma sedan så sken solen och jag var tvungen att ta av mig en tröja för att inte svettas ihjäl. Men så kom jag hem, duschde och kom ut från duschen så var det gråa moln över skyn. Men bra musik på spotify och mjukisar gör det gråaste till det mysigaste. Kände faktiskt för att ligga inne idag och bara mysa i sängen så detta väder passar mig perfekt just nu.

Igår så drog jag och mötte några vid kb sedan cyklade vi till hedåsen, dom enda som var där var ture och tre till, sedan flög det in några efter en stund men det spelade ingen roll, det var ju så dött, ingen drack i princip och jag hade ingen vattenpipa med mig och ingen hade bett mig så det fick man skit för också. Vi beslöt oss för att dra till donken och sen till robin, men som senare blev hos anton i ns.

På donken kanske det var roligast, vi fick en extra cheesburgare och när vi märkte det tänkte vi jaha, vilken tur, sen kollade dom i kassan på oss och karin som ville äta upp den satt och smyg tog tugger haha. Satt där ett bra tag men sen sadlade vi på cyklarna och cyklade till ns.

Där är det lame som satan, vi får styra upp stället lite. Men det rullade på och vi satt mest och snackade, hade roligt där med men för mig och emma spårade det ur totalt, vi lekte elektriska stolen. Efter några timmars kvalitets tid så åkte vi tillbaka till donken och satt där, vet inte hur länge men sen vid två tiden så stack vi. Sedan så skriver ja inte mer.

Det var en kväll av alla kvällar men imon blir det stockholm med skolan, ska ta vara på tiden så mycket jag kan, vill inte lämna klassen, skolan, kommer stå och gråta på onsdag. Vill inte sluta nian, bli minst på en skola igen, bry sig om vad man har på sig och kan inte bara vara allmänt flottig. Det är väl vad så kallade livet är men ska klicka fram en film nu och torka tårarna. Hejdå.


Can you dance to this


We dont speak no americano

Tjena, sitter på broders dator för man var så snäll och lånade ut mobilabredbandet igår till andra broder. Nu snackar kvällens aktivitet, det ska vara nåt på hedåsen. Men måste in till valbo idag och köpa skolavslutningsklänning, alltid blir det så, ångrar att man inte köpte när man var i stockholm, blir såhär varje år dock när inte mamma köpte bestämde en till en längre. Vill ha en turkos för det är så otroligt vackert till solbränna, ett av min mammas tips och hon hade rätt, det är läskigt hur rätt hon har om allt ibland. Kanske var hon som jag och redan lärt sig av misstag och succé. Ändå gör man tvärtom än vad hon säger oftast, haha.


Four toats

Nyss varit på kommisarrie späck, den får fyra av fen toast, för dens seriösa och trovärdiga handling, på pricken likt dagens samhälle. Förövrigt kanske inte denna fredag var menad att ronja skulle ut och parta för inte en jävel svarade tidigare och nu ploppar alla fram som ogräs och ena festen efter den andra, whata fuck is this. Var i stugan idag och chillade med mormor och morfar o annika, bjöds på loka och mazarin men hatar dock mazariner, eller gjorde när jag var liten, sen dess har jag aldrig velat ätit dem. Sen så har jag ätit en kladdkaka och kollar på så ska det låta och haft handen fast klistrad vid telefon. Men nu ska jag kolla på kick ass eller ta en promenix. Adjöken.


I need a dollar, a dollar is what i need, hey hey





Its just so damn fucking beautiful.

Under four years and aother more!

Tja jag är vaken och hungrig men dock på endast kall mat, en iskall sallad från aldos skulle vara perfekt, tyvärr så är det monligt idag, vill till hedåsen och doppa mig. Men fårse hur det blir, ikväll så blir det väl en rakarns fest, dock var det ju nåt i hofors och jag är så pank just nu så kanske. Men igår var jag hela dagen i högbo med klassen jag kommer gråta för på onsdag, vill verkligen inte lämna murgån och klassen, byta rutiner och vardag. Det känns min vän. Men igår var det roligt förutom att någon har varit och stulit i min väska. Vi spelade mest vollyboll och garvade mest av tiden. Har också sand i hela huvve tack vare armin. Men icke sa nicke nu skall jag väl chilla vidare och njuta att vi är lediga idag.









orkar inte lägga upp flera bilder.

Hands down, I'm too proud for love

Tja jag skrev hela dagen igår men robert klickade ner allt ja hade skrivit och sen somnade jag innan jag hann skriva nytt, men igår så var vi på stranden hela dagen typ, vi spela vollyboll och bada. Men efter att jag brännt mig vid halv 5 så cyklade jag hem och robert och matte kom och hämtade mig sen spelade vi tennis och leo kom också. Sen bjöd robert på viking och som vanligt fumlar dom till det och man får vänta på ny mat. Men sen blev det bara chill resten av dagen. Var och köpte kvällsfika på statoil också, sen somnade jag när jag kom hem. Men idag var det ännu chill i skolan, vi drog till mcdonalds och tog det lugnt. Sen blev det skolan och väntade på tröjorna och byxorna som vi fick till slut och jag blev skit besviken när min lärare lovat mig vg så får jag g iaf fast om jag gjorde en uppgift så skulle jag få vg, men thats life, väntar på min hämnd bara mohaha. Nu ska jag till högbo och grilla korv med klassen. Have a very nice day.


RSS 2.0