thinking about kids

hej nu har jag kanske gjort fyra inlägg idag men skit i det kommer säkert ta bort nåra sen, Men idag såg jag bilder på en av mina kompisar som jag knappt pratar med längre vet ej varför men den förklaringen får stå för den. Men en person hade bilder på den idag jag blir så jävla avensjuk, kan den ta bort bilderna på min vän, det är min vän inte dens. Justia jag fick tillbaka en vän idag också eller aa jag hade missuppfattat allting och sa förlåt, det är de bästa jag kunde göra, för jag är en sån som kan säga förlåt men vill oftast ha rätt om saker och ting. Jag fick min värk idag och jag har inte blivit sur bara lidit lite men just nu är det fotboll på tv och robert sitter och kollar, vill bara hem till honom och hoppa ner i sängen och lägga mig så tätt som möjligt intill honom. Jag kollade på kort när robert var liten eller aa det hänger i trappen hos honom och jag vill så jädrans ha ett litet barn som var mitt som såg ut som han när han var liten, var ganska brun, stora ögon, liten mun och kinderna såg så mjuka och fluffiga och en pytte näsa. Självklart blir det inte barn förns jag minst än 25 om jag kan bestämma det, men fick bara tanken på att vara mamma och hämta sitt egna barn från skolan att laga mat till och bädda ner i sängen och läsa en saga och se till att den har borsta tänderna. Sweet. Men ska nog rör på mig, arslet gör ont, eller har det somnat. Men klockan är halv 12 och fotbollsmatchen slutar 10 i, så hej på er och vi ses imorgon.

blondaa.blogg.se

haha jag driver inte, skönaste killen jag sett, jag vet inte om han är seriös, han skrattar så mycke så och han är INTE bög. Kolla gärna fler videos på honom så fattar ni vad jag menar. Längtar tills imorron då jag ska visa mimmi. Vi ska också göra en blogg tillsammans jag och mimmi alltså det ska bli lite hullerombuller och det roligaste av oss, om inte ni skrattar så kommer vi göra det iallafall. Men titta och njut.


idol

hallå såg reklamen att strax äre idol igen och audishon är ju roligaste och se, men undra vilken favorit det blir i år, nästan alla hade väl johan palm, men min var faktiskt lars eriksson, älskar rösten och honom.


just today

hej skolan gick fint jobbade som satan på slöjden men det var för att jag lyssnade på musik. Sen blev bioligin inställd så mimmi och jag drog hem till henne och då kom mirian precis hem, henne lillasyster från skolan och vi börja snacka lite med henne och kolla i matlagningsböcker, jag och mimmi sa namnet på bakelsen snabbt och skratta åt vad vi sa för fel och mirian då fisen sa efter oss för hon inte kan läsa så mycke. Men efter det hade vi SO som blev avkortad sen åkte jag hem och sen till annika sen bjöd hon på ficka och vi köpte mackor med oss hem och ja dom var väl 30cm nästan och 15 bred. Nu har jag käkat upp den och gett ice age 3 en ny chans, för ja såg den på bio och tyckte den var kass men nu var den okej. Men alla snacka om insparken och lite avis blev jag att jag inte följde med men jag trodde det var koll vid dörren och att det var i sandviken. Men hade ont i halsen och myste med robert istället, det kommer nya tillfällen. Robert kommer hem strax också ska han väl ut och springa sen ska jag nog åka till han. Men vi hörs av i morron puttefansk.


19:37

hej fuckers, gentlemens and ladies idag så vakna jag och min gomsegos vid 10 tiden och jag käka frukost faktiskt och det var riktigt gott, vi kollade på en film för det fanns inget på tv. Sen senare så skulle robert övningsköra och vi åkte till valbo med hans mamma. Sen så släppte dom av mig så jag kunna hämta cykeln och cykla hem. Sen så skulle robert på match och jag gick med linnea och nisse på den klockan 4 för ingen av mina kompisar ville eller kunna. Vi kolla nästan på hela också träffa jag roberts mamma och anders där också såg man lite face's som man inte sätt på evigheter. Vi kollade på fotboll, sif. Halvlek också när vi skulle gå så kom robert gående in med matte och han skulle kolla men jag ville hem och käka var så jävla hungrig vi pussades lite och sen cykla jag hem och linnea o nisse till hemmakväll. Tog lite musli och youghurt för det skulle bli pizza när pappa kom hem. Just nu så sitter jag och väntar på my heart ska komma hit så jädrans puss sugen speciellt när man kollar på disney chanel med lillesyrran och det är alladdin på gång och dom sjunger just en kärlekssång, haha. Men imon äre skola och jag har sovmorron så underbart skönt. hejpåeeeeer


tonight?

hej idag vakna man vid åtta och låg i sängen till 9 då vi klev upp och gjorde ordning oss för att åka till lager, det var jag, robert, robin, anders, tanja och två kompisar till tanja och anders. Robert köpte två tröjor åt mig och köpte lite grejs åt sig själv kommer inte ihåg. Men sen åkte vi hem sen drog jag hem till mig. Jag är ganska bitter på livet just nu för allt har gått åt helvete, bråkar hela tiden med den jag älskar och känns så nära slutet nu, lät lite fånigt men vad min bästa formulering. Insparken ikväll, vill gå men känns som det inte finns nåt stjäl att gå, för alla dom bruttorna som ska gå är i högbo och orkar inte åka dit för att förfesta när man ändå ska till stan sen. Fårse fårse, hur det blir. Men just nu ska jag kanske trycka på(inte sätta på) en film och bli lite glad. Hejdå!

guess?

giss vem den här dude´n är som kom och hälsa på mig


i hate this fucking day

hej icibici idag vakna jag och gärt lite till innan jag drog till skolan, håret är ju allt för mig näre gäller mig själv. Sen träffa ja mimmsan i skolan och berätta min tragedi och tro de eller ej men hon var lite glad för at det hade sabba sig, för hon tyckte mitt hår var i prefeckt längd och precis så tunt som hon ville ha och färgen va fin som jag hade tidigare, lite förvånad jag vart orka va så avundsjuk så man vill att nån annan ska ha fult hår. Men ahm blir inge festade i helgen med de här håret blir hemma och kanske sova ut och plugga, haha det där trodde jag nästan på själv. Men jag vill plugga men igår hade medi markt premiär öppning och nisse köpte en 42tums tv för 4000kr, ALLA köpte sån sa mamma vissa gick med 4 stycken var. Jadu först till varkn äre som gäller, finns nog ingen kvar idag heller. Ja vi fårse hur dagen blir, min helg är ändå i princip förstörd. Men ha det så bra allihopa.


crying

shit pitt jag började grina, aldrig mera jag färgar ljust, blev gult börja grina så sen nu färga ja brunt igen, får fixa hos frissan sen när jag ska ha tillbaka mitt egna. Fyfan vad jag hatar hår, hatar mitt tappa fan ett kilo såg ut som om min katt låg på bordet och ont i hårbotten har jag. blir fan i att ligga hemma tills det blir bra igen. Ska åka till robert och få lite tröst, hoppas han pussar mig. Hatar mitt jävla hår hur ful jag blev fyfan, vill ligga i sängen hela livet, jävla ugly huvve.

my hair

Hej fettson! jag ska göra om bloggen eller rättaresagt linnea min älskade syster som jag älskar så, fin tjej. Men ska fråga om hon kan ändra text och heder eller vad det heter. Men idag så var det en fin dag, cykla till skolan med jane sen kom mimmi och vi sa hej och sen vid lunchen så käka ja på malaysian med robert, han bjöd den spillevinkeln. Men sen åkte jag till mimmi och hon gick precis ut från dörren, snacka om tajming. Vi gick till skolan hade en lektion som vi fick sluta tidigare ifrån och så drog jag och nu sitter jag och slingar håret blondt, vill ha tillbaka min hårfärg nu. Men kommer ha brun blondt nu sen får jag slinga ingen nästa månad. Jag ber till gud att det ska va fint, jag kan till och med få blir lite snyggare. Ja men jag och robert köpte aldrig en systemkamera eller vanlig kamera igår men ska nog göra det i helgen om vi vill ha en fortfarande, vi ångrar oss i sista sekund typ. Jag sitter och kollar mig i spegeln med hettan och jag lär erkänna jag är verklgen glamorös i den ser lite poppis ut i den men hårbotten gör skit ont för man har ju dragit hur håret i dom där jädrans hålen, jag är extremt håröm och när jag skreck så sa annika "men bit dig i benet" jodu man tackar ska nog ta mig en smakbit, men jag kan faktiskt få benet bakom huvudet, as grymt. Men imorron då så börjar vi 9 i skolan och ska kollapå film fram till lunch? alla nior vi ska umgås och lära känna varandra, man pratar ju inte så mycke under en film men, typiskt om det blir nån lek. Men ska sätta i färgen nu kan visa bild sen kanske. Hejdå rumpnissar!

a holidoli day at school

hej världen oh gud velsigna dem allihopa, haha. Nej men idag var det skola och idag var det invigning av nya biblioteket. Alla fick gå ut på gården vid markan( för er som vet vad det är) och kolla genom glaset på det fina biblioteket. Medans rektorerna prata. Sen klippte dom ett band och det blev trumpetande oj så skojigt, små barnen fårn lågstadiet hade kommit och skulle vara med och dom fick ha sönder alla ballonger också, orättvist. Nä men sen var det lektion och idag så gick barnalarmet två gånger också skulle man gå ut vid mötesplatsen i regnet, sen andra gången skulle alla nior ha möta först med rektorerna och nåra lärare. Men det blev ett slagsmål i aulan och det var inte vackert ska jag säga dig, sket i brallan. Efter skolan så fick jag hämtning och vi skulle sen hämta mormor och sen hem för att vänta på robert och mamma sen skulle vi till gävle, jag och robert gick direkt till blå och sen till subway. Kollar runt i affärer sen ville mormor och annika ficka med oss så vi slog oss ner med en kladdkaka var och mumsa. Senare så åkte vi till valbo. Bara robert köpte saker, har icke nå money. Men ska köpa ett par skor vet inte bara när jag vill köpa dom för dom är för vinter och höst och vi är inte riktigt där än tycker jag. Men robert fick fin fina kläder, fattar inte att jag kunna bli avis när han handla så mycke, det är ju killkäder. Men vi kanske ska iväg i helgen så då får ja gotta mig. Justia när vi kom hem så åkte vi till robert käka och sen till hemmakväll åt godis, jamsi jamsi. hejdå haha.

dance ragga

hej och hallå, just nu har jag kommit hem till robert med blött hår. När jag var i valbo så köpte jag mjukisar, hårspännen och en adidasväska. Vid typ sex så träffa jag johanna  vid jernvallen och kollade på en fotbollsmatch och snacka lite sådär,  var så helvetes längesen jag såg henne. Men vi snackade om insparken det är ju en för gymnasiet och en för högstadiet, men det är ju så att sandviken har detta fina folk som säger att dom ska kasta ut en om man går på gymnasiets även fast dom själv i 9an gick. pajasar. Men strax innan 8 så åkte vi till jogge och hade lite ragga(dansen). Det var mer kompicerad än vad jag trodde, så blev lite svettig iallafall. Men sen så cykla jag hem och tog en dusch och lite youghurt för det var meningen att jag skulle käka hos robert men. Ska väll sätta på en film och krypa ner i sängen. ha det GÖTT!


no time for my blog

tjena gristrynen, det är så läckert, känns som det gått två veckor fast det vara gått två dagar i skolan, så segt så segt. Men det går bra och man pinar sig egenom, därför jag inte har hunnit skriva för jag har skolan sen robert och sen sovit, och igår kolla jag på fotboll så satt inge vid datorn och nu ska jag till valbo sen på träning(perimär dans) as nice. Men käkar lite winerbröd och dricker saft just nu, väntar barapå robert så ska jag åka. tjaråhåhå

oh susie

http://www.youtube.com/watch?v=htStoRmFiPw

får göra sådär för jag vet inte hur man får in klippet på bloggen. Men får fixa det sen


hey dude

heeeeeeeeeey dude
idag så vaknade jag tack och lov. Sen så väntade jag på att robert skulle vakna och det gjorde han, tack´å´lov. Nä men sen käkade vi frulle, blev en mackis och oboy for me. Vi kollade på tv och tog det jävligt lugnt, vi kollade på tyra banks show och det var om den där transvestiten som var med på topmodel också tyras pogram, men hon hade operera sin kuk till en fitta nu också prata dom om det. Hon som hade operera sig hade också en kille och han visste att hon egenteligen var en man men men, man kan inte syra så den kallade looove!. Men till alla som undrar, ja hon kan ha sex! ja hon kan få orgasm och kissa vanligt. Hon som hade operera henne var själv en man egenteligen. Men senare så åkte vi till prix och robert hämta sin innebandyblad och vi åkte hem till han sen åkte jag hem. Sola på balkongen och sen gick jag och klädde på mig å så tog jag en runda och tänkte fixa mobilen men samsung tar inte emot samtal på helger. Så nu ska jag, jag vet inte käka nån lunch kanske och kolla på en film, det blev dåligt väder nu.  

par brillor(skit tuffa)
orginalo da converse
kofta fårn indiska(oceanen)
ett blommigt linnea
jävligtmjuka ljusblåa shorts
ett armabnd



clothes

Kläder




03:32

hej jag säger bara 03:29 kom jag hem. Jag ringde älsklingen för att bara höra hans röst och säga att jag älskar honom. Borde låtit han sova men kunde verkligen inte låta bli. Så ska sova ensam i min säng för första gången på sjukt länge, mer än ett halvår. Har alltid sovit med robert och kommer alltid vilja göra. Men ska ta nå kvällsfika om det finns sen ska jag sova om jag kan. Men vi hörs imorgon gott folk. natti natti

yes you heard me

hej guys klev upp vid 8 och fixa i ordning för vi skulle till skogen med klassen och pruppa, iallafall jag. Nä men vi hade tipspromenad och några andra grejer. Men det blev godis till lunch och min grupp kom på det längsta ordet i en lek eller vad jag sak kalla det. Men jag var grym i hinderbanan och jag hade varit ännu grymmare om jag inte fick sär hjälp av julia, haha. Men efter allt det där så åkte jag hem till storastarka mig och bytte om och sen satt mig vid datorn nu. Så jag vänta på att robert skulle ringa med han ville åka med matte till falun och kolla på innebandy så ja antingen blir det ockelbo med mimmi ikväll eller blir jag ensam. Orkar inte anstränga mig för att göra nåt idag heller, inte sovit ordentligt på två dagar och haft mardrömmar också. Men vi får höras gottfolk.


mojje and me

hej idag var det första dagen i skolan, alla lika fula som snygga och lite mer brun vilket jag gillar, det är min favorit färg på människor. Men vi fick schema och nyckel till skåpet, shemat var sådär och fick ett prima skåp, nummer 120 i markan så vilken vare som hade det före mig?. men efter skolan så vid 1 så följde jag med robert för han skulle klippa sig och sen åkte jag till gävle med mimmi och shoppa lite granna. en tunika, armbarn, leggings, kofta och ettt linne. vi var där till 6-7 ungefär. Sen när vi kom hem gick ja till Annika och satt och pussa på mojje tills hon skulle komma och hämta mig. Mamma var med i bilen och vi åkte och köpte godis till  imorgon då vi ska till högbo med klassen. Men sen käka jag godmat med annika och kolla på som katt och hund och sen åkte jag till robert som nu ligger i sängen och surar för jag ville göra ett inlägg!. men vi hörs. bye








summer is over!

hej idag så gick ja upp vid tio för ja och robbilibobban skulle till valbo och börja fixa mig och när jag skulle sätta på mig den nya elvine jackan så skulle ja spänna den och man kan bara göra det på ett sätt och såklart gör jag det på fel sätt och den spricker, fan vad ledsen jag blev och jag hoppas det går att sy buhuhu!. Men vi fick skjuts in av annika och vi åt på ikea alla tre, köttbullar såklart! sen så gick jag och robert och kolla om skorna fanns på stadium här men det gjorde dom inte så vi lära åka in till gävle men först kolla vi lite i valbo och jag hitta mina höst skor kostade dock 995kr men nu har jag ju en underbar älskling också hitta ja lite annat men jag vet inte om jag ska spara pengarna till lager eller om ja ska kör i vind. Men vi åkte in till gävle och han köpte skorna sen kolla vi lite runt i gävle också och ja nån timme tog det väll sen åkte vi hem till sandviken och sen ner på stan och köpa hans stickor(innebandyklubbor) och sen åkte vi hem till mig och skulle mysa för han sa att jag skulle få bestämma resten av dagen vad vi skulle kolla på tv och så vidare, men såklart när vi  kommer hem till mig skriver putte ett sms och frågar om robert ska med och spela tennis, såklart att han får det för mig, som vanligt får jag vänta hemma och kolla på the hills och my super sweet sixteen. Men mimmi ringer iallafall sen ringer robert direkt efter och vi skulle hitta på nåt. Vi käkar tacos sen köper vi naturgodis och myser, sen åkte vi hem till han och nu ska vi basta loss, skolan börjar på torsdag också. Ska va med mimmi morron iallafall mot kvällen, ska plugga lite så man får igång hjärncellerna och sen ska vi kanske iväg, robert ska ändåså ha sin första innebandyträning imorron så han kommer vara borta på kvällen. Men en jag skriver oftast bara vad som sker för mig på dagarna fast inte det allt för priviata men jag märker att det är bara jag som inte gillar britney spears jag tycker inte hon är så fin och alla andra älskar henne mer än sin mamma ungefär, så känner jag och samma sak med madonna, jag tycker hon är äckligkärring om jag ska uttrycka mig, visst hon kan sjung o.s.v. men hon är fan inte fräsh!. Jag kollar nästan alla möjliga bloggar men när jag klicka in på syrrans så såg jag "new wheels on the block" ni flesta har nog sätt det redan men fy sjutton vad jag garva, måste ses av dom som inte sätt det!. Men hare så bra allaihopa tjao.
Jag har en hatt på mig men den har glidit bak!

no one wants forever

If you want to be alone here with me you must understand my weakness
It's the way that he left me and bereft me of of my love
without a warning without mourning almost yawning
No one wants forever anymore
cause no one dares to try
No one wants endeavour like before
If you want to see the world that's in me
You should know I'll always need him
It's the way that I met him
There's no way that I could possibly forget him like he got me and forgot me
No one wants forever anymore cause no one dares to try
No one wants endeavaour like before
No one wants forever anymore
and no one wants to be there like I know I might have been
No one wants endeavaour like before

damn so beautifu !

23:57

hej idag har dagen bara runnit som sand, klockan var sex och jag hade bara hunnit tagit en prominix och frukost, men robert övningskörde idag och fick moppen såld så nu har mycke cash! men han ska spara allt typ. Bara jag som slänger pengar på bio och käk. Men vi kollade på The hangover och den var riktigt bra faktiskt, försökte lista ut var doug var hela tiden, för er som vet vem han är så fattar ni iallafall. Men packa lite kläder för vi ska till valbo imorron vid 11 och käka sen ska robert handla innebandy grejer. Men vi fårse hure blir iallafall, men robert vet nu kanske vad han ska tatuera för han ska göra det snart, jag vill att det ska stå nåt om mig såklart men han säger  "men när vi gör slut då" och blir sur när jag skojar om det, men ni fårse sen vad han tatuerar på sin body. Men jag ska tatuera en text, på engelska på ryggen eller mitt egna namn, nåt sånt. men vi hörs imorron göllungar!



here he is my lovely boy! har en bild på honom vid sängbordet  i en hjärtformad ram med hjärtan på, köpte den i stockholm när jag var ungefär 9-10 kanske och inte haft nåt i den men det kanske var för att när tiden var inne skulle älsklingen vara där. Han kommer alltid få vara kvar där även vad som sker, baby!


 

when i say jump, you say how high!

hej på er alla. Jag vaknade hos robert vid 10 kanske av att han hoppade i sängen och ropa jordbävning. Sen somnade jag om sen vaknade jag av att han skulle åka, ut och springa med matte(gymma också), sen skulle dom kolla på innebandy på jernvallen. Jag ringer annika efter jag klivit ur sängen och satt mig vid datorn och robert hade precis dragit, ber henne komma och skjutsa hem mig, japp det kunna hon för hon skulle till jobbet vid två. Men innan jag ska hem och hon till jobbet så käkar vi, kenisfood, riktigt gott får resten med mig hem, plus att jag fick en ben&jerrys, jag tog en ny smak, en med bananglass, choklad bitar och whalnötter! hoppas den är god. Men sen blir jag hem skjutsad och tina är där hon hade med sig pajer och jag är en pajälskare men orkade inte få ner nå mer så fick stå över. Satt mig och läste lite sofis mode och SOLO tidningen igen, sen så ringer robert och säger att han kommit hem och han ringer upp mig snart för dom kanske ska kolla på en till innebandymatch och han frågar om ja vill följa med och ja tänker visst okej, sätter på mig kläder, duschar och frixar håret lite, när jag är klar ringer han och säger att dom ska kollapå fotboll hemma hos matte, jippi! aahm dit vill jag inte följa med för mattes lillabror är ett år äldre än mig och gick på min skola, vet inte ens om han skulle vilja ha mig där, känns som jag följer efter robert när han är med hans kompisar, vissa är okej, dom som man träffat nåra gånger och varit med. Ja alla är snälla men ändå. Men det här hade jag på mig idag! Lånade tunikan av syster linnea en med knappar och lång, från gina, och ett par vanliga jeans sköna jeans, en vit t-shirt och och lite accessoarer! och converse då. Men ska kolla på lite film nu och äta min glass med katten mojje.








what do you think?

tjena sitter här och kan inte sluta kollar på massa kläder, som jag vil vill vill ha. Men jag hitta lite favoriter. Nu äre så att man vill inte visa det man ska köpa för då kommer alla andra ha det i sandviken men jag får stå ut, roligt och visa upp och se vad folk tycker. Men jag tänkte också spänndera pengar på robert eller jag vill egenetligen för hans tröja råka gå sönder när vi bråka eller han skulle springa efter mig och den fastna i dörren, plus att han favorit tröja har försvunnit. Men jag vet iaf att det här vill han ha ett par all star skor som jag har rekomenderat kostar 999kr, och en t-shirt för 499kr bara att han ville ha en vit och den hittar jag inte. Kanske blir nån suprise nån dag.

he is everything to me

hej idag har jag pruttat lagom, var in till gävle en snabbis, var där med roberts mammi och anders också såklart robert, åkte förbi marinfestivalen också bara för att kolla, det sög, skit tårkigt, gävle är inget utan cityfesten, så en jävla käftsmäll får gävle för att dom inte hade nåt iår!. Men vi åkte hem och klockan var väll sex halv sju när vi kom hem till robert. Jag cyklade hem för att käka, ville äta hemma för en gångs skull. Kom hem käka choklad och kolla på tv sen så blev det grillat och robert kom sen till mig, vi åkte och köpte godsaker med pappa och lillasyeter. Sen skjutsade pappa oss till robert och vi myste till tv-pogram och vi åkte till ica en gång till sen, vi hade glömt kladdkakan. Sen så har vi inte gjort så mycke mer, men det behövs inte så mycke mer heller, det räcker precis. Robert is everything to me. Men ska nog skölja av facet och sova strax. Men ha det glada laxen nu!

fall into sleep

tja somnade igår ikväll innan jag hann göra ett inlägg.
Men ja käka en snabb frukost med robert och sen åkte vi till golfen i högbo för att käka med annika, nora och diana. Alla tog det käket jag valde och det var nån kyckling file kryddad italienskt och två olika såser men det smakade tomatpure och strimlad potatis som var underbart gott. Men efter vi hade käka så skulle vi spela minigolf(bara jag som ville) men alla ville när vi kom dit. Men det finns djur inhängnad där och det var tre forgetter där som vi matade med gräs eller jag, nora och diana, den lilla flickan kom tillbaka i mig, jag ville klappa djuren och leka på dom nya ställningarna. Men vi spelade minigolf och robert vann såklart för att det gick åt helvete för mig på slutet men kom tvåa iaf. Vi tog glass efter och ficka vid vattnet, men jag orkade inte äta upp struten, så jag mata änderna också, kom så nära så man kunna klappa dom nästan men robert upplyste mig om fågelinfluensan så lät bli. Sen så åkte vi hem och precis när vi skulle gå in till robert kommer matte med bilen för han hade precis klara uppkörningen och vi åkte runt med han och nån till kille. Såklart ska robert til intersport och kolla på innebandy klubborna och han sätter undan två stycken. Men matte och robert ska ut och springa så dom skjutsar hem mig och efter det så kommer robert till mig och vi åker till ica maxi och köper lite naturgodis och jag köper nya nummret av SOLO. Vi kollar på grannfejden och jag läser min tidning och han teori, sen somnar vi efter nån timme eller två. Plus att vi ska måla hela insidan av huset vitt(inte allt men nästan, alla lister, nya dörrar och så) och det kommer bli så läckert, nya tapeter och måla om lite möbler. Men kommer ta ett helvetes tag och bli klar men hellre sent än aldrig.

Men idag så har jag hunnit med frulle och ska till gävle ikväll, så vi hörs senare.


done!

hej hoppsan kaloppsan, vakna hemma hos mig satte på mig den nya jackan och märkte det är ju fan inga fickor bara drakejdor som "designe", mycke dåligt kanske inte värd 700kr äns. Men åkte hem till robert och åt min frukost där till ett avsnitt av fullfrys, sen så skulle vi till trebo för robert skulle springa som vanligt. Men åkte hem till mig så ja fick byta jacka och sätta på mig mjukisar. Vi åker dit han springer och sen plockar vi blåbär till mammsingen så hon ska baka blåbärspaj, men nu är jag ju inte hemma nånting så kommer väll inte få smaka av den. På vägen hem så tappar jag mitt favorit armaband men skulle ändå till robert sen för jag skulle bara hem med blåbären, men hittar inte armbandet på vägen, tänker nu äre kört mitt favorit armband borta föralltid, men då ser jag det lång där framme, skiner som en sol och cyklar på lite extra. Då kommer det en turktjej och drar fötterna och typ stampar på det och hennes lilla turksyster kollar på det som hon skulle ta det. Jag blev så jävla arg, ni vill inte veta vilken rasse jag blev för ett tag, armbandet helt förstört. Ni tänker vadå kunna hon förstöra det bara genom att gå på det lite!?, ja hon var ju fet som en jävla jävel och hårig som en best. Ville slå in panbenet på henne. tar upp det och cyklar ledset vidare till robert och berättar vad som hänt och svär lite till. Vi äter lite nudlar och jag sörger mitt armband, tar en glass efter det också. Sen åker vi in till gävle och kollar lite fanns inte så mycke men nåt man kan tänka sig köpa sen. men vi gick till nån affär på gallerian nian och köpte lite naturgodis som vi käka i väntan på bussen och på bussen. När vi kommer hem går vi till annika och hon skjutar hem oss, så snäll och rar som hon e. Vi åker hem till robert och kollar på paris hilton my BFF och käkar lite mix med köttbullar,krov och spagetti med fin fin ketchup. Sen så går vi upp och brottas järnet, faktiskt roligt och brottas med den man älskar. Nu har vi varit och hyrt film och jag köpte en fanta exotic, my favorit. Det har tagit två timmer ungefär och blivit klar med inlägget men ska kolla på filmen nu, vi hörs!

taratadam

här är bilderna och den fantastisk fina jackan, ska fixa sen men lära skynda och lägga upp dom har brott förstår ni, så hej och ha det bajsbrunt!





Den har kommit!

hej min jacka kom idag, den sitter bra den är snygg och jag blev snygg i den. Längtar efter ha den på mig!. plus att man hittade disel shortsen som man fick av syrran när hon hade varit i greklandos. Men dom är snyggare fram ifrån. Sen vare bara en sköntröja, sen var man klar. Men just nu sitter jag och lyssnar på pitbulls nya låt, iknow you want me. Hoppas den spelas på discona i höst, är lite små på gång till skolan faktiskt. Plus att jag skulle fixa pass idag men orkar inte ta tag inåt idag, ja och robert skulle även fixa frisörtid, men han vet inte hur han vill klippa sig, jag vill att han ska ha halv långt bara klippa topparna och så eller fixa nån riktig frisyr, han hade ju rakat på sidorna och lite spretigt föut, nåra tips på killfrisyrer kanske?. Men ska fixa fram nån bra film nu eller leta frilla åt han, men vi hörs, kommer kanske blier sen orkar inte gå hem och hämta mobilen nu.


the sunshine is gone, again

hej jag är sur och tvär, blir det när jag inte får nån mat, vill helst slänga nåt i väggen men får behärska mig. Dom senaste dagarna har det varit sol så jag har legat på stranden, också så köpte jag ny bikini överdel och underdel iförrgår så blir det sån här sunkit väder idag(ganska skönt ändå om jag ska erkänna). Det var en fotbollstunering på stranden för nån dagsen också ganska kul, men hade varit roligre om man kände nån, det var bara gubbar och ner till 20 års åldern. Ja sen har jag varit med robert och strutta runt, vi åkte aldrig till högbo när det var artister där, för det blev bråk och tårar, men vi blev samms och åkte och köpte godis och myste. Sen igår var det fotbolls match, skulle åka och kolla, brorsan spelar ju. Men jag är en sådan som orkar kolla högst i en halvtimme. Men var där med familjemedlemar och pojkvänner och syskonens kära och nära. Men idag har jag sovit länge åkte hem vid 2 kanske och sen kom robert och vi åkte till honom, ska väll snart hem och se vad de blir för food. Tja!




way out

hej på er fisglisar, imorse så gick ja upp vid 12 och åkte hem till mig med robert, bytte kläder och så sen så åkte vi ner till stan och kolla lite sen hem till robert, sen så spela vi lite "golf" på hans gård och när hans mamma kom hem skulle vi till gävle, det var nån marknad vid läkerolarena. Där gick vi och kolla och jag såg en klänning som ser ut som en som fanns på topshop. Men vi kollade på en kille som åkte med moppe på en lina och det var en trapetstjej som åkte under och gjorde lite tricks. Vi åkte hem till sandviken och käkade på monrose, kebabo i la rulle, as gott men var grymt varmt där inne började löka. Men efter vi hade käka skjutsade anders och roberts mamma oss till maxi och vi köpte naturgodis och sen ville vi promenixa hem, vi gick förbi stan och in på sandegårds och nu fanns tröjan där igen. Vi  gick hem till mig tog det lugnt och gick vidare till robert, där vi kom dit så vare bara en stund tills robert skulle ut och springa så jag cykla hem eftersom jag hade cykeln hos robert och sen tillbaka, när jag kom dit skulle han åka och sprang och jag vänta hos honom, när han kom hem så käka vi godiset och drack cola, till filmen "vägen ut" som gick på tv. Sen kom hans mamma och anders hem och vi kolla med dom, sen så gick vi upp och nu sitter jag här och ska sova nu tror ja. Men vi hörs imorgon hade fint.

not my plan

hejhoppsan, det blev en helt annan dag än ja planera, det blev stranden på dirrpan efter robertsgymande, sola och bada yes men blev kvar där två timmar max, att ligga i sand och svettas är inte min grej men bada, de var skönt. Cykla hem och sem kom robert förbi med bilen för vi skulle till valbo, hitta lite grejer man ska köpa. Men sen åkte vi till robert satt oss på altan och väntade på hemmagjord pizza, jami. Efter att ha käkat ska robert springa med matte och jag åker hem, kollar på disney chanel och cribs sen ringer min boy och vi ska mysa och äta nå mackor med potatissallad och rostbiff. Kollar på film och den tog precis slut, ska sova nu också tror ja. byebye baby!



uppe med tuppen

men sena grappar och sejer, vakna för en sekund sen känns det som jag är alldeles lam i ryggen av nån konstig anledning. Men idag så ska jag nog steka vidare, för orkar inte dra till stranden men ska nog dit till helgen, kanske åker lite längre bort, typ strandbaden eller nåt. Men ringde igår till modekung som jag beställde jackan ifrån och den kommer nästa vecka, då har det fan gått 16 dagar, då kan dom inte skriva 7-10, blir så jävla sur, ska nog inte beställa där ifrån igen. Men blir nog på med bikinin och gå och sola nu men ni hör kanske mer av mig senare, CYA!


my lovely sister

hey sitter och kollar på disney chanel just nu, hur kul som helst, fick reda på idag att vi hade det, plus att Z tv har blivit bättre än MVT tycker ja, men idag så sola ja med syrran på balkongen, hon hade högtalarsak till sin ipod så låg och stekte till fin fin musik. Efter det så hoppa ja in i duschen och sen kolla ja på tv för det är sjukt varmt ute, sen följde jag med Linnea(syrran som ja skrev tidigare)  till sandegårds på stan för att skulle kolla om wesc tröjan fanns kvar, men ack nej den fanns icke kvar, men fick en elvinejacka(blå men ser ut som grön på bilden) och en kommer inte ihåg vilket märke men en lång vit t-shirt med knappning längs ryggen. Tack älskade syster, oväntad överraskning, det gjorde min dag idag. Men sen så när ja vi kom hem duscha ja igen och sen kolla vidare på disney chanel iväntan på att jerry springer ska börja, sjukt roligt pogram, det handlar om typ "sjuka" människor t.ex nån som ligger med sin syrra eller nåt sånt. Men snart kommer robert också, ska kolla vidare nu vi hörs.





take it very easy

tjena mittbena kollar på heybaberiba nu. Har varit ute bara idag och hem en stund. Ja också skulle jag och robert gå och plocka blåbär för skulle bakad blåbärspaj och det blir ju lättast om man har blåbär då, haha ne men blev aldrig så vi bakade chokladbollar istället, så har ätit 10 chokladbollar/negerbollar idag, lite ont i magen sådär!. Plus att nu har det gått tio dagar och min jacka har inte kommit, blir jämt så för mig, när man ska hämta mat att det är fel mat eller att man inte får allt eller om man köpet nåt att dom glömt och skicka iväg det eller att det är nå fel på det. Men sen så börja robert plugga lite och jag kollade på barnkanalen, såg ett gammalt barnpogram som jag bruka älska när jag var mindre, det handlar om nåra barn som skulle till skolan men dom kommer till fel och kommer till en "magisk" skola, det är en tjej med typ punk/emo stil och en tjej med ljuslångt hår(snobb) och två killar nån med afro och en kille men nån skate still om jag ska sätta nåt namn på det. Men sen så blev det bara chill resten av dagen. Blir nåt roligare imorron att skriva om, så ni får stå ut att jag är väldigt tråkig ibland. hade fint!

dagens! ursäkte kläderna men la gensat in dom i klädskåpet efter. det är en zoul tröja, med knappning i bak och på armarna och ett par h&m shorts och vita converse, inge konstigheter.

i'm back

hej gottfolk, äntligen säger jag nu har jag lagt in alla bilder från mobilen på telefonen, ska nämligen starta om den från början för att få mitt internet och gps och allt. Så ni får skriva era nummer om igen eller så får jag dom så småning om. Men ni kan skrolla ner lite så får ni se bilder från dagarna tidigare. Men idag så cyklade jag från robert på morronen efter en frukost på hans altan. Åkte hem sola på balkongen och sen duscha, cykla till annika och när jag kom dit ska precis annika och tina åka för att köpa färg så följer med dom. Sen så åker jag och annika till högbo och äter, vi åt vid golfen och det var riktigt gott, åt nån sallad med kyckling och långa typ brödpommes som man fick doppa i såser. Påvägen hem så åker vi förbi helsokost och jag köper en ny kur för hår,hud och naglar, en som bara är en månad vi fårse om det går bättre. Sen träffade jag robert när jag kom hem, vi tog det lugnt och cykla hem till mig där linnea har anlänt, hon hade en liten gift till mig, gula cheap monday jeans som jag velat haft så länge, blev riktigt glad men sen blev jag avis för alla nya jackor och snygga kläder hon hade, ny ipod och så, men får väll låna nåting nångång hon är ju så rar hon. Men sen så åkte jag och robert och köpte jordgubbar och jag fick en milkshake på donken påvägen hem. Så sen när vi kommer hem till robert så sätter vi oss på altanen igen och sniffar in den sista dagens sommarluft, sen hoppar vi ner i bubbelbadet och sen upp på rummet, kollar på en värdelösfilm och robert spelar, så jag cyklar hem och hämtar ubs-sladden och cyklar tillbaka. Nu kollar vi på film och myser, vi hörs imorron då. Bye!






the end of the day

tja, ska sova nu men tänkte bara dra slutsattsen för dagen, åt lite hos robert kolla på filmer som anders hade lånat, sen så gick vi hem till mig för ja ville ha en chokladboll också drack vi lite fanta sen tog vi en piggelin när vi skulle hem. Nu när vi kom till robert fortsatte film kollandet och emelie ringer och frågar om man vill festa, men en trött filmkollande ronja på en söndag, näe stog över. Men ska hoppa till sängs nu! have a nice sleep!

on my minde

hej jag hade rätt blev lunch på direkten, åkte nämligen till wiking igen och åt samma sak, kycklingsallad med rhodilandsås och vitlöksbröd så otroligt gott. Efter maten så sken solen så åkte hem till robelibobban och sola, spela nåt kasta boll spel, för tennisplanerna var upptagna på jernvallen. Men sen satt jag mig och sola och robert var hyperaktiv så han spela innebandy och fotboll på samma gång, skönt att killen är aktiv men han tränar två gånger om dagen och ska snart börja med innebandyn igen, fast jag bjuder jämt på massa utemat och godis så det jämnar väll ut sig det där, haha. Ja snacka med syrran i förrgår och hon ska jobba i åre i vinter, så ska kanske åka dit på vinterlovet med robert och åka skoter och snowboard. Plus att det ska bli en utomalndsresa nu i höst/vinter, antingen ändrar min morsa sig och låter mig och robert åka själva eller så åker vi med roberts mamma i vinter, men jag vill åka på höstlovet. Så jävla krongligt alltihopa. Men till nutiden så ska jag sätta på en film och mysa i den nya höga och sköna madrassen eftersom det blev dåligt väder och kommer börja regna vilken sekund som helst. Men ja kikar nog in i kväll också tror ja. tjabba habba!

holidolie okey

sweetmorning. vaknade för en stund sedan, vädret är väll okej har inte vart ute och kännt på det än men ser väl sådär ut då. idag vette fan, ta det förjävligt lugnt kanske. Men går kvällen slutade i soffan hos robert med han mamma och anders, till nån film på tvn, plus ost,kex också vare bara vinet som fattades men blev inget, hade nämligen proppa i mig massa glass. Också var det nån som ringde klockan 4 inatt som heter marcelo vet ej varför han ringde men gör inte om det, iallafall inte vid den tidpunkten, somnade om iaf och drömde konstiga drömmar. Men ska tänka på vad jag ska äta till frulle nu, kanske ska gå på lunchan direkt. Plus att min jacka lär komma senast på tisdag, yey. Aja men vi hörs! byebye



i love to kiss you

hej idag är det lördag, yeah som alla andra lördagar åkte ner till stan blev upphämtad åkte till valbo chacka nya shorts två stycken ett par mjukimjuki och ett par jeans eftersom det var sån sol och varmt när man kommer hem börja det regna, tråkigt. Åkte till wiking med älskling och käka, sen hemmakväll och sen hem igen där robert somnade för ett tag och jag fick chans och pussa honom hur mycke ja vill, soft lips har han! jami!, men ska kila nu hare så bra puddingar.


the sms!

hej påer, kolla vilket sms man fick igår då! eeyoo!


RSS 2.0