everybody take it off

There's a place donwtown, Where the freaks all coma around. It's a hole in the wall. It's a dirty free for all.


soccer stars

hahaha jösses, jag kollade på min faster någonting-tavla och såg dessa lappar, jag minns det ganska väl, tänk på vilka man var kompis med då, dom snackar man ju knappt med nu, tråkigt att det ska bli så men dock får man ju nya, haha en del.

Vi var dock fler men tyvärr så sket dom andra som kom på namnet "rosabrudarna" i att vara med sista matchen.





Här har vi hela gänget, emma ramic hetingen där nere i nån teletabis thisa, sen mimmi,johanna och evelyn, mina bästisar i lågstadiet, sedan har vi ju BLONDINEN sophie karlsson. Där nere står jag och cecilia ilar och håller runt varandra, haha och jag med mitt rödbruna hår, jag försökte få tillbaka mitt blonda, det var första gången jag hade färgat brunt.

i should be president

justia när jag var in till valbo för att träffa robert så knäppte jag kort till legget och antagligen till passet. Hehe dom var mycket snyggare i verkligheten plus att det var skit bra, som när du knäpper med en riktigt bra systemkamera, men webbkameran i datorn är långt ifrån en sån, satte.



Connection

Tjena det här var jag igår.








Hitman

Min outfit i måndags, skit skön, måste köra på den oftare.




freaks off

Trött på nirdar som kommenterar anonymt, dom tror inte jag fattar vem det är också, finns dock bara två omogna fjantar som jag vet har nåt emot mig, tyvärr, det växer aldrig upp. Men man kan ju alltid hoppas.

Just nu kollar jag på sommar med göran och ska väl sussa snart, men jag var på shutter island idag och den var bra, lite komplicerad och fattade inte vissa saker, men i slutändan föll alla bitar på plats. Den var bra men det är en film man orkar se en gång. Lite trökigt slut men men. Nu ska jag sova gör mycke, natti natti.

old pic as hell
.



Everyone have a dream and wants to live it



hejsan jag sitter hemma nu på lunchen och tänkte just på lite grejer, men vi hade matte innan lunchen nu och timmen gick sjukt fort, den lektionen brukar vara den segaste av dom alla men jag tyckte till och med att det var kul på nåt sätt, matte kanske inte är så illa iallafall. När jag var mindre ville jag bli komiker först, sen advokat, sen ville jag ha ett eget företag, nu vill jag bli journalist, tror jag. Jag vill helst bli nåt inom media, vill synas och känna mycke pengar, men jag har inte tänkt alls på om jag vill tycka om mitt jobb, men jag tycker det är kul och filma,knäppa kort. Jag älskar ju som alla andra strand,vatten och sol så att bli bartender skulle inte vare helt fel, man kanske inte tjänar multum men att leva i ett paradis resten av livet.

Men back to reality, jag ska till gävle ikv, se på shotter island, dock har en kompis till robert sagt att den var dålig, men alla tycker ju inte lika så. Efter det kommer jag väl tillbaka till sandviken och kanske blir det nåt roligt som händer. chingeling.


Nice with blazers

hej på er puddingar, jag har varit i valbo som sagt och tänkte inte alls köpa en blazer men va fan det var på tiden, hatara nämligen den jag köpte för ett tag sen, den är snygg men sitter som fan på mig. Men blev mycke åka bil idag, först till robert innan valbo, sen valbo sen hem, sen stan i sandviken sen till furuvägen, sen tillbaka till stan sen hem och sen till annika, sen till öb, sen nu är jag inne vid cumptan. Nu ska jag äta så huvudvärken försvinner och mitt humör blir bättre, sen så ska jag kolla på halv åtta hos mig, hehe. ha det mys.


It workt

Den är dock inte bara svatr och vid den har små gråa fläckar som leopardmönster, men det syns inte tyvärr, får ta en närmare titt en annan gång.


Going to the mall in valbo


Black or white

Jag vet den är rätt gamal men fortfarande rätt snygg, jag gillar nog mest den vita, vi går ju mot ljusare tider.


My oder

hejhej jag är hos faster och hjälper henne med flyttningen, im bad, jag hoppa över gympan idag för jag har en sån träningsvärk i armarna, men det är lugnt. Jag ska käka nåt nu tror jag, kanske det som blev kvar på malaysia, sen så ska jag till valbo med tina och diana kanske också följer med. Jag vill köpa en kavaj men ingen ide nu plus att jag hitta mina dream-summer-shorts, har velat ha sånna ganska länge, men ska köpa till sommar'n.

Justia jag fick inte ta ut min paket igår för att jag hade inget legg, jag hade beställt den på mig men köpt den på mitt fasters skort för jag kan inte beställa med mitt, så vi ringde caliroots också sa dom att dom skulle fixa det så jag ska få hämta ut det ikväll eller imon. Blev så lack på kärringen igår i kassan, jag har alltid fått hämta ut fötur nät nån familjemedlem leggitimerats sig men icke sa nicke, denna gång fick jag inte. ett nytt försök ikväll.

Men jag ska nog göra maten nu sen så ska jag lyssna på min kid boy, im fucking in love. jag letar efter ordet.. jag nu kom jag på det, perfect.

ha en förtrefflig torsdag för imon är det fredag, och för oss in school är det lov.


I love cinema

Jag klicka nyss in på sf för att kolla vilka tider shutter island går för ska gå på den på fredan, men just då ser jag hur många andra filmer jag måste se och missat, prinsesssan och grodan (jag är ett barn), Alice i underlandet (jag är fortfarande ett barn men den är otäcknad), det regnar köttbullar, haha jag bara skoja. Men I love you philip morris tillexempel också it's complicated. För jag går alltid minst på en bio en gång i månaden, fast bara i gävle dock, sandviken suger. Älskar popcornen och colan man inte vet om den är avslagen eller om den ska vara så, 1ans biosal med mugghållare och bakåtfällande stolar på rad sju som jag aldrig suttit på. Allas snack innan bioreklamen startat som man säger att man hatar fast man gillar, och trängsen när alla redan satts sig och man ska in till mitten, sedan när det blir kolsvart och när man nästan redan ätit upp popcornen innan filmen har börjat. i love cinema.


health, soul and goal

tjena, glad att jag gick till skolan idag, var sjukt trött idag och tänkte att jag skulle lägga mig ner i sängen igen, blev så avensjuk på robert när jag såg han fortfarande sova. Men trots det gick jag, kom dock 10 minits late, men det var inte mitt fel för skjutsen låg och sov när jag ringde men det gjorde inte så mycke.
Jag var hem till annika och åt på lunchen iallafall också hjälpte jag henne med resten till återviningen.
Sen har dagen inte hunnit med mer, jag ska åka och hämta ut mitt paket från cali, det kom igår men såg det nu. Kan visa bilder sen, det är dock en helt vanlig nike vår jacka, förra årets model, men it was cheap.
Jag ska nu fortsätta lyssna på kid, my boy, sen så ska jag väl baka lite brownies och sen kanske dra och gymma, börjar känna mig sliten, var sjukt seg på gympalektionen idag så det var pinsamt.

Men ha det galanto!

It cant be wrong

hej gay jag hatar spotify reklam!! jag sitter här vid dator och kom nyss från gymmet, eller jag har hunnit och ätit nudlar och en banan, så jag sitter och lyssnar på kid. Började älska han sen i söndags då joel påminde mig om hur prefect snubben é. Men jag var ju till mormor och morfar idag men morfar var bara hemma också fick jag reda på att morfar se på one three hill, haha. Jag vet inte hur många vuxna som ser på det men belv lite förvånad när min lillasyster ser på det också. Men min morfar är väldens underbaraste, snällaste och sötaste. Kan tänka mig att han var snygg som ung. Men jag och robert blev bjudna på fika av min faster idag på aldos deli, som har bytt till caffe deli, men det är samma ägare. Men det blev inte fika direkt för mig och robert, jag tog kyckling lassange som var god men smakade mest ketchup bara, för jag hade det till. Robert tog nån sallad och annika var den enda som tog fika, haha. Men det har hänt mera idag som att jag var på återvningen, haha, nej men orkar inte skriva mer än så.

ha det fint.

I make her say


hitum ditum sir

tjena jag kom precis hem från jernvallen, där vi kollade på korpen som spelade lite också kollade jag på brorsan förstås, jag åkte dit med robert men mimmi skulle egenteligen också följa med men blev to late. Men utöver det har så slutade vi jävligt tidigt idag men då stack jag och mimmi hem till mig och spelade mario wii, det var nice.

Jag kommer inte ihåg vart vi drog sen men vi drog ner till stan och fikade på marangoni, efter det så hände det inte så mycke vi skulle hem till henne och hämta cash för hon skulle äntligen köpa ett gymkort. Men blev lite förhinder så jag stack och gymma själv, efter det så ringde mimmsan och jag skulle komma till henne. Men fick gå förbi annika först och byta om.

När jag kom till henne så trodde vi att vi hade tidspress för vi skulle kolla på en elendiga korpmatchen, men den började nio och vi var där vid 7, haha. Men då kom robert och hämtade oss sen så skjutsade vi hem mimmi där kim stod utanför och väntade troget.

Men jag och robert kilade vidare och åkte til ica för lite gottigott gott, där vi köper oss en redig kladdkaka och grädde, det kommer jag få fan för imorgon men men, man lever bara en gång. När vi kommer hem till robert så blev det inte någe mat det blev pang på kladdkakan och en film med hans brorsor, riktigt bra film faktiskt.

Men sen åkte vi till korpmatchen och såg ungefär halva, men det var allt, cya.

I want to hugh you

Bästa svenska komedifilm som gjorts, kan se den om och om igen, it will never stop.


im gonna live forever, im gonna learn to fly



Tjena just  nu im doing nothing, vaknade vid 9 typ, då tänkte jag att jag kunna sticka och gymma men la mig och såg en film först men ska kila strax. Men igår var jag och käka på napoleon, så läckert, men blev sjukt mätt, sen så var jag sugen på kladdkaka och statoil var det enda som var öppet och ingen hade, så blev maltesers och lite gräddkola. Men iallafall så somnade jag svin tidigt, vaknade vid halv 4 igen och svarade på ett sms sen somnade jag om. Nu ska jag bara tagga gymmet och sen efter det ska jag väl hem, plugga och äta melonen som vi köpte i fredags, helgen har varit till för att få tillbaka mina gamla vanor på banan igen, men nästa helg blir det väl att jag vänder på dygnet igen, men vi fårse. Ha det götter, bias.


Fame

kollade på den här filmen igår och har fastnat för den rejält, älskar den så sjukt bra och älskar alla låtar i den.





Home again

Tjena, jag har varit i valbo och köpte en tröja bara hittade inte så mycke mer jag var sugen på just nu. Men jag var sugen på ikea och det blev det fast jag råkade slippa vatten i min körrfärsås.


I miss the green grass

Tjena justia, jag ska börja på fotboll igen också den här gången jag får pengar alltså imorgon, så ska jag beställa kläder, och det blir ett linne och nike jacka så mycke som jag vet nu, men lär spara till utomlandsresan i sommar också, men lär hoppa i säng nu innan robert blir ledsen i ögat, tjaosan.


Change my hair colour

skall färga håret imorgon


Keep your smile when you go wild



hej och ursäkta min uppdatering men har inte gjort så mycke så, det är alltid att jag får höra vad massa andra gjort, och just nu kom robert hem från träningen och berättat att han har skallat mitt ex, haha. Dom spelar i samma innebandylag och varje träning så irriterar dom sig på varandra men utanför planen så är dom sams, what should i say, its boy we talking about.

Men utöver allt andra gör så har jag haft en härlig dag, jag och mimmi var ner på stan och kikade, och det var på tiden på att jag fick ett skrattanfal, det var inne på kicks och vi börja as garva åt cameltou, vi stod och lukta på parfymer också luktade vi på nomi cambell som alltid luktar gott, men så hitta vi på egna namn på några, sen forsatta skrattet i alla affärer och jag skämde ut mimmi något sa hon, men she like it.

Men efter skolan drog jag till gymmet sen kom johanna dude och vi gymma sisådär sen fick jag skjuts hem och jag hoppade in i duschen, och tro det eller ej men jag duscha I DUSCHEN! iallafall så blev det fiskpinnar och potatis som jag har varit sugen på ganska länge, missade ju fisken i skolan. Men sen spela jag mario wii med nora och sen så har jag försökt läsa ut boken till bokprovet imon, men fan vad boken är dålig nu när all spänning är slut. Men jag har hittat en ny bok jag vill låna, eller två. Men jag tycker det kan komma en ny harry potter också.

Men till det viktiga så har jag ätit tacopaj nu och ska lägga mig i sängen och fisa, och jag fick gå ut i shortsen idag, äntligen asså det var ju inte alls kallt. hare amigos.





Take me away for godsake





Can you answer me

Kan du svara på mina sms eller..


When you care to much about it




Yesterdays


Call them what you want

Tja jag behöver lite tidfördriv, därför tog jag tag i bakboken och tänkte mig chokladbollar skulle vara jamsi. Typiskt att vi snackade idag på svenskan om att man inte skulle säga negerbollar, men kalla den vad du vill säger jag, alltid varit så. Men nu ska dom kallna i kylen och invänta turkmumin(robert).


i aint your wife

tjena skolan slutade halv 4 och den har gått bra, jag känner att det är press på mig själv och jag måste plugga. Men jag har så mycket annat i tankarna, jag undrar hur mycket ett förhållande kan klara om man verkligen älskar varandra, hur mycket tål man, när briseter hoppet och när vet man när det egenteligen är över, kan man på riktigt tröttna på någon man älskar, hur gör man för att livaupp sitt förhållande om det känns tråkigt, vad kan man glömma och vad kan man förlåta, kommer det bli som förr efter. Själv vet jag att jag inte skulle vilja ha tillbaka en sån men hur kan en annan vilja det, är det riktig kärlek. Jag kollade på ett program och där sa dom att man borde byta partner efter ca fem år, hur kan då en del hålla ihop i 30 år? jag bara undrar vad hemligheten är, har dom varit otrogna, har dom haft ett öppet förhållande, hur har dom gått till väga. Människor är djur och i sandviken är det ett zoo. Jag blir bara så sur.

World is mine


teenmillion fireflies

Tjena idag var alla på humör, mycke tack vare solen tror jag, jag blev glad när jag såg solen slinka igenom persienerna, så då klev jag upp och sminkade mig faktiskt och fixa året, annars hade jag nog bara legat kvar och satt håret i en toffs och letat på mjukisarna. Men inte idag inte. Men å andra sidan vet jag inte alls vad jag ska göra idag, haha, jag ville vara med mimmsan för jag har kännt att jag saknar henne så men hon skulle fisa med lina. Men jag hittar nog på nåt, så låt solen vara på himlen länge. Men tycker låten Fireflies med owl city beskriver mina känslor bra idag, så varsogod och lyssna.


im disiponted

hej jag tror många håller med när jag säger att generationen av 94ror och en del 95or är en generation av halv vuxna tjejer, tycker alla äldre killar skaffar sig en 94ra eller raggar på ett dussin av dem. Jag blev så jävla besviken den här helgen när jag nu vet hur det egenteligen är. Jag trodde bara kåta töntar kunna sjunka så lågt, för dom tycker den 94ran är snygg. Men du min vän du har sålt dig, mina ögon vill sjunka i ett hav av tårar när jag tänker på det. Nästan alla äldre tjejer tycker att alla 94ror är fjortisar och blir hatade utan ens känna den, bara för utsendet eller rykten, jag tycker det är lite hemskt men livet i viken har ingen glans.

here im sitting still and quit




What a night, right?

wazzap wazzap, haha jag är hemma på furuvägen förtillfället och äter tacos och snart tårta för syrran fyller år. Men pappa viskade också och frågade om jag ska flytta hem nu och ja när mitt rum är klart så kommer jag, för nu har jag ingenstans att sova här. Jag och linnea har inte heller sagt ett ord till varandra, för jag är tydligen verkligen död i hennes ögon, jag orkar inte bråka mer men bara vänta tills hon mjuknar om hon någonsin gör det. Men gustav var ju på samma fest som mig i fredags och vet inte om vi snacka men vi heja iallafall och allt verkar vara i ordning nu, kanske doctor mimmi har hjälpt till, haha.

Men idag är det alla hjärtans dag och igår så tjäna robert multum på sin svart taxi, haha, nä men ca 400kr nåt, så vi kunna fira vår alla hjärtans dag iallafall. Jag bjöd ju på bio igår på Farsan och justia hans kompisar fick platserna brevid oss så nu vet jag hur det är att gå själv på bio, yeah. Men filmne var inte lika bra som jag trodde men den var rolig.

Efter bion så skjutsade vi hem hans polers sen så fick jag skjuts till bokia, så drog jag till mcdonalds och träffa nickan, filip, jacke med mera.. vi skulle dra på fest men när vi är påväg möter vi tjejen som har festen så då drar jacke och filip hem och nickan o jag till donken igen och satt oss ner med tajen med mera, sen kom gälla och fredde. Efter ett tag så stack nickan hem och jag vänta på att bli upphämtade av robert.

När robert kommer har han putte med sig och deras taxi runda ha börjat, vi åker till karma och hämtar en tjej som är kompis till linnea och hon tror först jag är linnea sen maya typ 3 gånger påstår hon att jag är nån av dom haha söt. Men när vi åker till donken är johanna,lina och mimmi där med l och n så jag sätter mig ner och snackar med dom, sen vid 4 drar vi och alla skiljs åt och jag och mimmi drar hem till mig först, mimmi får lite food och sen traskar vi hem till henne.

Sen sov vi till 3 idag och nu är jag hemma här.

But lisbeth

nu har ronja festat till det på lördan.


When loves takes over


Damn your sexy bitch








Memories


it's true

anledningen att följa melodifestivalen.


I have damp

Tjena är alla döda eller, själv vaknade jag vid 9 sen vid 1 någonting. Festen igår var very nice och det rullade på till sen på natten så åkte vi tjejer taxibuss med sara och lisa in till sandviken city, hahaha. Men sen blev det ju efterferre och därifrån så hände det inte mycket jag drog hem och sov sen. Idag blir det bio eller fest eller nåt helt annat. Jag försöker få tag på mimmi så om du läser detta ring för fan din finna och förlåt för mitt damp utbrott igår, du vet att jag älskar dig mest över hela världen. hejdå

after party

tjena sitter här på efterfest och nån mysko kille plingar på dörren,  jag,mimmi,lina, johanna,n och l skiter på oss. Vi tror det är grannarna, så vi stängde av musiken o.s.v  men ni får ha det så bra medans så hörs vi imorgon, puss.

friday at 9 a clock in the morning



from my deep, i want to shit. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så blev en twist i början. Vi hade inställd svenska och mimmi hann gå innan jag kom dit, så jag fick traska hem till annika för det är närmast från skolan. Jag skall in till valbo efter skolan med robert och se på doggelito, nä jag ska kolla efte ett plagg och ha ikväll. Men blir med nöje och se lite kändisar fast det kommer vara smockat med folk där. Så alla av er som läser detta åk inte ditt, tack. Jag ska strax tillbaka till skolan för att ha lite english men jag är inte så taggad till ikväll men får sätta på nåt annat än erik hassle - hurtful så kanske jag kommer igång. Men ni får väl ha det så prima tills dess. hejsan hoppsan.


Yeah im doing it right now

yeah hallonpaj.


You don't know what you got 'til you're missing it a lot



In stockholm city, jag saknar sommaren, jag saknar att glida runt i shorts och linne och bara lyssna på musiken i hörlurarna. Känna värmen mot ryggen och armarna, gruset under sandalerna och få en liten irriterande sten bland tårna. Jag saknar polkagrisglassen som jag och mimmi talar om så ofta, jag saknar att vi delar så många gamla minnen men knappt har några nya. Saknar att vara oansvarig och slippa tänka på morgondagen, vill bara kunna stänga ögonen och veta att imorgon kommer ännu en fri varm dag och att jag får dela den med vännerna som känner samma doft, samma sak och lika mäktiga känsla. Att natten inte blir något problem, vart vi ska vara vad vi ska göra utan att vi är tillsammans och blir en av dom högljuda unga människorna som håller ögonen öppna tills solen skiner i ansiktet på oss igen. 
 


Lets go to the mall

haha jag kollade nyss på "how i met your mother" också skulle dom försöka komma på robins hemlighet varför hon inte vill gå till köpcentrumet, och detta var varför.


sick

sjuk.


amazing faceing

heeeeeeeeeeej jag eeeeee så laaaaaaam, jag ska kolla klart på kopps och baka en kladdkaka som robert INTE ska få smaka av, är allmänt irriterad nu, i skolan var jag skit glad, sista lektonen fick jag skrattanfall av emmas härliga ansikte. Men nu blev jag bara bitter på vintern och drygt folk, vi snacka även om klassfest på skolavslutningen, very nice but våran klass är uppdelad typ, på gympan och sånt så umgås ju alla men när det är håltimmar o.s.v så är vi alltid uppdelad, alla kan ju inte gilla alla. Men ska börja med min gladdkaka till lite musik och sen får dagen gå fort tycker jag. cya.


Im still angry, im still sad, im back again



I fucking hate my family, jag läste just min syrras blogg och såg att brorsan hade fått en jävla iphone, jag fick min mobil av min faster, linnea fick jävla hörlurar och bas, såklart dom kan lägga pengarna på dom när dom inte har ett barn att försörja, jag fattar inte. Jag får fan köpa kläder, mat och aktiviteter själv. Visst jag har tänkt och komma hem nu när pappa har varit så snäll mot mig, jag ska få tillabak möblerna, men byrån har linnea haft sönder och sängen vill jag inte veta vad den varit med om, spylukt in i trät på den. När jag åkte från gävle idag, tänkte jag på hur mycke jag och linnea umgåts, när vi var riktigt små var vi bästisar, sen när hon börja skolan så blev hon bästist med en tjej i klassen och kunna inte vara bästis med mig längre och då började jag gråta. Jag blir så sjukt less, men antagligen för att jag är så avensjuk och åh jävla kärring, jag har så mycke fula ord jag vill ha ut. Önskade jag kunna få byta liv med någon för ett tag.







hundra årigt gamalt kort, vi var påväg nånstans i sverige och jag försökte få tillbaka min blonda hårfärg.

About tomorrow

Tjabba sena salå, jag sitter här och sjunger på, i saw your face in a dream last night, kan inte sluta lyssna på den. Men jag har gymmat, och det är nå fel på alla som gymmar där, ALLA glor, sjukt, jag blir nervös, jävla ögon. Men nationela imorgon, jag är orolig över att jag inte är orolig, alltså svenska är ju inte i sig så svårt, jag kan fatta vad dom menar när dom säger "läs mellan raderna", men alla andra är nervösa och inte fattar säger dom, men jag är inte nervös över att inte kunna svaren, men ibland är jag sjukt okonsentrerad och det vill jag inte vara imon, för jag vet att svenska är jag bra i, jag kämpar för ett mvg och blir ledsen på mig själv om jag inet får det så, im pretty nervos for that.

Men nu ska jag kolla på kopps, hehe old but still good, hare gött söni.

Past is the past get the future a chans




Mungo jerry is the summer maker


Free from school today

Hej, studiedag usha busha, visst skönt att sova men den här veckan kommer vara så seg, jag låg hemma hos robert tills han slutade skolan då käka vi balerina och drakc oboy och kolla på action filmen jag kollade på, sen så skulle putte komma och annika kom och hämtade mig, skönt att jag inte har lika stort behov att vara med robert längre, lättare att säga hejdå vid dörren. Men annika och jag åkte till ica och handla food, kyckling och potatissallad, så jami, men sedan har jag bara kollat på program jag har missat i helgen. Men tänkte dra och gymma snaart om jag hittar hörlurarna, hoppas käre gode gud att jag hittar dem. Justia syrran kommer hem ikväll också, annika ska hämta henne så hon ville att jag skulle följa med henne och hämta dom i gävle, men fårse det var ganska sent. Men jag har hittat min party outfit också, den visas på ganska många modebloggar så man vet ju inte om den kommer vara slut men jag köper nästan att nåt nytt när jag ska festa, har aldrig nåt i klädskåpet som jag vill använda igen, känns tråkigt, men jag köper dock nästan aldrig party kläder. hejs svejs.


Fucking school, you are liers

Hej jag har våran jävla fitt skola. Vi har tagit bort allt onyttigt i markan, det är alltså en liten kiosk eller vad man ska säga i skolan som man kan handla ifrån, mackor, youghurt, frukt och loka, förr fanns det godis och massa annat, bara för att det  var vår tur och börja på högstadiet tog dom bort det, så alltså det har varit så i 4 år nu.

Men det här slår allt, alla har nationela på tisdag, i hela sverige, alla fucking jävla skolor får ha godis förutom vi, det står i lagen att man får ha det bara det inte stör dom omkring och våra jävla lärare har sagt att vi bara får ha frukt och vatten, så dom har alltså hittat på allt. Jag ska ta med mig och säg in your face, jävla korvar.

vad försöker dom göra, alla barn älskar ju gotti, då kan ni ju fan inte sätta upp egna regler.

They make me happy

Hej jag kom precis hem till robert, och vi var och handlade marambuo och läskedryck, var meningen att vi skulle ha kladdkaka, men var slut eller nåt.

Men idag vart det lite andra planer, jag drog till jernvallen klockan 6 och skulle kolla på damerna med johanna, där träffar vi rebecca och frida, snackar och har det gött, och ser på matchen fast den var lång tråkig, damerna vann med 7-3 tror ja. Men vi skulle dra och käka efter matchen så vi får skjuts till stan och sen träffar vi rebecca och dessi vid krysset, vi bestämmer oss vad vi ska äta och det blir malaysia, och det var inte det jag hade tänkt mig så jag drar och köper en kebabrulle, sen drar alla till rebecca och käkar. Jag älskar verkligen att umgås med tjejer, johanna har jag kännt sen jag var en knöp och vi har haft underbara roliga minnesvärda stunder, och dom andra har jag kännt ganska länge men slutade umgås med när jag slutade med fotboll men vi hejar alltid iallafall och kan snacka, men kände hur roligt idag det var att umgås med dom, lätt också blir aldrig pinsamt stämning eller syst.

Men tiden stog inte still precis och alla var tvungen att åka hem, eftersom dom har skola imorgon, robert kom och hämta mig och johanna så skjutsade vi hem henne, och nu är jag här. Det var väl allt från ikväll. Men ha en trevlig natt höneni ni.

I LOVE YOU



  

 


Soon jernavllen

Tjena just nu har jag kollat klart  på pistvakt filmen och drömmer om kebab, vad gott det skulle vara nu, men har ätiti onyttigare än onyttigast så jag vet inte om jag borde. Men jag ska kolla på sophies match med johanna klockan 6 så det är väl den enda som händer idag, sen ska jag träffa robert faktiskt, jag saknar honom, men ni får ha en trevlig söndag.

i saw your face in a dream last night


Weak up darling

Hej jag vaknade nästan nyss, det märks att jag är sjuk, ont i halsen, huvudet och trött. Men idag vet jag inte vad som sker, vi har ju studiedag imorgon så, ska väl plugga lite svenska till nationela proven.

Men fan vad jag skäms när man blir dissad, det sänker även mitt självförtroende, vet inte varför, men känns som ingen vill ha en då eller vara dess vän och jag ångrar oftast att jag ens försökte umgås med den då. Men orkar inte skriva mera nu, ska göra annat. hejs hehe.


Godie nightie

haha hej på dig, på er. Mja vart skall jag börja, festen sög och det blev cp. Jag hämtade upp nickan och jennifer, sen åkte vi till festen, sedan åkte jag och hämtade emma och anna. Sen på festen var det trök och trök, sen kom hans dadi och sa att alla som inte var bjudna skulle dra, inga gick därifrån, han sa det igen. Sen så när folk börja röra på sig så sa han att alla skulle ut, kul för henke. Men jag fick hämtning av robert och vi drog och köpte cheesburgers också en glass till mig. Sen hämtade vi upp robin, roberts lillebror som var på samma fest som mig, så skjutsade vi han till mcdonalds. Sen åkte vi hem, nu sitter jag och skriver med folk och robert sover, tror jag ska dra ut eller nåt.

Vem är fredrik fastesson, han har tappat sin mobil på krogen och det var en kille som hittade den, så ringde han den högst upp på hans kontaktlista och det var jag, konstigt nog, vet icke vem det är men kul om fredrik skulle få tillbaka sin mobil.


It will never stop

Det slutar inte här haha ska fixa ordning mig till en fest som kommer spåra men är man på hugget så är man, ska dit med nicole och jennifer, fårse hur det blir, hoppas på alla tiders. Ha det göttili.


When people come togheter

Hejho jag fryser kallsångryck. Jag har nyss kollat in på emma ramic blogg och såg bilderna från igår, och jag är hundra % ärligt när jag säger att tjejer är fan snygga och här får ni riktiga läckerkärringar, och lisa holmqvist du är överklass.










No kontrol at all

Jag har ingen självkontroll jag är PINSAM. Tja och åter hej jag vaknade sådär klockan 8 och var vaken till tre, mh borde man inte sova längre, efter en lång natt och haft skola i en vecka nu då man går upp 7. Men men allt har en  mening, eller. Jag ska på toa nu och sedan duscha, tror jag ska ringa mimmsan och sedan ja ni får se sen. goodbye. Föresten kanske det kommer ett enstaka kort för jag hade ingen kamera men andra hade, men vet inte vilken kamera som hörde till vilken ägare. Hejdå

old picture

Back to school

hej jag känner mig nere, vet inte varför, har inge skäl. Men igår var jag och köpte grejer till idag, en klänning från hm också fick jag en cardigan och ett halsband av min faster. Jag orkar inte visa det just nu men ska straxs tillbaka till skolan men skulle kunna lägga huvudet på tagentbordet och somna. Jag ska också fixa lite mer grejer idag men efter skolan, men lär kila nu ha det fin fint.


She know what happend when you are dead

Hej mofasa, jag om från skolan nu och är pretty tired, vi hade fotboll på gympan och det gick fint, ingen hållde koll på hur många mål man gjorde, men gjorde några stycken. Sedan har dagen rullat på, sista lektionen var svin jobbig och man orkade inte lyssna men försökte.

Justia vi fick besök av ett medium, alltså ett medium är en sådan som tror på andar/spöken och kan tala med dom och kan spå, och typ se in i framtiden. Grejen med det här mediumet förutom att vår lärare känner henne så berättade hon om hur man ser aura och chack punkter eller vad det hette, en av punkterna var det tredje ögat och med det kan man tala med andra och se dem. Alla kan iprincip göra det, men man måste känna sig väldigt väl och mediumet sa att oftast är det dom som har haft en trasslig uppväxt eller varit med om något.

Hon berättade om massa saker hon varit med om och först blev man skit skraj att dö och bara bli ett ljus av kärlek eller fastna mellan den världen och våran, så man måste få hjälp över. Vi fick reda på en massa saker och hon visste tillexempel när hennes mamma ska dö, men sånt får/ska man inte berätta för då tappar den människan livslågan och tron, hon visste dock själv när hon skulle dö men var inte det minsta orolig, hon är inte rädd för att dö med andra ord.

En av mina frågor var om andra/spöken kan döda oss levande, nej, det kunde dom inte men dom kan göra så vi gör handlingar, så iprincip kan dom göra så vi dör, tolkade jag det. Läskigt som fan tycker jag.

Men jag orkar inte skriva mera nu, ni får ha det galant så hörs vi later. hejs svejs.


Fact

all i need is myself and the lovelyfriends. The End


break from love

Tja jag kom nyss in till min faster, och känner befrielse och en klump i halsen, haha en sak jag kommit på är att när jag gråter viskar jag. Men det var inte det jag ville komma fram till, det är att varför har man så jävla svårt och gå vidare, jag vet att jag klara det men vill man glömma. Vi ska ta utrymme och fokusera på oss själva, men vad gör man av den tiden man brukar egna sig åt varandra. Jag vet vad jag kan göra för att fördriva tiden, men i mitt huvud är det samma tankar vad jag än gör. Visst det här är bara början men blir det lättare eller svårare sen. Jag har gjort det här så många gånger förr och vetat att jag alltid kan gå tillbaka, men nu när jag har tagit det svåraste steget och faktiskt känner mig färdig med det gamla så vill jag ändå bara tillbaka men inte tillbaka till det igår utan till första gången av alla. Vi tar allt förgivet, varandra, vågar jag skriva att vi har tröttnat på varandra. vart ska jag ta vägen nu eller är jag redan på rätta vägen. Jag känner mig gladare nu när jag fått kontroll på känslorna, nu ska jag bara låta allt vara, efter regn kommer solsken.


Read it

hejsan jag får crupppp, jag hatar jävla B touch telefoner, den som har gjort min mobil måste vara en cpskadad efterbliven utter. Ibland funkar den inte och ibland precis som den ska, ibland förvånar den mig och ibland gör den mig ledsen, nu har tydligen lampfunktionen försvunnit. Jag vill ha en ny mobil. Ska nämligen lämna in min men jag hatar den fortfarande även om den skulle bli fixad.

Utöver mitt nervsammanbrott så sitter jag och värmer mig i min morgonrock, fortfarande svintrött efter gympan idag, vi hade smining på badhuset, jag skulle bara simma 30 vänder, sen när jag är klar får jag reda på att dom skulle vara på rygg. Fick simma två på rygg sen var jag klar. Sedan skulle vi trampa vatten i 12 minuter. Efter att garanterat mig träningsvärk så fick vi bubbla sedan sprang vi till äventyrsbadet hihi. Vi bastade och fick några kort på't men dom har hottekotten emma.

Jag köpte mig en sandwich glass med pepparkaks smak, och dom kostade bara 10 kronor, och man fattade varför, jävla istapp. Men skoldagen fortsatte och det var engelska, där vi hade förberedning för nationella, sen lunch och det fanns ingen jädra ketchup till korven och mosen. Det var bara kemi och sen SO, där vi fortsatte med förberedning för narionella. Alla sov i princip, och fick en läckert kort på emma nereifrån så man ser hennes näsborriga hemligheter,  men der kommer bara vara jag som kan se det, för mobilen vägrar samarbeta och därför kan jag inte lägga upp den.

Men ska inte göra mycke nu, plugga kanske, äta väldigt mycke och sen gymma med johanna, vifårse hur det blir. Ha en fortsatt bra dag asså, hejdå!

Holi macka doli day

hahaha haj haj jag har kommit in nu och sitter vid datorn, ja dagen började i skolan, det gick fint och dagen gick fort, enda jag kommer ihåg att emma bjöd mig på marambou och att jag har skrattat, lektionerna var verkligen lätta speciellt den sista, fysiken då jag fick sitta och kasta täningar med anna.

Efter skolan så kom annika och hämtade mig, med henne var nora,diana,kim och mamma, vi skulle till valbo, men först oves. När vi kommer in på oves hittar jag massa saker jag skulle vilja ha i mitt rum, men först sk ajg byta tillbaka mina möbler. Jag bad pappsen snällt och verkade som han skulle hjälpa mig.

Men efter oves var vi in till valboköpcentrum där vi skulle byta mina shoes, den snygga men elaka killen i kassan sa "nu var vi jävligt snälla som låter dig byta dom", han var fräck och uppkäftig tycker jag fast det kanske var fel av  mig och lämna tillbaka dom så sent, men killen förra veckan sa att det var helt lugnt att vi lämna tillbaka dom bara vi skaffade fram kvittit eller tog ut ett bankurdrag som vi hade gjort nu.

Vi var tvungna att välja ett par skor NU, alltså jag fick inget tillgodokvitto, hade problem först men ett par converse funkar ju, sen hitta jag massa boots och ett par kängor, men av alla dom passade ett par, men tog gråa converse till slut, diana köpte ett par blå sen fick han annika att köpa skosulor också, då var han i kassan glad och snäll, har inte tänkt på hur snygg han var förut, för tidigare tyckte jag han såg gamal ut fast han högst är 25.

Men iallafall efter valbo åkte jag hem,till annika, till robert sen gymmet. På gymmet var det smockat med folk och fick köra lite mage innan jag kunna springa på rullbandet, för en jävla fjortis tjej stog och skulle visa magen och låtsas rättatill byxorna så hon var tvungen att dra upp tröjan, sen sprang hon lite och sen ställde hon sig på sidorna av bandet och kollade på tvn en stund sen körde hon samma sak hela tiden, villa skricka åt henne men var så sjukt mycke folk, haha.

Jag fick göra det jag skulle men blev en kortare stund nu, var tvungen att åka tidigare för jag lär plugga och äta. Men ni får ha det gött, byebye.

They do it

Tjao amigos, jag har varit i skolan och haft en ytterst kort dag, kemin var den enda lektionen jag kommer ihåg att jag varit på, för då får man verkligen jobba på, massa kemiska formler och negativa och positiva joner, sköna skola, när fan ska jag få användning för det där, kanske för dem som skall gå natur men det ska inte jag. Men efter skolan så gick jag hem och robert kom dit och vi åkte ner till stan och skulle på banken, efter det så blev det fight, jag blev ledsen, fick en kram och sen blev det bra. Vi åkte hem till robert och har spelat fifa hela dagen och ätit en väldigt salt, men god mat, bara att man blir sjukt törstig, ska nog dricka lite oboy, men det är i allt idag förutom att vi snart ska se på paradise hotel, tråkigt att ALLAS favorit åkt ut, cimon. Men tycker mycke om kristoffer också. Japp men hittade två bilder på snyggingarna and they do it, the smoke picture.


RSS 2.0