New years'er is ready

hejsan jag har varit i valbo,gävle och allt vettefan, jag sitter just nu och sprallar mig med mimmi och oj vad det är röj när vi satt på play that funky music white boy. Jag har köpt klackskor och stämningen är så ojoj.











Its only good if you have bass


Goodbye 2009 hello 2010

Hej girls and boys jag är på strålande humör, jag är ska strax åka till valbo,gävle för att checka efter skor men jag har inte så mycke och komma med nu förutom att jag fiser som fan av popcornen igår, det e skönt. Nä men jag köpte lösögonfransar igår också, lite ovanligare med mörkare lite mer ihopsittande, jag vet inte hur det blir på men önska mig all lycka för även jag behöver ta del av den. Men jag ska dra på mig byxorna och försöka komma på vilka nyårs löften jag ska ha, hade inte ett enda förra året, bara kul och se om man kan hålla det. Jag tror ära minder i veckorna, för mina tänders skull och att min träning ska få någon effekt. Eller har ni nåt förslag, men vi hörs ska kila nu, ha en väldans härlig dag!

Over midnight

hej jag har precis kommit hem fårn gävle, jag var på avatar med robert den gullefisen. Men nu ska vi gå ner, ni får ha en bra natt så hörs vi imorgon.

almost new year

jag sitter här och vänta på klockan, då jag just kollat klart på peter pan och hör smällare från en gata bort. Jag kanske ändå skulle greja smällare imon eller nåt, hur kul som helst ju.




Heartless

hej jag har varit med mimmi en stund och följt med henne till anna-lena, det var sjukt kallt och det gjorde ont i fötterna och låren spände. Jag har hållt mih ifrån att böla iallafall men det kom några ynka tårar, ingen av dom pratar med mig. Nora har skrivit sms, fast vi är under samma tak, men hon förstår inte varför jag är ledsen. Jag vill bara bort, önska jag kunna flytta med robert någonstans och aldrig se dom mer. Jag uppskattar att det är nån som känner som jag och vet hur det är  men ledsen för dens skull som också får vara med om det.

Jag ska till valbo när jonas kommer hem, mimmi ska nog följa med sen så ska jag kolla lite tills robert slutar sen så åker vi väl hem och myser, vill ha lite kärlek haha. Jag känner mig lite gladare när jag tänker på honom. Men vi hörs senare.

When someone you love has hurt you

hej jag vet inte vart jag ska börja men jag kan ju säga såhär, jag är inte glad och inte taggad till nyår längre. Jag är så sjukt besviken och ledsen. Igår natt efter robert hade somnat så hade jag skit ont i magen och kunna inte somna, då hör jag linnea, gustav och mina småsyskon skratta och kolla på hockey eller nåt. Såhör jag mitt namn och sen en massa skit snack och snackar ganska högt så jag ber dom hålla käften. Men då säger gustav "men du då" sen går nån kvart så hör jag ännu mer skit snack om mig och det tog ganska hårt, för saker var inte ens sanna och gustav då borde du fan tänka på vad du har gjort. Jag blev faktiskt så jävla ledsen så jag börja gråta men gjorde allt för att inte robert skulle vakna för han skulle upp tidigit och jobba. Nora som är min lillasyster sitter verkligen och snackar skit det gjorde mig mest ledsen, att linnea kan öppna käften och säga nåt har hon alltid kunnat, hon har till och med delat dem med sina kompisar om mig. Jag vill inte bo hemma längre, jag vill ha foster familj eller en egenlägehet men jag är nog inte redo att stå på egna ben med mat och hyra. Jag var tvungen att skriva det, känns bättre och få det sagt. Jag visste inte alls vem jag skulle gråta mot igår så det blev ansiktet hårt tryckt mot kudden.

Oh my baby love is home

hej påer, mimmi sov hos mig igår och hon var tvungen att kila hem direkt på morgonen för hon skulle vara barnvakt. Jag låg kvar i sängen och tog det lilla lugna sen stack jag och solade. Jag gick till mimmi sen och vi kollade på en film som hackade med mariam också katten ture. Sen så drog vi och hämta en hetta och sen slinga vi mimmishår det blev riktigt bra. Men vi mimmi skulle sola så jag hängde på och hon bjöd mig på tio minuter för jag vågade inte sola mer än så. Robert hämta oss och vi åka först till mimmi sen till kim och släppte av fisen. Sen kramades och pussades vi och nu har vi duscha och kollat på scarface och äter candy. ha det jätte fint. Här kommer en bild på gullet från storvretacupen, han är bakom alla med mörka håret.


flying watch




How it juse to be




I love johanna and lina

Men hej jag är hemma igen. Jag väntade i några timmar på lina sen så skulle vi inte åka in till gävle och sen så skulle vi åka iaf, och johanna var med också. Johanna kom och hämta mig och vi fick skjuts till rese för det var snöstorm ute, där väntade lina. Vi åkte till gävle kollade runt, hitta inte mycke, ett par skor till lina. Jag ville ha en klänning på bikbok men den kostade nu 249 och kostat 199 i flera dagar när jag har tänkt och köpa den, men har alltid väntat och tänkt köpa den vid ett senare tillfälle så det var surt men jag köpte den iallafall.  En mörkblå klocka på blå också för det fanns inte lila, surt de med, förlåt emma. Men vi käkade på subway också gick en runda och stog inne på carlings ett tag och kollade på snyggingen av snygga sen åkte in till valbo. Kollade rejält mycke efter en nyårs klänning till lina men inget passa eller dög så annika hämtade oss och vi åkte hem. Detaljerna håller jag för mig själv, peace.



 










Hey now you are a rockstar

Hej jagvet att det är rått med bilder, men det är för att jag gillar cameran som är i datorn men här kommer lite bättre kvalitet, på mig. Men kommer kanske bilder när jag kommer hem.




Have a beautiful day

hejsan jag har gått upp och gjort mig ordning på 12 min.. konstigt måste kollat fel på klockan när jag gick upp. Men jag hörde några klamp i hallen och såg att mina skor var borta. Så sprang ut och såg att linnea han slinka ut ur dörren, då går jag efter med min morgonfrilla och kläderna jag hade sovit i, öppnar dörre och skricker att hon ska komma in med mina skor. Mina heliga skor, dom får bara jag använda. Men som sagt jag har gjort mig klar och tog en rejäl sminkning idag, vet inte varför men gått osminkad i flera månader nu känns det som och måste testa och hur jag ska ha på nyår också. Men jag väntar på att lina ska kvickna till liv. Ha det fint adjö.




im'a keeper

tjenare varit i valbo med lina och vi gick igenom affärerna två gånger minst. Hitta inte ett skit förutom en tröja som icke var på rean. Men vi ska kila in till gävle imorgon efter som det var så kanppt med tid idag. Vi ficka också, kladdkaka såklart med grädde och en fanta. Vi gick ett varv till sen så åkte vi hem. När vi kommer hem så skjutsar vi hem lina och sen så 200 meter från huset ser vi jonas och han hoppar in och får skjuts sista biten. När jag kommer inte får jag lust att gymma så gör mig redo. Går ner i källaren och letar efter en tröja och vem ser jag där jo patrick åh fifan. Jag blev så jävla arg och fråga vad han gjorde här, då sa han vad gör jag inte här så börja han skratta och sa att jag fick dissen. Jävla tönt, han fattar nog inte varför jag är arg på honom, men jag glömmer aldrig. Går upp och då hoppar mimmsan in i rummet och hälsar goddag, snackar lite och jag har saknat henne så men hon kunna inte stanna för kim skulle träffa min brorsa som inte var hemma, tydligen. Jag skriver till lina och hon följer med till gymmet. Vi tränar och vandrar in på hemmakväll innan färden hem börjar. När vi skiljs åt, vi bor två min ifrån varandra så säger vi hejdå två hundra gånger. Nu har jag ducshat och ska vänta på att hon kommer, hon ska nämligen sova här. Men vi hörs då chingelinkan chingelinkan.




To be ready

Tjena såhär ser jag ut idag bara att dunjackan kommer täcka allt sen, men jag vet inte om jag ska ha kängorna eller conversen. vi får se. ha en trevlig dag








Godmorning to you all

jag vaknade klockan 10 men somna om till lite över elva, sen har jag bara satt  på mig kläder, lyssnat på musik och gått på toa. Men här har ni mig i nutid. Också har jag syrrans skullcandy men dom är så sköna, men trodde det skulle bara bättre ljud.








im tired or what



Somebody anybody

hej jag har varit i valbo och hitta inte mycke, jo en grej men den var borta när jag kom tillbaka så ska in till gävle imorgon. Jag har legat hemma och filofisera och vill bara ha hem robert. Jag har sån jävla ångest att vara ensam, kan nån komma och sova bredvid mig, nora har vattenkoppar så det är ju inte så jävla fräscht, haha. Men nora och jag har spelat mario wii i två timmar ungefär och fan vad jag grava helt sjuk, sjuk humor som förvånar mig precis som jag och att hon kan så bra engelska för att vara i den åldern.
Jag ska åka och köpa glass strax och sedan deppa vid datorn och tvn. Ha en bättre kväll en mig.

Rubrik is coming

hej amigos trigos jag spelar lite gh för lite gamla tiders skull, har glömt bort det spelet för er som icke fattade sig på förkortningen betyder det guitar hero. Idag så vakna jag innan tolv klädde på mig och fick skjuts hem av robert, han skulle till din daddy och äta. Jag drog och gymma sedan gick jag hem och behövde knappt gå, det vara bara att flaxa med armarna och flyga med vinden, med andra ord det blåste som fan. Robert ringde när jag stog i duschen, sen kom han förbi och hämtade mig. Vi var hemma hos honom tills annika kom och skjutsade in oss till gävle då vi skulle på götakanal 3, den var helt okej fast den fick så dålig kretik. Vi fick hämtning också så åkte vi hem till robert för han ska iväg imorgon på cup i tre fucking dagar, får passa på och vara ute sent då, fast jag kommer sakna honom varnnan minut. Jag ska kolla på en film nu med honom den sista natten innan han ska åka, ha det görreligött gött.



The end

åhhej gassh vad jag har ont i magen med en skön känsla för där inne ligger massa julmat och kex och choklad. Vi började käka julmat vid två då mormor och morfar och annika kom sen så var ju nästan alla syskon hemma. Vid sånna här tillfällen känner man hur mycke man älskar dom. Jag fick fina julklappar, endast money också fick jag ett par skor och en tröja av robert. Jag blir glad när jag har pengar. Jag råkade smaka nån möggelost som man ska ha på kex och tyckte de smaka som äckligt smör, sen så smaka linnea och sa att hon inte kunna sätta fingret på vad det smaka, då sa maya, nåt som börjar på f och slutar på ns och har le i mitten. Alla fick tydligen kveljningar medans jag som inte vet vad flens är och det är jag glad över för jag tror inte jag vill veta vad det är. Gustav fick det nya mario spelet till Wii och jag var först ut och prova det såklart och spela tills jag dog tre gånger på raken.
Robert ringde strax efter halv fem och jag åkte till han. Vi satt oss och kolla på film på tvn och åt lite ytterligare choklad. Sen kommer roberts mammi med en julklapp åt mig och jag tänkte shit nu svänger det.
Sen åkte robert och jag hem till mig ett tag spela mariospelet och wiisports sedan så åt han en julmacka och jag julkex kolla på svensson svensson. Nu är vi hos robert igen och jag vill faktiskt hem känner jag men aa får väl sätta på en film och relaxa lite.


Nobody is gonna love you when you are old


I love you wo man!

hejsan jag har kommit hem från badhuset och det var väl okej såg några igenkända face men inte det jag ville se. Men sedan drog vi och jag gick hem, nu har jag fixat håret och satt på mig andra kläder, slagit in roberts klapp nu är det bara låta dagen gå.


When young people have fun






 


Girls just wanna have fun

Tja om igår så blev det att jag var in till valbo och allt det där sen åkte jag till annika och satt vid computarn sedan kila jag hem och tillbaka till annika sen ut, efter några timmar så frös jag vid mcdonalds, gick till gamla sibylla på stan, robert hämta upp mig. Vi åkta till grapparna och tro det eller ej men dom åker madrass efter en bil putte och kim. Vi åker några varv sedan efter 12 så åker jag en tur i chinos, converse och dom putte och kim hade typ täckisar som var vatten avstötande. Men en sväng gick bra och sedan satt jag mig i bilen igen och käka kinapuffar med choklad på. Strax innan tre är jag och robert hemma och sen sussa vi, fast jag somnade inte förren halv 4. Bye!

Marry Christmas for real

hej klockan är 07:35 och jag är pigg som fan ska jag säga er. Jag har precis öppnat julklappen som jag fick av robert som jag inte visste vad det var och det var en adidas tröja, den var fin och mysig. Jag håller på och tänker vad jag ska ha med mig till badhuset men vet att jag kommer ha glömt nåt när jag kommer dit plus att jag låna nåns fula röda bikini och man kommer se niplesen i för min eller rättaresagt mina bikinis är borta allihopa sickt och det finns bara en som kan ha tagit dom men nekar såklart när jag frågar.  Jag kommer antagligen visa bilder från den här fantastiska en gångs åriga dagen så med klassig röst säger jag, God jul.

There we have him

Vissa är helt enkelt snyggare än andra.


Tomorrow is the day we all have been waiting for

Tja kom nyss hem från valbo. Jag började dagen med att vakna, ett vanligt sätt. Men jag låg kvar och försökte somna om. Men klev upp på med kläderna och sen gå hem, när jag kommer hem är bara några syskon hemma och micke berätta att mamma var på sjukhuset, jag trodde det var för pyttenytte gulligo nora har vattkoppor men det var så att mamma hade brytit ett revben. Stackars mammi och hon var tvungen att åka till valbo och handla klappar och food antagligen, big girl you are strong.
Jag drog och gymma och sedan när jag kom därifrån gick jag hem och duscha av mig ilskan för en sak. Men Åkte in till valbo med annika sen och vi gick runt och kolla sen köpte jag roberts julklapp och träffade lurken när han jobba på intersport och snacka lite. Sen drog jag och fika med annika och vi träffade borgitta och sören, härliga människor. Vi gick en runda till innan vi skulle åka och jag hittade den julklappen robert kunna ge mig så gick in på intersport igen och så följde han med och jag visade och han köpte dom, framför mina ögon så nu får han köpa en ny jag inte vet vad det är, men bara nåt litet för jag blev glad för den andra fast jag vet vad det är men satte.
Nu ska jag dra och köpa ingridigenser till knäck och sen fårvise vad kvällen slutar. Ha det mycke ytterst trevligt. Ett tips om ni är hårda i magen, käka pepparkakor, men inte för många för då blir det tvärtom. 

 

Gonna take some time to do the things we never had


Christmas break

Hej jag har precis käkat spagetti och köttfärsås med ketchup så deliches. Men broder micke kom hem igår kväll och snart kommer tina och sen ikväll kommer maya hem. Men skolavslutningen var kort men vi fick kramar av våra handledare och en julsaga av rektorn och en sång av en ny lärare och det var faktiskt riktigt bra. Jag vet iallafall vad jag ska ge robert i julklapp och ska inhandla imon. Men nu kommer robert och vi ska mysa tills han ska på träning och då drar väl jag och gymmar. Men vi hörs ha en god jul.


Only one fucking day left

Tjena idag var det holidoli dag i skolan vi läste såklart men läste ut min patetiska bok, tyckte den var ormlig och töntig men ändå ville jag fortsätta läsa den. Jag lånade en ny och den var betydligt bättre men hade liksom ingen handling bara massa små historier om samma historia.
Men jag gick hem till robert sen vid halv två typ och vi kollade på mamma mia och åt tomtegröt och myste. Sen efter filmen så tog vi oss en dusch, det var skönt. Iallafall så tog vi oss en macka och sedan skulle robert åka och jobba och jag skulle ändå in till valbo och kolla om koftan fanns, men kom på att den bara finns inne i gävle så köpte en annan och ett armband. Sen så ska jag beställa palljet shortsen och palljet tröjan från nelly men har inte kommit på vilken av dom jag vill äga. Men nu ska jag käka kall hawaii pizza och dricka min pucko. so long suckers, puss.

lägger upp bilder sen.

Miss everything about summer

hej jag sitter här och saknar sommaren något oerhört fast det är okej med vinter också bara att det blir inget kungsberg i år och det är fifty fifty att vi åker till åre. Jag hade iallafall planerat att gå på badhuset på julafton, gå upp till relaxen och plaska lite.


many years ago.


wash my foot

hejhej jag har klivit upp och klivit i en tallrik med mat så fick gå och tvätta foten. Men utöver det ingenting, jag sitter just nu och laddar ner musik till ipoden och har försökt och klura ut  hur men nu fick jag fot om det haha. Jag ska väl dra och gymma med johanna senare äre tänkt sedan ska jag väl bara ta det lugnt det är skola imorgon men bara en läsdag kvar en vinterlov, har gått något fort, önska man kunna uppskatta allt lika mycke som man gjorde när man var lika stor som en säck potatis, men icke sa nicke. Jag ska fortsätta med det jag gjorde och ni får väl ha en bra dag eller nåt. tjao.

that feeling

Tja jag är på väldans humöret, skulle vara preffa lerffa med en gitarr eller nåt överdrivet dyrt glas att kasta i väggen eller trycka upp en semla i nåns ansikte. Jag ska strax hem och göra mig ready och sen dra ut ett tag. Men vi hörs väl senare som sagt, adios.

Little lady

shulullulu lilla lady jag kollar på johan falk med robbsan och käkar kabab eller käkat kebab. Det blev exakt som jag planerade idag, efter skolan drog jag till annika fick skjuts till badhuset, solade men fick vänta ett bra tag för den var sån kö men hann iallafall med happy hour'n. Sen hämtade annika upp mig och vi åkte till furuvägen och hämta lösbajset diana och åka till aldos deli(favorit cafét) tog varm macka och apelsin mer och annika tog för givet att jag skulle ha en varm choklad så fick det med. Vi snacka och sedan ringde robert och kom ner till cafét. Annika bjöd han på min favorit rätt där bakad potatis med skink och ost röra. Sen åka annika och diana för diana hade brottom så robert och jag tog det lilla lugna ett tag, tills vi åkte hem till han kollade på han nya väska som han fick och sen fick jag skjuts av han till annika. Annika hade inte hunnit kommit hem så jag gick in och vänta, checkade den nya datorn medans som jag har full rättighet till, kära faster så rar och snäll. Den var grymt skön, svart och blank, gratis spotify i tre månader och inbyggd camera.
Sen när hon kom hem så åkte vi till ica och handla, köpte natur godis och hår färg åt mig. Kom hem fixade hårfärgen och jag åt upp naturgodiset(nötter). Sen så drog jag och gymma och det gick fint tills jag var klar och kände illamående och ville kräkas, fick en uppstötning på mina skor, läckert, ljusbrun gega från nötterna. Kila ner till hemmakväll för att vänta på hämtning då johanna traskar förbi och snackar lite sen kom skjutsen och vi åkte först och hämta disco-nora(lillesyrran) som hade varit på disco sen kom diana och vi far hem, då vi ser linnea gående på vägen så vi hämtar upp henne med. När vi kommer hem så väntar robert troget på mig i hans bil utanför. Hoppar ut andra bilen och in i hans. Åker till mia's mitt emot hemmakväll och bestället kebab. Sen vet ni resten.
ha det fin fino.

Bananas is for ronja and her's friend

hej klockan är nu halv 1 och vi har lunch, läsdagen går galant och jag läser "en plats kallad lycka" den är ganska tun gemfört med harry potter boken iallafall, men den är bra. Jag hade bara lust och göra ett inlägg nu medans jag är hemma också var jag och mimmi och köpte frukt på håltimmen, så täntke vi bananer fan va gott eftersom vi bara får ha frukt med oss in i klassrummet, sen så kommer oni(en av våra lärare) in i klassrummet me en stor kasse frukt och såklart är det bananer som vi får. Men kände ändå att det inte gjorde nåt.

Idag så ska jag hem, kanske sola, det är så skönt när det är kallt ute och man blir brun. Sen ska jag färga bort utväxten och sen fika om det blev nåt och sedan dra till gymmet. Men blir aldrig som man planerat. Sen kanske vara lite med hippaste mimmi. Ja vi fårse hur det blir. Men ha en forsatt bra dag. adjö!

Kun for mig

Robert och jag har diskuterat julklappar och jag har sagt att han gärna får köpa nån av dessa till mig, vilken är snyggast.




Now i'm out for the night

Jag hittade en ny favorit låt i ipoden på gymmet idag. Låter bättre till svettet och andningen.


Favorites

Här har ni mina favoriter i kylskåpet som jag älskar när vi har dom hemma, att låta mitt öga skåda dem på dom kalla hyllorna i det kalla rätblocket.


made off angels


yoghurt av alla smaker

It feels good to work hard

tja jag har varit i skolan, hade utvecklingssamtal och det gick väl bra tycker ja. Efter skolan drog jag hem och satt vid comuptan lite granna sen fick jag skjuts till gymmet och tog en timme idag på rullbandet och körde bara mage sen, när jag precis skulle dra så kom ramis och nån brud in och så såg jag att johanna svarat på smset, för jag frågade om vi skulle gymma men gick själv, sen så tänkte jag att jag kunna gymma ingen fast hon åt hos sin mormor då så vi ska köra imorgon. Jag älskar att träna. Efter de så vandra jag till annika och vi skulle intsalera gprs:en och mms men det funkade inte så vi starta om den och det fungerade inte heller för den är uppstartad med telenot från början och det vägrar försvinna så ska lämna in mobilen så kommer inte ha den på ett tag men får väl låna en medans då. Men alla nummer kommer försvinna kanske så jag uppskattar om ni kunna ge mig dem eller så får jag dem genom tiden. Men robert kom och hämtade mig med bilen och när vi var halvvägs berättade jag att jag hade bakat kladdkaka och så då fick vi vända och åka hem till mig igen och hämta den, haha. När vi kom hem till robert så käkade han mat och sen dela vi på kladdkakan, och fi fan vad jag har lyckats bra den var grymt kord med jag skulle ha skippat chokladganeringen ovanpå men var god iaf, sådär kladdig som man vill ha nu ska jag bara komma på ett sätt att inte få kanterna så hårda men det får bli en annan historia. Nu ska jag surfa runt och sen kolla på film med gölletgölli göll sen så har vi läsdag imorgon så det är sovmorron igen.






winter light alright!

hallå där kött och ruttetblåbär igår var det som att gå in i ett julkort, solen lyste skönt och snön var fortfarande vit och fluffig.
Imorgon är det fredag, kommer antagligen plugga över helgen men kommer klämma in annat också. Jag gick i skolan igår och efter det så kila jag hem och hämta kläder sen gick jag till gymmet och johanna kom dit. Sprang och sen det vanliga plus lite armar. Efter det så drog jag hem till annika och sen fick skjuts hem, duscha och skulle till jernvallen för att kolla på herrarna. Efter matchen så kila jag och robert hem till han käka varmkorv haha och jag fick glass efter. Vi kollade på house of wax för den gick på tv och jag hatar verkligen när man klipper av hälsenan det lär göra så sjukt ont så kollade bort hela tiden, inte så lätt och käka till den filmen heller. Vi gick upp och kollapå wallander sen somna vi gött. Nu har jag haft so,språk medans jag legat och sussat, as nice med sovmorgon, plus att jag gjorde so provet igår, hoppas det gick susen. Men vi hörs då, cya.


happy new year soon

Tja jag är sjuk yey just what i want. Jag har pluggat hinduism och på nåt konstigt sätt blev jag intresserad och läste till och med faktaboken. Men just nu kollar jag runt efter vad för nyårskläder jag önskar mig. Kanske glitter shorts, men då måste man ha långa ben och det är nåt jag inte äger. En glitterkavaj är inte ens värd det priset de har på alla affärer. Men jag tror eller jag vet vad jag vill ha. peace, robert tycker jag kan gå ut och skotta.





things i hate to remember

tja justia jag glömde kanske berätta om lördagskvällen, jag var sjuk men typ efter robinson så ringde putte robert och frågde om han ville hänga med ut och köra. Robert frågade mig och jag orkade inte så men jag ändrade mig så vi åkte och mötte några vid mcdonalds sen åkte vi till statoil för att få lite gas. Sedan var vi kanske tre bilar som lekte jaga, skit konstigt och var skit tråkigt tills flera kom och var med i leken. Sen så åkte putte med oss och då lättade stämningen lite för han kan man snacka med. Jag somnade nästan några gånger i bilen men sen blev vi lurade till att åka till gävle och aa. Sen så fick en viss person åka med oss i bilen kanske en minut, bredvid mig där bak och fan vad jag vill slå in käften på den personen. Kanske hatar den för att jag inte vet om den hatar mig fortfarande men om det inte vore för den så hade jag inte behövt gått igenom allt. Äckliga fanskap.

hospital

hellu dudellu. Jag sitter och lyssnar på callishes från idol. Visste att erik skulle vinna men själv gillar jag calle mest. Men jag har varit i skolan och segat tills jag åkte med mimmi till gävle och var där och filodisera. Efter två timmar står vi och fryser i väntan på bussen och sen åker vi hem. Jag går till annika som får skjutsa hem mig och jag tar mig youghurt när jag kommer hem med banan också två mackor. Jag fick även reda på i förrgår tror jag det var att emma ska flytta in i lägenheten brevid annika, hur skall detta gå, annika undra om jag skulle komma och vara hos henne iallafall, klart som korvspan att jag tänker, haha i love everybody maybe.


Dont buy crap

tja ni jag glömde brätta att jag tänkte på en julklapp till robert också såg jag en billig iphone som var till salu och han ville ha en sån förut sa han så tänkte köpa den. Kontakta personen som skulle sälja den kom överens om ett pris och jag skulle lägga handpenning på den så ingen annan skulle kunna köpa den. Jag kunna inte betala så mycke den här månaden så sa den att jag kunna få den billigare om jag köpte den idag och jag hade inte iallafall tillräckligt, då skulle jag få lägga handpenning och få batterit på mobilen o.s.v andra delar. Sedan fick jag rådet att inte gå med på det köpet så jag gjorde inte det eftersom det inte fanns å ä ö på den och den var så billig, så måste vara nån thaimobil. Men sedan blev väl dom sur för jag inte köpte den, men jag kunna få köpa den när jag hade cash men inte under det priset vi hade kommit överrens om. Sen kollar man på blocket då har samma person som jag snackat med tidigare lagt ut en annons om samma fittmobil och den var femhundra kroner billigare där.

i'm not a idiot.

inna hot

tja på er, jag kom nyss hem från gymmet, är förkyld och hes fortfarande så vart lite segt att springa men körde lite mage på slutet, tänker nämligen skaffa magrutor så jag kan bajsa ut korven på 2 sek, drygt och sitta länge på toa. Men jag gick hem, kände för lite fresh air men robert kom nästan direkt till mig efter att jag hade duschat klart. Men när vi kom hem till han skulle vi käka för jag ville inte ha tacos som det var hemma så vi stog i köket och vänta i en halvtimme tills vi var överens vad vi skulle käka, eftersom jag käka lite pizza i fredags och dom hade käka det hos robert så ville inte jag äta det, men vi bestämde oss för meatballs tillslut med makaroner, men vi var tvungen att åka och köpa ketchup, samtidigt köpte vi oss en godispåse.
Vi kollade på idol och eftersnacket, jag tyckte eriks tjej var dryg och jag störde mig på henne som fan, men jag hade nog gjort samma själv, fast jag hade inte varit kvar på scenen så länge. Jo en till sak, skönt att du har käka upp min julkalender, att du inte skäms, du äter ju fan upp allt för alla jämt.

as skön att springa till.


Lusseinnebandyn

Tjabba igår efter skolan och allt luciandet så stack jag hem, jag var något trött men jag tror jag bara gick runt i huset tills jag fick lust för att dra till gymmet för det var ett antal timmar kvar tills lusseinnebandyn. Så frågade Linnea om hon ville följa med dit och det ville hon så vi dressade oss och drog dit. Fick vänta på rullbanden ett tag så cyklade i 5 minuter kanske sen hoppa vi upp och sprang. Att något jobbigt kan vara så skönt är otroligt, känns som man kan springa i evigheter efter att man har kommit förbi det jobbiga. Men han inte mer än och springa denna gång för linnea var tvungen att åka hem för hon skulle till jernvallen och hjälpa till med lusseinnebandyn.

När jag kom hem så duschade jag och sen gick jag hem till robert  och hämta kläder,skor och jacka. Sen hem igen och byta om. När jag kom hem hade dom köpt pizza eller skulle, kommer inte ihåg men kolla på tvn i köket medans diana bakade och hon skulle göra brownies som jag gjorde förra helgen, mina var så jädra perfekta om nåt kan vara perfekt men diana, DU KAN INTE GÖRA BROWNIES. Först så brände hon sönder alla nötter sen så när hon fick nya och bakat browniesen så smaka dom som smulor, en bit i mitten var som en sockerkaka. Tog lite kall pizza innan jag drog till jernvallen.

När jag kom dit så träffa jag emma r, anna å och karin e. Vi drog ner till min fristad direkt, toaletten. Där träffa vi mathilda. Vi kolla på nån match sen kom Lina och Hanna tror ja sen drog det in fler som karin r. Men det var nice på lusseinnebandyn, träffa lite folk. Sen efter några timmar droppa en efter en hem, men i slutet var det jag emma, karin, jennifer kvar och kolla på finalen. Sen fick jag en boll på  mig när det var final för gymnasie eleverna, det var skönt. Men åkte hem med robert efter finalen och jag måste blivit sjuk under kvällen där, för först hade jag bara lite risröst sen jag sjungit i skolan sen fick jag värsta rökrösten och ibland kom det inte fram några ord, det lät sexigt. Men tror jag hade feber till och med. Thats all from yesterday.

Lucia

Tjena någon som har lucia bilderna från igår hitta bara en från jane. Jo lucia framträdandet gick elegantos, bara att eftersom jag var lucia med den där hjälmkronan med ljus på på huvudet så fick jag grymt mycke stearin i håret, tur som jag hade kunna jag dra ut det när det stelna. Vi hade fyra uppträdanden och i början var det nervöst som fan och sista gången var det  bara drygt. Men det var kul faktiskt fick mucho berömo. Så  nu vill jag kallas vid namnet Lucia tack! tja.



someone

Alla är som ålar och jag kommer bli uteliggare, varför sitter jag ens vid datorn.

What are you doing

nån gamal ful bild
jag diggar och leka filtfäcktning med mimmi på bilden.


For god sake!

hej det är smalt alltså, jag har precis kommit från gymmet och har fått fin fina skavsår, köde en halvtimmes löpning precis som igår, lite rygg och mage. Äntligen har man hitta en fittnes partner, johanna my old friend, men vad säger man gammal vänskap rostar aldrig. Vi fixade gymkortet idag också eller ska man säga fingtrycket, man drar nämligen sitt finger på en platta och sen öppnas dörren. Men när vi skulle fixa grejen så tog det skit lång tid för mig för man var tvungen att dra det med perfekt tryck och fart. Ja till slut funka det och det lönade sig att ha praoat på american. Han som har gymmet har solariumet bredvid och american pizza place.

Förutom att jag är glad är jag arg på att provet gick och bajskorvshållet känns det som och att en av mina päron inte fattar någonting. Plus att syskonen lägger spydiga kommentarer när man inte hör. Men ja ska plugga till kemin imorgon och matteprovet men jag glömde matteboken hemma och har inte allt inskrivet i kemihäftet, jag ska fixa pengar för kakor jag sålt till skolan, jag ska baka till lärarna( till klasskassan), jag ska plugga på tekniken ännu mer och fysik provet och sen läsa om budismen och skriva två svenskuppsattser. Jag orkar inte.

Ihelgen är det dock lusseinnebandy så vilka kommer gå dit, jag vill bara kollapå några matcher gå och köpa en ben&jerrys äta den kolla på en match till eller två, gå på monroes käka där, kolla på fler sen åka hem och sussa eller sova borta är ju aldrig fel. Jag borde inte sitta vid datorn överhuvudtaget men här har ni tack och åhej.

I give you some love

hej på er, dagen till enda haha jag har förlåtit grisen ännu en gång, men tvivlar fortfarande, vill jag verkligen det här fast jag älskar honom så, kanske det här dom menar med att man får kämpa för varandra. Jag sa åt han att visa att han älskade mig eftersom han bara kan slänga ut sig ord utan betydelse och hans kärlek till mig är att han bjudet på käk och gottigott gott, men det var precis det jag var sugen på så det får funka. Jag kan ju börja med igår kväll så var jag vaken till halv fyra då robert kom till mig fast jag hade sagt nej så jag började skälla ut han och ville att han skulle gå hem, men han decka i källa trappen så han fick dela sängen med mig och jag visste att det skulle bli lättare och somna då.

Jag hade också fått sällskap av mimmsan och kimsan nere i källaren som sov hos min brorsa, kändes förjävligt konstigt att hon var där och inte var med mig men hon var så söt där hon log och sov men jag väckte henne ändå. Jag och la mig med robert tillslut och somnade. Robert väckte mig och jag var ganska grini men vi snackade och gick och duscha. Sen gick vi till han och sen fick han skjuts till jobbet och jag hem till annika där jag chillade till ett tag och sen åkte till badhuset. När jag kom hem därifrån så la jag mig i sängen och somnade och sov en timme sen kolla jag på tv med mamma och pappa tills robert ringde och ja gick till honom.
Nu har vi varit och köpt käk, som vi ska göra för jag ville inte ha köpt mat, mår illa när jag tänker på ute mat och jag vill inte ens ha kebab längre nu när jag har ätit det på kitchen i valbo. Men vi hyrde film och köpte lite godis.
Men ska ner nu och hjälpa stora sötamongot.

quick

hej på dig snygg eller ful. Jag har duschat nyss och har något ont i magen av alla brownies jag åt, okej jag åt två bitar men sjuhellsike stora bitar. Dom vart makalöst goda föresten. Jag var ute ett tag igår sen kom jag hem och kolla på tv med mamma,pappa och jonas, jag och jonas satt och garva åt gundvall och andra fula grejer som jag

måste kila skriver mer sen

Tove



So empty

varför gör du såhär. Det var med ilskna tragiska steg jag gick hem efter att sutitt hemma hos dig och väntat en timme och precis innan vi hade klivit innanför dörrarna hade jag förklarat tydligit varför jag ville vara hemma, men ändå. Det var svårt och somna inatt det ska jag inte neka, ensam i min mjuka sköna säng, men allt utom skön var den igår natt. Jag försökte glömma allt med att kolla på film med lillesyrran men man var ju tvungen att gå till sin egen säng tillslut. Jag vet inte vad jag ska ta vägen alla är borta nu för jag sa nej till dom för att tillbringa tiden med dig, nu vill jag allt förutom att tillbringa den med dig. Kan inte ens gråta jag lovar jag har försökt men det finns inget. Hur blir det nu, ännu en natt ensam, kommer jag kunna somna kanske lättare inatt för jag vill inte ens äta och känner mig ganska trött nu, kanske därför. Jag vill verkligen inte att du gör nåt dumt ikväll, det blir svårare då.


Later

senare på kvällen blev det kallt och jag drog på min bootsen och en stjal. Men jag skulle egenteligen varit med mimmsan nu men blev kladdkaka och robert istället, han ska ut imorgon och jag har haft en bad feeling hela veckan. Men får umgås med den fantastiska girlen imon kanske.


håller i kalendern med mitt liv.


testade lite black nails idag, har aldrig färg på naglarna annars.

Here we are






With mimmi

tja igår vart det jernvallen och sitta där med robert och hans killkompisar, sen hem till han mysa och kvällsfika.
Justia så köpte jag en tröja som några tjejer gör, jag köpte en med texten "small things make changes" snygg men lite stor u-ringning men gillar den mycket ändå.

men just nu har jag bakat kolakakor med mimmi, jag gillar inte dom  men kul och baka, ni får bilder imrgon eller senare inatt. have a nice friday night.

Real breakfast

en fråga, när jag kollar på andra bloggare också visar dom frukost och hela vadelleritan, så visar dom två ynka hårdmackor med nåt tråkigt pålägg och en kopp grönt te eller nån ful gul jouice. Är det bara jag som gillar barnsliga flingor, tomtegröt(när det är juletid), bullfitts mjuka mackor med tre pålägg och ett stort glas oboy.


I wish

hej på er, helt ärligt finns det inget att blogga om, jag skulle grymma igår men blev försent och som min vardag ser ut så är det bara plugg, mackor och robert. Men såklart gör man ju någonting varje dag, igår så bakade jag, inte ovanligt. Men idag så har jag varit sjuk eller det är min kropp som trillskas. Jag har legat i sängen fram till tre och sendan har jag legat framför tvn, nu ska jag plugga bara och sen åka till robert, kanske svänger förbi hemma först.
Jag har hittat massor av vad folk kan ge mig i julklapp, först ett par skor 999kr sen en mini-pc 4tusen någonting, tandblekning, pengar. Som ni ser finns det inga billiga julklappar, för kläder vill jag helst köpa själv. Finns det nå tips på vad man kan önska sig? mobil har jag och spel,filmer och smink behöver ni icke nämna. hejdå seså



RSS 2.0