More expensive than gold

vad tycker ni om julbaket då, jag är såld på lussebullar så jamsi men nu är det så att vi har fått ont om saffran och vet ni, saffran är dyrare än guld. Jag vet inte om jag nöjer mig med bara lite knäck och ischoklad(pepparkakor är jag trött på) jag vill ha lussebullar när det är som godast, på julen.




Icechocolate

bakat om man nu kan kalla det att baka, jag har nämligen gjort ischoklad, robert gillar hemmagjord så tänkte det kanske är godare så, vi tycker ganska ofta lika. Den håller på att stelna just nu så får provsmaka senare, men blev 60 stycken, det enda du behöver för att göra egen ischoklad, är mörkblockchoklad 200g och coccosfett 100g. sen ska du smälta chokladen med ett vatten bad på 60C och smälta coccosfettet i en kastrull och låta det svalna, sedan rör du ihop det och woala, smeten är done. Bara att hälla ner det i formarna och sen låta dem stelna, så kan du lägga dom i kylskåpet sen. Man kan också ha i nån smak om man vill, som mint, apelsin eller nåt annat, jag körde på neutral den här gången.

För övrigt idag så har jag bara haft skola och så ska jag plugga till två prov imorgon, känner mig ganska lugn annars brukar jag sitta och tänka och försöka klura ut vad dom har för sorts frågor på provet, men idag kör jag bara på att läsa genom det tre gånger som man ska, det är bara läsning.

Ja idag hade jag lite kvalitets tid med old friends på kemin också, vi snacka lite gamla minnen, också kom vi fram till att vi hade stringtrose gäng, jag och johanna var ledare och sa "ni måste ha string annars är ni inte coola" hahaha. Så vi kollade inne på omklänningsrummet på gympan om alla hade string. Sen kom vi fram till massa annat men inget jag orkar ta upp nu, jag låter er smälta det jag nyss skrivit först. Hejdå




It's late

hej klockan är 00:13 alltså är det söndag, ännu en helg har gått och jag har kollat klart på American history x, älskar nästan filmen men hatar när derek berätta om tiden på fängelset och slutet på filmen är sorgset men det är nog det som gör filmen så fantastiskt bra. Jag kan inte somna och robert har somnat för ett bra tag sedan för han har match imorgon, blir så sur på alla hans matcher, vi kan aldrig vara uppe sent med varandra. Men ska nog klicka fram grinchen eller nån rolig film nu så man slipper mardrömmar, som t.ex en som jag hade igår, när jag var liten eller mindre så visste jag när jag skulle ha mardrömmar, jag fick alltid ett dunk innefrån kroppen som jag kände i örat och varje gång det blev så hade jag en mardröm den natten, ganska häftigt men riktigt otäckt, våga knappt somna. Men nu är det borta och jag hoppas egenteligen inte på några drömmar alls, kanske att jag få sova ut till klockan tre imorgon skulle vara så oerhört skönt och sen bara plugga och på kvällen göra nåt. Men nu får jag säga godnatt, godnatt.

i need a little bit of help

hej jag är hemma hos robert igen, vi har varit på badhuset och solat lite, han blev neger. Men han är  nu hos far sin och meckar med bilen och jag ska plugga sen när han kommer ska vi plumsa ner i badet och sen kolla på robinson. Men varför jag skriver är för att fråga er om ni vet nåt nyttigt snax's, nå gott men nyttigare än glass,godis och chips.

P3 star 06

somebody who's remember haha bara att söka ronja österberg på google och trycka på nån av bilderna



Early morning

Hej idag vaknade vi tidigt må jag säga, tog en dusch och vi skulle till frisören för robert skulle trimma håret. Vi åkte och tog ut pengar och robert märkte en sak, och vi blev riktigt sura, kanske jag mer än honom. Men vi åkte till frisören och sen ner in på lindex och jag köpte chokladansiktsmask, ska ha den ikväll när vi ska ta ett bad och bara relaxa. Vi åkte till roberts pappa och fixa bilen, den läcker olja så vi ska inte åka nå mer bil idag. Nu är vi hemma hos honom har nyss kollat på idol som hackadeloss så vi stängde ner och han sitter nere och käkar, jag är inte hungrig. Hans brorsa är här också med hans flickvän och deras bebis, älskar bebisar så mjuka och söta men vågar inte leka med henne, är rädd att hon ska börja gråta och dom tror att jag har gjort henne illa eller nåt. Men vi ska åka, jag men gå, hem till mig och fixa cykeln och om jag får pengar åka och köpa färg. Men det var allt just nu kanske kommer pic's sen vi höres, so long lovers.

He is mine you'r stupid cow

hallå ja igår börja det med ett jag åkte ju hem till annika fixade håret och det blev mycket bra. Sen så skulle jag ta bussen in till robert i valbo halv sex, så åkte buss själv för andra gången i mitt liv. Men när jag kom in så råka jag gå av vid media markt och gick mig en promenix, inte långt men kallt. Kom in och gick förbi intersport men såg inte robert så gick in på carlings medans, sen kom han dit efter en lång väntan tycker ja. Vi bestämde oss för att käka, så vi gick till kitchen men fick vända på klacken för att hämta roberts kort i bilen. Käkade kebab, så otroligt gott där, man får ta sås själv och hur mycke som helst, robert frågade om jag ville ha efterrätt på waynees sen, en varmchoklad med marshmellow med grädde, men fick inte i nåt mer i magen, men han var så söt som frågade. Vi gick och kolla lite innan vi skulle åka till gävle. Sen åkte vi in så vi var där 8 typ för vi skulle handla godis och så vi kunna sega. Vi gick in på hemmakväll och robert köpte godis där för jag skulle ha m&m på bion, då han tar fram kortet och betalar frågar tjejen i kassan om hans mobilnummer och flinar extra sött, då hugger det till i magen och jag vill döda fittungen, jag står ju fan bredvid och hon såg oss pussa tidigare, man frågar för i helvete inte om ens nummer när dens tjej är med. Vi gick ut därifrån sen iallafall sen också robert börja skratta och jag surar ända tills bion börja. Även att han tidigare hade berättat att en tjej hade raggat på honom inne på carlings och det är inte fula tjejer heller. Japp jag blir lätt svartsjuk men jag tyglar min svartsjuka och håller den för mig själv men sedan berättade robert också att han hade fått extra jobb av intersport, kanske ska jobba på hans mammas frima och att han ska på personalfest nästa helg, och till sommar går han ut skolan och har sagt att han vill flytta till stockholm. Ni vill inte veta vad min första tanke var.
Vi hade iallafall en underbar kväll och bion var suverän, igår kände jag mig lycklig faktiskt för ett tag.

We can work it out


Någonting på svenska

Yes haha vilken skön dag, svenskan var inställd på morgonen så vi hade sovmorron men det visste inte jag så jag gick dit fick veta och fick gå hem, kom tillbaka till engelskan som ingen lärare hade så rektorn öppna dörren åt oss så fick vi sköta oss själv i kanske en halv timme, sen så hade vi matte och jag skulle göra mitt fysik prov, men kunna inte konsentrera mig i klassrummet för alla snackar som gamar så jag får göra det på tisdag, sen hade vi lunch och sen var vi fyra styckan på språkverkstan så vi fick sluta efter 25 minuter. Sen så var son inställd. Vad säger ni haha lite skön dag.
Sen nu håller jag på att färga håret, sen så ska jag greja lite sen åka in till valbo och där träffar jag robert och vi åker in till gävle på bio. Sen imorgon så har jag och mimmi bestämmt att det är våran dag, så vi ska göra nåt och så ska vi sova över, var sjukt längesen nu, hoppas ingen bajskorvar ur. Så ska sätta på en film medans jag väntar på att håret ska bli klart, tjao.


Now i can feel freedom

Justia jag kom på, jag ska färga tillbaka till brun, älskade, vackra, underbara brun. Jag kommer tillbaka, långt gungit brunt hår som luktar freshness. Jag får glädjetårar. Blondin får jag bli i sommar eller nåt, men inte nu. Så jag säger welcome home.


Brum brum odeladi fantastic car

fillefjonkolikonkan, halvt bra skoldag lite seg men det var drag i luciakören idag, vi skrattade mest åt att jane sjöng fel. Också har emmsi åkt till finland och hon ska köpa m&m åt mig(or i'm gonna kill you sötnos). Men sen ringde robert mig vid tre, sa "hej baby" och sen fortsatte konversastionen. Vi bestämde oss för att åka in till gävle eftersom vi har uteslutit stockholm i helgen. Men fick skjuts hem av min kära faster och sen kom robert och hämtade mig så åkte vi in till gävle(i hans bil för han har körkort). Det var svin kallt när vi kom dit så vi skynda oss in i det fantastiska paradis av ny luktande kläder och elektrisca prylar. Jag köpte en tröja på gina, mycket snygg på, en tjocktröja från carlings med en fin uppvikning vid ärmen, sen en fiber mascara som är bra för fransarna, nu har jag aldrig mascara nästan men vill ändå ha pigga fransar. Sen hitta robert pubben då en fin tröja på mq men fanns dock inte någon size kvar, endast i falun. Men vi åkte hem och sen förbi hemma hos mig och sen till robert, nu har han åkt och kollat på sin träning för han har gjort illa foten så han kan inte vara med. Så nu ska jag plugga för jag har sagt att jag ska göra ett prov imorgon som jag inte kommer ihåg ett skvatt av men får plugga till middnatt då(inte allste). Have a nice evening.


soft-things on

hallåja hallåja och godmorgon jag har vaknat för ca halv timme sedan och jag ska få skjuts till skolan utav robert, mohahahihi. Jag är jävligt trött, så får bli mjukisar, det var längesen nu, brukar alltid ha chinos när jag trött men mjukisar är ultumatum. Idag är det en lätt skoldag två lek, gympa, lunch en lek och sedan luciatränande. Men ville bara göra ett inlägg medans robert käkar frukost, men sk gå ner nu så hejsan svejsan.

Dont ever trust russin

Dom e småa dom e fula å dom gnäller nästan jämt som en skrynklig liten kula de är klart men bli skrämd
if you remember mimmsan.

Bad hair life

jadu jag försöker återställa håret med massa hårinpakning efter slingorna och nu när man har tagit sig i kragen så tycker jag att alla färgar brunt, alla fina tjejer har brunt håt, jag ångrar mig stort nu. usha den här färge äcklar mig, hatar mitt tunna, sämsta kvalitets hår, jag vill ha det tjockaste fetaste håret så hundra trettio sprayflaskor inte kan hålla frisyren uppe och så jävla långt till knäveckena så jag kan klippa det till midjan.
Men robert fixa körkortet idag och han ska hämta upp mig efter tränigen, haha nu kommer man bli skit fet, får börja grymma(när jag blir 16). Men jag tänkte kila in till gävle imorgon, var ju löning idag också får jag tillbaka utlånade pengar också såg jag en sak som intresserad mig mucho. Jag köper nästan aldrig smink och underkläder, låter mammsingen göra det, lägger bara ut pengar på bio,mat och kläder också kan det ju bli för nåt inträde eller nån annan rolig aktivitet. Men vi hörs imon, acho.

Jag har bara tre eller fyra bilder när jag har ljust hår önks jag hade fler plus att jag hade nästan alltid fula änglalockar.


Här har ni en bild på mi moa och mimmi den allsmäktige.



Mimmi och jag på skolavslutningen och min lillasysters tår där ja.

After school hoe

yo slibilislask du har en task, nä men jag har chillat skola sen åkte jag med annika hämta upp diana och sen baka vi pepparkakor, fula och några brända, kommer inte käka nån av dom men var roligt och det är ju de som räknas. tja






Miss it allready

saknar redan mitt bruna hår, äckligt med halvt blondt och halv brunt, men måste göras för att få tillbaka min riktiga hårfärg, vet inte om jag orkar vänta.


Sauna

hallådär kött och blåbär. Jag har varit/är kanske fortfarande sjuk men det känns bätte, jag har iallafall sovit nästan hela dagen till robert kom hem och vi båda låg och vila. Jag kände sedan för lite fresh air så vi tog en promenad till ica bjöksätra och köpta oss en kladdkaka och vi ska snaska på till Andra avenyn ikväll. Imon blir det skola iallafall och sen så vet jag inte mer, veckan har rullat på fint tycker jag hoppas det går fort till fredagen nu bara. En fråga föresten, man kan ju basta på en flotte i högbo, alltså det är en bastu byggd på en flotte som är i sjön. Det ska tydligen finnas sånt i högbo så jag undrar om nån vet nåt om det och om man kan göra det nu eller om det bara går på sommaren.


Always

Jag har kommit på att jag har ladrig varit med om att någon nära mig har dött, ingen släkting eller så, mormor och morfar är ju 70+ och jag blir verkligen rädd att nån av dom ska försvinna jag kommer gråta som utav tusan. Ja usha vill inte tänka så, men lyssnar på en låt som erik sjöng på idol i helgen och tycker den för all del är bra och om jag skulle tillänga en låt till någon så hade jag också sjungit den här.


You can see

Jag tyckte väl att jag hade sätt två liknade face den här helgen till slut kom jag på det, eller vad tycker ni. Pretty hot, för er som inte sätt nya twilight eller nåt annat så är kändisen där till vänster med i den nya filmen tur för niklas säger jag.




Sandviken, gävle and järbo on tv this evening

Men hej bonde, jag såg nyss på grannfejden och knäppte av och gick upp, det var nämligen i järbo det bråkades om nån jädra skateboard ramp. Men det var gävle/sandviken på halv åtta hos mig, och för er som inte vet vad det är så är det ett matlagnings program om en grupp på fyra okända människor ska få laga mat till varandra och sätta betyg på varandras gärsfrihet och maten, den som fått mest poäng vinner femtontusen svenska kronor. Japp men nu ska jag kolla på en film på datorn tror jag och sen kanske sova, är trött som en fiskmås, men imorron ska vi till bessemergymnasiet och få information om det två program som intresserar oss mest, jag valde handels trani(kommer inte ihåg förkortningen) och medieprogramet. Men chingelinkan chingelinkan chingelinkan.


a little touch of christmas

men hallå biffborniegoy, jag äter lite gröt medans jag väntar på middagen och kollar på playa del sol som precis ska börja. Mamma och pappa målar och tappetserar utanför i hallen så får sitta med dörren öppen men inte gör det nåt. Jag har själv städat rummet och bäddat extra fint, med rött sådär så julstämningen ska komma igång. Men robert kanske också ska komma förbi en stund innan han ska på träningen, saknar honom, har saknat honom hela dagen, blir så när vi har varit med varandra hela tiden ett tag.
Men igår så kollade vi på twilight new moon och den var bra vill nästan gå på den igen haha. Vi åkte bil in till gävle och robert fick övningsköra in, sedan så skulle vi hämta biljetterna då säger mongot/killen att det lär ha blivit nå fel när jag bokade så våra platser fanns inte inbokade, så vi fick sitta i treans salong och nästan högst upp istället för i ettans salong och mitt i alltihopa, dom så kallade prefeckta platserna. Men aja filmen var likabra för det. Men ska kila nu så hejdå mohahahihi iah.


The greatest end of the fantastic book

hej jag har degat hemma, ätit hundra hårdmackor igår kväll och grymt mycke mussli, fattar inte varför, också är jag sugen på havrygrynsgröt jadu ronja du har blivit en hungulusbulgaris divexo, alltså en kanin. Men jag läste ut boken "De tre små grisarna" igår haha nä självklart menar jag den 782 och en halv sidiga boken Harry potter men det var med stor sorg läste jag det sista bladet, den sista meningen, det sista ordet, men boken var jävligt bra och bra slut. Nu ska jag bara hitta en annan fantastisk bok. Jag kom precis hem till robert och han ska ut och brum brumma med bilen och åka förbi hans pappi och hämta gpsen. Sen ikväll ska vi på bio, men nu ska jag kila, cya.

Beautiful morning

hej det är en underbar dag, jag vaknade och kände att det var sol på gång utanför, jag visste att robert skulle ta god tid på sig att vakna, men det gjorde inget att jag fick vänta i nåra timmar eller så för han var så underbart söt där han låg och jag visste att han skulle krama mig och vilja gosa med mig när han vakna. Jag tog fram boken istället och läste klart kapitlet och började på ett nytt, så vid halv ett så vaknade han och som jag hade trott blev det. Underbara härliga morgon, vi kila ner i köket efter ett tag och robert skulle testa och göra gröt till mig men fick syn på smaskiga mackor istället så tog en macka, lite oboy och sen nåra klunkar nyponsoppa. Vi fjanta oss lite vid köksbordet, robert härmade mr bean. Sen så prata vi lite om vad vi ska göra idag och han ska gymma först medans jag färgar håret och sen skulle han övningsköra. Men vi skulle ses senare idag och kolla på robinson och antagligen köpa nåt gott. Men efter vi hade frukosta klart så kila vi upp på rummet och myste lite till. Men vi klädde på oss och robert skulle åka med mattias till gymmet, så jag tog cykeln och gick ut till vägen och stog där med robert ett tag tills mattias skulle komma. Robert drog ner min mössa så jag råka gå i vatten pölen och vi fjanta oss, när jag skulle cykla så drog han tillbaka mig i pakethållaren, så höll vi på ett tag tills jag verkligen kom loss och cyklade hemåt. Där hemma var mormor, mamma och småsyskonen i köket, prata lite med dom, sen skulle jag gå till annika för hon ska hjälpa mig och färga håret. Så nu är jag här och ska sätta igång, vi hörs senare och hoppas ni får en forsatt undebar dag på den underbara morgonen.

think before you speak

Okej jag blir jävligt sur nu alltså, jag tycker såhär, hållkäften, du lånar lika jävla mycke skit av alla andra så att skriva på bloggen är riktigt töntigt, svårt och säga det till oss. Plus att du gör exakt samma sak linnea. Men om vi ska följa det du skriver vill vi att du gör samma sak för oss, tack och hej.


i just want to say goodbye to my lovely brown hair, goodbye



is it true or a big fat lie

Är det bara jag som skiter i brallan av att alla jävla onda människor säger att vi ska dö om två år, är det aldrig nån som har hört ordspråket "det man inte vet, lider man inte av". Allså om dom har fel och med "dom" menar jag dom som har forskat i stjärnorna, eller vad fan det är, att vi ska dö/ jordens undergång år 2012, om dom har fel så som alla hoppas, men om dom har fel så vill jag personligen slå in käften på dom, lura världens befolkning. Men om alla tror på det, va fan lever dom på som vanligt då för, jag skulle om jag hade mycke pengar, först skita i skolan, dra utomlands ett tag, göra saker jag alltid velat göra, sen åka hem till familjen och tillrbinga mina sista stunder i livet med dom. Men tills dess ska man ha roligt precis och videoklippet är från en roligt kväll, så ska det hemska tas, med roliga stunder. Emma dont kill me.


Cathair

hej jag har ont i magen och är ganska trött, jag ska inte till praoen idag så jag ska läsa, plugga om inte annat, färga håret och sen kanske baka om det blir tid över. Men just nu så ska jag bara sitta still vid datorn framför mig tills värken har gått över. Snart har jag nog fått katthår överralt i ansiktet, för katten har gnuga sitt face mot mitt och jag har lip balm på dom, men lite hår i ansiktet gör inge illa, när jag var liten ville ju jag vara simba. Hejdå orkar inte skriva mer onödig information.

More old goddies

men jag har och kommer nog alltid älska den här låten, old goddies som jag kallar dom. Och black betty tycker jag också är bra fast den har mest bara intrumentalt.




You have always been my true best friend

ronja österberg och mimmi mähler

Mucho hejos

hej, hemskt mycke hej, jag har kommit in till robert nu och medans han pluggar för körkortet som han ska skriva teorin för imorron, hoppas allt går bra för min raring. Men som sagt så åker jag alltid hem innan jag drar till mimmi, så annika hämtade mig hos robert halv 10 sen hem till furuvägen och hämtade mamma och sen åkte vi till ica, valde ut favorit mackorna och sen lite till, men sen kolla vi på hårfärger för jag ska göra ett till försök på att få tillbaka det ljusa, men måste slinga i omgångar.
Sen när jag kom hem bytte jag om sen följde jag med annika hem för orkade inte vänta så jag kunna kila till mimmi och det är närmare till mimmi från annika. Så sen när tiden var inne så stack jag till mimmi, sen gick vi till american. Fick göra skit jobb men så är det, men sen så skjutsade mimmi runt mig på en bricka typ på hjul. Också kom en av killarna fram och sa nåt som lät "hoppa upp två" och vi båda fick tydligen åka runt på den medans han skjutsade oss, lite roligt faktiskt. Men slut på det roliga och vi fick diska sen käka innan vill skulle till skolan halv två för att träna till lucia.
Gick fint på peritionen och vi valde vem som skulle vara lucia. Men efter det drog jag hem, ljuva hem. Jag tog mellanmål och sen soffan igen tills mamma kom och gav mig min "medicin" så nu kan jag inte dricka för mycke mjölkprodukter och måste äta fiberrikt bröd och mera grönsaker, frukt och dricka mer vatten. Japp värkar inte bli ben&jerry's på ett tag och adios risifrutti. Men en sak jag är sugen på är gröööt och nyponsoppa med dom där små hård-brö-aktiga grejerna.
Men sen baka jag lite negerbollar/chokladbollar till my dude, också till familjen men dom fick med coccos på och han med pärlsocker för det är så han gillar dom. Efter det gick jag ett ärende till pappsen, söta rara pappa, vi har kommit överens om att försöka göra min inbyggda hylla som jag vill ha, Linnea sa att jag skulle fråga nicklas men det var nog mer som ett skämt han är nämligen snickare tydligen, skönt för linnea, som om hennes trosa går sönder kan han ju alltid snickra ihop den. Sen blev det en långvarig dusch och precis när jag blev klar så ringde robert vi gulligull snacka lite i telefon sen skulle jag torka håret och gå till honom. Så here iam, ska läsa harry potter nu, hejdå på dig dig och dig.

When i was little rou

hej här har ni en låt från min rapkarriär, vid tolvårs ålder. Jag dissar linn i den här låten efter att hon dissat mig och johanna jag har gjort fler men här har ni ett smakprov på min råatalang haha





Hard work and pain

hallå på er jag har nyss mysit färdigt med robert och kollat på tv och ätit två mellanmål, räknas som middag då. Men idag var det en jobbig dag, vi kom typ en kvar försent till praoen men dom värkade vara super glada att vi kom. Armin kom inte idag den svikaren, tänker då på disken som skulle diskas. Men vi fick lunch nästan direkt men man är inte så hungrig när man nyss vaknat och ätit frukost, så fick bli sallad idag också. Sen så snacka dom lite med oss också sjöng dom typ när dom snacka med varandra det lät " bomsi bomsi gossi gossi" hahaha jag och mimmi försökte hejda oss som mest när en av killarna gav oss rosa klubbor och min var formad som ett hjärta så kom en annan av dom fram och sa " kärleksklubbhaaaaaaaaa". Men sen när lunchen är över så får vi diska som utav helvete det är minst 40 skålar sen tallrikar och sedan gafflar o.s.v inte nice. Japp sen var det bara traska hem vid halvfyra, kände mig något sliten men jag och mimmi stack iaf och mata våra djuriska vänner, änderna. Sen förbi mimmi, krama säga hejdå ses imorron, sen vidare till robert och nu e jag här.
Det var allt från mig idag, ha en trevlans kväll.

Ture den lure har kommit hem och har troligtvis en kladdkaka färg, så nu måste ja sola gärnet.

chocolate alá kladdchocolate caké to my sweet sweet lover

Kom hem nu va fasiken, nu har jag bakat kladdkaka och angaskerat mig i att göra den lite speciell till robert. Tänkte ett varm kram inte skulle räcka till för att uttrycka min saknad av honom så jag gör hans favorit, extra kladdigkladdkaka, men dock med oboy pullver, fanns inge kakao.

Såhär ser den ut Ren kan ni ju själva räkna ut vad det står för.


Shes my lady

låt detta bli en värdig helg som nu skall komma, låt allt mitt slit inte varo till spilo, låt mig få vara fri en natt.


pretty good actually

Men hallå raggmunkar, jag har nys ätit underbara mackor, av det mackfan jag är också slängde jag in en drickyoughurty, jamsi jamsi. Jag har haft en okej dag, börja med att jag kom till mimmi en timme förtidigt men det blev perffa så stack vi och mata änderna, och om man la en bröbit på skon så gick dom på skon, lite häftigt. Sen kom det en tant som mata dom ur händerna. Men nån änderna måste tagit min ena vante och kasta den i vattnet eller så för den bara försvann när jag börja mata dom och ja jag tappade den inte på vägen dit för jag gick tillbaka och kolla.
Vi gick till praoen och som jag inte har skrivit så praoar en till från klassen där, armin, kännt han sen i sexårs, skönt de iallafall. Visst skit trökigt och diska för det är de vi får göra sen gå på lunch(får mat där) så sitter vi och snackar en timme, har ganska kul emellan åt, som sagt det kunna varit värre. Jag kila hem och sen la jag mig på soffan snacka med päronen och duscha, nu sitter jag här framför den sköna och vidrör vid dom sega tagenterna(för att jag har spilt cola, men det är så jag gillart). Nu ska jag kolla på film och sen kolla på andra avenyn, antingen ensam eller om robert hinner komma hem. Tjaodo


The good things

hej all good things in the world. Jag har ont i insida lår och lite i magen känner jag nu, men annars är det bra. Jag kollar på next och läst ännu ett kapitel i boken, snart färdig med den men vill ändå inte att den ska ta slut, får väl skriva en egen bok och läsa den, haha så clean. Men hoppas på att robert ska ringa strax för han åkte och gymma, det var tänkt att vi skulle kila till trebo men vädret var för dåligt. Så ska strax äta och sen blir det tv kväll med hjärtegulligull gull. Ska ringa mimmi nu och kolla om hur vi gör imorron då vi ska ha vår första prao dag, tjaoih!

Pulling a leg with you

- hörrudu, din snok! vill du att jag ska göra ditt liv till ett helvete?
- Jag är inte redo för ett förhållande än, men tack för att du frågade.

He likes ass


Godemorgen

hej alla hippies och godemorgen, jag vaknade ungefär lite före nio som alltid är man inte trött när det är helg och när det är skola så ja ni förstår. Jag har kollat klart på filmen sen igår och robert har åkt på match, så träffar honom ikväll om det inte står nåt annat på schemat, men just nu vill jag bara se en goding och äta lite ben&jerrys till det. Men ska städa upp lite och sen kila hem och käka frulle. Ha det göött see you later.


To be veggo or not to be veggo that is the question

Hallå där kött och blåbär
jag har precis blivit klar med min uppsatts om svarta hål och diana hjälpte mig med framsidan, blev läckert men nu har jag bara två bokresensioner och två prov kvar, i'm a free lady. Tjovisst skumpili lumpan, jag ska klicka fram en film och sedan bara andas in och ut, sen så hoppas jag robert kommer hem och vi myser och är glada, jag känner inte för nåt annat just nu. Måste ju göra mig redo för att käka pizza i frem dagara nästa vecka, jag och mimmi som snacka om att bli vegitarianer igen. Vår förra period var väl i våras när jag klarade det i några ynka dagar och mimmi ett litet tag längre. Men jag vill helst göra det för att säga att man är veggo, är häftigt och att jag antagligen skulle kräkas om jag visste egenteligen hur allt kött och så vidare behandlades, plus lite näringsliv och nyttigare maträtter gör ju kroppen gott. Men som allram säger Chingilinkan chingilinkan.

But i still love you

chingeliling i loppan. Jag sitter hos robert och har kollat på slutet av harry potter och halvblodsprinsen för jag somnade igår. Men ska strac göra klart min uppsatts om svarta hål så sen ska jag väll läsa lite och ivänta robert. Ja idag har jag varit i skolan sen på luchen stack jag mimmi och jane till wiking och käkade och snacka gojja sen efter att vi hade snacka färdigt så gick vi till american pizza place och ville ha praolapparna ifyllde, då passade jag på att gå på toa och till min stora förvånande glädje så har dom en liten platt-tv inne på toan, jag vet vart jag kommer visstas på praoen. Sen vandra vi tillbaka till skolan hade våra sista lektioner och sen skulle vi på lucia repititionerna och första sa vår musik lärare att vi inte fick va med, och jane blev skit arg, men jag förstår henne jag tycker själv att man inte kan plocka ut nåra som inte får vara med. Men det slutade med att fjäskisen mimmi snacka med en annan lärare som också hålde i det där och grejade så vi fick vara med. Låtarna hade väldigt höga toner och jag kan verkligen inte sjunga alls men vill vara med ändå, haha. När jag kom hem kände jag för lite jogging så stack till trebo(fick skjuss ut dit) sprang, och sen fick jag hämtning. Hem, duschen, torka håret, sedan cykla jag hit där jag är nu, in robertos place. Men nu ska jag plugga sen så hörs vi kanske imorgon då, chingelinkan.
Bilderna från när jag och robert var i gävle, lite dåliga men duger fint för idag. Dock värkar robert ha "låta ronja knäppa kort fobi" but i still love you.





Mimmi you make my day, you really do!

Tja idag så cykla jag hem på morgonen och trodde jag stoppade ner mobilen i jackan. Sen när jag kom hem mådde jag skit och fick gå och lägga mig men jag vaknade sen och kände att jag ändå vill/kuna gå till skolan så jag gjorde det. När jag kom dit blev det kemi och sen så letade jag genom väskan en gång till för att hitta mobilen men ingen mobil. Sen vart det so och vi kolla på en film om religion sen fick vi sluta. Jag stack med mimmi till annika och ringde efter prao platser i gävle och när vi skulle ringa efter ett caffeé inne å nian så råka mimmi komma till länsförsäkringar eller nåt också frågade dom massa frågor varför hon ville praoa där och hon trodde det var dom på caffeé som frågade, och dom ställde frågan men vad är du bra på då och varför vill du praoa här?, mimmi sa "ja jag tycker det är mysigt och jag är väll bra på allt" sen kom hon underfun med att vi hade ringt fel. Mimmsan den allsmäktiga you make my day, like every day. Men alla caffeé var upptagna i gävle, så då fick det bli i sandviken iallafall. Alla var upptagna här med så det blir antingen selmas eller american pizza place, haha. Men vi var till mitt favorit caffeé också Aldos deli men det var också upptaget så får gå och käka där på lunchen när vi har prao istället.
Men nu ska jag kolla på tv, sen plugga och sen blir det nog käk, sen robert. Vi hörs då gott folk.


Do you speak finish

hej jag ska precis gå och lägga mig med butter, vi tjaffsa om harry potter filmen, för jag sa att det brukar alltid komma orginalet på filmen med engelskt tal efter den första med svenkst eller vad nu det är. Han är dock svensk med finksursprung, så det är finsk text på den. Jippi, och han vägrar lära mig finska, det är säkert bara för att han ska kunna svära åt mig eller säga nåt när vi bråkar, hehe. Men kan skriva mer om idag sen kanske. Ska kolla nu, tja!

Befor yesterday













I H A T E Y O U

hej jag har slitit som en bajs för att kunna lägga in dom jävla hor korten, men som fan att gud hatar mig tillräckligt, jag ska fan aldrig be till dig mer hoppas du dör. haha. Ne men jag har faktiskt hjälpt robert städa hans rum och så har jag åkte hem till  mig för att hämta sladden också funkade robert datamus inte ett tag heller. Så ja det blir inga kort ikväll. Du dit fan, du vill inte att jag ska blogga. Men får fixa det på en annan dator imon. haha skit på dig. Tja

see you later

hej på er jag hade inte orken eller hitta inte saldden rättaresagt igår för att göra ett inlägg. Men kan lägga in bilderna och skriva lite om gårdagen när jag kommer hem ikväll, ska kila iväg nu sen till gävle med robert. Vi hörs sen då. mjausi mjausi

Daddy's own day

godmorning. Det är farsdag idag men jag ska inte hem nåt så får ge honom en bamsekram ikväll eller imon för ska följa med robert på innebandy nu igen, fattar inte hur jag går med på det när mitt intresse är på noll funkar i tio minuter men man gör tokiga saker när man är kär, säger dom på hekules filmen iallafall. Sen ska vi till hans pappa och sen antagligen hem till honom eller mig. Sen är det väl lite plugg eller harry potter boken som gäller sen ensam mamma söker. Men får skriva mer sen kanske, ha en trevlig dag.

Just my hey today






Say after me please rumpaaaaaaa


What makes you laugh?

hej på er, trevligt och skriva, hehe nej inte såvärst jag sitter dock hemma hos robert, men nu fick jag tid för boken och aa bråka lite med robert kanske. Fick en liten smäll och en stor, börja nästan grina för att jag blev rädd, inte för att det gjorde så jätte ont. Men allt ordnade sig.

Som sagt glömde jag säga att när vi stog i kö nere hos skolsyster så var det småbarn och två vuxna framför mig och jane också när vi kom in där det fanns plancher/bilder på väggarna en på hela kroppen, nerver och sånt och en på ett öra och så var det öronhår som syntes på bilden. Då sa en liten tjej till sin pappa tror jag att det var, peka på öronhåret och sa "vad är det där?" då sa pappan/mannen, ja det är hår, flickan sa "hår från snippan" han sa nej och börja småskratta. Jag och jane stog som jädra rumpnissar och helt ärligt jag kanske har hört snippa tre gånger i mitt liv, först fattade jag knappt vad hon mena men fan va jag ville skratta, jane vände sig till och med bort för att svälja skrattet.

Jag har nyss sett på idol och jag tyckte att erik och mariette tror jag hon hette, var klart bäst, tycker nog många, men gillat desar låtar framför allt. Men efter idol så var det ju cirkus möller och jag tycker sean banan är så ful(= rolig). tjao amigos

Have a nice day

hejladidadi jag har nyligen kommit in i min boning där jag möter mammsingen och pappsingen. Mamma frågar om jag tagit sprutan nu och jag säger "nää.. det var sån jädra lång kö så jag orkade inte vänta", mamma "men va? ronja är du inte klok..", jag "haha jag skoja". Men hon lät inte ett dugg arg bara upprört-besviken.

Ja skoldagen var inga problem. Vi kollade klart på die well också, handlar om en skola i tyskland, också en grupp elever ska ha projektvecka och det blir om diktatur. Alla får svara på frågan om något som hitler skulle kunna upptå igen, alla svarade nej har jag för mig. Sen så testade läraren olika grejer, med att ha lika kläder, skapa egna helsningar o.s.v alla blir jämnlika. Det är sjukt att dom blev som värsta hulliganerna och det blev som värsta millitären och dom som var mobbade blev ju sedda nu, också är den en kille som freakar ut. Ja se filmen själva den var riktigt bra. Jag blev så jädra överraskad av hur det faktiskt kan gå till.

Men efter die well så gick jag till skolsyster och jane föllde med, jag tog sprutan och alla sa att det gjorde skit ont, men det spännde lite. Mini-armhåla vad folk överdriver. Men nu ska jag ta det lilla lugna och vi höres.


I wish it was easyer

iam fucking sceard
jag har aldrig satt mig själv i den situationen som dom runt om kring mig har vart och är i just nu
att glömma ett förhållande, jag skulle aldrig våga göra slut, och starta om på nytt med någon annan.
Lämna en person som känner dig mer än väl, sätt dig spritt språngade naken, har sätt hur man ser ut när man gråter och när man är sjuk.
Man har ju vanor nu att bara kunna ringa och komma över eller fråga om den kan göra nåt för en. Om man träffar en ny så får man inte vara för på. Men varför inte då, när kanske den nya ändå ska sedan kanske se hur man ser ut när man gråter, naken och så vidare. När man har lämnat någon som man har gjort allt det där roliga med, och sedan alla foton man har på varandra och tillsammans med varandra.
Nu när du är med den nya så lär man väl påminnas om den gamla om man gör nåt man brukade göra med den eller. Om man blir sårad vågar man då chansa igen. Om man sårar, är det klart att man någon gång kommer bli sårad, för det händer oftast att man får smaka på sin egen medicin.
Jag vill ju inte heller leva resten av livet med en enda person och inte få några nya erfarenheter av någon annan.
Kan  man inte bestämma att man gör slut ett tag sedan när man är halft gammal och vill stadga sig, så ringer man varandra. Önskade att det fanns ett facit över det man kallar kärlek.


Right back in my place

hej dude's jag har precis kommit hem.
I skolan gick det fort halva klassen var sjuk p.g.a sprutan igår, den kunna ju ge några biverkningar, själv så fick lillesyrran feber. Jag ska ta den imorron och jag blir mycket sur om jag får feber när jag ska ut/om jag ska ut, febern kan ju komma på fyra timmar.

Men jag kom hem invänta linnea, när hon kom hem så skulle hon tare lugnt så jag gick och solade, sen när jag kom hem var hon redo att kila till tinas lägenhet där vi skulle baka brownies. Smeten såg utläcker ut och jag gillar nötter så, amerikanska brownies är nästan det bästa jag vet när det gäller bakvärk. Det blev ganska lyckat fast det blev ljuschoklad istället för mörk ovanpå. Jag har inte smakat dom än för jag vill äta dom tillsammans med robert. Han är kär i kladdkaka och frågar jämt om jag har bakat det, så hoppas browniesen duger.

Men jag är hemma nu och ska strax läsa HARRY POTTER boken. Haha och kanske ta risifruttin i kylen om det finns nån kvar, jag lär gå och kolla, tjaa!

From page 40 to page 234

hej allesammans, blev inget inlägg igår, jag vaknade trippa iväg till skolan och blev yr och illamående och straska hem. Fick gå och lägga mig och fick en teblett som skulle hjälpa. Jag låg klar vaken i sängen länge nog så jag tog fram harry potter boken, började läsa och vill knappt sluta, så fort jag tänkte sluta läsa så läste jag några rader till och tyckte det blev spännande och fortsatte och läsa. Sen så pangshong somnade jag.
Jag skulle tillbaka till skolan halv fyra och ta sprutan mot svininfluensan men vaknade 15:26 och orkade knappt öppna ögonen. Så smsade anna och fråga om dom det var halv fyra man skulle gå till skolsyster, men klassen hade radan tagit den. Så hjag orkade knappt bry mig men inombords försökte jag få upp mig ursängen då kom mamma in och frågade om jag hade varit till skolan och tagit den och jag sa att klassen hade redan varit dit. Då blev hon sur som fan och sa nåt spydigt om att jag var lat. Va fan jag har precis vaknat och dom har ju redan tagit den, svårt och göra det en annan dag, dom har säkert redan sagt en dag åt dom som var sjuk och få gå och ta den där sprutan. Men jag orkade inte svara henne.

Men jag kunna inte somna om, bara att jag inte orkade gå upp heller, jag tänkte på att det låg risifrutti i kylskåpet. Då efter tillräckligt med motivation, så samarbetade magen och hjärnan och tvinga musklerna att ta mig till kylskåpet där det faktiskt fanns risifrutti. Jag tog en och gick sedan till vardagsrummet och parkera mig i soffan, klicka fram favoritkanalen och kollade i lugn och ro medans jag åt den underbara risifuttin.

Jag gick och tog en macka och sedan gick jag tillbaka till sovrummet och läste i vidare i boken. Tills Robert ringde och han sa att jag skulle komma till han. Egenteligen ville jag bara tillbaka till boken men sa att jag skulle komma, jag läste lite till i boken innan jag skulle gå. Pappa och mamma skulle precis åka med nora till träningen, skjutsa hem mormor, så jag tog skjuts med dom till Robert. Men jonas skulle också med i bilen så fick bryta lite mot lagen där, tyvärr. Men när jag väl kom dit till Robert blev jag kramad i hallen och fick även krama tillbaka.
Vi gjorde lite käk, jag fick lasange och robert gjorde hamburgare. Fan va god lasangen var, fast den var köpt och man värmde den i mikron, jösses, haha. Men sen låg vi bara där och kollade på NAVY CIES först och sen jerry springer tills baby skulle på träning. Då låg jag kvar i soffan som en döfisk, var då sjukt trött. Hoppades inte nån skulle komma in i vardagrummet för skulle känna mig lite oförskämd som log i hela soffan med fötterna nästan mot kuddarna. Men låg där och tänkte ligga kvar tills Robert kom hem men boken lockade upp mig på hans rum.

halv satt i sängen och läste. Det är 782 och en halv sida, och jag gick ungefär från 40 nånting igår till 234 typ. Men jag läser den nu också, jag skulle bara uppdatera mig lite här. Men kvällen slutade med att robert kom hem han ville ha nåt efter träningen så han gjorde lite käk och jag tog muslli. Sen kollade vi på den nya johan falk.

Men kommer kanske mer ikväll hoppas ni orkade lästa allt jag skrev, hehe. Ska läsa,läsa,läsa nu tja!

Far away from cupcake's

hej girls and boys jag har tagit mig genom skoldag 2, yey. Helgen kommer bli så uppskattad nu, jag ska snart plugga. Men har gjrot cupcakes med storesyrran idag, jag kan säga så mycke som att det såg upp som misslyckade muffins men marängsmörsmeten blev aldrig klar så vi hade antagligen gjort nå fel. Det blir mer lik fokis nästa gång cupcakes drottningen, haha. Men det var roligt och vi gjorde svårt bästa(allt för att få ganera) det är huvudsaken.
Men just fan, jag har glömt, långbajskorv också, jag skulle ha ringt om praoplats. Får göra det imorron(förlåt rita) haha. Det finns inte så mycke mer och skriva, har inte lust med dom roliga detaljerna, vill ha dom för mig själv. Ska vänta på att Robert ska sluta sin träning, saknar honom så oerhört, önskade jag kunna bjuda på en av cupcakes/mongo-muffinsen men han är värd riktigt goda grejer så ska väl gå och köpa nåt till Andra avenyn för vi kollar jämt på det.
Men en grej jag har kommit på är att Linnea och maya mina systrar kan säga precis samma ord ibland, och att alla är nästan lika envisa, speciellt jag. Skönt att umgås med syskonen ibland.
hej påer!



Chocolate muffins with harry my friend

Nämen tjena jag har just gått genom första skoldagen efter lovet, det var nice och jag käka på skolan för första gången på jätte länge och i slutet av dagen så var jag kvar lite längre så jag fick skriva ut min uppsatts och ge carina. Är nöjd med mitt slit jag gjorde för bli klar igårkväll. Hoppas på ett mvg, men fick vg på svenska skrivningen vi hade, men ville ha mvg som på förra men vi fick en viss tid på oss att skriva den och jag hade ganska mycke kvar när det var typ 20 min så fick slarva på slutet.

Men jag läser nu min andra harry potter bok, sista boken, nu när jag kan läsa den svårighetsgraden, jag trodde jag kunna läsa första harry potter boken när jag gick i 2an, då jag var big fan of harry. Men tycker redan nu att den är bra och då har jag bara kommit till sidan 26. Ska läsa den senare och sen plugga lite fysik.

Jag skulle baka till imorgon också, till våra kära lärare, så jag har precis gjort muffins med choklad med min faster, först så stod det vispa socker och smör porösigt, sedan ta ägg en i taget. Men jag tog ägg och socker först sen smör. Sen så skulle det vara ½ dl mjölk men jag tog 1 ½ dl mjölk. Men det blev jävligt bra ändå asså, fårse om lärarna gillart.

Men baby kommer hem 8 idag, ååh jag som tänkte han och jag skulle gå och dricka varm choklad på favorit cafét men han får ju pengar för att jobba över så det är också bra, hehe men ska ta ut andra plåten nu. Ses snälla men hårda människor.


if everything goes right

hej hopps kalopps kollade genom lite bilder och såg denna när jag sitter en sommarmorgon och bloggar säkert. Miss bränna, vatten, sandstrand i solkrämen. Men ändå ser jag mer än fram emot vintern, om jag får en mini-pc i julklapp och en trip till åre med älskling. Men ska städa mitt rum nu och sen plugga antagligen sen så skulle jag väll träffa min partner och mysa till ensam mamma söker. min kille kan dra åt helvete tycker jag ciao


Mucho besvikno

hej jag har legat vaken sen 8 typ, tack vare att robert skulle åka till matchen och jag kan inte somna om heller, fast kanske lika bra och gå upp tidigt så man kan somna sen. Lovet är slut! fan vad depprimerande, plus att det slutet av veckan har varit det värsta, jädra suglov. Fattar inte varför allt blir så jävla tråkigt när man har planerat saker under en lång tid, saker som kommer spontant blir så jävla roligt.

Idag så ska jag vara med robert tror jag också köpa godis för jag köpte inget igår kanske käka ute också. Men just nu ska jag kolla vidare på robert gustafsson. Bye


On the list

hej på er som inte kan sova, för er som kommit hem och på er som läser det senare. Jag kan börja med att jag var hem mimmi vi hade det lyckligt, vi spelade lite super mario, spela troll med miriam och så vidare tills vi åkte hem till mig då lucas, ture kom och senare robin och simon. Vi spelade lite wiisports och kolla på tv tills dom skulle till festen och sedan åkte jag dit då man skulle vara med på en lista för att komma in och det var jag nu så jag träffade linken utanför, jag kände knappt nån där på festen eller jo ture och dom men jag satt med linken tills hon skulle dra, underbar kvinna de där. Men sen kom emma och nicole och talka lite med dom sen drog jag fan ut och satt mig väntade på skjuts också kom det folk ut och in hela tiden, fulla som fan skreck och hejja frågade vad jag hette hundra gånger, men en kille var riktigt sexig av dom oj oj.

Jag drog till sist sa hejdå till ture som skulle till thailand imon, lyckosten. Hoppas lucas tar sig hem, god be with him tonight. Men mötte kim och nåra påvägen till bilen och sen lite längre ner på gatan johanna, lina och lisa. Sen åkte jag hem ringde robert och tvätta av mig sminket och bytte om. Sen gick jag till honom och fick tårta och mackor sen nu ska jag kolla på film för babyn har somnat och ska ha match imon.
Men vi hörs imon då!

RSS 2.0