Chillin

Hallå där jag har varit i valbo hela dagen och bara kollat runt, men hittade inte mycket en stickad tröja sen inget mer förutom en kräm, inget roligt. Däremot så blev det middag/lunch på ikea, var mycket uppskattat för lilla magen. Sen så har jag praktiskt taget bara legat framför tvn med en kompis och kollat på film, det får vara allt nu.


 


www.upendi.devote.se

hej det har varit nice med denna blogg nu men kilar vidare till www.upendi.devote.se kanske skriver nån gång här men får väl se. Adjöss ronjaeria.blogg.se


Santa is coming to town

hej på er, jag har just kommit hem, hunnit julstäda rummet och såndant, men fick en tröja av robert imorse, eller en julklapp då, med en tröja i som ser ut att komma från H&M men kommer från MQ och är stockholm lm och kostade 800kronor, får väl tacka och ta emot, hehe. Längtar till jumiddagen men tyvärr har jag åtsittande byxor men då kanske inte man vräker i sig så man spyr. Jag ska snart länka min nya blogg så ni kan läsa den istället men tänkte bara göra några inlägg först. God jul.


Going up from my dream

Kom hem vid halv fem igår och vaknar 10, lyckat. Men då kanjag lika gärna dra mig ner mot gymmet, men måste först ladda telefon och hem till annika. Ska också städa rummet och baka rocky road, så dags att sätta igång med fas ett då.


Kontakt

God natt, jag har kommit hem från gävle, club heat, det luktade skit. Var där med jessica och emma, dansade hela tiden och för det har jag fått onda fötter och piper i huvudet och gör ont i halsen och mår illa, käkade nämligen tacos när jag kom hem för hann inte med kvällsmaten. Vill framför allt bara ligga i din famn nu och sova. Men nåt hindrar mig, du är ju inte här eller jag där. Får lägga mig ner själv i den stora sängen med det torra håret som var svettigt för några timmar sedan och min kropp som följde rytmen till musiken. Det känns väldigt kallt, fast mitt rum tempratur messigt är skit varmt. Kollar på en film med harry potter i, fast en annan karaktär. Vi hörs.


Let it be Me

Nu fattas bara byxor min vän sedan ska jag åka till gävle, så vi höres.


Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it



Jag är vaken av någon anledning, men skönt och va vaken tidigt faktiskt, så somnar man tidigt också, ändå inga som har lov typ. Men jag somnade om en snabbis i morse och jag drömde att vi var i b-hallen på jernvallen och den var mcyket, mycket större än vad den är. På ena sidan stod det ett kill lag som skulle ha träning. Men vi tjejer hade planerat och ha nån innebandy cup och folk jag aldrig pratat med var med, det som händer ibland är att små snuttar av drömmar händer i verkligeheten, fast det kan hända när som helst, alltså kanske om ett år, eller om en månad.

Men ska till gävle idag och leta efter julklapp istället också hittade jag nyårsklänningen, men måste ha färgade klackskor till den, men det är ju nåra veckor kvar.

Nu ska jag kolla på en film eller lyssna på mera musik.




Newyearseve dress 2011


Me and You




Upendi

Men hej bloggen, jag har en ny blogg så du kan dra åt helvete, skojas bara jag vill såklart att den här ska va kvar på grund av allt vi varit igenom tillsammans. Men idag var jag i valbo all day almost. Skulle kolla på julklappar men hittade bara underkläder,blus och en vårjacka åt mig själv. Såklart så underbar doftljus från ikea och lite pynt på fönstret. Jag träffade också mimmi vi hade det roligt som vanligt och gör det vi är bäst på. I samma veva så gick jag till faster sedan och bakade lussebullar med nora,diana och annika. Kollade på family guy i väntan på att degen skulle jäsa, trök i mig godis också. Sedan käka jag lussebulllar och pizza till kvällsmat, och nu ska jag krypa ner undertäcket och mysa med ljusen upp i ansiktet. Godnatt.








turn back the hands of time

30 oktober 2008 

tjena denna dag vakna jag hemma hos babe och vi kollade på filmer på morrnen, sen skulle jag hem jag käka och snackade med mimmi och vi skulle va med olle, så vi gick och köpte gosaker och stack hem till henne rökte vattenpipa och jag knäppte massa kort med olles systemkamera as kul, sen stack ja och mimmi hem också träffade vi odlander,oscar och doglas och vi kollade på film hos odlander!


19 december 2008 

tjena efter skolavslutningen stack jag och mimmi hem till mig där sovrobert fortfarande klockan var halv 10 bara satt. sen när klockan var 2åkte jag och mimmi till valbo och efter valbo så var vi hemma sen tillkim, först var kim,robert och nordin där, sen käka jag, robert, mimmioch kim tacos kollapå tv och käka fruktsallad och vaniljglass sedankommer, wikgren,putte,nordin och nån till kille dit. kollar pågötakanal 2 och sen sticker dom och jag och robert drar hem till hansen hem till mig och där sitter brorsan med kalle,kire och nå fislisoroch spelar poker. hoppades på att dom skulle dra men då stack jag ochrobert till han igen och sov.

12 januari 2009 

skicka robert till mig nyss
är sjuk så vi har inte kunnat träffas idag




då vi skrev grejer på paint och skickade till varandra.


You are the world im living

Känns som jag gjort fel val, försöker att inte vara nedstämd och tycker jag lyckats ganska bra, det var en som sa till mig att det är nu du vet vilka som är dina riktiga vänner, och jag anser att det bara fanns en riktig vän. De andra gjorde det väl för dom kände sig tvugna. Kan som sagt inte tvinga någon, vill inte tvinga någon, för det är inte det som är de svåra, de svåra är att sitta ensam hemma i den sängen jag jämt delade. Ville inte skriva ut på bloggen, men varför känns det som folk inte tror mig om det inte blir skrivet.

baby i've been here before
i've seen this room and i've walked this floor
i used to live alone before i knew you
i've seen your flag on the marble arch
but love is not a victory march
it's a cold and it's a broken hallelujah


Julavslutningen på Thorén











firemasta.

Roll in

härligt att vara sjuk, nej kan inte sova på kvällarna och kan inte jobba. Men jag träffade lina en stund igår, av helt onödiga själ men alltid roligt att träffa henne. Sen så jobbade jag ju faktiskt igår men klarade knappt av det, min röst svek mig några gånger och kunderna fattade väl inte vad jag sa. Men ska kurera mig idag för min bli det julshopping om det inte förvärrats, men ska ställa tillbaka sängen och dammsuga upp allt äckel på golvet.


Nörd

har så jävla ont i halsen, bara av att sitta still och lugnt. Men ikväll är det osäkert ska prata och sedan kanske fest eller nåt eller bara slappa fårse vad som händer.



har så jävla tråkigt.


Är det inte ironi

Sjuk och det är första dagen på lovet, inte varit sjuk på hela terminen, är det ironi eller vad, men hellre så, för jag gillar att åka till skolan, skulle lätt kunna gått en vecka till. Men ska inte jobba idag heller, sjukanmälde mig, orkar inte stå och hosta och ta hand om kunder. Nu ska jag storsäta rummet och julpynta.


Ovärt det

Sov till tio i två idag, skulle egenteligen varit på badet i gävle men två timmar och sedan åka hem, lite ovärt det. Istället så sov jag med johanna och fan skrattade så jävla mycket och har svin ont i halsen idag, hon med. Men imorgon är det sista gången jag kanske ser per för alltid, dystert, men då får man tänka på julbordet i skolan och kyckling med lis nu, som påminner mig om en annan grej i somras. Var på gymmet idag, och sket i frukosten och blev ingen bra presentation, jag klarade knappt tio minuter, men fick gå istället och sedan körde jag det jag gjorde sist och lite mera, så hoppas på träningsverk imorgon, plus att jag låg på spickmattan en stund och kändes som om att ligga på en mjukkudde, vill ha en sån, om den nu är bra för kroppen. Fick hämtning och älskar att följa med till affären för då får man bestämma vad man ska ha hemma, men allt försvinner på tre sekunder här hemma så spelar ingen roll typ. Men ska käka nu sen kila vidare, adjö.



en, två, tre eller fyra dagar innan nyår förra året.

I väntan på johanna

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? yes
2. Höll du några av dina nyårslöften? yes
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? yes
4. Dog någon som stod dig nära? no
5. Vilka länder besökte du? turkiet
6. Är det något med år 2010 som du vill ha år 2011? yes
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? sådant lägger inte jag på minnet
8. Vad var din största framgång 2010? sökte jobb
9. Största misstaget? många
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? yes 
11. Bästa köpet? blus
12. Vad spenderade du mest pengar på? mat
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? ja en person
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2010? This is my life, Inga kan älska som vi
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? vet inte
16. Vad önskar du att du gjort mer? varit vaken
17. Vad önskar du att du gjort mindre? sovit
18. Hur tillbringade du julen? med familjen och släkt
19. Blev du kär i år? är jag hela tiden
20. Favoritprogram på TV? family guy
21. Bästa boken du läste i år? bakom stängda dörrar
22. Största musikaliska upptäckten? house
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? iphone  
25. Något du önskade dig men inte fick? iphone, fick den efteråt 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? sura, senda gick jag på eclipse med mina vänner
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? love and peace och mera fester
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? snygg
29. Vad fick dig att må bra? människor
30. Vilken kändis var du mest sugen på? oscar linnros
31. Vem saknade du? mimmi mähler
32. Den bästa nya människan du träffade? några stycken



Om två dagar slutar per

idag så sov jag över, fattar inte vad det är med mig, har så jävla svårt och komma upp och orkar inte göra ordning mig, tänkte dra på mig mjukisar men ändrade mig i sista sekund. I skolan så pratade en kvinna om sin son som var missbrukare och hur det var, antagligen handlade case veckan om det för att det sägs att var fjärde person eller nåt knarka på thoren och knappast är sant. Vi hade det lugnt idag med och fatta två dagar kvar sen slutar per, känns inte så. Meningen att jag ska åka och bada imon med skolan eller iaf några men tror inte jag orkar, två timmar så ovärt det, men fårse. Ska ivarjefall gymma imorgon om jag inte orkar dra mig dit när Annika slutar så man får skjuts. Sen så kanske johanna dåra ska sova här för hon orkade inte ödlsa två timmar på att gå upp och åka till gefle.


mirror, mirror on the wall, who's is the baddest of them all







Troett

Idag i skolan var det luuuuugnt, först och främst äre case vecka och per försökte tvinga oss och göra någon aktiv rörelse för alla sov i princip till nån film som handlar om hur det är och sova och vad som är viktigt och vad som påverkar oss inom den kretsen, onitressant mening. Men vi gjorde det vi skulle och fick lyssna på två lärare till som snacka om någonting, sedan så fick vi sluta. Cecilia hade med sig lussebullar också förresten, som var mycket uppskattat, sedan så blev hon nästan påkörd av bussen. Men fick gå hem idag, och nu harjag duscha mitt flottiga hår och har sån jävla dålig hy nu så jag vill kräkas. Ska dra på mig torra strumpor och kila.


Two parts

Vet inte vad jag ska göra, har två eller tre allternativ men inget verkar rätt. Orkar inte men ändå vill jag på något sätt och vet att jag´har orken egenteligen. Vill helst av allt bara sova bort ett år, vakna och inte veta ett skit om vad som hänt bara att det är sommar och kvällen kommer bli lång med mina vänner. Dagdrömmer så fruktansvärt mycket dessa dagar. Hatar att inte veta vad jag själv vill, om man aldrig lämnar det gamla har man ju inte plats för något nytt, men samtidigt trivs man ju alltid i det gamla.


I Give It Two Days

dags att sova med oro som vägrar släppa, varför blir det alltid så för mig. Om två dagar kommer jag aldrig mer tänka på det, för tiden "läker" allt. Kan det bara låta mig vara, hatar min känsliga sida.


Sånt som susar i huvudet 18:02



Nyss varit med mimmi och snackat om en del saker och skämtat också, men det är bara då när man diskuterar saken man inser hur äcklig lilla viken är och alla vet det men ingen talar om det, för alla gör och säger saker om andra men gör exakt samma sak själv. Ingen är bättre än någon annan. Även fast vissta är väldigt bra på att undanhålla det, men under ytan, likadan.


LIB 2010









Very pretty

bara jag som ryser av att lyssna på house. Igår åkte jag till ramic house och vet nu exakt hur det känns att vara  med victoria secret, vet inte om emma skickar bilderna men dom är pretty, very. Anna fick vara åskådare. Sedan så var jag bara mig själv och hade en god stund. Käka kladdkaka vill och också punktera. Sedan när klockan blev tolv hitta Anna emmas chokladkalender och ville äta luckan för idag men emma fick gömme denne för anna. Jag fick hämtning vid åsens och sedan kollade jag på kommisarie späck. Sen fick natten komma med sitt.


Den här är jag moster till, vet dock inte vad han heter än.





Lusseinnebandyn och lite därtill



igår var det lusseinnebandy och det började ju med att jag och johanna var i skolan halv elva typ, men vi kommer hem runt tre och alla tjejer typ skulle samlas hos johanna klockan fyra men det blev ju inte osm planerat, och johanna mormor lär vara den sötaste, vi åkte hem henne till ica och skulle köpa olja som vi skulle smörja in oss med på lussen också skulle vi ha streck under ögonen och kol på kroppen, vi var ju hero of war.

När vi kommer dit så är första matchen inställt också är killarna så otaggade så det blir ingen bra sammanhållning och det var deras fel, nördar, vi hade iaf kul, och armin kunde man ju prata med. Men vi vann två förlora två och gick inte vidare, men orkade inte spela mera heller så bad till gud att jag skulle slippa. Men det var otroligt skönt och fan vad jag älskar det, vill börja på innebandy eller fotboll.

Men robert lacka ur på mig för en grej så fick gå hem, men tur så har lucas skaffat sig en EPA som jag fick skjuts hem i, fille satt och smaskade godis bredvid, men när jag kom hem kollade jag på lilla sjöjungfrun både ettan och tvåan, men somnade någon gång in på tvåan och sedan vakna jag i morse och skulle jobba, nu har jag jobbat klart och det var min första gång på lunchen och den är skönare än på kvällen.

Bilder kommer sen från emilias kamera.



ett väldigt gamalt foto på mig och mina barndomskompisar.

Vara kär i någon man inte känner


sitter i skolan och trökar för det mesta, väntar på johanna som ska göra prov, eller det pågår just nu, det enda jag gjort är att lyssna på älsklingarna på youtube, eftersom spotify inte funkar här, men kom på det funkra på mobilen. Är relativt nervös för innebandyn, kan ju inte spela, hoppas jag kan, tror jag kan, jag kan. Sen så längtar jag hem för att hälsa på ännu en familjemedlem. Sen klockan fyra ska jag till johanna och greja och trixa, thats all folks.


Wishlist number one

Lite grejer jag önskar mig dåra, vet egenteligen inte vad jag ska önska mig men har alltid viljat haft en systemkamera, för kan inte ta kort med nåt, mobilen suger och datorn lika så. Ringar har jag inga, mina har försvunnit samt armband och halsband, men dessa ringar skulle vara tillfredställande.


äre inte vackert.

Hero of War




Vi är 7 mostrar och 3 morbröder



Nu är jag moster till en liten krabbat som ligger på gävle bb just nu, längtar tills han får komma hem. För det andra fyller brorsan 18 men lär ju inte vara nån skillnad för han som gjort allt redan, förutom att det är lagligt nu då. Ska bli kalas vid 5 och jag vet inte om jag orkar göra så mycket just nu men ska väl kanske chilla lite med johanna och tagga lussen imon, också ska jag leta på ett par hotpants och hämta sverige tröjan hoa Wennis, så lär man ju köpa olja, ska kanske fixa mina spa för mig ikväll, tanken verkade skön. Men ska kanske till skolan ändå imon, älskar och vara där, när man inte behöver anstränga sig. Men hade en dryg morgon idag men det ordnade sig tillslut och träningsvärk har jag också, så jävla skönt det med, längesen jag hade. Men ska inte träna idag faktiskt ska bara ladda till imorgon.


Som jag varit sugen på hela dagen



glömde att publicera första inlägget men är hemma nu och bjudit gubben min på en macka och köpte en vitamin water som jag varit sugen på hela dagen. Nu blir det hopp i säng för att man ska upp tidigt, mycke tidigt. Så fyller broder år imorgon så blir kalas här hemma. Annars blir det väl bara chill. Sen ska jag skriva min önskelista också, för på fredag blire lusseeeeeee


Sleep Little Lam

Nu ska jag kila iväg och möta joel för lite kvalitéts tid.


Men drog positiv nytta av det sen



jag skäms, jag sket i och gå upp imorse i rättan tid, skulle vara i skolan klockan åtta men var så jävla trött från igår, och så var jag så jävla förbannad så svårt och gå ner i varv, men drog positiv nytta av det idag. Men kom till skolan iaf några minuter innan svenskan slutde. Skulle läsa på till semenariumet för samhällskunskapen och det gick väl okej, var ju bara för G, sen har man en uppsatts för högre. Tanke på betyg fick jag VG på matten, blev så jävla glad, cant understand. Efter semanariumet chillade vi till en skräckis medans dom andra hade sin gång, sen kom johanna och förmedlade att rektorn hade magsjuka så vad väntar näst, slipper jag undan eller. Man fick gå när man ville så jag och johanna stack till stan och sedan åkte vi hem.

Bestämde oss för att gymma och fick skjuts dit, ganska nöjd över min insats och presitation. Trött e jag nu iallafall och ska äta sedan dra till joel om jag orkar, skulle kunna sova med andra ord.



Här ser ni hur hårt jag körde idag.

Uppe i varv

Längesen jag var såhär arg men orkar fan inte mer på jävla klagomål, bråk och fördommar. Nu ska jag iallafall kolla på en film med den som får mig på tusen gånger bättre humör, hoppas jag vaknar med ett smile.


Personalfest

i fin blusen och mjukisbyxor är jag hemma i sängen efter min första personalfest, får damp på allt som folk säger, om mcdonalds, vad är det för fel med extra pengar ska torka mig med dom i arslet när ni är pank, äckel. Men i varjefall så var det skola idag och det var big dag och det roligaste var när vår kära mentor per står och säger att man inte ska kränka och allt, hela grejen var att det handla om anti-mobbning. Då en kär elev i min klass skriver på face, att per har sjukt fula skor och att lärare är så naiva. Man kan undra vad som finns innanför pannbenet där.

Men dagen gick vidare och som sagt när jag kom hem så var det mycke kvar och lite tid, började leta på en outfit som jag fick ångra sedan, högashorts, blus instoppat och strumpbyxor under shortsen. Därför att dragkedjan på shortsen åker ner hela tiden och så blev den ful där, och var okej framför spegeln. Men vi åkte buss in några stycken, sen så samlades alla på stan och vidare till krogen/resturagnen där vi inte fick dricka alkohol så det var trist hela kvällen, i slutet blev det roligt med lekar, ännu roligare om man hade varit berusad. Åkte hem med anna iallafall.


If you can move like Ture-Man



Fanta Och Rosé


Have to clean up

såhär kan roberts rum se ut ibaldn dock.





lite goa grejer sen när som helst.

No high quality

hallå där jag försöker skriva nu men kan inte sluta smaska på min ben&jerrys, var meningen att man skulle gymma men tänkte bara slappa, hade matteprov idag så är förtjänt alla gottisaker, plus så får jag gymma dubbel imon också lär man ju ta stickan och testa lite tills på fredag. Hitta min första brownie i galssen nu. På vägen hem när vi satt i bussen så hade jag och fanny fotokrig med telefon, och när hon knäppte på mig så var det en till som kolla rakt in i kameran som satt bakom mig, inte bara en gång heller. lär hitta jävla hotpants till lussen, kanske tar adidas shortsen som man köpte i alanya men dom kommer väl gå itur, no high quality men sköna.





halva min outfit i lördags.


Kort och gott om igår natt

nu ligger man här lyssnar på chill listan och önska man sov, jag fattar inte mig själv, va fan jag borde ju vara skit trött så in helvete, hatar när robert ska till jobbet. Igår blev det rätt pinsam stämning samtidigt som det var trevligt. kom iaf ut ur huset runt 1, halv 2, haha. Jag, lina och johanna trippa till ns och där var kära emma, anna och mathilda, jag inte varit med på vääääldigt länge. Sedan skulle vi till donken som jag inte ville, var ju där för bara nåra timmar sedan men iaf vi stack dit hela gänget jag hade ju klackskor så alla var 10 meter före och jag hade christian som väntade på mig. På donken ser man alla man jobbar med och lina stupfull, sen träffar jag robert, lucas retar mig för att jag jobbar där men behöver man pengar till sommaren så, e fak ju. Bråkade med robert också så att han nästan fick spö av nå järdbobor som skulle försvara mig för han lät mig inte vara, haha, vi blev samas. Sådant är livet och man går vidare men glömde ringa sophie igår så ska försöka snacka med henne idag.

Lika A G6

Med dessa ska jag sitta på dit ansikte och släppa en pysare.


 





jag i denna sekund, och dom komande minuterna.



Flashback

sitter och läser gamalt i mitt arkiv, kan säga att jag fick nästan tårar och blev upprörd. Allt har förändrats, året började skit läste jag iallafall, min största personliga familjekris började, men dock så var jag nästan med mimmi varje dag. Hur fan blev man behandlad hur behandlade jag situationen, ganska intresant. Tiden läker alla sår. Kanske såret har läkt klart nu, saker börjar faktiskt bli bättre. Kom in på en skola som inte var i sandviken, efter allt är jag sams med nästan alla, och jag har gått vidare från en del saker, jag vet vart jag har robert och han har mig.

Några minnes värda inlägg.


En dag med mimmi.



Svåraste inlägget att skriva.



Efter det dära bråket.



Alla tjejer kommer ihåg.





Nu snackar vi iallafall

vad fan äre för skillnad på unika besökare och den röda? känns som en livförändring är på väg, ska jag byta till devote.se eller, men i verje fall vill jag inte röra mig i sängen, ska nog tagga lite sen dra till gymmet, fick träningsvärk i låren och det är inte bra, oslipad som förr, plus att jag käkade godis sen kom ju robert hem med cheesburgare av nån anledning, iaf trocadero hade han med sig godingen. Men det enda jag tänker på när jag ser snabbmat är donken, ska jobba idag också, sent dessutom och hoppas jag inte blir ensam i kassan, sjukt drygt. Men nu är chefen tillbaka och det känns ju bra, då kan jag lämna in skattejämnkningslappen.

Annars ikväll så ska jag göra nåt jag älskar och tycker var förjävligt roligt, ska chilla med lina. jag har också blivit lite bättre på godfot med linnea tycker jag iallafall, nu snackar vi iaf, kanske om det mest vardagliga sakerna vi har gemensamt, familjen och när nån av oss svarar i luren när man ringer hem. Känns bara skönre. Känner att en flashback är påväg men då hade jag inge mer och säga nu.


Friday 3 december

jajamen nu sitter jag här med tacos i magen och kollar på julkalendern, efter att varit i  skolan ganska tidigt fast inte behövt, var tvungen att hämta matteboken som jag glömde och våran mattelärare samt mentor per är ju segast i världen först skriver man på progress om att jag slarvat bort matteboken, plus att han skulle skickat övningsuppgifterna men inte fått dom.

Åkte iallafall med sophie till valbo efter skolan, träffade lisa h där också som jag sedan fick åka hem med, men köpte ett par jeans. Sedan när jag kom hem så chilla jag lite innan jag åkte till gymmet och gymmade och fan vad dålig kondition jag fått på två veckors uppehåll.

Men ska antingen på match med lina eller till olov och äntligen fåse frozen sedan ska han till arlanda inatt för att åka iväg från den underbara kylan här, vilken otur han har.


And i will always love you

Läste kanske en kärlekssaga på linne mårtenssons blogg, så ofantligt vacker. Sån som man är i filmer en varm sommar dag. Plus så hade jag chill listan igång, med endast kärlekssånger, då menar jag inte james blunt, utan dom tungaste. Bara för det så tänker jag på mina starka minnen, man längtar efter att den där killen ska be om en puss, och vill det mer än allt men när det händer fegar man ur, antingen för att man inte vågar eller bara inte vill verka för intreserad. Tycker sånt är roligt, det har gått två och ett halvt år för mig och robert nu och vi ska dela vår tredje julafton tillsammans. Tycker det går för fort, min första kärlek, kommer jag gemföra honom med alla andra nu. När han säger att vi ska flytta ihop och tror på att vi kommer hålla ihop hur länge som helst, fast jag vet att det är ju inte föralltid, det är ju bara att se på dom andra som var dom som skulle vara tillsammans förevigt men har gått skilda vägar nu. Vill inte säga att det tar slut men om det gör det så kommer det vara han som lämnar mig, för jag tänker aldrig lämna honom.


i wonder why, you told me about the blue blue sky



Nu gäller det, ska man ta en toast innan man ska gymma eller efter? robert kanske kommer snart eller om kanske en timme, jävla svårt val, och vad ska jag ha på den, ska jag kö orginal med skinka och ost och nån grönsak eller banan och curry, tror vi inte har bananer. Är jag hungrig, ja det är jag och sugen och att se på tv också som man inte gjort på ett bra tag nu. Lets do it.



what what what ever


Run Bitch Ruuun

Var meningen att jag skulle åka och gymma efter skolan, men finns ingen skjuts, så får vänta tills boyen slutar jobbet, finns inte så stor risk att man går i detta bitande kylen, känns som nån går med spikskor på kinderna. Men jag var till valbo med johanna innan vi åkte hem från gävle och köpte springbyxor och sportbh, jag har visserligen redan det men bra när man har fler, också är mina rätt utslitna, dock kommer robert få damp på att jag inte köpte det på intersport.


Hold on

Så nu kan jag börja skriva om andra december dagen, kan ju säga att jag gjorde mega tabbe försening imorse, skickade sms till cecilia och sa att jag stod på rese, då sa hon varför då? då sa jag ja kvart i 8, vi börjar du 20 över, då sa hon aa för en timme sedan, måste somnat om imorse.

Ivarjefall är det plugg på schemat i helgen och jobb, prioterat nummer ett. Ja mera då, vi kollade på en till skräckis i skolan, mysiga raster vi har, sedan tappade sophie bort busskortet, jag har hållt mig hela dagen från att visa så nu sitter jag här och släpper loss.


Som förr fast mer random

Precis innan jag skulle åka till jernvallen igår för att kolla på korpen, robert spelar ju där nu eftersom han slutat i alba. Brorsan spelar där också sen skulle göra ett inlägg innan jag drog igår men då kom skjutsen så jag hann inte, men åkte med gustav och kim dit. Där kommer emma och anna sen, lika fula och snygga som vanligt, precis som jag vill ha det, vi hade för mycket att snacka om och blev inte så mycket tittat på matchen men var iaf där som robert ville.

Men efter matchen ringer mimmi, hon vill träffa mig och snacka, tänkte nu har det hänt nåt, men möter henne och som sånt jävla random barn hon är har hon två dudes med sig, andreas eller andres, kommer inte ihåg också erik. Det är bandypojkar som bor på vandrarhemmet och det var planerat att vi skulle spela kort, för hon hade umgåts med dom ett tag med lina men fick hoppa in när hon stack.

Dom var trevliga men det var kanske 18 till killar där som kom ner och hälsa i fikarummet. Iaf så fick vi sjunga en godnatt sång innan vi stack, eller mimmi gick upp till sig och jag åkte hem. Men den där erik hade jag på facebook och han spelade i saik så helt okänd var han inte, men hade aldrig pratat med han.






Simple As ...

jag är så slarvig så jag kollar inte ens min statestik och läser inte kommentarer för jag brukar inte ha några, jag skriver den här i eget syfte och kul att kolla tillbaka på. Jag har ju så roliga kompisar så det skulle vara typiskt dom och skriva en rolig kommentar. Jag blir självklart glad och mest förvånad men jag är inte heller sån som lägger upp allting som händer och skriver om saker som sker men brukar oftast punktera saker så jag själv kommer ihåg och fattar sen när jag läser, som en kod.

Som en kommentar jag fick nu då, visa hur jag sminkar mig? jag brukar oftast kladda på tills det ser bra ut men självklart har jag lite grundade grejer, men jag har aldrig samma smink varje gång, jag köper alltså inte alltid samma utan har jämt olika och har oftast samma smink i några månader för jag använder så lite, vet inte ens när jag köpte smink själv sist. Lånar oftast av nån av syskonen om nåt är slut eller frågar mamma om hon har nåt. Men ska kanske göra det idag så då kan jag visa.

Jag brukar inte sminka mig, på sommrarna inte alls, kanske för att täcka över nåt, men såklart så gör man nåt extra när man ska på fest, oftast var det min syrra linnea som sminka mig. Men nu har jag fått lära mig själv och det går framåt för varje gång.




Become a Ghost

vart hemma idag, första gången på hela terminen. men sov till kvart i 12 och nu klockan 2 så blev det fika för syrran fyller år, 23 grattis Tina. Annars sitter jag och nynnar på mikrofånkåt, nu med september. Justia en sak jag glömt att skriva är att jag fått svar från Telia nu om min Iphone, att det kommer kosta 4650 kronor för lagningen. Det sägs att Telia bara gav ut nya telefoner om det var stora fel på dem, för det kostar lika mycket att laga som att köpa en ny iprincip, ett och fyra för en nya 3GS och 2 och fyra för en Iphone 4, så jävla vidtigt, åker jämt på otur.

Men min frukost idag bestod av två dammsugare och en tårtbit och lite pepsi, skönt. Känner att det är dags att gymma. ikväll isånnafall eftersom jag varit hemma, men det har varit bra, då har jag blivit klar med pluggandet och jag vet inte varför men det känns bara skönare när ens kompis också är sjuk, som cecilia i detta fall hon blev också hemma. Nu ska jag göra Rättskunskapen.


RSS 2.0